REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Samo Tvoja

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 6 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyTue 8 Jun 2010 - 10:07

savrsene si slike nasla...
a,da,i ja bih uzivala da sam ovo pisala...

supeeeeeeeeeeer epka...jedva cekam dalje...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 6 14y26xc

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyTue 8 Jun 2010 - 10:11

biće very soon :)
u glavi smišljam kako dalje
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyTue 8 Jun 2010 - 10:37

samo napred...ukljuci mozgic malo...ili ovoliko kao do sad...i bice dovoljno...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 14 Jun 2010 - 6:52

12.Epizoda

Ležeći u krevetu gledajući u jedno drugo,ni Nina ni Marco nisu htjeli da kažu nešto što bi ih probudilo iz čarolije u kojoj su se našli,ipak stvarnost kad tad mora da pokuca na vrata ili da zazvoni telefon kao u njihovom slučaju.
-To je tvoj-rekla je Nina-moj ne zvoni tako
Ipak uzimajući telefon i ugledavši ko ga zove želio je da taj isti telefon baci što dalje od sebe,ali poznavajući dobro osobu koja ga je zvala bilo je sasvim sigurno da će ga nastaviti zvati sve dok se ne javi.
-Javiću se u drugoj sobi,da ti ne smetam-rekao je Marco i izašao iz spavaće sobe
Čekajući da se Marco vrati Nina nije ni shavtila da je bila na ivici da zaspi..događaji u poslednji par sati su je sasvim isrpili ali nije se žalila čak šta više bila je zato da ih opet ponovi čim otvori oči,samo par minuta da se odmorim i odmah ću se probudit,razmišljala je u sebi.

Samo Tvoja - Page 6 21857256771712026256627
Ipak čim je sledeći put ih otvorila bilo joj je jasno da nije samo par minuta prošlo,nego par sati,vidjela je da je napolju već bio mrak,rukom je lagano prešla preko druge strane kreveta iako je znala šta je čeka htjela je ipak da se uvjeri,čekalo ju je hladno mjesto,bez osobe za koju se nadala da će biti tu kraj nje.
Upalila je lampu pored kreveta i lagano osmotrila sobu u kojoj se nalazila,njegove odjeće nije bilo,samo njena je se nalazila tu..i bilo je sasvim jasno da je otišao bez ikakvog pozdrava,bez ikakve poruke za nju,samo je pokupio svoje stavri i nestao i u tom momentu iako je na sebi nosila miris ružinih latica nikada se prljavije nije osjećala,nikada se gore nije osjećala pa čak ni kada ju je ostavio prije par mjeseci ovo je sada bilo mnogo gore.
Ipak kroz glavu joj je prošlo da se nije nešto desilo pa je morao hitno da ode,zadje što se sjela je bilo da se otišao javiti na telefon,možda mu je neko javio da je nešto bilo a ona je zaspala i on je nije htio buditi pa je zato otišao..možda..možda..sve je bilo samo možda a samo je jedna stvar bila sigurna da nije ostavio ni jedan trag što bi joj pokazao gdje se nalazi i da želi da ga ona nađe.
Ipak nije htjela da odustane,otišla je do prvog telefona u apartmanu i podigla slušalicu odmah je čula glas s druge strane
-Dobro veče gđice Marquez,kako vam mogu pomoći
-Um dobro veče,kao prvo da li mi možete reći koliko je sati ?
-22.35
-A dobro,hvala vam a da li biste mi još nešto mogli sazanti?
-Naravno samo recite šta vam treba?
-U kojoj se sobi nalazi gospodin Marco Garcia?Ne javlja mi se na mobilni da ga pitam gdje je a hitno mi treba pa ako biste bili ljubazni da mi to saznate
-Samo momenat..gospodin Garcia je u apartmanu odmah do vas,broj 528 gospođice
-Hvala puno vam i laku noć
-Laku noć i vama isto
Oblačeći spavaćicu i preko nje ogrtač Nina je lagano provirila na hodnik i prvo provjerila da se niko ne nalazi tu aztim zatvorila vrata i pokucala na vrata do njenih,prvo jednom,pa drugi put,pa zatim i treći ali niko nije otvorio.Vrativši se u svoju sobu znala je da neće moći spavati uzela je skriptu iz svoje torbe i počela da iščitava scene koje su je sutra očekivale za snimanje.
U svakom pogledu sutrašnji dan će biti i više nego zanimljiv.

Tačno u 5.00 ujutro čula je dobro poznati alarm na telefonu i bilo joj je jasno da mora da ustane.U 5:20 minuta zazvonio je telfon u sobi,već obučena ali još uvijek pospana javila se na njega.
-Dobro jutro,samo da vas obavijestim da Vas u tačno 5:30 čeka auto koje će vas odvesti na tačnu lokaciju snimanja kao i to da su vaši tjelohranitelji već ispred vrata Vaše sobe..prijatan dan Vam želimo
-Hvala-Nina je samo odgovrila i spustila slušalicu
-Kafa pod hitno mi treba u velikim količinama,ali velikim,gdje Starbucks kad ti treba?-promumljala je za sebe i krenula prema vratima
-Jutro sunshine-čula je glas od Stefana
-Sunshine se još nije ni pojavilo smanji doživljaj-odgovorila je
-Uff nego je ustao na lijevu nogu,oladi malo..vidjećeš biće divan dan..juče sam išao u obilazak Madrida ,jedna riječ-savršen ali u svakom smislu te riječi,juče sam te zvao da ideš sa mnom nisi se nijednom javila gdje si bila?
-Um juče..pa juče sam se odmarala,mislim istuširala i legla..bila sam umorna
-Umorna?Hm..da vjerovatno jesi..
-Šta to treba da znači?Naravno da jesam bila umorna,onaj let me baš umorio,nisam se mogla kretati kako treba
-Pa sad Ninić tu masnicu na tvom vratu sigurno nije napravila vremenska razlika između LA i Madrida,mislimda bi ti ovaj šal dobro došao u svakom slučaju da je prikriješ dok ne dođeš u ruke šminkera
-Hm..hvala..obajsnit ću ti sve samo trebam ja da vidim kako stvari stoje Stefane
-Nema problema ljubavi,samo pazi da se ne opekneš ako se več nisi opekla
-To ću znati uprvo danas-rekla je Nina i sjela u auto koje ju je čekalo

Samo Tvoja - Page 6 31776101501707020752901
Set kao i svaki dosada,dosta nepoznatih ljudi i par poznatih,ali nigdje da vidi onu osobu koju je tražila..kao da je propao u zemlju..i onda je čula glas iza sebe koji nije ni najmanje očekivala,glas od kojeg joj se dizala kosu na glavi
-Jutro Nina,vidim dolaziš tačno na vrijeme..svaka čast
-Ja nisam jedna od onih koje dolaze 2 sata kasnije i svi čekaju na mene..nije moj stil znaš
-To nešto na moj račun?
-Bože sačuvaj,e sad ako si se ti u tome pronašla nije moj problem..
-Naravno da se nisam pronašla u tome,pa ne bi bila ovde ovako rano zar ne da je to moj stil?
-Pa draga moja Tina mislim da si u nekoj zabuni,ovo je set za film a ne za najnoviju kolekciju kupaćih kostima znaš,na pogrešnoj si lokaciji
-A ne ljubavi ja sam na pravoj lokaciji,ja danas i ubuduće sjedim na onoj tamo stolici pored režisera ni posmatram tebe i sve ove ostale
-Molim?
-Pa da,nije ti Marco to rekao..ah pa da nema ni razloga da ti kaže kada si ti samo uspomena sada,prošlost..dok sam ja s druge strane sadašnjost i budućnost—mislim da te čekaju za šminkanje Nina,ne bih da ispadneš iz svog stila znaš pa bolje ti je da požuriš tamo
Sretno ti na prvom danu,uživaj-rekla je Tina,okrenula se i otišla od nje
-Da..baš ću da uživam nema šta-rekla je i udahnula duboko....
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 14 Jun 2010 - 6:54

Briljantno
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 14 Jun 2010 - 7:01

:LKI:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyTue 15 Jun 2010 - 1:26

slazem se sa piom..bravo pahuljice moja :-))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyThu 17 Jun 2010 - 4:54

:ZXCV: :ZXCV: :ZXCV: cekam dalje,cekam dalje....
Back to top Go down
~Sugar Baby~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~Sugar Baby~

Broj postova : 474
Godina : 30
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 6 2u9pzt0

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyThu 17 Jun 2010 - 8:43

Jako mi se svidja novela :D
kad ce nastavak?
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptySat 19 Jun 2010 - 9:43

uskoro će da bude..ponedeljak vjerovatno :)
Back to top Go down
~Sugar Baby~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~Sugar Baby~

Broj postova : 474
Godina : 30
Fan-gif : Samo Tvoja - Page 6 2u9pzt0

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptySun 20 Jun 2010 - 1:09

jao, jedva cekaaaam :D
DIVNA JE
Back to top Go down
ELIDA
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
ELIDA

Broj postova : 45
Godina : 28

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptySun 20 Jun 2010 - 1:34

...............................slazem se..............
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 21 Jun 2010 - 7:23

:ajmo: :ajmo: :ajmo:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptySat 3 Jul 2010 - 2:45

u ponedeljak ce sigurno da bude objavljena nova epka,vec je imam napisanu i otkucanu ali ostao laptop u Banja Luci tako da tek u ponedeljak ce biti :)
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:09

13.Epizoda

Jacqueline Bracamontes-Silvia

Samo Tvoja - Page 6 Jacquelinebracamontes2

REZ!

Samo Tvoja - Page 6 Dircut

Super je,hvala svima i vidimo se sutra u isto vrijeme..Nina jel možeš da ostaneš par minuta dodatno?-Marco ju je pogledao direktno u oči u momentu kada je rekao njeno ime
-Mogu da,idem da se presvučem i da skinem šminku jel može kad to obavim?
-Može naravno,ja ću taman da pregledam ovo još jednom..pa ću onda da dođem do tebe
-Važi
-O čemu ti moraš da razgovaraš sa njom Marco?I to nasamo?Zar niste mogli ovde da razgovarate na primer dok sam ja tu?
-Ovo mi tako nije potrebno-rekao je Marco tiho više za sebe,nego da ga bilo ko čuje a posebno Tina koja je gledala smrtonosnim pogledom
-Tina zadnji put ću ti ovo da kažem i nadam se da će ti ući u tu tvoju pametnu glavu očito prethodnih par puta nije uspjelo
-Nemoj da me potcjenjuješ Marco,ja nisam glupa ako ne znaš upravo ovih dana treba da položim zadnji ispit na menadžementu-rekla je i po 100 put zabacila dugi pramen svoje kose preko ramena
-Interesantno a kako ga polažeš?Astralnom projekcijom ili telepatijom?Pošto ti si očigledno ovde a ispit bi vjerovatno trebala da polažeš u LA,zar ne?
Nebitno,to me ne zanima ni najmanje,ponovit ću ti ovo samo sada i nikada više!
Ja ću da razgovaram sa Ninom kada ja želim i gdje želim,ti se ništa tu ne pitaš jel ti to jasno?Druga stvar- sutra ne želim da te vidim na ovom setu,ovo je moj set,moj film,moji glumci a ti jedino što si danas uradila je to da si unijela nervozu svakom živom biću ovde,čak i ove bube su poludile kako ti nešto kažeš-rekao je i udario jednu na svom ramenu
Dakle,ne želim te na svom setu a posebno te ne želim u svojoj sobi u hotelu.Danas su tvoje stvari prebačene u drugu sobu,ako ti se ne sviđa možeš slobodno da nađeš drugi hotel,to je tvoj izbor.Jesam li bio jasan?Ili ti trebam to još pojednostaviti?
-JA NE ZNAM ŠTA TI SEBI UMIŠLJAŠ!
KKKAKO SE SAMO USUĐUJEŠ?TI MENE DA IZBACIŠ,MENE?
JEL TI ZNAŠ KO SAM JA UOPŠTE?-Tina je tako glasno počela da viče da je Marco imao osjećaj da su je čuli do Barselone koliko je glasna bila
-I evo ga počinjemo polako-rekao je Marco tiho i krenuo ka glavnoj šminkerici
-MARCOOOO??JA TEBI GOVORIM?Marcoooooo.....IDIOTE!!
-Gospođice Tina,mislim da je najbolje da napustite ovaj set-prišao je jedna od momaka iz obezbjeđenja
-Idi dođavola,nećeš mi ti govoriti šta trebam da radim!Jel to jasno?

-Jel gotova Nina Silvia?-upitao je Marco stojeći ispred prikolice
-Jeste,mislim da te očekuje zapravo-odgovorila je Silvia
-Hvala,vidimo se sutra onda Silvia
-Uživaj u ostatku dana,pa zapravo večeri-rekla je Silvia i nasmijala se kada je vidjela da je već pao mrak
-Već smo krenuli puno parom zar ne?-upitao je Marco,Silvia je bila djevojka s kojom je radio poslednjih pet filmova i bila je savršena u svakom,ona i njeni pomoćnici su bili ravni svakog divljenja a pored toga ona i Marco su i privatno postali prijatelji
-Jesmo,možda je tako i bolje..laku noć
-Noć..-rekao je Marco i ušao u prikolicu gdje se nalazila Nina

Samo Tvoja - Page 6 Meier1

-par minuta ranije-

-Silvia jel možeš samo na brzinu da mi skineš ovaj puder,a ja ću u hotelu da ostatak skinem-upitala je Nina dok je ubrzano ulazila u šminkericu
-Mogu naravno,bićete brzo gotovi-odgvorila joj je Silvia..Žurite negdje?
-Jao nemoj da me persiraš molim te,imam osjećaj kao da sam starija od tebe 20 godina sigurno,a zapravo je razlika malena zar ne?
-Pa jeste zapravo,ja imam 26 a vi,a onda je ugledala kako ju je Nina pogledala u ogledalu odnosno ti 24 tako da je razlika samo 2 godine
-Trebao bi Marco da dođe uskoro da razgovaramo pa sam te zato zamolila da požuriš-rekla je Nina sa malim osmijehom na usnama
-Eto ga ja sam skinula puder a vi,a ti samo maskaru-rekla je Silvia i krenula da izađe i baš u tom momentu su čuo Tinin glas napolju
-Možda joj sok nije bio sa ledom-rekla je Silvia i nasmijala se
-Vjerovatno-odgovorila je Nina isto s osmijehom jer je Tina prije par sati dovela do prekida snimanja jedne scene svojom galamom jer joj sok koji je tražila nije imao dovoljno leda u čaši
-Vidimo se sutra Nina
-Ćao
Nina je čula i dalje Tininu galamu ali je polako prestajala a onda je čula glasove ispred i znala je kome pripadaju a ubrzo nakon toga vrata su se otvorila i Marco je stajao ispred nje.
Ovo je bio prvi put kako ga gledala a da su bili sami,nikoga nije bilo osim njih,prvi put nakon sinoć i nijedno od njih nije znalo kako da počnu razgovor.
-Um hej-rekao je Marco tiho ali ga je opet čula
-Hej,jel sve uredu?Čula sam Tinu maloprije
-Pa ozbiljno bi se zabrinuo za tvoj sluh da je nisi čula-rekao je Marco kroz osmijeh i malo je ona napetost nestala koja ih je okruživala
Pusti nju ovo joj je bio prvi i zadnji put da je došla ovamo..ovaj htio sam da razgovaramo zbog onog što se desilo sinoć..mislim želim da znaš da sam ja stvarno mislio da je ono moja soba,djevojka na recepciji mi je dala karticu,očigledno pogrešnu i ja sam samo ušao nisam ni obraćao pažnju kad su im sobe iste,i samo sam ušao
-Marco..diši i ne brini se,čula sam se sa menadžerom hotela,objasnio mi je sve
-Aha..a nisam to znao..dobro mislim dobro je to ali opet to ne mjenja ono što se desilo
-To definitvno,jedva sam hodala danas-rekla je Nina i shavatila da joj je lice odjednom postalo užareno
-Um da..to sam isto primjetio...
-Marco ja sam zapravo htjela da ti kažem da mi nije..
-Gle Nina,razmišljao sam o tome što se desilo i mislim da je najbolje da se to više ne ponovi,mislim sasvim je jasno da to što se desilo je bila greška
-Greška..-rekla je sasvim tiho
-Ono što je bilo sinoć možda nam je samo došlo kao nekakva vrsta oproštaja,a i ne bi htio da još više zakomplikujem naš odnos,do prije dvije sedmice nismo ni pričali
-Vidi Marco ne trebaš mi smišljati nekakve izgovore kao da imam 15 godina,sasvim je jasno da ne želiš ništa više sa mnom i ok je,ti si nastavio sa svojim životom ja ću sa svojim..prošla noć se nije desila i to je to.Jesi još nešto htio da mi kažeš ili je to to?
-Nina nemoj da me pogrešno
-Marco dosta,rekla sam da razumijem i nemoj onda da insistiraš na tome..pošto je to očigledno sve,onda se vidimo sutra..
-Nina stani..
-Da stanem zašto?Samo mi reci zašto?
-Zato što ne znam zašto se ljutiš i hoću da znam zapravo što se ljutiš?..ne vjerujem da si očekivala da si očekivala da ti i ja nastavim gdje smo stali,pogotovo pošto ti očigledno nastavljaš sa Mauriciom sada i ne brini ja mu ništa neću reći
-Prekini,molim te prekini jer na ivici sam da te udarim a stvarno neću da do toga dođe.
Marco vrtai se par godina unazad i sjeti se da kada smo se ti i ja upoznali ja sam bila u vezi sa njim,sa njim i sada mi reci da li sam ga prevarila sa tobom u tom periodu
Jesam li?Odgovori mi?
-Nisi,nisi ga prevarila
-Dobro bar te pamćenje još služi,ajd sada ovako koliko vremena je prošlo otkada sam ja prekinula sa njim i izašla prvi put sa tobom?Koliko je prošlo Marco?
-Ne vidim poentu u odgovarnju ovih pitanja ali 6 mjeseci je prošlo,6 mjeseci jer si htjela da tačno vidiš kako ti stojiš sa svojim osjećanjima prema obojici
-Kako se onda usuđuješ da me smatraš jednom od onih koje su sa nekim u vezi a sa drugim spavaju?Kako se usuđuješ?Ti od svih Marco?
Ne znam šta sam očekivala da će se desiti,ne znam ali reću ti šta nisam očekivala!
Nisam očekivala da nastavimo gdje smo stali kada si otišao iz naše kuće slagala bi te kad bi rekla da jesam to očekivala,nisam očekivala da ću se jutros probuditi sama bez bar jedne poruke od tebe,nisam ni očekivala da ćeš dovući Tinu ovamo i sasvim je sigurno da nisam očekivala ovo maloprije od tebe..ali prije nego što odem reću ti jednu stvar znaš li kako sam maloprije osjećala..mislim od momenta kada si me zamolio da ostanem još par minuta do momenta kad si rekao ovo šta si rekao
Osjećala sam kao djevojčica od nekih 16. ili 17.godina koja upravo ide na prvi sastanak sa i ne zna šta da očekuje ali opet je puna onog uzbuđenja,onih leptirića koji joj ne daju mira a znaš li kako se osjećam sada,apsolutno isto kao i kada sam se vratila sa svog prvog sastanka koji je i kada sam konačno doživjela taj čuveni prvi poljubac?
Svi leptirići su apsolutno nestali,umrli,crkli koji hoćeš izraz izaberi!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:12

Super je.....
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:19

ja sam vec rekla svoje misljenje za ovu epku :-)))))
samo ti meni pisi :-D
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:24

aha..vec imam pola sledece:)
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:25

ooooo super..to se trazi draga moja.....
nadam se da ce biti uskoro i scena slicnih onih sa tušem :-D
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:32

perverznjakinjo!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 2:40

::D: ::D: ::D: ::D:
sta ja mogu ?????
tu osobinu sam pokupila od svoje drage sestre :-))))))))
ja samo pitam...cisto da znam
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 3:22

I mene zanima jer će bitit
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 3:26

biće biće...nemate pojma šta vas čeka :)))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 3:40

fantasticna epka!obozavam tvoj stil pisanja...prosto predivno...
jedva cekam sledecu....i mnoooooogooooo mi je drago sto si se vratila na forum jer te duuuugo nije bilo i bas si mi nedostajala,kao i svima nama.... :59:
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 EmptyMon 5 Jul 2010 - 3:43

i vi ste meni bas svi nedostajali...ovaj forum je definitivno postao moje omiljeno mjesto na netu :)
bice uskoro ali stvarno uskoro nova epka :)
valjda ce biti dobra kao i ove ostale :)
odlučila sam da postavljam sto duže epke,najmanje da budu 3 otkucana lista da kad čitate ne bude samo par rečenica i kraj:)
Back to top Go down
Sponsored content

Samo Tvoja - Page 6 _
PostSubject: Re: Samo Tvoja   Samo Tvoja - Page 6 Empty

Back to top Go down

Samo Tvoja

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next