| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 0:25 | |
| - uros car wrote:
- Pa bolje mi je da pitam nekog ko redovno prati... Ovako Foks stalno menja termine...
pa imas i teleteks... teleteksu veruj... :D |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 1:09 | |
| - -MILOS- wrote:
- uros car wrote:
- Pa bolje mi je da pitam nekog ko redovno prati... Ovako Foks stalno menja termine...
pa imas i teleteks... teleteksu veruj... Pa da... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 1:35 | |
| Izvinjavam se, necu vise nista da vas pitam... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 2:05 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 2:30 | |
| Danas mi je bilo smesno kad joj je onaj njen otac dao lizalicu da uzme DNK.......... |
|
| |
MrsTorres TVNovele Novi član
Broj postova : 24 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 7:07 | |
| Danas je bila ODLICNAAA epizodaa... :ajmo: jadna Camilaa =((( bas je morao da dodje onaj Luidjii -.- mislila sam da ce biti perverzijee 3:) ehehehehehehehehe nznm zasto ali Sofija me sve vise i vise nerviraa :: sve u svemu..bilo je super... =)))) |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 7:09 | |
| Super je bila epizoda. Najbolje mi je bilo kada su se Roki i Perro potukli. xD Nervira me onaj Luiđi, mora da dođe kod Kami. -.- Žao mi je Kamile. :( |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 7:38 | |
| i meni je zao kamile... bas se tuzno zavrsila epizoda... sta ces kad je zaljubljena ko debil u suntavog Antonia... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 7:52 | |
| Jel moze neko da mi kaze sta se desavalo? Meni skidali protezu, pa nisam mogla da gledam^^ |
|
| |
Sehrazat Evliyaoglu Aksal TVNovele Novi član
Broj postova : 91 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 9:42 | |
| epke su odlicne bas su super |
|
| |
Vidovita Bulka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 742 Godina : 39
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 11:13 | |
| Jadna Camila, tako mi je bilo zao kad je pricala sa kerom :( trenutno najbolja serija koja se prikazuje kod nas |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 20:31 | |
| - Quote :
- trenutno najbolja serija koja se prikazuje kod nas
To se slazem.. Gledala sam epku...Odlicna..je..Zao mi je Camile....xexexe Kad je onaj stalno fotografisao kad se tuku ...xiixixxii Jedva cekam sledecu.. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 21:18 | |
| Extra epikaa... Jedva čekam današnju...A Kamile mi nije žao,ko se igra sa vatrom uvek se opeče... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:01 | |
| Sama je trazila i dobija...:P
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:01 | |
| |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:02 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Jel moze neko da mi kaze sta se desavalo? Meni skidali protezu, pa nisam mogla da gledam^^
|
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:03 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Sama je trazila i dobija...:P
drago mi je da se neko složi sa mnom... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:04 | |
| Da li neko hoce da mi kaze sta se desilo juce??? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:05 | |
| Cekaj da se sjetim pocetka.. uff.... |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:08 | |
| hah ja cu ti reci...e imas sada reprizu trenutno. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:09 | |
| Ukratko...Sofija išla kod lekara i tamo se Antonio i Roky baš lepo potuku...Veronika rekla Pedru da još uvek nije sigurna da li da prihvati stan...Luidji došao kod Kamile u firmu,ali ipak nije odao da joj je otac,mada se sprema da je ucenjuje...Antonio priznao Kamili da je možda zaljubljen u Sofiju,ona ga pitala da li bi i dalje bili zajedno kad bi se ispostavilo da nisu rođaci,on joj reko da ne bi,i da bi mu bila samo jedna u nizu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:29 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- hah ja cu ti reci...e imas sada reprizu trenutno.
ali ja nemam Fox :( - Quote :
- Ukratko...Sofija išla kod lekara i tamo se Antonio i Roky baš lepo potuku...Veronika rekla Pedru da još uvek nije sigurna da li da prihvati stan...Luidji došao kod Kamile u firmu,ali ipak nije odao da joj je otac,mada se sprema da je ucenjuje...Antonio priznao Kamili da je možda zaljubljen u Sofiju,ona ga pitala da li bi i dalje bili zajedno kad bi se ispostavilo da nisu rođaci,on joj reko da ne bi,i da bi mu bila samo jedna u nizu...
Tnx, Afrodita! Zao mi je sto je Antonio to rekao Camili, a ona zaljubljena u njega! |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:36 | |
| Da čak joj je rekao da su gešili njih dvoje (mislim na Kamilu i Antonia) kad su govorili da ljubav ne postoji i da se nikada neće zaljubiti... Da on ne isključije mogućnost da se zaljubi,ali da se nikada neće zaljubiti u nju... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:45 | |
| - afrodita wrote:
- Da čak joj je rekao da su gešili njih dvoje (mislim na Kamilu i Antonia) kad su govorili da ljubav ne postoji i da se nikada neće zaljubiti... Da on ne isključije mogućnost da se zaljubi,ali da se nikada neće zaljubiti u nju...
Aha rekao joj je to...a ona tuzna.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 22:49 | |
| Zao mii je... Ali nije svaka ljubav moguca :D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|