|
|
Author | Message |
---|
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 7:05 | |
| |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 9:34 | |
| :jajaja: Gledala sam juce i danas,i sad mi se jakoo svidja serija! :da: Ovo dvoje su preslatki kao i uvek nzm samo kako cu gledati kad krene skola : i kraj je bio extra,jedva cekam sutra! |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 9:44 | |
| Dokle vise sa plakanjeeeeeeeeeeeem?! Svaka serija na isti fazon,gledam iskljucivo zbog Williama i Maite. ;) |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 9:50 | |
| Haha, mislim da je već ustanovljeno da svi sa foruma gledamo seriju isključivo zbog Willyja ili Maite. xD Da je neko drugi glavni par, siguran sam da bi serija bila katastrofa. -.- Mislim, ipak je to Mehija, jedina serija njegova koja mi se svidela je La Madrastra, ali sam čuo da je promenio kraj i upropastio je, a ja nisam tražio da gledam taj kraj jer bolje je da ostane ovako, da volim seriju. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 10:42 | |
| Kristijan je odustao od TDA!!!!Koga li ce dovesti Mehija.... A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 10:47 | |
| - discobaby wrote:
- Kristijan je odustao od TDA!!!!Koga li ce dovesti Mehija....
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! Hvala Bogu, ta pesma mi je baš antipatična. =.= |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 10:51 | |
| - Stefy wrote:
- discobaby wrote:
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! Hvala Bogu, ta pesma mi je baš antipatična. =.= Meni se mnogo svidja,ali ne ide uz spicu nikako.Deluje mi kao pesma za crno-bele filmove i bas bi se uklopila uz neku crno-belu entradu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 10:52 | |
| - discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- discobaby wrote:
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! Hvala Bogu, ta pesma mi je baš antipatična. =.= Meni se mnogo svidja,ali ne ide uz spicu nikako.Deluje mi kao pesma za crno-bele filmove i bas bi se uklopila uz neku crno-belu entradu.
Da, i to. Uopšte se ne uklapa, mislim da je najbolje bilo da su od početka stavili "A partir de hoy", pesma je prelepa, obožavam je. U kojoj se tačno epizodi pojavljuje Himena i kako izgleda njena prva scena? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:01 | |
| - Stefy wrote:
- discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- discobaby wrote:
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! Hvala Bogu, ta pesma mi je baš antipatična. =.= Meni se mnogo svidja,ali ne ide uz spicu nikako.Deluje mi kao pesma za crno-bele filmove i bas bi se uklopila uz neku crno-belu entradu.
Da, i to. Uopšte se ne uklapa, mislim da je najbolje bilo da su od početka stavili "A partir de hoy", pesma je prelepa, obožavam je. U kojoj se tačno epizodi pojavljuje Himena i kako izgleda njena prva scena? Uh,ne znam kada ce se ona pojaviti.Uglavnom,secam se da ce Marija stajati na pisti(tamo gde setaju u kancelariji) i Himena ce da pridje Maxu i da ga poljubi,a on ce da je odgurne i ode. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:02 | |
| - discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- discobaby wrote:
- Stefy wrote:
- discobaby wrote:
Da, i to. Uopšte se ne uklapa, mislim da je najbolje bilo da su od početka stavili "A partir de hoy", pesma je prelepa, obožavam je. U kojoj se tačno epizodi pojavljuje Himena i kako izgleda njena prva scena? Uh,ne znam kada ce se ona pojaviti.Uglavnom,secam se da ce Marija stajati na pisti(tamo gde setaju u kancelariji) i Himena ce da pridje Maxu i da ga poljubi,a on ce da je odgurne i ode. Wow, jedva čekam. Biće mi omiljeni lik, predosećam. |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:12 | |
| Kada će biti postavljene ostale epizode? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:17 | |
| - majadj980 wrote:
- Kada će biti postavljene ostale epizode?
Imam problem sa epizodama. Večeras upload-ujem 6. epizodu (ona koja fali) i 10. Nažalost, jutros nije bilo reprize 11. epizode i nisam je snimao, pa ću morati u ponedeljak kada se emituje na PinkM da je snimam, i onda ako na Pinku sutradan bude repriza epizode koja se emitovala, snimam i sve će doći u normalu, ako ne, nastavljam da se igram dok Pink ne pogodi da pusti reprizu. U svakom slučaju, nadam se da će je biti, ako ne, biće preskakanja na svake 3-4 epizode. Žao mi je. : |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:19 | |
| Moze neko da mi kaze ko je Himena? (: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:57 | |
| - tatjana94 wrote:
- Moze neko da mi kaze ko je Himena? (:
himena je bivsa djevojka od Maxa .....ali pomocu spletki postace njegova zena ... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 11:58 | |
| Znaci Mane ce pevati pesmu za novu entradu, ooo pa zanimljivo^^ meni se "tres palabras" svidja, mada slazem se da se ne uklapa, nekako mi je pesma previse ozbiljna za seriju, a bilo bi super kad bi pocinjala sa "a partir de hoy" pesma je preeelepaa! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 21:30 | |
| Yee, ma neka naprave novu pesmu, tj za entradu ) kao sto je A partir de Hoy... ) Jel znate sta ce biti sada kada je Maria saznala da je on sin od viktorije?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 22:42 | |
| Kad sazna da je opet lagao,posvadjace se,ali ce mu brzo oprostiti.
72. epizoda je odlicna,dinamicna,puna radnje,sve se brzo desava.Sledeca ce biti jos bolja,po avanceu.Mariji ce pozliti ispred Maxa,kad joj isprica da Viktorija ima cerku i Max i Nati ce naci Huanha. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 23:13 | |
| Jao kako su se lepo slagali,a,sto mi je zao kad je Marija ustvari videla da je Maksimilijano Viktorijin sin |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 23:26 | |
| Ajmee...valjda nece biti mng razdvojeni :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 23:33 | |
| Ljudi,treba da imamo dve teme,jednu za nas koji gledamo seriju od pocetka,jednu za ljude koji su tek poceli da gledaju.Izgleda kao da svako prica sam sa sobom... : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 23:43 | |
| haha svako sam sa sobom.. Vec je otvorena teme sta ce se desavati... Alii msm da niej potrebna, mada kako zelite. : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 23:54 | |
| pa ako ova serija ima dve teme onda i ostale trebaju da imaju po dve teme tako da mislim da je nepotrebno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 1:00 | |
| Nepotrebno je, i meni izgleda da pričam sam sa sobom dok sam i na netu gledao, niko nije komentarisao nešto vezano za moje komentare, a pisao sam eseje sa utsicima. Btw, postavljene su sve epizode sa prevodom do 10. epizode. ;) |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 3:14 | |
| ja sam se slatko ismejala sad kad citam neki na pocetku a neki vec na 73-coj, u svakom slucaju je zbrka... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 4:17 | |
| - *Tasa-Will & David* wrote:
- ja sam se slatko ismejala sad kad citam neki na pocetku a neki vec na 73-coj, u svakom slucaju je zbrka...
U svim podforumima je bilo tako i nije bilo problema, ne razumem zašto vam baš ovde smeta. Najbolje je da ovako ostane, ne bih de menjam, jer bi onda u svim podforumima trebalo tako. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|