|
|
Author | Message |
---|
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:10 | |
| OK vracam vracam |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:25 | |
| Bas su divni! Jedva cekam bar neki poljubac i zajednicku scenu,ovo sve ostalo gledam preko volje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:48 | |
| Evo cure W je upravo na radiju rekao da ova serija nije ni slicna Privilegiju de amar i prvoj verziji Cristal nego da ce biti drugacije Sto se tice Dominkinog lika ona dolazi kasnije jer se nalazi u Europi tj njezin lik ce doputovati iz Europe Max laze zato sto zeli da Maria zavoli njega zbog njega a ne zbog onog sto on je bogatas i sin tj posinak od Viktorije [You must be registered and logged in to see this link.] Ova radio emisija ide uzivo sad |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:52 | |
| Hvala stavi ovo u novosti.... : |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 9:59 | |
| o pa zanimljivo... ne volim kada skroz kopiraju :D |
|
| |
LadyNella TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 10:04 | |
| Gif je savrsen! Nadam se da to nije samo promo, i da ce te scene biti u noveli! Savrseni su! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 10:38 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 10:42 | |
| Sad sam pogledala scenu medenog meseca sa Maricuj i Huan Migelom.Divna je,jedna od najlepsih koje sam videla. Jos uvek cekam poljubac Maxa i Marije i nadam se da ce prevazici Huan Migela i Maricuj.Bice to zaista tesko,jer je HM bio savrsen,dok je Max ipak kao i vecina muskaraca.... Sta li ce biti veceras??? |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 11:13 | |
| Ja jedva cekam da vidim entradu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 11:13 | |
| Joj i ja a kad ce biti????? : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 11:23 | |
| Verovatno kad pocnu one cele epizode.Bar se nadam |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 11:26 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 12:17 | |
| |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 12:33 | |
| ja ne znam, ali ja sam stvarno zaludjena njima. ne znam sto, osecam se kao debil, jer uvek su mi bili smesni ljudi koji su bili zaludjeni nekim takvim glupostima, kao ja sada, al ja se topim kad ih gledam... a william, za njim sam bolesna, toliko da sam sama sebi smesna :jajaja: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 13:12 | |
| - -Lili- wrote:
- ja ne znam, ali ja sam stvarno zaludjena njima. ne znam sto, osecam se kao debil, jer uvek su mi bili smesni ljudi koji su bili zaludjeni nekim takvim glupostima, kao ja sada, al ja se topim kad ih gledam...
a william, za njim sam bolesna, toliko da sam sama sebi smesna :jajaja: Definitnvo nemam sta da dodam, isti debil kao ti :Good: :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 13:29 | |
| - dervisevic fata wrote:
- stvarno smo isto misljenici :Ok:
Slazem se : Ja sam se isto odusevila intervjuem sa W jer je tako otvoreno o svemu pricao.Bez obzira sto nisam Levyrroni fan obozavam Maite i Williama kao TV par kao i Jacky i Williama jer s njima mi je jedino imao kemiju.Posto sam prvenstveno W fan meni iskreno jedino bitno s kim ima kemiju pred TV a privatno mi je svejedno s kim god da je samo da je happy. Priznajem i da mi je drago sto se slaze sa Mai izvan kamera(znaci biti ce jos bolje scene) i bilo mi je silno kad je rekao da se oni znaju smijati kad ljudi misle da su oni zajedno ali meni to nije ni cudno sto ljudi tako misle jer su tako uvjerljivi.On je sam rekao radili su zajedno i sad im je lakse jer znaju kako tko funkcionira i sve ide brze a osim toga rekao je da su i dobri prijatelji.Mislim da ce sada biti bolje stvari posto i Mai ima decka(zgodnis moram reci a i dobro joj pase) i zaljubljena je hocu reci sad oni glupi novinari nece vrsiti toliki pritisak. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 18:51 | |
| Kada bi svaka serija bila sa LEVYRRONI...xD svii bi gledalii. Hvalaaa Nevena na pohvali mog avatara tj gifa..xD |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 21:14 | |
| - discobaby wrote:
- Sad sam pogledala scenu medenog meseca sa Maricuj i Huan Migelom.Divna je,jedna od najlepsih koje sam videla.
Jos uvek cekam poljubac Maxa i Marije i nadam se da ce prevazici Huan Migela i Maricuj.Bice to zaista tesko,jer je HM bio savrsen,dok je Max ipak kao i vecina muskaraca....Sta li ce biti veceras??? čuj, teško da itko može nadmašiti JM-a sa svim onim silnim specijalizacijama :jajaja: :jajaja: :jajaja: |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 21:35 | |
| ahhahahahhahhahhahha...tı sı luda |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 22:05 | |
| hha..xD ja msm da su im uloge sada bolje...i da ce ova serija biti najjj hit. |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 22:24 | |
| aa svuda su blokirali videe.. ja trazila 10 epizodu i nema je nigde! ako neko sazna nek ostavi link. pleaseeeeeeeeeeeee! :’(: |
|
| |
LadyNella TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 22:58 | |
| Nadja odi na "Epizode s dalymotiona" tamo ti je postavljena deseta epizoda! ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 23:08 | |
| Imas u temi....Epizode sa Dailymotion-a |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 23:30 | |
| Odgledala sam i 10.-u epizodu... Bila je ok, nista se nije bitno desilo, samo sto mi se svidelo kada je Maria "izabcila" Maxa... Jedva cekam ponedeljak, da vidim sta ce biti i kako ce Max reagovati na to sto je Viktorija poznizila Mariu... I najzad ce biti epizode od 45 minuta... :hoPhOp: :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 23:34 | |
| Zivio dailymotion koja slika neusporedivo bolje nego na yt a i brze postave 10.epizoda Svidjela mi se jer je bilo dosta Maxa Nadam se da ce i dalje njegov trening pokazivati " longdesc="22" /> jer je Susret Max i Marie sunce moje donio je cvijece Samo ako ga ona vec nije htijela pustiti unutra(shvacam ja to u jednu ruku jer to zbog njezinog odgoja) ali zeno drago zasto se nisi htijela prosetati rekla je da je kasno pa ako je kasno kojeg vraga je potrcala otvoriti vrata nije mi jasno Kako ga je samo pogledala a i on nju ako nista mogla mu je dopustiti da joj da pusu u obraz kod pozdrava Sunce moje kako je se popeo tamo kod pod prozora Osvaldo i ona Linda vjerujem da ce se uskoro |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|