REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Samo Tvoja

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 7 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyMon 5 Jul 2010 - 4:15

skroz te podrzavam u toj odluci...:)))))
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyMon 5 Jul 2010 - 4:33

nije sto je tvoja novela ali stvarno mi se svidja....
nisam ni znala da imas talenta za to :-)))))
samo ti nama piši,jedva cekamo novu epku
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyMon 5 Jul 2010 - 4:40

"nije sto je moja sestra,ali je talentovana..." :888:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyMon 5 Jul 2010 - 4:43

:super: :super: :super:
e to...al necu puno da je hvalim da se ne umisli xD
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 7 14y26xc

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:28

14.Epizoda

3 sedmice kasnije......

Samo Tvoja - Page 7 28s1n2v
Nakon zadnjeg razgovora koji su imali Nina i Marco su se viđali na snimanju i to bi bilo to,svaki razgovor koji je bio vođen je bio u vezi posla i ništa više.Marco je par puta pokušao da razgovara s njom a da nema veze s poslom i svaki put bi naletio na led i on je znao da je to zaslužio,čak šta više par puta ju je uhvatio kako ga gleda ali to nije bio onaj pogled kakav je bio prije,ovaj je bio drugačiji,puno drugačiji..ovo je bilo nešto što prije nije vidio u njenim očima i svaki put bi osjetio jezu kako mu prolazi niz tijelo...
-Šta si joj uradio?-čuo je Silvijin glas iza sebe
-Hmm..kome?O čemu pričaš?
-Nemoj da se praviš blesav Marco-rekla je Silvia i sjela ispred njega za sto gdje se on nalazio u pauzi snimanja
-Duga je to priča Silvia-Marco je uzeo cigaru iz kutije i stavio je među svoje usne azatim ponudio da i Silvija uzme jednu..uvijek na pauzama u snimanju Silvia je bila njegov parter u tim za njih dvoje momentima uživanja
-A ne..prestala sam-rekla je Silvia mašući glavom
-Otkad to?Zašto?-upitao ju je iznenađeno paleći svoju
-Od juče..a zašto pa reću ti ako mi kažeš šta je bilo između vas dvoje..Nina nije više ista od one večeri i ti imaš neke veze s tim..bila sam ubjeđena da ćete se pomiriti a ono imam osjećaj kao da je zavladalo stanje Hladnog rata..O čemu se tu radi?
-A o čemu..radi se o tome da sam najprostije zasrao Silvia-rekao je i pogledao u pravcu gdje ona sjedila..imala je slušalice u ušima kao i obično u pauzi i iščitavala je scene koje trebaju da snimaju
-Dobro..barem si to priznao..idemo dalje...zašto joj se ne izvineš onda,moraš od nečega da kreneš a izvinjenje je najbolji početak
-Um gdje ti živiš Silvia?Jedino o čemu ona želi da razgovara samnom je posao i ništa više,misliš da nisam pokušao..jesam ali svaki put bi me samo presjekla i otišla a ja bi ostao sam da pričam sa sobom..U kratkim crtama da ti kažem šta je bilo..Nina i ja smo spavali prije par dana,ne pitaj me kako se to desilo ali se desilo,nakon toga je mene Tina pozvala i rekla mi kako je u Madridu i da želi da me vidi..sledeće što znam je da je unijela svoj kofer i rekla da će da bude samnom u sobi..znaš ostatak,Tina je bila cijeli dan na snimanju,naveče sam ja pričao s Ninom i rekao joj kako to što se desilo između nas je greška i to je to..nakon toga Nina više ne priča samnom..
Uostalom mislim da između nas se neke stvari očigledno ne mogu da porave,previše su slomljene,mislim da je najbolje da nas dvoje konačno krenemo svako na svoju stranu,bilo je lijepo dok je trajalo zapravo bilo je savršeno,ali gotovo je...kraj..-rekao je Marco i ugasio nogom svoju već izgrijelu cigaru
-Zanimljivo...-rekla je Silvia nakon nekog vremena i uzela gutljaj vode iz svoje flašice
-Zanimljivo??Samo ćeš to reći na sve što sam ti rekao?
-A izvini šta želiš da ti kažem?Da ti čestitam?
-Otkud ja znam?Ali u svakom slučaju sam očekivao više od riječi zanimljivo Silvia-rekao je Marco malo ljutitim tonom
-Znaš šta Marco prekini..hoćeš da ti kažem više od toga..e pa evo reću ti!
Mislim da si kukavica koja je spremna na izgubi najbolju stvar koja ti se desila u svom životu!
Ponašaš se kao dječak od 16-17.godina koji se pravi pred djevojkom da zna sve o sexu a zapravo nema pojma jer je još uvijek nevin.
Tako i ti!Neće da razgovara sa tobom pa kako se trudiš i kako si uporan ne bi ni je razgovarala s tobom zapravo divim joj se što je htjela i onda da razgovara s tobom sasvim je sigurno da ja ne bi!
Misliš da nisam skontala da ste vas dvoje prethodnu veče imali prilično zanimljivu s obzirom da sam ja bila ta koja je prekrivala njen vrat puderom i hajd da se sad ti malo stavi na njeno mjesto samo na par sekundi,samo toliko.
Ta djevojka je to jutro očigledno se probudila sama u svom krevetu jer si ti na drugoj strani bio u svoj sobi sa Tinom koja je eto sasvim „slučajno“ prolazila kroz Madrid i eto istresla svoje kofere u tvojoj sobi..ti da je nisi htio tamo ti bi joj odmah rekao da ide..a ne,ti si uradio još mnogo gore od toga ti si je doveo ovamo,mislim koliko moraš da budeš idiot da to uradiš?
Dovedeš neku osobu s kojom si spavao 2-3 puta pred djevojku za koju si prije 2 mjeseca pričao kako želiš da ostariš kraj nje..Izvini Marco ali to nema nikakve logike.
S druge strane ta ista djevojka je od 7 ujutro pa naveče do 7 radila strpljivo dok je ova samo zanovijetala pored tebe i slinila po tebi da je meni došlo da je udarim po glavi i pitam je kako je nije sramota!
I uprkos svemu tome Nina je bila vesela,jer je bila ubjeđena da uprkos tome što je Tina tu trenutno da je to samo greška,da protekla noć između vas je bila nešto više od samo gužvanja postelje između vas a onda si ti potvrdio da je to bilo samo to i ništa više.
I sad očekuješ da ona sva vesela priča sa tobom kad god joj ti priđeš..Pa znaš šta bi ja uradila,ja bi ti opalila šamar svaki put kad bi mi prišao Marco...Eto jel ovo bolje od zanimljivo?-rekla je Silvia i ljutito ustala i otišla ostavljajući ga da sjedi
-Idiot!!-čuo je kako govori u daljini i znao je da je u pravu

Samo Tvoja - Page 7 Valentinolanus
Te večeri u hotelu na terasi sa Stefanom,posmatrajući osvjetljeni Madrid pred sobom..
Iako je bilo ljetnje vrijeme Nina je na svojim rukama osjetila hladni vjetrić i kako je pomalo jeza hvata.
-Jel ideš unutra?-upitala je Stefana koji je ustao sa ležaljke na balkonu
-Aha,samo da uzemem flašicu s vodom..jel ti treba nešto?
-De samo otiđi u sobu i uzmi neki duks iz ormara,bilo koji malo mi je zima-rekla je Nina i malo se stresla
Nakon par sekundi,Stefan se pojavio sa njenim plavim duksom u ruci.
Čim ga je obukla,stavila je ruke u njegove džepove i osjetila u jednom od džepova papirić.Izvlačeći ga,nije uopšte imala pojma otkud joj tu a čim ga je otvorila susrela se sa dobro poznatim rukopisom.

„Ciao amore :)
Pojma nemam kada ćes ovo da pročitas a nije ni bitno a znas zbog cega?
Zato sto bez obzira koliko vremena proslo od kada ovo pisem,bez obzira u koje doba dana ga nadjes i bez obzira da li sam ja tu kraj tebe ili sam mozda udaljen 1000 km od tebe jedno je istina a to je da te volim u svakoj sekundi sve vise i vise..eto to je to ciao bella:)
p.sako se sada tusiram a ti čitas ovo,pozvana si da mi se pridružis ;)“

-Nina šta je bilo??NINA?
Nemoj da mi radiš ovo?Šta se deslio,šta je to,šta si pročitala?-čula je kako je Stefan pita,ali njegov glas je bio u daljini,a onda je osjetila kako joj papirić istrgnut iz ruke i tek je onda shvatila da je sve zamagljeno ispred nje i onda je shvatila zašto je Stefan toliko dozivao,lice joj je bilo mokro od suza za koje nije bila ni svjesna da su joj išle iz očiju koje su vjerovatno bile crvene od suza..
-Ne mogu više Stefane...-rekla je tiho..jednostavno ne mogu..ujutro se probudim i teško mi je da udahnem jer me boli..boli me što znam da je on tu,tu korak od mene a kao da je udaljen hiljadama kilometara..znam da sam pogriješila,znam da je bilo momenata kada sam olako shvatala sve sto imamo..znas da noću ne mogu da spavam jer osluškujem da možda nekoga nema tamo kod njega u sobi,da je možda neće zvati onako kako je mene..i svaki dan kad ga vidim na setu imam osjecaj da cu početi da ga molim da bude samnom jos samo par dana,noci,samo da se opet osjetim sigurnom i voljenom pa makar to bilo i gluma sa njegove strane,samo da osjetim njegove ruke kako me grle...samo na par dana i nista vise...samo to Stefane-rekla je tiho kroz jecaje
-Nina moja-rekao je Stefan i jako je zagrlio...

Samo Tvoja - Page 7 Beverlyhillsthebeverlyw
Te iste večeri,Nina se probudila negdje oko pola 3 ujutor sama u svom ogromnom hotelskom krevetu..očigledno je zaspala plakajući u Stefanom naručju a on ju je prenio u krevet i onda otišao u svoju sobu.Upalila je lampu pored sebe i podigla se u sjedeći položaj...bila je sigurna da je to što je planirala da uradi možda i najveća greška koju će da uradi dosada..znala je da će da muči samu sebe,znala da neće nikome reći za to ako bude sve išlo po njenom planu,znala je da neće moći sebe da pogleda u ogledalo,znala je da će htjeti sebe da pljune u lice a opet znala je da će to i da uradi.
Pašće toliko nisko..zbog čega?
I odmah je znala odgovor na to pitanje-zbog njega.
On je bio razglog njenog postojanja,čak je nekada mislila da je zbog njega rođena..rođena da njega upozna,da mu pripada..
Odvijek je znala da će da se bavi glumom,znala je da će to da bude njena profesija,njen život..a sada se upravo spremala da odigra najveću ulogu dosada u njenoj karijeri.....
Ustala je iz kreveta,skinula odjeću sa sebe u kojoj je još uvijek bila,očito se Stefan nije usudio da je raspremi,pogledala se u ogledalo još jednom,i znala da je ovo zadnji put kako se gleda u njega bez srama u očima...Otišla je do kupatila i počela da puni kadu toplom vodom...taman dok nađe još nešto voda će biti do vrha...ušla je u spavaću sobu i bacila pogled oko sebe,a onda ga je spazila na stolu,prišla mu je polako i uzela ga u ruku.
Taj papirić će da da joj da snagu,da je podsjeti dok bude ležala u vodi kako ju je nekada volio,kako joj je nekada govorio da ništa neće moći da promjeni njegova osjećanja prema njoj...
To će mi dati snagu za sve-pomislila je u sebi i ušla u kupatilo zatvarajući vrata za sobom...

Eto rekla sam da ce biti uskoro nova epka:)
e ajd da vas sad vidim šta mislite šte će biti,pa da vidim hoćete li pogoditi..još nešto moram dodati,sve što bude slijedilo pa uključujući i ovu epkicu sam imala u glavi još prije i nego sam počela da pišem novelu..a da vidim sada šta mislite da će Nina da uradi:)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:30

Probaće da se ubije?
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:38

valjda nece pokusati da se ubije..bar se nadam....
ova je epka tuzna...još i ona porukica :-((((
a kada ce nam sledeca ?
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:40

mozda mozda..vidjećete uskoro,mada mislim da bas nece biti otkrice sta ce da uradi u sledecoj epki,malo ćemo se vratiti u prošlost:)
da vas malo drzim u neizvjesnosti ;)
a nemam pojma kad ce biti sledeca...inspiracija je na odmoru :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:42

Jaooooooooooooo....ja poludeh za ovom serijom.Cak je i sanjao
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:43

::D: ::D:
ne mogu da vjerujem :)
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:44

o zvjezdice,zvjezdice nemoj samo to puno da odugovlacis
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:45

Zvezdo našeg neba pisi
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:46

Quote :
Zvezdo našeg neba pisi

::D: :super:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:51

::D: ::D:
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:52

Ima da izvedem bakice na ulice da tražimo novu epku...ko kasandru pre
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:57

::D: ::D: ::D:
ajd ajd neće bas biti potreba za tim...biće veoma uskoro nova :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 1:58

Odlično.....
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 2:01

:jupi: ipak ste vi moji vjerni čitaoci :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 2:02

Jesmo....
Back to top Go down
~Sugar Baby~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~Sugar Baby~

Broj postova : 474
Godina : 30
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 7 2u9pzt0

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 3:32

zvjezdice nastavi sto preee :D
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyTue 6 Jul 2010 - 6:14

epka je fantasticna!!!!bas imas dara u pm...
ne msm da ce da se ubije...nije valjda toliko slab lik...ne znam...svasta mi je na pameti,ali ajde...cekam sledecu neizvesno naravno,kao i uvek...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:19

15. Epizoda

2.godine prije

Samo Tvoja - Page 7 2nt8zzc
Italija....negdje na pučini Jadranskog mora

Bio je kraj avgusta,kraj još jednog ljeta,u vazduhu se moglo osjetiti da se bliži jesen..dani su i dalje bili topli ali nije to bila ona vrućina kao u julu..hladni vjetar se mogao osjetiti na koži pogotovo naveče..
Italijanska obala je i inače poznata po malo svježijoj klimi,pogotovo kada je more u pitanju..bilo je nemoguće se kupati,voda je bila previše hladna za to ali i uprkos hladnom vjetriću koji joj je prelazio preko tijela Nina se nije mogla natjerati da siđe u unutrašnjost broda..Znala je da se bliži kraj odmora i htjela je da sakupi što više uspomena,a trenutno gledanje u horizont ispred sebe,u mirnu površinu mora koja je bila obasjana punim mjesecom činila joj se kao još jedna savršena uspomena..
Cijela zadnja tri mjeseca su bila savršena,nije bilo druge riječi koja bi mogla da ih opiše i da joj je neko rekao prije 3 godine dana da će u ovo doba sada biti jedna od trenutno najtraženijih glumica u svijetu,da joj je rekao da Mauricio neće biti dio njenog života onako kako je bio u tom momentu rekla bi da se tu radi o glupoj šali..tada je bila jedna od onih glumica koje je snimala male filmove,niskobudžetne sa kvalitetnom pričom ali koje malo ljudi bi pogledalo ali nju je to činilo srećnom,ispunjavalo je u potpunosti.
Muricio je bio njen oslonac,njena podrška i tada je bila ubjeđena da će on biti čovjek za kojeg će se ona udati kasnije..on je bio njena prva ljubav i poznavao ju je kako niko drugi nije.
A sada sve je bilo drugačije,ali opet se i dalje osjećala manje-više istom.
I dalje je bila ona Nina koja je krala od sestre minđuše iako je mogla da ima bilo koje ali su njene uvijek bile draže i ljepše.
I dalje je ujutro nedeljom kada bi bila u LA a bila slobodna išla na ručak kod mame.
I dalje je išla sama u kupovinu namirnica bez imalo šminke na licu i u staroj trenerci sa kosom svezanom u rep i dalje se osjećala sasvim obično iako je par puta svoju sliku zatekla u istom tom izdanju na naslovnoj žute štampe i nije joj bilo jasno zbog čega bi neko želio da čita o tome..šta je bilo u tome posebno..bila je samo jedna od 1000 djevojaka koje su bile isto obučene kao i ona i išle sa spiskom u supermarket.
Nije joj bilo jasno zašto bi neko želio da zna da li je kupila Pepsi ili Colu a opet je gledala u takve natpise redovno.
Postala je jedna od najtraženijh glumica i iako su u početku govorili da je samo još jedno lijepo u svijetu filma,vrlo brzo je pokazala da se tu ne radi o još jednoj Megan Fox.
Ono što se svakako promjenilo je bilo interesovanje za njen privatni život i to je bilo jedino o čemu ona nije htjela da komentariše sa novinarima na bilo koji način.
S Mauriciom je napravila tu grešku koja je dovela do toga da se oni počnu udaljavati jedno od drugog a u međuvremenu počeli su da kruže natpisi da se tajno viđa sa Marcom Garciom..iako to ništa nije bilo tačno,svaki put kad bi se našla sa Marcom Mauricio je znao za to čak je i par puta išao sa njima ali to ne bi bio zanimljiv natpis..svako ko kupuje takvu vrstu novina bi radije kupio one na kojim piše da se viđa tajno s nekim na ručku nego da je bila na jednom običnom ručku.
Prekid sa Mauriciom nije došao iznenada,mjesecima se mučila sa svojim osjećanjima a ono veče kada je shvatila da bi radije ležala zagrljena ispred tv-a sa Marcom nego sa Mauricijom bilo joj je jasno šta treba da uradi..bilo joj je jasno da je Marco sasvim neočekivano osvojio neplanirano je polako ušao u njeno srce i iako to ni sama sebi nije htjela da prizna nekim drugim kao naprimer Andrei i njneoj porodici je bilo to sasvim jasno.
Otkada ga je upoznala onog dana u onom restoranu koji su sada nazivali njihovim,imala je osjećaj da bez obzira što se nisu sreli prije da kao da se znaju oduvijek..
Dva mjeseca su bila prošla od prekida sa Mauricijem kad je ona tačno priznala Marcu da osjeća nešto drugo osim samo prijateljstva i od tog momenta do ovog sada kada se nalazila u njegovoj Italiji bilo je par trzavica u njihovoj vezi,manje više beznačajnih koje su oboje brzo zaboravljali..U javnosti su se rijetko pojavljivali zajedno,nijedno ni drugo nisu htjeli da komentarišu svoj privatni život i to je bilo savršeno..oni su imali svoj mali svijet kome novinari nisu pripadali.
-Postalo mi je hladno bez tebe-čula je iznenada njegov glas iza sebe i naglo se trznula
Šta radiš tako kasno ovde Nina?,osjetila je kako polako sjeda iza nje i kako je vuče u svoj zagrljaj,i sva ona naježenost koju je osjećala od hladnog vjetrića odmah je prestala.
-Skupljam uspomene-rekla je tiho i okrenula se prema njemu i poljubila ga u vrat
-U 2 ujutro?I to bez mene?-čula je kako je rekao i osjetila kako se lagano nasmijao dok je to govorio
-Mislim da si ti tako čvrsto spavao,da sam te jedino sa kantom pune vode mogla da probudim
-I za to si kriva ti-rekao je i prešao rukom preko njenog lijevog obraza i odmah je osjetio toplinu na njenome obrazu i to je bio jasan znak da se crveni
-Nina jel sve uredu?Ovo nije prvi put kako se iskradaš noću i dođeš ovde i sjediš i gledaš u more-rekao je tiho Marco nakon par minuta
-Ne želim da idem Marco-rekla je nakon nekog vremena kada je već bila sigurna da ako nešto ne kaže da će ga u popunosti izluditi svojom tišinom
-Hoću da se uvijek ovako osjećam baš kao u ovom momentu,da je mir oko mene,samo se voda čuje,i tvoje ruke oko mene,ništa mi više ne treba a iduće sedmice u ovo vrijeme sve će to da prestane..u ovo vrijeme iduće sedmice ćemo već biti u Americi ja u LA a ti u New Yorku..čak ni u istoj vremenskoj zoni nećemo biti.I tako 3.mjeseca..Nekako s vremenom sam mislila da će biti lakše ali nije i mrzim taj osjećaj nemoći,mrzim što ću naveče da zaspim sama,mrzim što se ujutro probuditi sama..
I zato dođem ovde po noći i sjedim ovde,jer mi tako vrijeme sporije prolazi,dok spavam izgubim 10 sati samo tako ovako si duže samnom-rekla je i okrenula se prema njemu stavljajući svoje ruke u njegovu kosu,znala je da to najviše voli kad svojim rukama prolazi kroz njegovu kosu polako i uskoro je ispod sebe osjetila jedan očigledan znak da mu se sviđa sve više i više to što radi
-Neko nam se ponovo probudio-rekla je dok je spustila svoje usne na njegov vrat a jednu ruku stavila ispod njegove majice i prstima polako počela da klizi po njegovom stomaku
-Ah..znaš...um..mislim da ovaj dio broda je definitivno ostao ne kršćen dosada-Ninin ogrtač koji je imala na sebi je sada već bio na podu,a lagano su klizile i njene naramenice od svilene spavaćice
-Znaš ovo mi je uvijek bila seksualna fantazija..mislim da na brodu...um Marco-osjetila je njegove ruke na svojim grudima..malo jače Marco..ah.uh..još jače
-Ovako?
-Tako..mislim da sam-lagano joj je u potpunosti skinuo spavaćici i bacio negdje pored sebe a zatim je položio ispod sebe..mislim da sam ovog ljeta definitivno ostvarila sve fantazije-rekla je i dosada najjače uzdahnula
-Marco ovo je skroz neravnopravno...ja sam bez ičega a ti si tu potpuno obučen..ovo se skida ODMAH-rekla je i nasmijala se dok je rukama spuštala donji dio pidžame,kada je došla do koljena obuhvatila ga je nogama i skroz je skinula a zatim skinula njegovu majicu i bacila je na desnu stranu ne shvatajući da je na toj strani bila pučina
-Nina tamo je voda-rekao je Marco
-Kupiću ti novu...Marco molim te-rekla je preklinjajućim glasom dok ga obuhvatala nogama i privlačila što bliže sebi
-Molim te šta Nina?-rekao je Marco zadirkujućim tonom
-Nisi fer..uvijek me držiš na vatri...uvijek me zadirkuješ-rekla je i pokušala opet da ga privuče samo malo fali da ga u potpunosti osjeti,samo malo..
-Znaš Nina-
-MARCO..samogorit ću ovdje
-Ček sekund,s obzirom da se ja sada osjećam jako iskorištenim
-Interesantno,s obzirom da sam ja dole a ti gore i ti se osjećaš iskorištenim-rekla je dok je gledala kako mu ruka klizi po njenom stomaku i kako ide sve niže i niže
-Nina samo još sekund i vrisnut ćeš moje ime jače nego ikada-rekao je Marco,mislio sam na tvoju fantaziju,znaš koja je moja?
-Um da me natjeraš da vrisnem što jače mogu?-rekla je kroz osmijeh
-Između ostalog,da mi se pojaviš pred vratima u nekom kaputu do koljena a ispod njega budeš u nečem čipkastom-čula je kako ga govori a već u sledećem momentu je čula svoj glas kako govori njegovo ime da joj je bilo drago što može da bude tako glasna jer su usred pučine i niko ih ne može da čuje
-Um definitvno se moramo pobrinuti da i to ostvarimo-rekla je pomalo bez daha,dok su sve brže i brže pomjerali kao jedno
-Nina..ti si samo moja...uvijek si bila i bićeš-čula je kako joj govori na uho i svaki put kad bi joj to rekao bi se naježila
-Samo tvoja-uvijek je bio njen odgovor i uvijek će tako da bude

-Sadašnjost-

KUC KUC KUC
Marco je prvo osjećao kako negdje u daljini čuje neko kucanje,koje dok se budio je bilo sve jače i jače..neko je defitivno kucao na vrata hotelske sobe..samo nije znao ko?
Ko bi bio toliko blesav da mu kuca na vrata sobe u ..uzeo je telefon u ruku i pogledao koliko je sati..03:45
KUC KUC
-Ma idi dođavola!-rekao je ljutito i bijesno ustao iz kreveta
KUC KUC KUC
-Ma evo me..Stani malo!-bijesno je uhvatio kvaku od vrata i povukao prema sebi otvarajući ih
ŠTA...um Nina...um Nina...
Nina je stajala ispred njega,crvenih usana,divlje kose sa nekim crvenim cvijetom koji se nalazio sa jedne strane i lagano joj zabacio kosu na jednu stranu,imala je na sebi nekakav kaput koji se vezao oko struka,dva dugmeta su bila zakopčana čisto da sakriju šta ima ispod njega..
Zapravo da li ima išta ispod njega?-pomislio je u tom momentu
Lagano je rukom prelazila preko svog dekoltea i posmatrala ga...bilo je očigledno da ga je probudila,i vjerovatno se sada pita da li još uvije spava-pomislila je u sebi i nasmijala se
-Mogu li da uđem?-rekla je i podigla desnu obrvu
Marco se samo sklonio sa vrata,ne govoreći ništa..još uvijek ne vjerujući da je tu a bila je tu..u njegovoj sobi..
-Zar nećeš zatvoriti vrata?-čuo je kako ga pita dok je prešla kaži prstom preko njegovog torza
-Um...da,naravno da hoću-rekao je i zalupio vratima jako....
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:24

Odlično...ono na brodu je extra
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:27

jel da?
meni lično najbolja epka koju sam napisala...
očigledno je sada da se neće pokušati ubiti nego da joj nešto drugo u planu :)
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 7 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 7 EmptyFri 9 Jul 2010 - 9:27

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
zvjezdice e to je epka :-D