|
|
Author | Message |
---|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Fri 28 Jan 2011 - 12:52 | |
| Sad sam odgledala super ti je video scena se odlicno uklopila uz reci pesme :Good: a pesma je prelepa, i ja je obozavam |
|
| |
Mala87 TVNovele Novi član
Broj postova : 7 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 28 Jan 2011 - 13:01 | |
| - veca# wrote:
- Ko je plavi momak u 67 epizodi koji priča sa Bernardom?
To je Fausto,Bernardin novi sluga,inace sin njenog ljubavnika iz mladosti ciju je smrt izazvala. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Jan 2011 - 1:27 | |
| Dodata je 7. i 8. epizoda u preuzimanju. ;) |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Jan 2011 - 8:28 | |
| Hvala puno za epizode s prevodom, uživat ću u svakoj epizodi |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Jan 2011 - 11:56 | |
| u 71-oj epizodi se pojavljuje huanho -.- |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Jan 2011 - 21:43 | |
| aa, on je preziveo... |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Komentari serije Sat 29 Jan 2011 - 22:54 | |
| Serija je extra,uzivam dok je gledam i opustam se xDD al meni zao sto se Viktorija onako ponasa prema Mariji,kad bi znala da jj je to cerka |
|
| |
vesna levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 654 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : The bad of Ian Somerhalder xD TeamDelenaForever <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 0:01 | |
| - Maya... wrote:
- Serija je extra,uzivam dok je gledam i opustam se xDD al meni zao sto se Viktorija onako ponasa prema Mariji,kad bi znala da jj je to cerka
da... ja ne znam kako ce joj Marija oprostiti.. kakva debilka ://// |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 1:09 | |
| - *Maya* wrote:
- u 71-oj epizodi se pojavljuje huanho -.-
Neee, mrzim ga. =.= |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 2:57 | |
| Mrzim ga i ja,ali mi je zao da gledam Milagros kako place.Njen plac mi se zaista cini iskren i stvaran i zaista mi je zao da je gledam tako.Jos onda kad je pricala o njenom sinu u stvarnom zivotu...Verovatno svako od gledalaca reaguje slicno na iskrene emocije,bile one tuga ili sreca.
Dok Viktorijin plac ne utice na mene;nije mi zao,sto bi trebalo da izazove,nego me iritira...Ona svuda place isto..uzasna je..Kad gluma ne izazove ono sto treba,samim tim nije iskrena. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 3:01 | |
| - discobaby wrote:
- Mrzim ga i ja,ali mi je zao da gledam Milagros kako place.Njen plac mi se zaista cini iskren i stvaran i zaista mi je zao da je gledam tako.Jos onda kad je pricala o njenom sinu u stvarnom zivotu...Verovatno svako od gledalaca reaguje slicno na iskrene emocije,bile one tuga ili sreca.
Dok Viktorijin plac ne utice na mene;nije mi zao,sto bi trebalo da izazove,nego me iritira...Ona svuda place isto..uzasna je..Kad gluma ne izazove ono sto treba,samim tim nije iskrena. Da, jeste u ovoj seriji plače totalno isto kao u seriji "La Madrastra" koju sam gledao mali milion puta. I na istu foru, ovde "Mi hija, dios, por que...?", a tamo "20 anos, Dios mio, 20 anos, mis hijos...!", užas, mrzim je kad plače, a inače mi je ok glumica, podseća me na mamu, ne znam zašto. xD |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 3:03 | |
| Ma ona nezna da place, inace dobro glumi. Trebali su malo da izbace te scene, sto puta place...a pred nos joj je kcerka...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 3:07 | |
| Malo je bezveze sto ni u jednom trenutku ne posumlja da bi Marija mogla da bude njena cerka a zna da je kao mala nadjena na ulici i da je samo znala kako se zove. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 3:15 | |
| - Mala87 wrote:
- Malo je bezveze sto ni u jednom trenutku ne posumlja da bi Marija mogla da bude njena cerka a zna da je kao mala nadjena na ulici i da je samo znala kako se zove.
Da, i meni je to glupo. I ono na početku serije kada Huan Pablo kaže da će joj biti otac koga nikad nije imala, a to je ustvari njen otac. Televisa. =.= |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 3:17 | |
| I to sto Antonieta zna da su obe Marije nadjene istog dana a nista do sada nije rekla o tome... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 5:09 | |
| - Stefy wrote:
- discobaby wrote:
- Mrzim ga i ja,ali mi je zao da gledam Milagros kako place.Njen plac mi se zaista cini iskren i stvaran i zaista mi je zao da je gledam tako.Jos onda kad je pricala o njenom sinu u stvarnom zivotu...Verovatno svako od gledalaca reaguje slicno na iskrene emocije,bile one tuga ili sreca.
Dok Viktorijin plac ne utice na mene;nije mi zao,sto bi trebalo da izazove,nego me iritira...Ona svuda place isto..uzasna je..Kad gluma ne izazove ono sto treba,samim tim nije iskrena. Da, jeste u ovoj seriji plače totalno isto kao u seriji "La Madrastra" koju sam gledao mali milion puta. I na istu foru, ovde "Mi hija, dios, por que...?", a tamo "20 anos, Dios mio, 20 anos, mis hijos...!", užas, mrzim je kad plače, a inače mi je ok glumica, podseća me na mamu, ne znam zašto. Pa,da i meni je ovako ok,jako je lepa zena,ima divnu kosu.I u moru silikonskih nakaza,jako ih je malo tako lepih.Eto,jedino to kreveljenje...zaista me izludjuje. A znate da sam bila ubedjena 100% da ce Max da shvati odjednom ko je Maria.Mislim onakav kraj nije obecavao nista drugo..uglavnom dobila sam dva extra spustanja na zamlju,posle ne nastavka ljubavne scene i Maxovog ne kapiranja... Definitivno,nikada vise necu gledati ni jednu Mehijinu seriju.Nenormalan covek..a sto mi je drago sto su ga ispljuvali na twiteru!!Nikome nije odgovorio : |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 6:07 | |
| oooo bozeee kako me nervira ova dorismar.... nervira me kako glumi, kako prica jaooo... a u 70-toj epki ona scena kod groba...sva sam se najezila... a Maite je prelepaaa... :D obozavam je :D a victoriu necu da komentarisem, kolko ta zena ne ume da glumi da place jaooo...mrzim te scene...vise me izazivaju na smeh nego na tugu ili tako nesto :D |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 8:07 | |
| Samo da vas pozdravim i bacam se na posao da procitam sve sto ste pisali dok me nije bilo ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 9:37 | |
| Lindu ce ubiti Giljermo i Himena,kad ona otkrije da Himenino dete nije Maxovo,nego Giljermovo,kako sam videla na unionu.Nisam imala zivaca da citam ceo clanak,ogroman je,ali izgleda da ce se to desiti ove nedelje....
A o cemu je onaj video gde Max prica sa Cruzom,nista mi se ne cuje.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 11:43 | |
| E super, vidim da je Himena prava beštija što znači da će mi biti omiljeni lik. Meni je ona lepša sa Williamom (znam, znam, napašćete me da Maite i William imaju nemoguću hemiju itd., ali ja ih nikada nisam doživeo kao vi, ne znam zašto) gledao sam neke slike gde se ljubi s njim i jedva čekam da se pojavi na Pinku, ali ima da se načekam. -.- |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 12:02 | |
| ljudi je u ono bio nogometas u onom avencu 71 ili se meni pricinilo ?? |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 12:24 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ljudi je u ono bio nogometas u onom avencu 71 ili se meni pricinilo ??
nije ti se ucinilo :Out: Meni je Dominika manje vise bila simpa u meps,ali od kada se pojavila u tda postala mi je grozna i..bolje da se susdrzim daljeg komentara :Out: |
|
| |
Seka TVNovele Novi član
Broj postova : 150
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 21:29 | |
| Kad sam vidjela da Linda odlazi kod onog pacijenta pomislila sam da ce i nju zadaviti kao i onu kokoš. Izgleda da nam se vraca Huanho, nisam ni primjetila da ga nema. |
|
| |
vesnac TVNovele Novi član
Broj postova : 235
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 21:40 | |
| Stefy, hvala sto postavljas seriju :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 30 Jan 2011 - 23:06 | |
| Kad ste spomenuli Dominiku-da znam ko joj je natakario na glavu one jeftine,kineske dodatke.Boze me sakloni.Ne znam da li oni tamo imaju frizera koji bas radi samo na seriji,ali ono je sramota.Mislim,ako imaju kvalitetnu kosu za jednu glumicu,moze da bude i za drugu. Izigrava nivo i zeli zivot na visokoj nozi,a nosi plasticne ekstenzije... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|