REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next
AuthorMessage
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyFri 10 Sep 2010 - 11:43

uros car wrote:
E da, sta se desilo na takmicenju, Stefi?
Ma ništa, pustiti su ona dva videa, Beni je rekao Veroniki da mu je ona največe razočarenje u životu, ona je odustala od takmičenja, a trebala je da pobedi.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyFri 10 Sep 2010 - 13:33

sad sam odgledala poslednju epku...pa lepo je...super serijica...vredelo je gledati...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyFri 10 Sep 2010 - 20:05

Zao mi je Veronike.Mogla je da uspe!
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyFri 10 Sep 2010 - 22:33

Hvala Stefi.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyMon 13 Sep 2010 - 5:58

MStefan wrote:
Zao mi je Veronike.Mogla je da uspe!

Stavice je verovatno da vodi neku drugu emisiju...nece je lako pustiti posle onakve reakcije publike... :da:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyMon 13 Sep 2010 - 7:27

Danas je bila onako epizoda, ništa posebno se nije desilo. Roki me baš nervira, kako mi je smešna bila Beatris kada je uzela onaj list i pitala Benija da li jedu sirovo. hahaha Kamila mi je bila super, baš mi je drago što Gonsalo ne može da se odvoji od nje, tako mu i treba kada hoće da je napusti. Jedva čekam da muči malo Sofiju kada se porađa.
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyMon 13 Sep 2010 - 7:39

Kako me iznervirao onaj doktor,jer je u dosluhu sa Kamilom i hoce da razdvoji Antonia i Sofiju........
Back to top Go down
mvmixy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
mvmixy

Broj postova : 1456
Godina : 35
Fan-gif : Charmed

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyMon 13 Sep 2010 - 10:18

e jest iritantan....zato ce ga i ostaviti
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyTue 14 Sep 2010 - 5:05

tica wrote:
Kako me iznervirao onaj doktor,jer je u dosluhu sa Kamilom i hoce da razdvoji Antonia i Sofiju........

A i Sofija...stvarno ne znam sta hoce...
Ali bas mi je slatka s onolikim stomakom... :da:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 28505204839610125311

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 8:07

Mnogo tuzno kad sazna da Nani ima sidu, Antonio ... :(
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 8:37

Aa daa...kako je samo plakaooooooo :((
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Teolino
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Teolino

Broj postova : 75

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 9:19

Jeste li videli sta nam radi ova Foxtv od 20.septembra ce seriju prikazivati u terminu od 07:20h. a reprize u 10:30h. pa u 03:00h ujutru
Oni stvarno nisu normalni,taman se naviknemo na jedan termin a oni malo po malo pa ga mjenjaju.
stvarno su me razocarali,nemam reci
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 9:54

Teolino wrote:
Jeste li videli sta nam radi ova Foxtv od 20.septembra ce seriju prikazivati u terminu od 07:20h. a reprize u 10:30h. pa u 03:00h ujutru
Oni stvarno nisu normalni,taman se naviknemo na jedan termin a oni malo po malo pa ga mjenjaju.
stvarno su me razocarali,nemam reci
[You must be registered and logged in to see this image.]
Molim!? NE MOGU DA VERUJEM!!
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 9:56

Ne smemo to da dozvolimo!!! Pa zar im ne odgovara da im serija odlican rejting u 19:15?!
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 10:07

Stvarno ne mogu da verujem, toliko sam zgotivio ovu seriju i hoću da je odgledam do kraja! Ako stvarno prebace termin, ne preostaje mi ništa drugo do da skidam ili da je odgledam na YouTube-u.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyWed 15 Sep 2010 - 19:23

Oni stavrno nisu normalani...Pa serija ima fenomenalan rejting,stvarno je odlična...
Koji su to "carevi"... Ja na primer radim,šta trebe da ne spavam uopšte,da bih gledala reprizu...

Da,mnogo je tužno,baš mi ga je žao...mnoooogggoooo...mukica...
A Sofija mi je nekako preslatka sa tim stomakom...

Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 0:28

afrodita wrote:
Oni stavrno nisu normalani...Pa serija ima fenomenalan rejting,stvarno je odlična...
Koji su to "carevi"... Ja na primer radim,šta trebe da ne spavam uopšte,da bih gledala reprizu...

:super: Samo sto ja ne radim,idem u skolu...I kad sam prva smena trebam u 3h da se budim???Idioti obicni!!! :o.O: :(:

Mada one nove serije sto reklamiraju su odlicne,cini mi se... :o.O:
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 2:06

afrodita wrote:

:super:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 3:15

Da, serije koje prethode na Prvoj su odlične, ali su u glupom terminu! Ne znam zašto ne izbace Charmed i Sex & The City. rofl
Back to top Go down
...:::RuDe BoY:::...
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
...:::RuDe BoY:::...

Broj postova : 225
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 34fxmrm

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 3:41

Stefy wrote:
Ne znam zašto ne izbace Charmed i Sex & The City. rofl
Upravo to... Jeste da sam veliki fan serije ''Sex and the city'', ali ne znam u cemu im je fazon da pustaju i nju i ''Charmed'' ponovo, a vec su bile i zavrsile se... I naravno, ove nove ne mogu da dodju na red od ovih vec emitovanih... Jako glupo od strane (jos uvek) FOX televizije...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 4:17

Slazem se... Neka ustupe termine Perro amor i sada ovoj novoj koja ce krenuti, Ninoc ricos pobres padres...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 4:50

[You must be registered and logged in to see this link.]

Pišite ovde da ne menjaju termin!!!
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 7:34

Uf,kako me Kamila danas iznervirala,umobolna ludacha...uf,kako ona nije dobila sidu.
A jadan Antonio,ali opet,to mu je u neku ruku kazna i lekcija za sve shto je radio...opet,bash mi ga zao...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 8:27

ma nema Antonio sidu...ni Kamila..al sve ce ih slagati da ima...
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 EmptyThu 16 Sep 2010 - 8:45

znam da nema,ali dovoljna mu je kazna to shto mu se sad deshava,to sam mislila...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 5 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 14Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next