REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
AuthorMessage
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

Broj postova : 574
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Twilight-animation-14

Komentari serije - Page 25 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 2:09

predivni su!!! enamorado
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 4:15

Jel netko pogledao uvod za sutra :D:

Mene su Max i Maria odusevili enamorado ti njihovi pogledi ljubav Kemija im je stvarno za deset i mene trnci prolaze a sta ce biti kasnije ne zelim ni razmisljati :D:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 4:20

meni je sve nekako pateticno to kad pilje jedno u drugo pola sata. Sta znam meni Victoria Ruffo ne moze da se poredi sa Helenom Rojo, PDA je miljama ispred
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 5:23

Lucky_08 wrote:

Mene su Max i Maria odusevili enamorado ti njihovi pogledi ljubav Kemija im je stvarno za deset i mene trnci prolaze a sta ce biti kasnije ne zelim ni razmisljati :D:

emocije naravnoooooo...oni su naaaaaaaaaaaaaj.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 6:34

Odgledao sam prve tri epizode. Iskreno, od serije sam očekivao mnogo više, ali popraviće se. Prve dve epizode su me užasno smorile, ne podnosim da gledam Danielu Romo, jedna od glumica koje najviše mrzim. Odvratna je fizički. Huan Pablo mi izgleda kao okej lik. Viktorija mi je isto super i u sadašnjosti i u prošlosti, volim Victoriu Ruffo ne znam zašto. Williamova uloga mi se mnogo sviđa, stvarno je dobra. Nešto totalno drugačije od Huan Migela i Alehandra, mnogo mi je smešan. Najjače mi je kada dođe ona sekretarica, stvarno je super u ovoj seriji, baš mu se divim. Maite mi je slatka, mada mi je antipatična mnogo, možda promenim mišljenje gledajući ovu seriju. Jedva čekam da se pojavi Dominika Paleta, imam utisak da će mi biti omiljeni lik.
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 7:11

Lucky_08 wrote:

:super: daaaa! i mene su znam kako ti je hahaha enamorado
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 8:39

postavljena je cela 4 epizoda u HD formatu! :da:
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 9:09

Odgledala sam epizode, i bas me cudi svidja mi se mnogoooo, msm ova 4.-a, jer su ove pre smor do bole...
Iako me nervira Will, ali polako prestaje...

Ovo kada su se videli po prvi put je fenomenalno...
I pesma je super...
Maite je dusa kao i uvek...
Praticu sigurno...

P.S.Viktorija je prelepaaa...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 9:57

Odgledao sam 4. epizodu. Prijatno sam se iznenadio, ova epizoda me nije mnogo smorila. Maksimilijano mi je za sada omiljeni lik. Ne razumem Viktoriju, zašto je tako ogorčena i ophodi se prema ljudima. :S Bernarda me užasno nervira, ona je ubila Huan Pablovog oca, siguran sam, predozirala ga je onim kapima. Oni pogledi na kraju us baš super, prelepa je pesma.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 10:13

odgledao i 4 epizodu... nadam se da ce serija biti dobra kao danasnja epizoda... ovo je bre klasicna sapunica... nije bilo dugo takvih :D ne znam sta je sa onom Viktorijom prvo je dobra i ide da se zahvali Marii a kasnije joj govori da ne vredi uopste plus se dere ko luda... malo je ono bljak... jedva cekam sutrasnju epizodu... kraj epizode je bas lep :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 10:15

Pravim gifove, postaviću vam posle. :D
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 10:32

super :D taman da ukradem neki :D
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 11:19

Ja vec ukrala i imate svi embargo na ovaj GIF u avataru ! :D

Odlicna ova epizoda, jednostavno ti pogledi me uvek slome, najjace to glume ubedljivo, znaci zato ih i volim :hoPhOp:
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Sabes2

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 12:12

auuuu... ocekuje me dosta neprospavanih noci! ma mene ce ovaj covek da ubije na kraju... ma moze serija da bude smor, kolko oce kad je on tu... nista drugo ni ne primecujem hihhiiih
ali stvarno on kad se pojavi, sve ostalo potone, aj sto je frajercina, nego i stvarno glumi pa ubija. a maite,kao i mate, slatka, fina nevina.
sve mi je potaman samo da ga gledam.
a sto se tice pogleda,i ostalog, nije se rodio takav par!
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 19:36

Hehehehe.
Daaaa, ja jedva cekam da Maite postane manekenka... Sigurno ce da bude ozbiljnija i bolje je tako, i znam da ce biti drska i nece dati da joj neko prigovara.. Tako da to i nije neko nevinase, vise volim kad znaju da odgovore :)

A Will, ne moze da se smiri i zanima ga da li u sitoriste ima nesto za njega, bem li ga .. :D
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 19:38

Lady_X_ wrote:
Hehehehe.
Daaaa, ja jedva cekam da Maite postane manekenka... Sigurno ce da bude ozbiljnija i bolje je tako, i znam da ce biti drska i nece dati da joj neko prigovara.. Tako da to i nije neko nevinase, vise volim kad znaju da odgovore :)

A Will, ne moze da se smiri i zanima ga da li u sitoriste ima nesto za njega, bem li ga .. :D
xax tacno tako slazem se sa tobom Lady xDDD
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:04

Stefy wrote:
Pravim gifove, postaviću vam posle. :D

yeyeyee hvalaa.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:13

Sto me nervira sto nema lepo da se gleda ujutru nego cekam po ceo dan da izbace epizodu ... :(
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:15

Ima peta epizoda samo part 1.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:17

Pa to me i nervira... :D
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:29

Aa da...bash kada je zanimljivo ono nista...jaooo ja sinoc da gledam kao da pocnem seriju...a onoo nemam instaliran adobe flesh plyer...;PpP aa sada trebam da cekam tata da mi instalira jer onaj je program malo za**b*an.
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 20:44

postavljen je prvi deo 5 epke u HD. ostatak ce biti u toku dana! :da:
Back to top Go down
Miaa_____♥
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Miaa_____♥

Broj postova : 9820
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 21:19

ehh,znamo to xD
mnogo vam hvala šta postavljate,čini se da sam se prevarila serija je s njima sad stvarno extraa.. uuu bigg likee <3 :**
jedva čekam 5 epku CIJELU :P
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 21:33

aaaaaaah moje najvece blago.
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 25 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 EmptyFri 29 Oct 2010 - 22:41

Jel' znate odakle skidaju seriju,ovi sto stavljaju hd format na YOU TUBE-u?
Kao da gledaju na nekom kanalu,jer gore ima hd znak i nesto pise,ima znak programa nekog....
Ja sam probala da skinem obican video,pa da stavim u hd,ali opet je ruzno,samo se poveca rezolucija.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 25 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 25 of 40Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next