| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 3:26 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 3:34 | |
| Gledao sam omnibus. SUper je serija, baš mi je žao Kamile. :(((( |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 3:39 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao sam omnibus. SUper je serija, baš mi je žao Kamile. :((((
napokon i na nju neko da se sazali... |
|
| |
Marinica TVNovele Novi član
Broj postova : 182
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 4:17 | |
| - Girl Swan wrote:
- Stefy wrote:
- Gledao sam omnibus. SUper je serija, baš mi je žao Kamile. :((((
napokon i na nju neko da se sazali... ne znam stvarno na shta treba da se sazalimo... Shto se ispostavilo da joj je otac neko drugi...Pa dobro,nju to pogadja samo zbog para,i zbog chinjenice da nije Brando... To nikako ne opravdava njene podlost i pakosti... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 4:20 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 4:53 | |
| Nema veze, Kamila je super. Treba biti ambiciozan, ja sam uz nju. |
|
| |
MrsTorres TVNovele Novi član
Broj postova : 24 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 5:19 | |
| - Stefy wrote:
- Nema veze, Kamila je super. Treba biti ambiciozan, ja sam uz nju.
Slazem see =)) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 5:54 | |
| - MrsTorres wrote:
- Stefy wrote:
Slazem see =)) I jaaaaa! ^^ |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 20:16 | |
| - Girl Swan wrote:
- MrsTorres wrote:
- Stefy wrote:
Slazem see =)) I jaaaaa! ^^ I jaa.... inace nista u zivotu neces postici,...xexe |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 14 Aug 2010 - 20:27 | |
| - ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Girl Swan wrote:
- MrsTorres wrote:
- Stefy wrote:
Slazem see =)) I jaaaaa! ^^ I jaa.... inace nista u zivotu neces postici,...xexe |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 0:25 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- ELIZABET Y WILLIAM wrote:
- Girl Swan wrote:
- MrsTorres wrote:
- Stefy wrote:
Slazem see =)) I jaaaaa! ^^ I jaa.... inace nista u zivotu neces postici,...xexe sve za kamilu... i JA : : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 4:37 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 8:24 | |
| - Girl Swan wrote:
- Hehe,Camila fan klub ^^
da... :jupi: |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 8:57 | |
| Da treba imati cilj u životu svakako ali ne da ga ostvaruje na zao i podao način.Meni je ona najgori lik u seriji, a i serija polako počinje da me nervira. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 9:03 | |
| Meni je serija odlicna, bas je sada cesto pratim, iako ranije nisam, zbog debilnog termina u 2 nocu... Danijela Valdiri mi se dopada, mada je kao neka smizla. A sto se tice Kamile, jeste prava perra, ali se meni ne svidja. Sorry fanovi. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 21:12 | |
| - majadj980 wrote:
- Da treba imati cilj u životu svakako ali ne da ga ostvaruje na zao i podao način.
delimicno se slazem sa tobom.. medjutim u nekim situacijama treba biti kao kamila da bi uspeli... jedva cekam sledecu epizodu tj veceras 19 sati :D |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 22:21 | |
| - -MILOS- wrote:
- majadj980 wrote:
- Da treba imati cilj u životu svakako ali ne da ga ostvaruje na zao i podao način.
delimicno se slazem sa tobom.. medjutim u nekim situacijama treba biti kao kamila da bi uspeli... jedva cekam sledecu epizodu tj veceras 19 sati :D Tacno da treba biti ambiciozan, i treba se truditi maximalno da uspes. ALi nisam bas sigurna da je Kamila savrsen pirmer za to. Pogledajte sta ona sve i radi i sta ce tek raditi. To sto ona radi da bi uspela nije dobro. Mi ne bi trebalo da budemo kao ona da bi uspeli. Meni su Sofia i Antonio tako preslatki. Obozavam i Ana Luciu i Carlosa. :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 22:28 | |
| Da li to znaci da se Perro amor prikazuje u 19 casova?
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 22:43 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- -MILOS- wrote:
- majadj980 wrote:
delimicno se slazem sa tobom.. medjutim u nekim situacijama treba biti kao kamila da bi uspeli... jedva cekam sledecu epizodu tj veceras 19 sati :D Tacno da treba biti ambiciozan, i treba se truditi maximalno da uspes. ALi nisam bas sigurna da je Kamila savrsen pirmer za to. Pogledajte sta ona sve i radi i sta ce tek raditi. To sto ona radi da bi uspela nije dobro. Mi ne bi trebalo da budemo kao ona da bi uspeli. Meni su Sofia i Antonio tako preslatki. Obozavam i Ana Luciu i Carlosa. :) ja sam rekao da u nekim situacijama ne uvek... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 22:55 | |
| - uros car wrote:
Da li to znaci da se Perro amor prikazuje u 19 casova? Da... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 22:56 | |
| Hvala. Bar mi je neko odgovorio.. :srce: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 23:06 | |
| pa imas na fox-ovom vodicu... zasto ne pogledas...? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 23:09 | |
| Pa bolje mi je da pitam nekog ko redovno prati... Ovako Foks stalno menja termine... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 23:12 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- -MILOS- wrote:
- majadj980 wrote:
delimicno se slazem sa tobom.. medjutim u nekim situacijama treba biti kao kamila da bi uspeli... jedva cekam sledecu epizodu tj veceras 19 sati :D Tacno da treba biti ambiciozan, i treba se truditi maximalno da uspes. ALi nisam bas sigurna da je Kamila savrsen pirmer za to. Pogledajte sta ona sve i radi i sta ce tek raditi. To sto ona radi da bi uspela nije dobro. Mi ne bi trebalo da budemo kao ona da bi uspeli. Meni su Sofia i Antonio tako preslatki. Obozavam i Ana Luciu i Carlosa. :) slažem se sa vama u potpunosti... A to da trebaš biti ambiciozan je istina,ali to ne povlači odmah sa sobom da moraš biti pokvaren i podmukao... |
|
| |
mrvica TVNovele Novi član
Broj postova : 334 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 15 Aug 2010 - 23:32 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|