REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AuthorMessage
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

Komentari serije - Page 4 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptyFri 28 Jan 2011 - 12:52

Sad sam odgledala super ti je video :) scena se odlicno uklopila uz reci pesme :Good: a pesma je prelepa, i ja je obozavam :)
Back to top Go down
Mala87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mala87

Broj postova : 7
Godina : 37
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Piscada

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptyFri 28 Jan 2011 - 13:01

veca# wrote:
Ko je plavi momak u 67 epizodi koji priča sa Bernardom?

To je Fausto,Bernardin novi sluga,inace sin njenog ljubavnika iz mladosti ciju je smrt izazvala.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySat 29 Jan 2011 - 1:27

Dodata je 7. i 8. epizoda u preuzimanju. ;)
Back to top Go down
figica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
figica

Broj postova : 202

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySat 29 Jan 2011 - 8:28

Hvala puno za epizode s prevodom, uživat ću u svakoj epizodi
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:56

u 71-oj epizodi se pojavljuje huanho -.-
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySat 29 Jan 2011 - 21:43

aa, on je preziveo...:)
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Untitled-1

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySat 29 Jan 2011 - 22:54

Serija je extra,uzivam dok je gledam i opustam se xDD al meni zao sto se Viktorija onako ponasa prema Mariji,kad bi znala da jj je to cerka
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 0:01

Maya... wrote:
Serija je extra,uzivam dok je gledam i opustam se xDD al meni zao sto se Viktorija onako ponasa prema Mariji,kad bi znala da jj je to cerka

da... ja ne znam kako ce joj Marija oprostiti.. kakva debilka :////
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 1:09

*Maya* wrote:
u 71-oj epizodi se pojavljuje huanho -.-
Neee, mrzim ga. =.=
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 2:57

Mrzim ga i ja,ali mi je zao da gledam Milagros kako place.Njen plac mi se zaista cini iskren i stvaran i zaista mi je zao da je gledam tako.Jos onda kad je pricala o njenom sinu u stvarnom zivotu...Verovatno svako od gledalaca reaguje slicno na iskrene emocije,bile one tuga ili sreca.

Dok Viktorijin plac ne utice na mene;nije mi zao,sto bi trebalo da izazove,nego me iritira...Ona svuda place isto..uzasna je..Kad gluma ne izazove ono sto treba,samim tim nije iskrena.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 3:01

discobaby wrote:
Mrzim ga i ja,ali mi je zao da gledam Milagros kako place.Njen plac mi se zaista cini iskren i stvaran i zaista mi je zao da je gledam tako.Jos onda kad je pricala o njenom sinu u stvarnom zivotu...Verovatno svako od gledalaca reaguje slicno na iskrene emocije,bile one tuga ili sreca.

Dok Viktorijin plac ne utice na mene;nije mi zao,sto bi trebalo da izazove,nego me iritira...Ona svuda place isto..uzasna je..Kad gluma ne izazove ono sto treba,samim tim nije iskrena.
Da, jeste u ovoj seriji plače totalno isto kao u seriji "La Madrastra" koju sam gledao mali milion puta. I na istu foru, ovde "Mi hija, dios, por que...?", a tamo "20 anos, Dios mio, 20 anos, mis hijos...!", užas, mrzim je kad plače, a inače mi je ok glumica, podseća me na mamu, ne znam zašto. xD
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 3:03

Ma ona nezna da place, inace dobro glumi.
Trebali su malo da izbace te scene, sto puta place...a pred nos joj je kcerka...xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Mala87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mala87

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 3:07

Malo je bezveze sto ni u jednom trenutku ne posumlja da bi Marija mogla da bude njena cerka a zna da je kao mala nadjena na ulici i da je samo znala kako se zove.
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 3:15

Mala87 wrote:
Malo je bezveze sto ni u jednom trenutku ne posumlja da bi Marija mogla da bude njena cerka a zna da je kao mala nadjena na ulici i da je samo znala kako se zove.
Da, i meni je to glupo. I ono na početku serije kada Huan Pablo kaže da će joj biti otac koga nikad nije imala, a to je ustvari njen otac. Televisa. =.=
Back to top Go down
Mala87
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mala87

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 3:17

I to sto Antonieta zna da su obe Marije nadjene istog dana a nista do sada nije rekla o tome...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 5:09

Stefy wrote:
discobaby wrote:

Da, jeste u ovoj seriji plače totalno isto kao u seriji "La Madrastra" koju sam gledao mali milion puta. I na istu foru, ovde "Mi hija, dios, por que...?", a tamo "20 anos, Dios mio, 20 anos, mis hijos...!", užas, mrzim je kad plače, a inače mi je ok glumica, podseća me na mamu, ne znam zašto. xD
Pa,da i meni je ovako ok,jako je lepa zena,ima divnu kosu.I u moru silikonskih nakaza,jako ih je malo tako lepih.Eto,jedino to kreveljenje...zaista me izludjuje.

A znate da sam bila ubedjena 100% da ce Max da shvati odjednom ko je Maria.Mislim onakav kraj nije obecavao nista drugo..uglavnom dobila sam dva extra spustanja na zamlju,posle ne nastavka ljubavne scene i Maxovog ne kapiranja...

Definitivno,nikada vise necu gledati ni jednu Mehijinu seriju.Nenormalan covek..a sto mi je drago sto su ga ispljuvali na twiteru!!Nikome nije odgovorio :D:
Back to top Go down
GagiliRBD
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
GagiliRBD

Broj postova : 77
Godina : 30

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 6:07

oooo bozeee kako me nervira ova dorismar....
nervira me kako glumi, kako prica jaooo...
a u 70-toj epki ona scena kod groba...sva sam se najezila...
a Maite je prelepaaa... :D obozavam je :D
a victoriu necu da komentarisem, kolko ta zena ne ume da glumi da place jaooo...mrzim te scene...vise me izazivaju na smeh nego na tugu ili tako nesto :D
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 8:07

Samo da vas pozdravim :cao: i bacam se na posao da procitam sve sto ste pisali dok me nije bilo ...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 9:37

Lindu ce ubiti Giljermo i Himena,kad ona otkrije da Himenino dete nije Maxovo,nego Giljermovo,kako sam videla na unionu.Nisam imala zivaca da citam ceo clanak,ogroman je,ali izgleda da ce se to desiti ove nedelje....

A o cemu je onaj video gde Max prica sa Cruzom,nista mi se ne cuje....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 11:43

E super, vidim da je Himena prava beštija što znači da će mi biti omiljeni lik. Meni je ona lepša sa Williamom (znam, znam, napašćete me da Maite i William imaju nemoguću hemiju itd., ali ja ih nikada nisam doživeo kao vi, ne znam zašto) gledao sam neke slike gde se ljubi s njim i jedva čekam da se pojavi na Pinku, ali ima da se načekam. -.-
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 12:02

ljudi je u ono bio nogometas u onom avencu 71 ili se meni pricinilo ??
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 4 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 12:24

dervisevic fata wrote:
ljudi je u ono bio nogometas u onom avencu 71 ili se meni pricinilo ??

nije ti se ucinilo :Out:

Meni je Dominika manje vise bila simpa u meps,ali od kada se pojavila u tda postala mi je grozna i..bolje da se susdrzim daljeg komentara :Out:
Back to top Go down
Seka
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Seka

Broj postova : 150

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 21:29

Kad sam vidjela da Linda odlazi kod onog pacijenta pomislila sam da ce i nju zadaviti kao i onu kokoš.
Izgleda da nam se vraca Huanho, nisam ni primjetila da ga nema.
Back to top Go down
vesnac
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
vesnac

Broj postova : 235

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 21:40

Stefy, hvala sto postavljas seriju :Good:
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 EmptySun 30 Jan 2011 - 23:06

Kad ste spomenuli Dominiku-da znam ko joj je natakario na glavu one jeftine,kineske dodatke.Boze me sakloni.Ne znam da li oni tamo imaju frizera koji bas radi samo na seriji,ali ono je sramota.Mislim,ako imaju kvalitetnu kosu za jednu glumicu,moze da bude i za drugu.
Izigrava nivo i zeli zivot na visokoj nozi,a nosi plasticne ekstenzije...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 4 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 40Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next