| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 10 Sep 2010 - 11:43 | |
| - uros car wrote:
- E da, sta se desilo na takmicenju, Stefi?
Ma ništa, pustiti su ona dva videa, Beni je rekao Veroniki da mu je ona največe razočarenje u životu, ona je odustala od takmičenja, a trebala je da pobedi. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 10 Sep 2010 - 13:33 | |
| sad sam odgledala poslednju epku...pa lepo je...super serijica...vredelo je gledati... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 10 Sep 2010 - 20:05 | |
| Zao mi je Veronike.Mogla je da uspe! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 10 Sep 2010 - 22:33 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 13 Sep 2010 - 5:58 | |
| - MStefan wrote:
- Zao mi je Veronike.Mogla je da uspe!
Stavice je verovatno da vodi neku drugu emisiju...nece je lako pustiti posle onakve reakcije publike... :da: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 13 Sep 2010 - 7:27 | |
| Danas je bila onako epizoda, ništa posebno se nije desilo. Roki me baš nervira, kako mi je smešna bila Beatris kada je uzela onaj list i pitala Benija da li jedu sirovo. Kamila mi je bila super, baš mi je drago što Gonsalo ne može da se odvoji od nje, tako mu i treba kada hoće da je napusti. Jedva čekam da muči malo Sofiju kada se porađa. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 13 Sep 2010 - 7:39 | |
| Kako me iznervirao onaj doktor,jer je u dosluhu sa Kamilom i hoce da razdvoji Antonia i Sofiju........ |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 13 Sep 2010 - 10:18 | |
| e jest iritantan....zato ce ga i ostaviti |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 14 Sep 2010 - 5:05 | |
| - tica wrote:
- Kako me iznervirao onaj doktor,jer je u dosluhu sa Kamilom i hoce da razdvoji Antonia i Sofiju........
A i Sofija...stvarno ne znam sta hoce... Ali bas mi je slatka s onolikim stomakom... :da: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 8:07 | |
| Mnogo tuzno kad sazna da Nani ima sidu, Antonio ... :( |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 8:37 | |
| Aa daa...kako je samo plakaooooooo :(( |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 9:19 | |
| Jeste li videli sta nam radi ova Foxtv od 20.septembra ce seriju prikazivati u terminu od 07:20h. a reprize u 10:30h. pa u 03:00h ujutru Oni stvarno nisu normalni,taman se naviknemo na jedan termin a oni malo po malo pa ga mjenjaju. stvarno su me razocarali,nemam reci [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 9:54 | |
| - Teolino wrote:
- Jeste li videli sta nam radi ova Foxtv od 20.septembra ce seriju prikazivati u terminu od 07:20h. a reprize u 10:30h. pa u 03:00h ujutru
Oni stvarno nisu normalni,taman se naviknemo na jedan termin a oni malo po malo pa ga mjenjaju. stvarno su me razocarali,nemam reci [You must be registered and logged in to see this image.] Molim!? NE MOGU DA VERUJEM!! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 9:56 | |
| Ne smemo to da dozvolimo!!! Pa zar im ne odgovara da im serija odlican rejting u 19:15?! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 10:07 | |
| Stvarno ne mogu da verujem, toliko sam zgotivio ovu seriju i hoću da je odgledam do kraja! Ako stvarno prebace termin, ne preostaje mi ništa drugo do da skidam ili da je odgledam na YouTube-u. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 15 Sep 2010 - 19:23 | |
| Oni stavrno nisu normalani...Pa serija ima fenomenalan rejting,stvarno je odlična... Koji su to "carevi"... Ja na primer radim,šta trebe da ne spavam uopšte,da bih gledala reprizu...
Da,mnogo je tužno,baš mi ga je žao...mnoooogggoooo...mukica... A Sofija mi je nekako preslatka sa tim stomakom...
|
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 0:28 | |
| - afrodita wrote:
- Oni stavrno nisu normalani...Pa serija ima fenomenalan rejting,stvarno je odlična...
Koji su to "carevi"... Ja na primer radim,šta trebe da ne spavam uopšte,da bih gledala reprizu...
Da,mnogo je tužno,baš mi ga je žao...mnoooogggoooo...mukica... A Sofija mi je nekako preslatka sa tim stomakom...
Samo sto ja ne radim,idem u skolu...I kad sam prva smena trebam u 3h da se budim???Idioti obicni!!! : : : Mada one nove serije sto reklamiraju su odlicne,cini mi se... : : |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 2:06 | |
| - afrodita wrote:
- Oni stavrno nisu normalani...Pa serija ima fenomenalan rejting,stvarno je odlična...
Koji su to "carevi"... Ja na primer radim,šta trebe da ne spavam uopšte,da bih gledala reprizu...
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 3:15 | |
| Da, serije koje prethode na Prvoj su odlične, ali su u glupom terminu! Ne znam zašto ne izbace Charmed i Sex & The City. rofl |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 3:41 | |
| - Stefy wrote:
- Ne znam zašto ne izbace Charmed i Sex & The City. rofl
Upravo to... Jeste da sam veliki fan serije ''Sex and the city'', ali ne znam u cemu im je fazon da pustaju i nju i ''Charmed'' ponovo, a vec su bile i zavrsile se... I naravno, ove nove ne mogu da dodju na red od ovih vec emitovanih... Jako glupo od strane (jos uvek) FOX televizije... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 4:17 | |
| Slazem se... Neka ustupe termine Perro amor i sada ovoj novoj koja ce krenuti, Ninoc ricos pobres padres... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 4:50 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 7:34 | |
| Uf,kako me Kamila danas iznervirala,umobolna ludacha...uf,kako ona nije dobila sidu. A jadan Antonio,ali opet,to mu je u neku ruku kazna i lekcija za sve shto je radio...opet,bash mi ga zao... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 8:27 | |
| ma nema Antonio sidu...ni Kamila..al sve ce ih slagati da ima... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 16 Sep 2010 - 8:45 | |
| znam da nema,ali dovoljna mu je kazna to shto mu se sad deshava,to sam mislila... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|