|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 5:13 | |
| Pobogu,da su oboje njena deca,bili bi brat i sestra!! Naravno da Max nije njen sin. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 9:21 | |
| koja je poslednja emitovana epka? ja sam na yt-u videla neke scene njihove... - afrodita wrote:
- Odgledala epike do sada,serija mi je ok,savim solidna,slazem se sa Mirelom,malo su ubrzali to da on misli na nju odmah,a veliki zenskaros,ali dobro...On mi je predivan kao i uvek...obozavam ga...
slazem se i ja...malo je glupo,jer on,navodno moze da ima koju hoce...tipican zenskaros i odjednom je nasao zenu svojih snova...kao u spanskoj seriji.. : |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:03 | |
| Maksimiljano i Marija sigurno nisu braća, ali na prvi pogled tako izgleda. U svim serijama ispadne da su osobe koje se vole braća, i na kraju je jedno od njih usvojeno. Tako će i ovde biti, Maksimiljano je usvojen. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:09 | |
| - Lady_X_ wrote:
- dervisevic fata wrote:
- Lady_X_ wrote:
- Joj kako me nerviras sto odmah misle jedno na drugo demek satro, a videli se u toliku masu ... Nema smisla, trebalo je da ide malo postepeno, mada ja necu propustati seriju, to sigurno
sta fali tome da odmah misle jedno na drugo meni je to vise izgledalo da su bili odusevljeni...super mi je bilo kada je on istrcao za njom jer je htio upoznati ...hocu reci da mi te scene imaju smisla zar ti nikad nisi bila oduevljena nekim na prvi pogled??? Nije mi se deslio da nekog jednom vidim i razmisljam o njemu, opet sam i drugo ja, Max je ovde navodno zenskaros, znas koliko takvi muskarci vide devojka ? I kakve devojke su sa tim muskarcima da bi jedna skoro kaludjerica uspela da mu tako zamuti mozak da on misli na nju, meni je to malo nja nja. Bolje da je islo postepeno. A niko ne moze kao oni, ti pogledi, ja se najzeim od glave do pete ... LEVYROONI tu se slazem su neponovljivi i skidam im :Aleee: (kapu)..ali da se ponovi meni je ta scena bila predivna i ne cini mi se glupo ....meni ima smisla susreli im se pogledi vidio lijepu djevojku a ni ona nije bila ravnodusna a i otkad zenskarosi prave razliku izmedu djevojaka ....koliko se sjecam ovaka je scena bila i u orginalu i htjece je samo za provod ali zaljubi se u nju...uglavnom ja sam zadovoljna klasicna serija ali nisu li takve sve ....sve se svodi jedno te isto ljubav mrznja spletke ubistva trudnoce itd. da sad ne nabrajam ma uzivajte W i M odlicni levyrooni kemija jos fukcionise :Good: |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:34 | |
| Max je sin od Osvalda iz prvog braka a Maria je kcer od Victorije iz njezine veze sa svecenikom a Fernanda im je zajednicka seka njemu po tati a njoj po mami :Ok: Nadam se da ce biti vise slicnih scena onim iz Sortija jer to nam se duguje jos iz CCEA :da: Mozda je glupo sto je njihov susret bio fatalan od prve ne znam ali predpostavljam da je se s time samo htijelo reci da se i zenskarosi mogu iskreno zaljubiti kad to najmanje ocekuju pa zar sam Max nije rekao svom prijatelju da kad nade pravu zenu i kad se ozeni da namjerava biti svojoj zeni vjeran tj on vjeruje da ce jednog dana sresti zenu svog zivota tako kad je on Mariu ugledao on je vidio nesto u njezinom pogledu sto dosad nikad nije i imao je potrebu otrcati za njom jer ga je nesto vuklo,mada ne vjerujem da ce on odmah mislit da je to ljubav niti da ce biti svjestan toga Sve u svemu meni je i drago dosta mi je spore radnje s njima, to smo vec imali sad zelim da imaju sto vise zajednickih scena
Last edited by Lucky_08 on Sat 30 Oct 2010 - 10:38; edited 1 time in total |
|
| |
LadyNella TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:38 | |
| Nije Max od Victorie sin...ona mu je maceha on je samo Osvaldov sin sa prvom zenom koja se mozda kasnije pojavi u seriji... A Max i Maria su mi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 10:39 | |
| Da ta prva zena ima veze sa njegovom tajnom koju nitko ne zna : |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 11:16 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Max je sin od Osvalda iz prvog braka a Maria je kcer od Victorije iz njezine veze sa svecenikom a Fernanda im je zajednicka seka njemu po tati a njoj po mami :Ok:
Nadam se da ce biti vise slicnih scena onim iz Sortija jer to nam se duguje jos iz CCEA :da:
Mozda je glupo sto je njihov susret bio fatalan od prve ne znam ali predpostavljam da je se s time samo htijelo reci da se i zenskarosi mogu iskreno zaljubiti kad to najmanje ocekuju pa zar sam Max nije rekao svom prijatelju da kad nade pravu zenu i kad se ozeni da namjerava biti svojoj zeni vjeran tj on vjeruje da ce jednog dana sresti zenu svog zivota tako kad je on Mariu ugledao on je vidio nesto u njezinom pogledu sto dosad nikad nije i imao je potrebu otrcati za njom jer ga je nesto vuklo,mada ne vjerujem da ce on odmah mislit da je to ljubav niti da ce biti svjestan toga
Sve u svemu meni je i drago dosta mi je spore radnje s njima, to smo vec imali sad zelim da imaju sto vise zajednickih scena Max je bio odusavljen kada je vidio ...ali razmisli te malo zar nikad niste vidjeli neku osobu na nekom mjestu koja vas je privukla i pozeljeli ste je upoznati samo sto je ovdje Max preuzeo incjativu jeste da je malo u stilu sapunice a LUCKY slazem se s tobom neka bude sto vise zajednicki scena kao sto sam rekla to je sapunica oa one se svode uvijek jedno te isto zar ne???? zato uzivajte serija mi se necini tako losa ...mislim da ce postici uspijeh vec pocinje kupnja TDA po Evropi :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 12:45 | |
| 5. epizoda Početak epziode je prelep. Scena između Maksa i Marije je super. Kako su izgledlai oduševljeno kada su se pogledali. Šteta što je autobus otišao, a Maks jadan pretrčao celu zgradu.
Viktorija i Ozvaldo mi nisu neki lep par, nisu mi jedno za drugo. Nju uopšte ne razumem, stalno viče na njega bez ikakvog važnog razloga. Maksova sestra mi je super, mislim da će biti simpatičan lik.
Kako mi je smešna ona baba i onaj njen sin, ne znam kako se zovu, ali mislim da su suvišni, kakvu uopšte ulogu imaju.
Bernarda je užasna, mrzim i lik i glumicu, ne podnosim da je gledam. Znači, Huan Pablo nije sin njenog pokojnog muža, već nekog drugog koga je zapalila. Ona je psihopata, nije normalna. Tačno sam znao da je ona ubila njenog muža, rekao sam već u prošlom komentaru da ga je predozirala.
Izgleda da je Maksimilijana prdormala Marija čim nije pristao da ode sa Lusi u stan. Svidelo mi se kada je stao ispred onog sirotišta i pričao sam sa sobom, baš smešna scena. Kako je samo Marija pogledala prema prozoru, ali mislim da ga neće videti.
Najava za sledeću epizodu je super. Jedva čekam susret Viktorije i Huan Pabla. |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 21:24 | |
| Ja hocu sustret M&M... I hoce li vise imati normalnu duzinu??????? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 22:47 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Ja hocu sustret M&M...
I hoce li vise imati normalnu duzinu??????? Mislim da od ponedeljka hoće. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:01 | |
| Hvala... Mislila sam da je zbog neke druge serije.. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:28 | |
| jesi se to i ti navukla na tda |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:33 | |
| Da... Ono cisto 'aj kao da vidim jednu epziodu i eto sad :da: : ... Extra je stvarno... Levyrroni su jedan od naj parova, imaju takvu hemiju... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:42 | |
| mogla bi se i ja baciti u gledanje serije s obzirom da nisam pogledala nijednu dosada |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:48 | |
| Oooo... Pa mogla bi, nemas pojma sta propustas... Mada, neki delovi su smor, ono iz proslosti, ja to uvek premotam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:48 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Hvala...
Mislila sam da je zbog neke druge serije.. Upravu si serija jeste kraca zato sto dijeli termin sa Soy tu Duena koja je pri kraju |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sat 30 Oct 2010 - 23:59 | |
| - Quote :
- Oooo...
Pa mogla bi, nemas pojma sta propustas... Mada, neki delovi su smor, ono iz proslosti, ja to uvek premotam... danas cu ja da nadoknadim propušteno iako vec s milicom gledam ovu 5 epku pa cu onda da se vratim unazad |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 0:02 | |
| - Quote :
- Jelen@007 ::
Hvala... Mislila sam da je zbog neke druge serije.. Upravu si serija jeste kraca zato sto dijeli termin sa Soy tu Duena koja je pri kraju Ahammm.. Hvala... Ja se nadam da ce krenuti od ponedeljka normalno, kao sto Stefy kaze... - Quote :
- Oooo...
Pa mogla bi, nemas pojma sta propustas... Mada, neki delovi su smor, ono iz proslosti, ja to uvek premotam...
danas cu ja da nadoknadim propušteno iako vec s milicom gledam ovu 5 epku pa cu onda da se vratim unazad E, pa super... Kraj 5.-te je super... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 0:09 | |
| Pa meni je kraj uvijek najdrazi jer onda su M i M scene plus odjavna spica sa Maxom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 1:06 | |
| ja sam negde citala da ce epke trajati po 30 min...ne znam gde... |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 6:32 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 7:35 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 12:40 | |
| - Levy's girl wrote:
- ja sam negde citala da ce epke trajati po 30 min...ne znam gde...
PUPUPU ! Ne prizivaj losu sudbinu :P Uzivam uz ovu seriju, jedva cekam utorak, sta da kazem drugo ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 31 Oct 2010 - 12:49 | |
| ne znam...to msm da sam cak na forumu procitala...xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|