16.Epizoda
Prizor koji mu je bio pred očima definitivno nije bio onaj koji očekivao,zapravo ni sam nije znao šta može da očekuje kada ga neko probudi u ranu zoru.
-Ne brini se,ne sanjaš-rekla je Nina dok je lagano otkopčavala dugmiće na kaputu dok ga skroz nije otvorila i otkrila šta se skiriva ispod njega,spustila ga skroz na pod i laganim hodom krenula prema njegovoj spavaćoj sobi povremenu ga gledajući preko leđa,stajao je na istom mjestu,ne pomjerajući se ni centimetra
-Marco mozda bi zelio da mi se pridruziš,biće mi hladno bez tebe-rekla mu je i prešla jezikom preko svoje gornje usne koja se crvenila od ruža i onda je vidjela kako ide lagano prema njoj
-Nina..ne razumijem..um šta ovo treba da znači..-još pomalo zbunjeno ju je gledao dok je sjela na njegov izgužvani krevet
-Upotrijebi maštu Marco..šta ti misliš šta jedna djevojka koja ti se pojavi na vratima ujutro,odjevena praktično ni u šta želi od tebe,sigurno ne da joj ugriješ mlijeko i pročitaš priču za laku noć
-Ovo uopšte ne liči na tebe-rekao joj ali opet nije mogao a da joj se ne približi
-Ne razmišljaj previše,ovo treba i meni i tebi-rekla je i privukla ga rukama svojim i na kraju oborila preko sebe dok u potpunosti nije osjetila njegovu težinu na sebi
-Nina..stani..ovo nije..
-Marco previše pričao..vrlo znam šta osjećam na svom stomaku i njemu sam sigurno nedostajala-rekla je i otkopčala svoj brushalter iza leđa
-Znaš da si predivna..Nina ja želim-počeo je ali ga je ona prekinula svojim usnama
-Marco previše pričaš-rekla je i gurnula ga a zatim sjela na njega i počela da ga ljubi po vratu i sve niže i niže,pokušao je da je povuče prema sebi ali mu nije dala
-A ne večeras sam ja u kontroli-rekla je i počela da skida donji dio njegove pidžame,a zatim se malo odmakela sasvim dovoljno da može da skine preostali dio koji joj je prekrivao kožu i dok je ti činila potrudila se da ga gleda direktno u oči i ne prekida kontakt..znala je da je želi kao žto je ona željela njega i tom momentu ništa nije bilo bitno,ni njihove svađe ni prekid,apsolutno ništa oboje su željeli samo jedno,ono drugo
Sat i po kasnije oboje su bili bez daha,i trebalo im je oboma par minuta da dođu do vazduha...
Nina je bila prva koja je uspjela da kaže nešto
-Mislim da nam ovo ulazi u top 5 ikada,šta ti misliš?
Privukao ju je što bliže sebi i dubokom glasom joj rekao na uho i odmah je osjetila kako je trnci prolaze i kako joj se koža ježi a prije samo par minuta ga je osjeća duboko u sebi i opet nije moga a da ne reaguje ovako na njega
-Mislim da možemo mi bolje i od ovoga,zar ne?-rekao je tiho i prešao joj jezikom ispod uha
-Ja mislim da si postao nezasit Marco
-Samo za tobom Nina..ti si moja,samo moja-rekao je i očekivao da mu ona kaže iste one riječi što je govorila svaki put..međutim ovaj put ništa nije rekla nego je lagano se izvukla iz njegovog naručja,ustala iz kreveta počela da kupi grudnjak i gaćice koje su se nalzile negdje po sobi
-Nina šta radiš?
-A na šta ti liči Marco?Oblačim se..bilo je zabavno zar ne?
-Zabavno?Ne razumijem,dođi ovamo..ne moramo bas tako rano da ustanemo,možemo da odspavamo-pružio joj je ruku-i kasnije da kad ustanemo naručimo doručak,i radimo šta želimo,dan je slobodan i pred nama je-ali i dalje mu je ruka visila u zraku a ona je vec obukla ono sto je htjela
-Marco propustio si vazan detalj,ja sam htjela običan,vrući sex i dobila sam ga.sad fino idem u svoju sobu,da odspavam,da se probudim i ako želim naručim doručak,sama..bez tebe...bez ikoga
Gledao je u nju par minuta kao da nije vjerovao svojim očima a opet sve je bilo istina.
-Vidimo se na setu Marco-rekla je izašla iz njegove sobe kao vjetar kao da nikada i nije bila tu,samo je njen miris ostao iza nje i ništa više..i onaj crveni cvijet što joj je bio u kosi je ležao na podu skoro zgniječen,uništen baš kao i on
Nina je ušla lagano u svoju sobu,niko je nije vidio da izlazi,niko nije mogao da vidi da joj suze lagano klize i nije to željela da vidi,nije čak željela da vidi ni sebe...Lagano je bacila sve sa sebe,i kaput i grudnjak i gaćice ostavila da stoji na jednoj gomili..kasnije će vidjeti šta će da uradi sa tim..
Znala je da ga je povrijedila,onako kako je i on nju i htjela je da bude sretna ali nije mogla,njegova bol je bila i njena..a zašto nije moglo da bude i obrnutno?
Zašto je morao da bude tako okrutan?
Previše pitanja a baš i nije imala odgovora..Htjela je da se istušira ali opet i nije,još ga osjeća na svojoj koži,pod kožom,svugdje u njoj je i tu će i ostati,znala je to prije 4-ri godine kao što zna i sada a opet našla se u ovoj zbrci koju su oboje stvarali a nisu izlazili iz nje zajedno nego svako svojim putem....
Došla je do ogledala,istog onog pred kojim je stajala i prije par sati,obrisala suze i tiho rekla
-Samo tvoja...
Nije bas velika ali ce biti sledece malo veće:) ako ima grešaka u pisanju sorry nismabas stigla da pregledam :)