REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next
AuthorMessage
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 2:36

AnGel_Perroni wrote:
Stefy wrote:
afrodita wrote:
Stefy wrote:
Ja se nadam da će Sofiju stići sopstvena kazna za ovo što radi, stoka jedna.
ne razumem taj komentar,ali dobro. šta ona toliko loše radi...
Ponižava Kamilu.

hehe a sta radi Kamila...ponizava Sofiju i pravi joj zamke. Jos sta ce da jo radi posle, otece joj dete i swasta jos ;PP
Znam, zato je i volim, jedva čekam da otme dete Sofiji. :da:
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 5:19

AnGel_Perroni wrote:
Stefy wrote:
afrodita wrote:
Stefy wrote:
Ponižava Kamilu.

hehe a sta radi Kamila...ponizava Sofiju i pravi joj zamke. Jos sta ce da jo radi posle, otece joj dete i swasta jos ;PP

Sofija se npr samo prenemaze i glupira nesto...
Mnogo me nervira...Sta sad,muva se s doktorom i Rokijem a zaljubljena u Antonija? bije
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 5:24

Dunja wrote:
AnGel_Perroni wrote:
Stefy wrote:
afrodita wrote:
Stefy wrote:
Ponižava Kamilu.

Sofija se npr samo prenemaze i glupira nesto...
Mnogo me nervira...Sta sad,muva se s doktorom i Rokijem a zaljubljena u Antonija? bije
Upravo tako, ne zna ni sama šta hoće.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 5:34

A Antonio? Zar nije zeleo da spava sa dve ribe kad ga je uhvatila Sofija? Kako je njoj bilo onda? :(:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 5:35

uros car wrote:
A Antonio? Zar nije zeleo da spava sa dve ribe kad ga je uhvatila Sofija? Kako je njoj bilo onda? :(:
Pa nema veze, onda neka se otkači od Branovih, šta ima da ponižava Kamilu, Antonio nije hteo tada s njom i gotovo. ://
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 7:37

Ne razumem Kamila Sofiju moze da unishtava i ponizava,a ova nju ne,u chemu je razlika. A Sofijina ponizenja su nishta naspram Kamilinih spletki...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 7:38

Danas mi je mnogo bilo žao Kamile, svi su joj okrenuli leđa zbog glupače Sofije.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 7:48

Mislim da greshish,svi su joj okrenuli ledja zbog nje same...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 9:18

Danas je Kamila nagrabusila. Hoce li ubiti Luidjija?
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 9:33

uros car wrote:
Danas je Kamila nagrabusila. Hoce li ubiti Luidjija?
Neće.

Teolino wrote:
Sto se tice Luidija u njega nece pucati Kamila ali ce ona biti odgovorna za njegovu smrt.njega ce ubiti Hairo. Desice se ovako: Kamila ce njega kao da prihvati i cak ce ga zvati tata i napricace mu svasta protiv haira cak i da ju je silovao i on ce da nabavi pistolj a Hairu ce napricati svasta protiv Luidjija pa ce se njih dvojica sastati i onda ce jedan u drugog pucati Hairo ce biti samo ranjen i pobjece(i ozdraviti naravno) a Luidjija ce policija naci,odvesti u bolnicu ali ce ga samo par dana odrzavati u zivotu pomocu aparata.

Antonio i Sofija ce se pomiriti tek u zadnjoj epizodi (ali nisam sigurna tacno)5-6 epizoda pre ce sofija pokusati da se pomiri sa njim ali nece uspeti iz tog razloga sto ce Antonio zaprositi veterinarku(nzn.kako se zove)
Moram da kazem da je ta veterinarka jako dobra osoba i uvek ce biti uz Antonia cak i kada on bude pomagao Sofiji i njenoj porodici. cak ce se i Sesilija umesati da ih rastavi(da bi pomogla sofiji da budu zajedno) ali nece imati razloga jer je ona jako dobra osoba.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 9:42

Veterinarka se zove Miranda i igra je Anhelika Selaja..
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 9:44

Ja nisam napisao taj tekst, i ja sam pitao za Luiđija i Teolino mi je odgovorio/la.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 9:50

Pa dobro, ja ipak kazem.
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 23:31

afrodita wrote:
Mislim da greshish,svi su joj okrenuli ledja zbog nje same...

To je tacno...
Svejedno,pravi greske ali mi je mnogo bolja od Sofije...ne po karakteru,vec mnogo bolje glumi i smesna je...Sa svim onim njenim idejama... bije
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyWed 8 Sep 2010 - 23:34

Ja nisam rekla ništa o Maritzi,ona je fenomenalna glumica,koja je neverovatno iznela svoju ulogu ovde,i ja je jako volim... Ja sam pričala o karakteru njenog lika...A tu je Sofia mnogo bolja od nje.
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyThu 9 Sep 2010 - 1:10

Ste je bilo u sinocnoj epizodi jer moze neko da mi isprica??
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyThu 9 Sep 2010 - 8:58

Sta li ce sada biti kada je Pastelito saznao za Veroniku? Jadna ona, nasla se u nebranom grozdju. A bilo mi je ekstra kada Sofija nije zelela da poveze Kamilu.
Medjutim, ono sto me nervira je to kako onaj sa radija uvek sazna sta se desava u porodici Brando.
Kamila mi digla pritisak kada je pocela sa onim njenim pateticnim plakanjem da gane Sesiliju.
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 1:05

Ljudi xvala vam puno sto ste mi rekli sta je bilo u prethodnoj epizodi. pozdrav
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 1:29

koji dan nisi gledala?Ne mogu da se setim,jer neke sam i ja propustila...
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 1:34

Za Afroditu
[You must be registered and logged in to see this image.]

Sinocna epizoda me je nasmejala do suza...
Kad je Kamila pocela da place...
hahaha hahaha hahaha
I bas su pokvareni oni s televizije,sto su Vero napravili onakvu situaciju...Ipak... hahaha hahaha hahaha hahaha

Pa kad je Veronikin otac prekinuo Hoaka i onu dok su plesali,i kad se onesvestio posle... hahaha hahaha hahaha hahaha !
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 3:41

epizoda od srede.
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 4:09

Dunja wrote:
Za Afroditu
[You must be registered and logged in to see this image.]
!
:super:
xaxxaxax
Nisam gledala u sredu,odgledacukasnije na netu,inache bih ti isprichala.
Back to top Go down
Teolino
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Teolino

Broj postova : 75

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 9:52

Molim vas moze li iko da postavi epizode od petka,pon.,utorka i sreda ali sa nasim prevodom nisam uspela da gledam cak ni reprize hvala unapred
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 10:49

U današnjoj epizodi skoro i nije bilo Kamile, pola epizode je Veronika oplakivala Pedra i Benija. ://
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 EmptyFri 10 Sep 2010 - 10:56

E da, sta se desilo na takmicenju, Stefi?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 4 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 14Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next