| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 17:10 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 19:30 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 21 Sep 2010 - 20:38 | |
| Xaxa...stigla sam da odgledam jutros:D Ex,koja je to sreca bila... Nije bila neka interesantna epizoda,ali sam se nasmejala za ono iz prethodne,kad je Gonzalo otisao da se testira s onim naocarima,i kad se Valdiri onesvestio. Kamila je nepopravljiva,kako samo place...B-):-D |
|
| |
Lilly TVNovele Novi član
Broj postova : 12 Godina : 34
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 22 Sep 2010 - 0:53 | |
| - Stefy wrote:
- 74. epizoda [21.09.2010.]
[You must be registered and logged in to see this link.] Super si Stefy bas ti hvala. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 22 Sep 2010 - 17:07 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 22 Sep 2010 - 17:45 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 22 Sep 2010 - 19:33 | |
| - Dunja wrote:
- Thanks Stefyx...:-*
extra,pratimo i dalje... |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 3:57 | |
| Stefy hoces li postaviti mozda danasnju epizodu tj.76. nisam stigla da gledam molim te hvala unapred [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 5:22 | |
| Jaooo Stefy bre ti si car.... )) Hvalaaaaaa puno sto nam postavljas epike. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 7:18 | |
| - Teolino wrote:
- Stefy
hoces li postaviti mozda danasnju epizodu tj.76. nisam stigla da gledam molim te hvala unapred [You must be registered and logged in to see this image.] Biće najverovatnije sutra ujutru. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 8:13 | |
| Slika je isečena zato što je meni na totalTV-u takva slika na Prvoj, ne znam zašto. :S P.S. U epizodi koja je danas bila se pojavluje Jencarlos. :D |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 8:46 | |
| eh,jedva chekam da gledam:D |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 10:28 | |
| :’(: Neeećuuu jutros nisam gledala,uspavala sam se.Ako je neko gledao neka mi kaže šta je bilo :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 17:08 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 17:54 | |
| Stefy,hvala ti... Ja sam ove nedelje prva smena i nista nisam mogla da gledam... A pre neki dan sam procitala da se Jencarlos pojavljuje u 76,jer tako? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 20:47 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 20:59 | |
| U ovoj danas što je postavio Stefy,tako je rekao |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 23 Sep 2010 - 21:39 | |
| Šta se desilo u današnjoj epizodi? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 1:08 | |
| - Stefy wrote:
- 76. epizoda [23.09.2010.]
[You must be registered and logged in to see this link.] U ovoj se pojavljuje Jencarlos |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 2:32 | |
| Ahaaa tnxx... |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 6:32 | |
| STEFY POMAGAJ skinula sam 76. epizodu sa megaupload.com ali moj komp. nece nikako da otvori(nemogu da odgledam epizodu) probala sam sve moguce sto ja znam ali nema sanse nece da pusti zato sam htela da te zamolim da li postoki mogucnost da ti nekako drugacije postavis (mozda na yt. ili neki drugi sajt gde nije potrebno da se skida, nego gde moze automatski da se gleda) MOLIM TE AKO MOZES UCINI MI TO!!!!!!!!!! :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 6:58 | |
| - Teolino wrote:
- STEFY
POMAGAJ skinula sam 76. epizodu sa megaupload.com ali moj komp. nece nikako da otvori(nemogu da odgledam epizodu) probala sam sve moguce sto ja znam ali nema sanse nece da pusti zato sam htela da te zamolim da li postoki mogucnost da ti nekako drugacije postavis (mozda na yt. ili neki drugi sajt gde nije potrebno da se skida, nego gde moze automatski da se gleda) MOLIM TE AKO MOZES UCINI MI TO!!!!!!!!!! :’(: Nemoguće je da ne radi. Fajl je u .rar-u i stoga ti treba program "WinRAR" da bi otpakovala epizodu. A možeš je odgledati preko GOM Playera. Probaj tako, na YouTube će Telemundo blokirati i ne mogu da postavljam. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 20:49 | |
| Probaj da skines na netu ako vec nemash KM Player...sigurno ce ti otvoriti. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 21:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 24 Sep 2010 - 22:15 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|