|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 22:49 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:26 | |
| Bernanda je zapalila Juan Pablovog oca |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:31 | |
| Hah ooMg |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:37 | |
| Joj kako me nerviras sto odmah misle jedno na drugo demek satro, a videli se u toliku masu ... Nema smisla, trebalo je da ide malo postepeno, mada ja necu propustati seriju, to sigurno :D |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:39 | |
| Mejia debil u prosloj verziji se na njenom vencanju zapalila zena koja je volela njenog muza zato je mrzela vatru |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:51 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Joj kako me nerviras sto odmah misle jedno na drugo demek satro, a videli se u toliku masu ... Nema smisla, trebalo je da ide malo postepeno, mada ja necu propustati seriju, to sigurno :D
sta fali tome da odmah misle jedno na drugo meni je to vise izgledalo da su bili odusevljeni...super mi je bilo kada je on istrcao za njom jer je htio upoznati ...hocu reci da mi te scene imaju smisla zar ti nikad nisi bila oduevljena nekim na prvi pogled??? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 0:56 | |
| Jaoo ma to je vrloo lepoo bash kada je istrcao zaa njom. Uf mene nervira ovaj moj plazer sto nmg da gledam od njegaa...:((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 1:12 | |
| - dervisevic fata wrote:
- Lady_X_ wrote:
- Joj kako me nerviras sto odmah misle jedno na drugo demek satro, a videli se u toliku masu ... Nema smisla, trebalo je da ide malo postepeno, mada ja necu propustati seriju, to sigurno :D
sta fali tome da odmah misle jedno na drugo meni je to vise izgledalo da su bili odusevljeni...super mi je bilo kada je on istrcao za njom jer je htio upoznati ...hocu reci da mi te scene imaju smisla zar ti nikad nisi bila oduevljena nekim na prvi pogled??? Nije mi se deslio da nekog jednom vidim i razmisljam o njemu, opet sam i drugo ja, Max je ovde navodno zenskaros, znas koliko takvi muskarci vide devojka ? I kakve devojke su sa tim muskarcima da bi jedna skoro kaludjerica uspela da mu tako zamuti mozak da on misli na nju, meni je to malo nja nja. Bolje da je islo postepeno. A niko ne moze kao oni, ti pogledi, ja se najzeim od glave do pete ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 1:15 | |
| - sava wrote:
- Mejia debil u prosloj verziji se na njenom vencanju zapalila zena koja je volela njenog muza zato je mrzela vatru
Ovde Bernanda saznaje da je trudna, odlazi kod tog decka koji je ozenjen i ona to tad saznaje, i zapali celu porodicu i njega... kucu pospe benzinom i bum |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 1:15 | |
| - ***Miss Dulce*** wrote:
- ehh,znamo to
mnogo vam hvala šta postavljate,čini se da sam se prevarila serija je s njima sad stvarno extraa.. uuu bigg likee <3 :** jedva čekam 5 epku CIJELU super je serija... i ja jedva cekam ostatak... :da: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 1:48 | |
| Na kraju prvog dela pete epizode sam pala... Bas mi je to nekako lepo bilo... Oni su definitivno savrseni par... Toliko hemije i svega... I ja mrzim da cekam sve delove epizode... Ovu seriju ne propustam, sve mi je bolja... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:00 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Na kraju prvog dela pete epizode sam pala...
Bas mi je to nekako lepo bilo... Oni su definitivno savrseni par... Toliko hemije i svega... I ja mrzim da cekam sve delove epizode... Ovu seriju ne propustam, sve mi je bolja... 100% se slazem sa tobom sve je tacno ! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:09 | |
| Slazem se i ja, divni su, znaci pogledi, pa uzdisaji od Maite kad se seca njega su tako dirljivi nesto... savrseni par stvarno. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:14 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Slazem se i ja, divni su, znaci pogledi, pa uzdisaji od Maite kad se seca njega su tako dirljivi nesto... savrseni par stvarno.
Ja sam sigurna da ce W&M iamti dosta "onih" scena u seriji i da ce biti bolji nego Sorty : |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:15 | |
| Još uvek nema epizode za preuzimanje. -.- Kako ja mrzim Danielu Romo, uhhhhhhhh!!!! -.- -.- |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:16 | |
| "onih" ne trebaš prevoditi anchy,msm da znam na šta točno misliš hahahahahahhahaha
i ja msm (: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:20 | |
| Svi znamo samo se kulturnije izrazavam xDDDDDDDDD xaxaxaxa Levyrroni ZAKON !!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:25 | |
| Ma oni su zakon i uvek ce biti...nema sanse da od njih neko lepse i bolje odglumi one najj scene, i dirljive i svee. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:26 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Lady_X_ wrote:
- Slazem se i ja, divni su, znaci pogledi, pa uzdisaji od Maite kad se seca njega su tako dirljivi nesto... savrseni par stvarno.
Ja sam sigurna da ce W&M iamti dosta "onih" scena u seriji i da ce biti bolji nego Sorty : Iz tvojih usta u Mehijine usi :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 2:32 | |
| - discobaby wrote:
- ANCHY !!! wrote:
- Lady_X_ wrote:
Ja sam sigurna da ce W&M iamti dosta "onih" scena u seriji i da ce biti bolji nego Sorty : Iz tvojih usta u Mehijine usi :Aleee: Tacnooooo ste rekle Anchy u Mirela.. |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 3:06 | |
| |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 4:39 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ma oni su zakon i uvek ce biti...nema sanse da od njih neko lepse i bolje odglumi one najj scene, i dirljive i svee.
slazem se... samo mi jedno nije jasno... : : kako to da su i Maria i Max deca Victorie?? |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 4:54 | |
| Ni ja to ne kapiram... Mozda je Max samo Osvaldov sin ili tako nesto...
Je l' to 5 epizoda traje samo 20 minuta ili ??? |
|
| |
GagiliRBD TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 30
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 4:59 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Ni ja to ne kapiram...
Mozda je Max samo Osvaldov sin ili tako nesto...
Je l' to 5 epizoda traje samo 20 minuta ili ??? mozda... i ja se pitala!!nemoguce da traje samo toliko... ja sam cak gledala samo 12 min... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 5:11 | |
| Odgledala epike do sada,serija mi je ok,savim solidna,slazem se sa Mirelom,malo su ubrzali to da on misli na nju odmah,a veliki zenskaros,ali dobro...On mi je predivan kao i uvek...obozavam ga... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|