|
|
Author | Message |
---|
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 2:09 | |
| predivni su!!! |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 4:15 | |
| Jel netko pogledao uvod za sutra : Mene su Max i Maria odusevili ti njihovi pogledi Kemija im je stvarno za deset i mene trnci prolaze a sta ce biti kasnije ne zelim ni razmisljati : |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 4:20 | |
| meni je sve nekako pateticno to kad pilje jedno u drugo pola sata. Sta znam meni Victoria Ruffo ne moze da se poredi sa Helenom Rojo, PDA je miljama ispred |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 5:23 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 6:34 | |
| Odgledao sam prve tri epizode. Iskreno, od serije sam očekivao mnogo više, ali popraviće se. Prve dve epizode su me užasno smorile, ne podnosim da gledam Danielu Romo, jedna od glumica koje najviše mrzim. Odvratna je fizički. Huan Pablo mi izgleda kao okej lik. Viktorija mi je isto super i u sadašnjosti i u prošlosti, volim Victoriu Ruffo ne znam zašto. Williamova uloga mi se mnogo sviđa, stvarno je dobra. Nešto totalno drugačije od Huan Migela i Alehandra, mnogo mi je smešan. Najjače mi je kada dođe ona sekretarica, stvarno je super u ovoj seriji, baš mu se divim. Maite mi je slatka, mada mi je antipatična mnogo, možda promenim mišljenje gledajući ovu seriju. Jedva čekam da se pojavi Dominika Paleta, imam utisak da će mi biti omiljeni lik. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 7:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 8:39 | |
| postavljena je cela 4 epizoda u HD formatu! :da: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 9:09 | |
| Odgledala sam epizode, i bas me cudi svidja mi se mnogoooo, msm ova 4.-a, jer su ove pre smor do bole... Iako me nervira Will, ali polako prestaje...
Ovo kada su se videli po prvi put je fenomenalno... I pesma je super... Maite je dusa kao i uvek... Praticu sigurno...
P.S.Viktorija je prelepaaa... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 9:57 | |
| Odgledao sam 4. epizodu. Prijatno sam se iznenadio, ova epizoda me nije mnogo smorila. Maksimilijano mi je za sada omiljeni lik. Ne razumem Viktoriju, zašto je tako ogorčena i ophodi se prema ljudima. :S Bernarda me užasno nervira, ona je ubila Huan Pablovog oca, siguran sam, predozirala ga je onim kapima. Oni pogledi na kraju us baš super, prelepa je pesma. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 10:13 | |
| odgledao i 4 epizodu... nadam se da ce serija biti dobra kao danasnja epizoda... ovo je bre klasicna sapunica... nije bilo dugo takvih :D ne znam sta je sa onom Viktorijom prvo je dobra i ide da se zahvali Marii a kasnije joj govori da ne vredi uopste plus se dere ko luda... malo je ono bljak... jedva cekam sutrasnju epizodu... kraj epizode je bas lep :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 10:15 | |
| Pravim gifove, postaviću vam posle. :D |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 10:32 | |
| super :D taman da ukradem neki :D |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 11:19 | |
| Ja vec ukrala i imate svi embargo na ovaj GIF u avataru ! Odlicna ova epizoda, jednostavno ti pogledi me uvek slome, najjace to glume ubedljivo, znaci zato ih i volim :hoPhOp: |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 12:12 | |
| auuuu... ocekuje me dosta neprospavanih noci! ma mene ce ovaj covek da ubije na kraju... ma moze serija da bude smor, kolko oce kad je on tu... nista drugo ni ne primecujem hihhiiih ali stvarno on kad se pojavi, sve ostalo potone, aj sto je frajercina, nego i stvarno glumi pa ubija. a maite,kao i mate, slatka, fina nevina. sve mi je potaman samo da ga gledam. a sto se tice pogleda,i ostalog, nije se rodio takav par! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 19:36 | |
| Hehehehe. Daaaa, ja jedva cekam da Maite postane manekenka... Sigurno ce da bude ozbiljnija i bolje je tako, i znam da ce biti drska i nece dati da joj neko prigovara.. Tako da to i nije neko nevinase, vise volim kad znaju da odgovore A Will, ne moze da se smiri i zanima ga da li u sitoriste ima nesto za njega, bem li ga .. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 19:38 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Hehehehe.
Daaaa, ja jedva cekam da Maite postane manekenka... Sigurno ce da bude ozbiljnija i bolje je tako, i znam da ce biti drska i nece dati da joj neko prigovara.. Tako da to i nije neko nevinase, vise volim kad znaju da odgovore
A Will, ne moze da se smiri i zanima ga da li u sitoriste ima nesto za njega, bem li ga .. xax tacno tako slazem se sa tobom Lady xDDD |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:04 | |
| - Stefy wrote:
- Pravim gifove, postaviću vam posle. :D
yeyeyee hvalaa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:13 | |
| Sto me nervira sto nema lepo da se gleda ujutru nego cekam po ceo dan da izbace epizodu ... :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:15 | |
| Ima peta epizoda samo part 1. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:29 | |
| Aa da...bash kada je zanimljivo ono nista...jaooo ja sinoc da gledam kao da pocnem seriju...a onoo nemam instaliran adobe flesh plyer...;PpP aa sada trebam da cekam tata da mi instalira jer onaj je program malo za**b*an. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 20:44 | |
| postavljen je prvi deo 5 epke u HD. ostatak ce biti u toku dana! :da: |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 21:19 | |
| ehh,znamo to xD mnogo vam hvala šta postavljate,čini se da sam se prevarila serija je s njima sad stvarno extraa.. uuu bigg likee <3 :** jedva čekam 5 epku CIJELU :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 21:33 | |
| aaaaaaah moje najvece blago. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 22:41 | |
| Jel' znate odakle skidaju seriju,ovi sto stavljaju hd format na YOU TUBE-u? Kao da gledaju na nekom kanalu,jer gore ima hd znak i nesto pise,ima znak programa nekog.... Ja sam probala da skinem obican video,pa da stavim u hd,ali opet je ruzno,samo se poveca rezolucija.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|