REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 27 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 5:13

Pobogu,da su oboje njena deca,bili bi brat i sestra!!
Naravno da Max nije njen sin.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 9:21

koja je poslednja emitovana epka?
ja sam na yt-u videla neke scene njihove...

afrodita wrote:
Odgledala epike do sada,serija mi je ok,savim solidna,slazem se sa Mirelom,malo su ubrzali to da on misli na nju odmah,a veliki zenskaros,ali dobro...On mi je predivan kao i uvek...obozavam ga... enamorado
:super:
slazem se i ja...malo je glupo,jer on,navodno moze da ima koju hoce...tipican zenskaros i odjednom je nasao zenu svojih snova...kao u spanskoj seriji..xD :D:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 10:03

Maksimiljano i Marija sigurno nisu braća, ali na prvi pogled tako izgleda. U svim serijama ispadne da su osobe koje se vole braća, i na kraju je jedno od njih usvojeno. Tako će i ovde biti, Maksimiljano je usvojen.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 10:09

Lady_X_ wrote:
dervisevic fata wrote:
Lady_X_ wrote:
Joj kako me nerviras sto odmah misle jedno na drugo demek satro, a videli se u toliku masu ... Nema smisla, trebalo je da ide malo postepeno, mada ja necu propustati seriju, to sigurno :D
sta fali tome da odmah misle jedno na drugo meni je to vise izgledalo da su bili odusevljeni...super mi je bilo kada je on istrcao za njom jer je htio upoznati ...hocu reci da mi te scene imaju smisla
zar ti nikad nisi bila oduevljena nekim na prvi pogled???

Nije mi se deslio da nekog jednom vidim i razmisljam o njemu, opet sam i drugo ja, Max je ovde navodno zenskaros, znas koliko takvi muskarci vide devojka ? I kakve devojke su sa tim muskarcima da bi jedna skoro kaludjerica uspela da mu tako zamuti mozak da on misli na nju, meni je to malo nja nja. Bolje da je islo postepeno.
A niko ne moze kao oni, ti pogledi, ja se najzeim od glave do pete ...
LEVYROONI tu se slazem su neponovljivi i skidam im :Aleee: (kapu)..ali da se ponovi meni je ta scena bila predivna i ne cini mi se glupo ....meni ima smisla susreli im se pogledi vidio lijepu djevojku a ni ona nije bila ravnodusna a i otkad zenskarosi prave razliku izmedu djevojaka ....koliko se sjecam ovaka je scena bila i u orginalu i htjece je samo za provod ali zaljubi se u nju...uglavnom ja sam zadovoljna klasicna serija ali nisu li takve sve ....sve se svodi jedno te isto ljubav mrznja spletke ubistva trudnoce itd. da sad ne nabrajam ma uzivajte W i M odlicni levyrooni kemija jos fukcionise :Good:
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 10:34

Max je sin od Osvalda iz prvog braka a Maria je kcer od Victorije iz njezine veze sa svecenikom a Fernanda im je zajednicka seka njemu po tati a njoj po mami :Ok:

Nadam se da ce biti vise slicnih scena onim iz Sortija jer to nam se duguje jos iz CCEA :da:

Mozda je glupo sto je njihov susret bio fatalan od prve ne znam ali predpostavljam da je se s time samo htijelo reci da se i zenskarosi mogu iskreno zaljubiti kad to najmanje ocekuju pa zar sam Max nije rekao svom prijatelju da kad nade pravu zenu i kad se ozeni da namjerava biti svojoj zeni vjeran tj on vjeruje da ce jednog dana sresti zenu svog zivota tako kad je on Mariu ugledao on je vidio nesto u njezinom pogledu sto dosad nikad nije i imao je potrebu otrcati za njom jer ga je nesto vuklo,mada ne vjerujem da ce on odmah mislit da je to ljubav niti da ce biti svjestan toga

Sve u svemu meni je i drago dosta mi je spore radnje s njima, to smo vec imali sad zelim da imaju sto vise zajednickih scena enamorado

Last edited by Lucky_08 on Sat 30 Oct 2010 - 10:38; edited 1 time in total
Back to top Go down
LadyNella
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
LadyNella

Broj postova : 13

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 10:38

Nije Max od Victorie sin...ona mu je maceha on je samo Osvaldov sin sa prvom zenom koja se mozda kasnije pojavi u seriji...

A Max i Maria su mi... enamorado
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 10:39

Da ta prva zena ima veze sa njegovom tajnom koju nitko ne zna :D:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 11:16

Lucky_08 wrote:
Max je sin od Osvalda iz prvog braka a Maria je kcer od Victorije iz njezine veze sa svecenikom a Fernanda im je zajednicka seka njemu po tati a njoj po mami :Ok:

Nadam se da ce biti vise slicnih scena onim iz Sortija jer to nam se duguje jos iz CCEA :da:

Mozda je glupo sto je njihov susret bio fatalan od prve ne znam ali predpostavljam da je se s time samo htijelo reci da se i zenskarosi mogu iskreno zaljubiti kad to najmanje ocekuju pa zar sam Max nije rekao svom prijatelju da kad nade pravu zenu i kad se ozeni da namjerava biti svojoj zeni vjeran tj on vjeruje da ce jednog dana sresti zenu svog zivota tako kad je on Mariu ugledao on je vidio nesto u njezinom pogledu sto dosad nikad nije i imao je potrebu otrcati za njom jer ga je nesto vuklo,mada ne vjerujem da ce on odmah mislit da je to ljubav niti da ce biti svjestan toga

Sve u svemu meni je i drago dosta mi je spore radnje s njima, to smo vec imali sad zelim da imaju sto vise zajednickih scena enamorado
:super: Max je bio odusavljen kada je vidio ...ali razmisli te malo zar nikad niste vidjeli neku osobu na nekom mjestu koja vas je privukla i pozeljeli ste je upoznati samo sto je ovdje Max preuzeo incjativu jeste da je malo u stilu sapunice a LUCKY slazem se s tobom neka bude sto vise zajednicki scena kao sto sam rekla to je sapunica oa one se svode uvijek jedno te isto zar ne???? zato uzivajte serija mi se necini tako losa ...mislim da ce postici uspijeh vec pocinje kupnja TDA po Evropi :hoPhOp:
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 12:45

5. epizoda
Početak epziode je prelep. Scena između Maksa i Marije je super. Kako su izgledlai oduševljeno kada su se pogledali. Šteta što je autobus otišao, a Maks jadan pretrčao celu zgradu.

Viktorija i Ozvaldo mi nisu neki lep par, nisu mi jedno za drugo. Nju uopšte ne razumem, stalno viče na njega bez ikakvog važnog razloga. Maksova sestra mi je super, mislim da će biti simpatičan lik.

Kako mi je smešna ona baba i onaj njen sin, ne znam kako se zovu, ali mislim da su suvišni, kakvu uopšte ulogu imaju.

Bernarda je užasna, mrzim i lik i glumicu, ne podnosim da je gledam. Znači, Huan Pablo nije sin njenog pokojnog muža, već nekog drugog koga je zapalila. Ona je psihopata, nije normalna. Tačno sam znao da je ona ubila njenog muža, rekao sam već u prošlom komentaru da ga je predozirala.

Izgleda da je Maksimilijana prdormala Marija čim nije pristao da ode sa Lusi u stan. Svidelo mi se kada je stao ispred onog sirotišta i pričao sam sa sobom, baš smešna scena. Kako je samo Marija pogledala prema prozoru, ali mislim da ga neće videti.

Najava za sledeću epizodu je super. Jedva čekam susret Viktorije i Huan Pabla.
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 21:24

Ja hocu sustret M&M...
I hoce li vise imati normalnu duzinu???????
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 22:47

Jelen@007 wrote:
Ja hocu sustret M&M...
I hoce li vise imati normalnu duzinu???????
Mislim da od ponedeljka hoće.
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:01

Hvala...
Mislila sam da je zbog neke druge serije..
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:28

jesi se to i ti navukla na tda :)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:33

Da...
Ono cisto 'aj kao da vidim jednu epziodu i eto sad :da: :D: ...
Extra je stvarno...
Levyrroni su jedan od naj parova, imaju takvu hemiju...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:42

mogla bi se i ja baciti u gledanje serije s obzirom da nisam pogledala nijednu dosada :)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:48

Oooo...
Pa mogla bi, nemas pojma sta propustas...
Mada, neki delovi su smor, ono iz proslosti, ja to uvek premotam...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:48

Jelen@007 wrote:
Hvala...
Upravu si serija jeste kraca zato sto dijeli termin sa Soy tu Duena koja je pri kraju :)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySat 30 Oct 2010 - 23:59

Quote :
Oooo...
danas cu ja da nadoknadim propušteno iako vec s milicom gledam ovu 5 epku pa cu onda da se vratim unazad :)
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 0:02

Quote :
Jelen@007 ::
Hvala...
Upravu si serija jeste kraca zato sto dijeli termin sa Soy tu Duena koja je pri kraju

Ahammm.. Hvala...
Ja se nadam da ce krenuti od ponedeljka normalno, kao sto Stefy kaze...

Quote :
Oooo...

danas cu ja da nadoknadim propušteno iako vec s milicom gledam ovu 5 epku pa cu onda da se vratim unazad

E, pa super... Kraj 5.-te je super...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 0:09

Pa meni je kraj uvijek najdrazi jer onda su M i M scene emocije plus odjavna spica sa Maxom enamorado
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 1:06

ja sam negde citala da ce epke trajati po 30 min...ne znam gde...
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

Broj postova : 574
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 Twilight-animation-14

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 6:32

Lucky_08 wrote:
Pa meni je kraj uvijek najdrazi jer onda su M i M scene emocije plus odjavna spica sa Maxom enamorado
:super: slazem se!
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 7:35

*NadjA LoVe WiiLy* wrote:
Lucky_08 wrote:
:super: slazem se!
:Ok: slazem se ma sta bi mi bez LEVYROONIJA
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 27 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 12:40

Levy's girl wrote:
ja sam negde citala da ce epke trajati po 30 min...ne znam gde...

PUPUPU !
Ne prizivaj losu sudbinu :P

Uzivam uz ovu seriju, jedva cekam utorak, sta da kazem drugo ;)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 EmptySun 31 Oct 2010 - 12:49

ne znam...to msm da sam cak na forumu procitala...xD
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 27 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 27 of 40Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next