| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 6 Sep 2010 - 10:45 | |
| Moze neko ukratko da preprica sta se desilo u danasnjoj epizodi? Nisam danas mogao da gledam, a pitanje je da li cu se ujutro probuditi da gledam... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 6 Sep 2010 - 10:57 | |
| Ne mogu da verujem da vecina mrzi Sofiju, a voli perru Kamilu. : : |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 0:12 | |
| - uros car wrote:
- Ne mogu da verujem da vecina mrzi Sofiju, a voli perru Kamilu. ::
ni ja...užasna je...Jadan Gonsalo,sad ga još i ucenjuje...uf...kako je mrzim. A uživala sam kad je Sofia ponizila Kamilu,tako i treba...Koliko je puta to ova uradila njoj... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 1:15 | |
| Haha, ali će Sofija da plati za to. Samo da vidiš kako će Kami da je muči kada se porađa, šteta što će preživeti. -.- Meni je drago jer je ucenila Gonsala, mnogo je pametan, znao je sve i svašta da radi, a sada neće, e pa ne može tako sa Kami! |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 1:18 | |
| Moguće da će Kamola mučiti Sofiju,ali na kraju skupo plaća za sve... Ko se s vatrom igra,od vatre se i opeče... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 5:32 | |
| - Stefy wrote:
- Haha, ali će Sofija da plati za to. Samo da vidiš kako će Kami da je muči kada se porađa, šteta što će preživeti. -.- Meni je drago jer je ucenila Gonsala, mnogo je pametan, znao je sve i svašta da radi, a sada neće, e pa ne može tako sa Kami!
jel ti tako i u stvarnom zivotu?navijas za zloce,zalis ih itd... jes da je ovo samo serija...al ipak je zlo zlo.... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 5:45 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 6:03 | |
| - hari_95 wrote:
- mvmixy wrote:
- Stefy wrote:
- Haha, ali će Sofija da plati za to. Samo da vidiš kako će Kami da je muči kada se porađa, šteta što će preživeti. -.- Meni je drago jer je ucenila Gonsala, mnogo je pametan, znao je sve i svašta da radi, a sada neće, e pa ne može tako sa Kami!
jel ti tako i u stvarnom zivotu?navijas za zloce,zalis ih itd... jes da je ovo samo serija...al ipak je zlo zlo.... Ja u serijama vecinom navijam za zloce,dosadne su mi te muerta de hambre koja placu po pola epizode Mada ne znam ni sta se ja javljam kad me niko nije nista ni pitao Evo, takođe se slažem sa harijem. Uvek, znači UVEK u serijama navijam za zloće, iako na kraju uvek crknu, što je tradicija. Dobrice me nerviraju, zato što tokom cele serije samo plaču i nikada nisu krive ni za šta. A što se tiče stvarnog života, ne znam šta da ti kažem. Danas sam pitao druagricu da li sam zao, i ona reče da jesam. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 6:17 | |
| xaxaxaxaxaxaxa....ne volim ni ja kako rece hari muerta de hambre.. ...al ne volim ni zle...recimo nesto u sredini...da je OK al da ima jak karakter kao analia u ERDA. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 6:19 | |
| - mvmixy wrote:
- xaxaxaxaxaxaxa....ne volim ni ja kako rece hari muerta de hambre.....al ne volim ni zle...recimo nesto u sredini...da je OK al da ima jak karakter kao analia u ERDA.
sa tim se potpuno slazem,ni ja ne podnosim plachljivice,volim kad lik ima jak karakter,borben,ali ne volim zle likove,nikako ne mogu da navijam za njih... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 6:20 | |
| axaaa |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 7:38 | |
| Danas je bila onako epizoda, ništa posebno. Kako mi je samo žao Kamile, mora da nosi onu uniformu zbog glupače Sofije. :@ Jedva čekam da je izmuči, samo čekam da je dohvati Kamila, stoka jedna, mnogo me nervira. Antonio mi je smešan na onoj rehabilitacionoj klinici. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 8:09 | |
| Dobro je shto nosi i tu uniformu...Da sam na Sesilijinom mestu,letela bi na ulicu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 8:13 | |
| Sta ce sada biti kada je prodala lokal coveku koji ne postoji? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 8:19 | |
| Ma to i nije strashno... Eh,shta ce tek sve da radi...to je sitnica... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 8:24 | |
| A nekako mi je smesna Kami... U onoj uniformi... Smesno mi haos bilo kada je Pedro predlozio Veroniki da se vencaju, a ona ga samo pogledala... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 9:31 | |
| Jaoooo meni su Pedro i Veronika smesni,ko neka mala decica,tako se ponasaju,ali simpaticno mi je to........... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 10:52 | |
| Nadam se da ce se Antonio oporaviti na klinici... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 11:00 | |
| Ja se nadam da će Sofiju stići sopstvena kazna za ovo što radi, stoka jedna. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 11:15 | |
| Zasto bi je stigla? Ona je dobar lik, treba Kamilu da stigne za sve sto radi... Jako je perverzna i ambiciozna... |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 11:59 | |
| Danas stigoh da pogledam epizodu... Onaj Pedro i Veronika bas smaraju (-.-') Roki je isto poceo, onaj doktor mi je cool lik, voleo bih da Sofija bude sa njim barem na kratko... Kamili sve sto obuce stoji sjajno, pa tako i ona uniforma koju je nosila... Onaj Tamajo je bas grozan glumac, ne moze da prodje jedna epizoda, a da njega nema u njoj (-.-')... Jedva cekam da se Antonio izleci i vrati... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 7 Sep 2010 - 20:46 | |
| - Stefy wrote:
- Ja se nadam da će Sofiju stići sopstvena kazna za ovo što radi, stoka jedna.
ne razumem taj komentar,ali dobro. šta ona toliko loše radi... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 8 Sep 2010 - 1:27 | |
| Mene Kamila mngg nervira. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 8 Sep 2010 - 1:33 | |
| - afrodita wrote:
- Stefy wrote:
ne razumem taj komentar,ali dobro. šta ona toliko loše radi... Ponižava Kamilu. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 8 Sep 2010 - 2:26 | |
| - Stefy wrote:
- afrodita wrote:
- Stefy wrote:
ne razumem taj komentar,ali dobro. šta ona toliko loše radi... Ponižava Kamilu. hehe a sta radi Kamila...ponizava Sofiju i pravi joj zamke. Jos sta ce da jo radi posle, otece joj dete i swasta jos ;PP |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|