|
|
Author | Message |
---|
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| |
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 4:37 | |
| A nadam se da ce se zajednicke scene o M i M uskoro pokazivati sve duze i duze.Malo smaraju sto daju tako malo... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 4:39 | |
| - *NadjA LoVe WiiLy* wrote:
- Lady_X_ wrote:
- Levy's girl wrote:
- ih,ih,ih...ima da se nagledamo...hihihi
hehehe, ja nisam ove dve zadnje gledala, to punim baterije, pa kad zasednem... ono po jedna epkica me mnogo nervira... sto krenem, taman se ponamestim, ona se zavrsi
A vec krenuo da laze... ahhh.. muskrci... eh boze, daj ovakvog da me laze ahhahhahaha opet sam gotova, on je nenormalan. samo me nervira bate, sto su ove epizode kratke mnogo, zato ja sacekam po dve, tri pa lepo odgledam. sve u svemu dopada mi se, meni je bas interesantno, ali to nije ni zacudo cim je on tu. eh i Victoria mi je prelepa... stvarno onoj glumici svaka cast, koliko godina ima, a onako izgleda, odusevljena sam |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 5:51 | |
| odgledao i 9 epizodu... jedva cekam da vidim nastavak steta sto nema avance ne mogu da cekam sutra kraj je fenomenalan... cimerke mi se svidjaju... procitao sam da ce da postanu kao sestre |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 5:52 | |
| Slazem se s tobom : W je uvijek savrsen Nocas je zadnja kratka epka i onda pocinju one duze :Ok: Ne znam ja sam cak razmisljala da odustanem od gledanja i cekam dok cijela serija bude za skinuti jer ubi me ovo cekanje i uvijek je kraj kad je najbolje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 5:56 | |
| - -MILOS- wrote:
- steta sto nema avance
Ima Ja sam ga odgledala |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 6:08 | |
| gde ima... :D daj mi link :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 6:18 | |
| Stize Postavicu ga u videi iz serije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:01 | |
| Bila sam u pravu evo i William je rekao za emisiju Hoy da od ponedjeljka pocinju epizode u trajanju od sat vremena |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:22 | |
| I ja isto samo da bude sto vise M i M scena : Bas me zanima kako su dosli do ovih scena sa sladoledom,mozda to bude veceras " longdesc="22" /> |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:25 | |
| Covece svi poludeli sa Levyrroni...xD gotovo u svaki avatar,fan gif ili potpis ima ili Maite, ili Wila..ili oboje..xDD Ta scena sa sladoledom je naaaaaaaj. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:28 | |
| Da meni je fan gif <33333333333333 lepo su mi uradili
A stvarno Levyrroni osvaja forum (za pocetak) |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:31 | |
| aaaa sada cu i ja da ga stavim...da clanovi malo vise obrate paznju...xD Eee Anchy plss..daj mi link jer ja nmg da uploudujem nikako preko nista..xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:34 | |
| Ajoj Anchy sad sam vidila tek da imas mogu ga maknuti nije problem :Ok: Definitivno najpopularni gif danas i to ne samo na ovom forumu :da: Scena je stvarno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:36 | |
| Ovo je moj : Salim se..... jer ovo je za mene uradjen al aj stavite..... Evo angelito [You must be registered and logged in to see this link.]Da najlepsa scena do sad bice josssss lepsih :*** |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:42 | |
| Sorry nisam znala ja sam ga nasla na twitteru :da:
|
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:44 | |
| Slezem se sa Anchy,skoro svaki drugi clan na forumu ima ili gift ili potpis ili avatar na kome su Mai i Wil,ili samo Mai ili samo Wil.....
Da li ste znali da serija ima 200 epizoda?????? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:54 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Sorry nisam znala ja sam ga nasla na twitteru :da:
Ne ja pricam o mom gifu kao fan gifu a ne tvom big :**** |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:54 | |
| MOLIM?????????????????????????? MA DAJ...PA NISU NORMALNI! :out: - -Lili- wrote:
- *NadjA LoVe WiiLy* wrote:
- Lady_X_ wrote:
- Levy's girl wrote:
- ih,ih,ih...ima da se nagledamo...hihihi
hehehe, ja nisam ove dve zadnje gledala, to punim baterije, pa kad zasednem... ono po jedna epkica me mnogo nervira... sto krenem, taman se ponamestim, ona se zavrsi
A vec krenuo da laze... ahhh.. muskrci...
eh boze, daj ovakvog da me laze ahhahhahaha
opet sam gotova, on je nenormalan. samo me nervira bate, sto su ove epizode kratke mnogo, zato ja sacekam po dve, tri pa lepo odgledam. sve u svemu dopada mi se, meni je bas interesantno, ali to nije ni zacudo cim je on tu. eh i Victoria mi je prelepa... stvarno onoj glumici svaka cast, koliko godina ima, a onako izgleda, odusevljena sam moze i meni jedan..ne bih se bunila... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:58 | |
| hvalaaaaa...jo pogledajte samo ovaj u sredinu gif u Neveninom potpisu.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:58 | |
| Ma nece biti 200 nemoguce :& |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 7:59 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Lucky_08 wrote:
Ne ja pricam o mom gifu kao fan gifu a ne tvom big :**** Ja sam ga maknula jer ne zelim da se nekome zamjerim zbog gifa a bas mi je super ekipa na ovoj temi LevyrronisRule RT @Shikoritax [You must be registered and logged in to see this link.] Amé el gif que regalo Jen!!! Qué hermosos mis #Levyrronis hace cerca de 1 hora vía web |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:00 | |
| Wow, maa sooper...a ja sammo da gledam njih dvoje. Alii ne toliko odvojeno da budu kao u CCEA. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 5 Nov 2010 - 8:02 | |
| - Lucky_08 wrote:
- ANCHY !!! wrote:
- Lucky_08 wrote:
Ne ja pricam o mom gifu kao fan gifu a ne tvom big :**** Ja sam ga maknula jer ne zelim da se nekome zamjerim zbog gifa a bas mi je super ekipa na ovoj temi
LevyrronisRule RT @Shikoritax [You must be registered and logged in to see this link.] Amé el gif que regalo Jen!!! Qué hermosos mis #Levyrronis hace cerca de 1 hora vía web
Sto bi se zamerila zbog gifa?! vrACAJ GA ODMA !!!! :** Angel lepo ti stoji.... : : : : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|