|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 5:48 | |
| Jaooo sooper...ali od sutra gledam. |
|
| |
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 5:51 | |
| Jel bi hteo neko da postavi celu trecu epizodu,posto nije cela postavljena? |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 6:10 | |
| Otvoricu ja temu,nasla sam link. |
|
| |
LadyNella TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 6:16 | |
| Da sutra i ja gledam.....napokon prvi susret Maxa i Marie... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 6:16 | |
| Jojjjjjjjjjjjjj Pa ko kaze da Will nije moj tip da ga mlatnem odmah Necu opet da se zaljubim u njega, dosta mi je bilo Sortilegia, nisam mirno spavala covece, a ne sad ovde on zenskaros mogu misliti scene kakve ce biti.. Ali pazite, ja to satro ne zelim da vidim Znaci stvarno je ovo jedinstven par... Uh... raspisala sam se, ali jedva cekam sutra da vidim susret, mada mi je to samo nesto kao na blic ali dobro |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 7:07 | |
| serija mi se uopste nesvidja mislio sam da ce biti super ali ovo...valjda ce se popraviti |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 7:40 | |
| |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 7:44 | |
| Meni je suuuper bila ova treca epka jer napokon se pojavio Max i to u kakvom izdanju. Svida mi se sto mu karakter u seriji nije slican ni onom u Sortiju ni onom u CCEA tako da opet W gledamo u nekom dr svijetlu.Volila sam ja i JM i obozavala Alejandra tako da mislim da mi ni Max nece biti iznimka a moram reci da mi je drago sto W prihvaca uloge koje se dosta razlikuju jedna od druge (oni koji su pratili nj serije znaju na sta mislim) Prva scena Max pod tusem pa onda jos se potuce i spasi bakicu a kako je tek bio med pred vratima kad mu ona bestija od macehe nije dala uci i jos nije ni htijela cuti zasto kasni :Out: iako priznajem da mi se svida Victoria kao bestija vise nego kad zavija sa onim svojim placom Ona Bernarda mi se ne svida jer je teski fanatik(iako mislim da je Danijela super glumi) Ovaj uvod za sutra mi je super bio jedva cekam da se Max i Marija sretnu jer oni pogledi su bili @Lady_X_ slazem se sa tobom |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 10:12 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 10:18 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 10:29 | |
| |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 10:41 | |
| |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 11:08 | |
| Kada sam videla Willa nije mi bilo dobro [You must be registered and logged in to see this link.] a jos kada se nasmejao...samo sto se nisam srusila [You must be registered and logged in to see this link.] a bio mi je smesan kada nije mogo da udje i kada je skakutao Maite je prelepa kao i uvek : I meni je bolja Victoria kao zloca :da: Jedva cekam sledecu epizodu |
|
| |
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 15:58 | |
| Max i Maria D. koji pogledi steta sto je tako kratka epizoda jedva cekam iduci nastavak |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 20:34 | |
| postavila sam 4 epizodu u HD. za sada ima tri dela. ali u toku dana bice postavljen i ostatak... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 21:08 | |
| Malo kasne,ja sam tek danas nasla ostatak hd delova,za jucerasnju epizodu...Bez veze. Bila je super 4 epizoda.Bas kratko traje,jedva cekam da pustaju cele. Svidja mi se sto je budzet za seriju dosta veliki,sto se vidi i u onim,da kazem, sirotinjskim,delovima.Nisam to ocekivala. Viktorija je prava kucka! |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 22:31 | |
| uhh bože koliko će se ovdje Maite i William hopa cupa. Svaki 5 min 100% hehehe |
|
| |
Tinna_124 TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 22:57 | |
| imam jedno pitanje..jel znate možda zašto nema špice za seriju tj.(entrada)..od ponedeljka gledam epizode...i opce nema...?? |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 22:59 | |
| - Tinna_124 wrote:
- imam jedno pitanje..jel znate možda zašto nema špice za seriju tj.(entrada)..od ponedeljka gledam epizode...i opce nema...??
Nije jos izasla )) Koliko ja znam )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 28 Oct 2010 - 23:56 | |
| - Dulce Princess wrote:
- uhh bože koliko će se ovdje Maite i William hopa cupa.
Svaki 5 min 100% hehehe nadamo se : |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 0:08 | |
| aa ja od danas pocinjam da gledam, mozda prvu malo prominem..xDD
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 0:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 0:43 | |
| Joj kako Wil sa onim zelenim autom ide, pa silazi i udara onog coveka...xDDD |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 1:48 | |
| Malo je bzv sto nije cela epizoda tamo sto ste postavioli.Ja jedva cekala Da vidim susret May i Will kad ono nista.Cudi me da kanal Triunfo del amor nije postavio cetvrtu epku...ja sam prve tri tamo odgledala Jel mogu tamo u temi epizode yt da se postave i obicne ili samo hd?Ja sam nasla celu,ali nije hd.
Last edited by *Maya* on Fri 29 Oct 2010 - 2:06; edited 1 time in total |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije Fri 29 Oct 2010 - 2:03 | |
| Joooj preslatki su... Jel moze neko da protumaci sa Williamovih usana sta je rekao....pet puta sam vracala i dalje ne razumem... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|