REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

Komentari serije - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 7:05

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Oni sa snimanjem odmicu jako malo,mozda 4-5 epizoda.I scenario dobijaju u tom momentu i niko ne zna sta ce biti sa kojim likom,Mehija stalno ubacuje i izbacuje likove.Jos samo fali da se Linda povampiri.A jadan Osvaldo,mislim da taj covek nocu sanja njeno OOOOOSSSSVALDOOOOOOOOO hahaha

Mene to od početka nervira, kada dođe pred njega: "Hay, Oooooooooooossssvaldoooooooo". -.-
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha umirem od smijeha ...,,ma ne samo Osvaldo vec sigurno svi imaju nocne more od njezina nepodnosljivog glasa i njezinog placa....
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 9:34

:jajaja:
Gledala sam juce i danas,i sad mi se jakoo svidja serija! :da: Ovo dvoje su preslatki kao i uvek Hihi nzm samo kako cu gledati kad krene skola :(: i kraj je bio extra,jedva cekam sutra! :)
Back to top Go down
jowana94
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jowana94

Broj postova : 497
Fan-gif : Duque &  Cata <3 ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 9:44

Dokle vise sa plakanjeeeeeeeeeeeem?! Svaka serija na isti fazon,gledam iskljucivo zbog Williama i Maite. ;)
Back to top Go down
http://gossipgirl.forumsr.net/
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 9:50

Haha, mislim da je već ustanovljeno da svi sa foruma gledamo seriju isključivo zbog Willyja ili Maite. xD Da je neko drugi glavni par, siguran sam da bi serija bila katastrofa. -.- Mislim, ipak je to Mehija, jedina serija njegova koja mi se svidela je La Madrastra, ali sam čuo da je promenio kraj i upropastio je, a ja nisam tražio da gledam taj kraj jer bolje je da ostane ovako, da volim seriju.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 10:42

Kristijan je odustao od TDA!!!!Koga li ce dovesti Mehija....
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! hahaha
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 10:47

discobaby wrote:
A povlaci se pesma Tres palabras i novu,za spicu ce pevati Mane de la para!!! hahaha
Hvala Bogu, ta pesma mi je baš antipatična. =.=
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 10:51

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Meni se mnogo svidja,ali ne ide uz spicu nikako.Deluje mi kao pesma za crno-bele filmove i bas bi se uklopila uz neku crno-belu entradu.

Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 10:52

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:
Meni se mnogo svidja,ali ne ide uz spicu nikako.Deluje mi kao pesma za crno-bele filmove i bas bi se uklopila uz neku crno-belu entradu.

Da, i to. Uopšte se ne uklapa, mislim da je najbolje bilo da su od početka stavili "A partir de hoy", pesma je prelepa, obožavam je. :D U kojoj se tačno epizodi pojavljuje Himena i kako izgleda njena prva scena?
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:01

Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

Da, i to. Uopšte se ne uklapa, mislim da je najbolje bilo da su od početka stavili "A partir de hoy", pesma je prelepa, obožavam je. :D U kojoj se tačno epizodi pojavljuje Himena i kako izgleda njena prva scena?
Uh,ne znam kada ce se ona pojaviti.Uglavnom,secam se da ce Marija stajati na pisti(tamo gde setaju u kancelariji) i Himena ce da pridje Maxu i da ga poljubi,a on ce da je odgurne i ode.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:02

discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:
Stefy wrote:
discobaby wrote:

Uh,ne znam kada ce se ona pojaviti.Uglavnom,secam se da ce Marija stajati na pisti(tamo gde setaju u kancelariji) i Himena ce da pridje Maxu i da ga poljubi,a on ce da je odgurne i ode.
Wow, jedva čekam. :D Biće mi omiljeni lik, predosećam. xD
Back to top Go down
majadj980
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majadj980

Broj postova : 464
Godina : 43

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:12

Kada će biti postavljene ostale epizode?
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:17

majadj980 wrote:
Kada će biti postavljene ostale epizode?
Imam problem sa epizodama. Večeras upload-ujem 6. epizodu (ona koja fali) i 10. Nažalost, jutros nije bilo reprize 11. epizode i nisam je snimao, pa ću morati u ponedeljak kada se emituje na PinkM da je snimam, i onda ako na Pinku sutradan bude repriza epizode koja se emitovala, snimam i sve će doći u normalu, ako ne, nastavljam da se igram dok Pink ne pogodi da pusti reprizu. xD
U svakom slučaju, nadam se da će je biti, ako ne, biće preskakanja na svake 3-4 epizode.
Žao mi je. :(:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:19

Moze neko da mi kaze ko je Himena? (:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:57

tatjana94 wrote:
Moze neko da mi kaze ko je Himena? (:
himena je bivsa djevojka od Maxa .....ali pomocu spletki postace njegova zena ...
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 11:58

Znaci Mane ce pevati pesmu za novu entradu, ooo pa zanimljivo^^ :)
meni se "tres palabras" svidja, mada slazem se da se ne uklapa, nekako mi je pesma previse ozbiljna za seriju, a bilo bi super kad bi pocinjala sa "a partir de hoy" pesma je preeelepaa! :)
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 21:30

Yee, ma neka naprave novu pesmu, tj za entradu :)) kao sto je A partir de Hoy...Namig)

Jel znate sta ce biti sada kada je Maria saznala da je on sin od viktorije??
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 22:42

Kad sazna da je opet lagao,posvadjace se,ali ce mu brzo oprostiti.

72. epizoda je odlicna,dinamicna,puna radnje,sve se brzo desava.Sledeca ce biti jos bolja,po avanceu.Mariji ce pozliti ispred Maxa,kad joj isprica da Viktorija ima cerku i Max i Nati ce naci Huanha.
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:13

Jao kako su se lepo slagali,a,sto mi je zao kad je Marija ustvari videla da je Maksimilijano Viktorijin sin
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:26

Ajmee...valjda nece biti mng razdvojeni :P
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:33

Ljudi,treba da imamo dve teme,jednu za nas koji gledamo seriju od pocetka,jednu za ljude koji su tek poceli da gledaju.Izgleda kao da svako prica sam sa sobom... :o.O:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:43

haha svako sam sa sobom..xD

Vec je otvorena teme sta ce se desavati...
Alii msm da niej potrebna, mada kako zelite. :P:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 1 Feb 2011 - 23:54

pa ako ova serija ima dve teme onda i ostale trebaju da imaju po dve teme
tako da mislim da je nepotrebno...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 2 Feb 2011 - 1:00

Nepotrebno je, i meni izgleda da pričam sam sa sobom dok sam i na netu gledao, niko nije komentarisao nešto vezano za moje komentare, a pisao sam eseje sa utsicima.
Btw, postavljene su sve epizode sa prevodom do 10. epizode. ;)
Back to top Go down
*Tasa-Will & David*
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
*Tasa-Will & David*

Broj postova : 5557
Godina : 38
Fan-gif : Te amoooo!!!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 2 Feb 2011 - 3:14

ja sam se slatko ismejala sad kad citam neki na pocetku a neki vec na 73-coj, u svakom slucaju je zbrka...
Back to top Go down
http://twitter.com/Tasabg
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 2 Feb 2011 - 4:17

*Tasa-Will & David* wrote:
ja sam se slatko ismejala sad kad citam neki na pocetku a neki vec na 73-coj, u svakom slucaju je zbrka...
U svim podforumima je bilo tako i nije bilo problema, ne razumem zašto vam baš ovde smeta. Najbolje je da ovako ostane, ne bih de menjam, jer bi onda u svim podforumima trebalo tako.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 40Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next