| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 2:24 | |
| jadnic...k kaad je uzeo led posle tretmana :D veceras da vidim sta ce da uradi kami |
|
| |
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 2:25 | |
| ja imam jedno pitanje: jeli moze negde ova extra serija da se gleda na net-u ali sa nasim prevodom jer bas nisam u mogucnosti da svaku epizodu pratim a i ovi na fox-u vecito menjaju termine? gledala sam na yt. na spanskom ali ipak nije to to kao sa prevodom. unapred hvala |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 2:27 | |
| nazalost nema nigde.... jedino sa prevod imas na foxu u 19:10 svakim radd miannom... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 2:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 3:06 | |
| ne verujem da ce da promene... serija ima veliku gledanost... a u tom terminu i nema nista drugo zanimljivo na drugim televizijama... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 3:07 | |
| Onda je dobro... Sta li ce danas biti? Ja nisam gledao nekoliko epki... Zaboravim kad se daje... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 3:12 | |
| danas ce kamila da kaze sofii da je antonijo zeleo da sofija abortira... JENCARLOS U SERIJI PERRO AMOR [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 4:27 | |
| Wow ovo ce stvarno biti ?? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 4:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 4:49 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 6:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 7:00 | |
| Da.da...Uxxx.jedva cekam.. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 7:22 | |
| Kako me iznervirao ovaj Luiđi na kraju :@ Jedva čekam da ga Kami ubije, smučio mi se više. Šteta što nema Danijele u epizodi. :/ Sofija me nervira više sa plakanjem, smorila je. :O |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:15 | |
| extra epizoda... jedva cekam sutra :D jadna lulu :D [You must be registered and logged in to see this link.] ovo ce sutra da bude
Last edited by -MILOS- on Mon 23 Aug 2010 - 8:19; edited 1 time in total |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:18 | |
| dns je bila ok epika...e da Sofia brt prewise placeeeee...jadan Mauricio...sto mi je smesan..xexe...on i Dani su mng slatki.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:19 | |
| jadan gonsa odose mu kola :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:21 | |
| daaa....mukica...kako je meni njega zaooo...kako ga Camila maltretira... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:30 | |
| da.. od grote... ali su mi slatki kad se mlate... mnogo su smesni.. s |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:32 | |
| daa...apsolutno...kad gowore jedno drugom honi...hehe...ja jedwa cekam da se Jencarlos pojawi...:))) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:40 | |
| a da ne znas u kojoj epizodi se pojavljuje jencarlos... zesci je sa danijelom.. kako samo bezi od nje :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:46 | |
| Jao nezz tacno...prowericu...pa ako saznam reci cu ti...da..a na kraju se nece odwajati od nje.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 8:52 | |
| vazi... javi kad saznas nesto :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:00 | |
| Ljudi sta se desilo na kraju... ja sam gledala do onoga kad se vero predstavljala za kuvaricu..Sta se poslije desilo ???? Plizz odg.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:03 | |
| wideo je otac na tw-u...nije bilo niss wazno posle... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 23 Aug 2010 - 9:05 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|