|
|
Author | Message |
---|
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 2:31 | |
| daaa...ali ako ih ponovo puste da budu zajedno prvih 10 epki,a posle ne do kraja serije bice sra*e... sad videh ovaj post - Lady_X_ wrote:
- Nevena molim ? Nemas vremena ? Nemas ? Ali bas nemas ? Nemoj da te zakoljem sad.. a ?
Ja ocekujem Giru, tebe, Tasu, Jelenu... znaci sigurna sam da se ekipa od Sortilegia biti aktivna u ovoj noveli takodje
A da nema slicnosti naravno, ali je def sklopljena mnogo dobra ekipa u seriji.. Ocekujem dosta ... hahahahaha...e jesi luda...kako da ne gledam Boze svasta jel li?hihihi kazem ti,pokusacu da pratim...ali ponesto cu da preskocim,nekad necu redovno,ali za vikend cu sve odgledati...pa tako redom... joj kad me budete zarazile vasim komentarima,moracu da gledam...htela,ne htela... : |
|
| |
♥Anja♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 6 Lokacija : Nis, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 2:55 | |
| Jedva cekam, nema sumnje da su Maite i Wiliam super tandem. Valjda ce da bude dobra serija, nadam se. Jedva cekam 26. oktobar da pogledam prvu epizodu! |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 4:04 | |
| W i M su na ovom novom promu preslatki.Kakva god da bude serija isplati se gledati zbog njih dvoje i njihove kemije ali i uvjerljive glume kao sto je bilo i sa CCEA koji je meni bio uzas(osim JM y MC) |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 4:50 | |
| DRAGI MOJI POSTOJI YOUTUBE NA KOME IMA TREJLER KAO I PROMO SPOTOVI I UVODNA SPICA JA CU JE GLEDATI UZIVO PREKO INTERNETA NA KANALU ZVEZDA.POZDRAV |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 5:01 | |
| Ajd super i ja cu da pratim isto sa Canal de las Estrellas iako je MX sedam sati razlike sa nama |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 5:19 | |
| Duse slatke kako su lepi.....Pablo Montero me nesto iritira :/ nzm sto :/ |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:13 | |
| A kod nas koliko ce sati biti kada ce se prikazivati na canal de Estrelas? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:15 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:27 | |
| aaaaaa...OMG pa nmg :(( ma nista, onda sigurno ce ujutru odmash izaci na youtube. |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:31 | |
| DA 100% CE IZACI.POZDRAV |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:34 | |
| Pa naravno ) Procitala sam da Maite peva za entradu jednu a za drugu ovaj Luis.. bash bih volela da Maite peva u seriji, msm da ima nekoliko pesama kao u CCEA... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:44 | |
| Luis Miguel ce da pjeva pjesmu Tres palabras cije rijeci su nesto kao slogan serije a Mai ce da pjeva sa Marcom de Maurom pjesmu koja se zove A partir de hoy a pjevat ce i Pablo Montero sto je i sam Mejia potvrdio u emisiji Hoy
Last edited by Lucky_08 on Sat 16 Oct 2010 - 7:04; edited 2 times in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:45 | |
| Aaha bash tako...aaalii jel ta sto se Mai da peva nije entradna.... |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:47 | |
| entrada je tres palabras..nekako ovako bi zvučalo: [You must be registered and logged in to see this link.]ali neće tako izgledati jer je to smislila ta neka koja je postavila taj video ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 6:48 | |
| Mislim da ce biti obadvije za entradu jer nije to prvi put u nekoj seriji da promijene naslovnu numeru na sredini serije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 8:22 | |
| Aaa...ta mi se pesma i ne svidja nesto..xD Bolje Mai da peva ;) |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 8:22 | |
| |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 8:32 | |
| Uh,Pablo Montero!!Pored Kalunge,moj najomrazeniji glumac!!!Jel' on ima neku ulogu ili samo peva?...uzas,ne mogu da verujem... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 8:34 | |
| aa i mene nervira isto...barem da zna da peva nego se glupira. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 9:40 | |
| Sto se tice pjesme prvo je se pricalo da bi mogla biti Siento od Luis Miguela(meni je ta bolja) ali kasnije je odluceno da ce to biti Tres palabras Pablo Montero ce da glumi vrtlara koliko ja znam a vjerovatno ce i da pjevusi : i meni on bas ne sjeda : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 10:10 | |
| Hah...e gif ti je vrhhhhh )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 10:22 | |
| Hvala : meni se svida tvoja profil slika |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 22:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 23:55 | |
| hah brojis dane...a jos 9 dana ipak ko nas. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 16 Oct 2010 - 23:55 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|