| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 0:53 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- U kojoj epiki je to otprilike? msm kada Jencarlos...
U 76., imaš otvorenu temu "Jencarlos Canela en Perro Amor". |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 2:06 | |
| Joj ja jedva cekammaaammama.. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 10:10 | |
| super je epizoda bila... ja ne mogu da izdrzim vise... idem da gledam na you tube... gledao sam avance za nekoliko epizoda unapred... ovo su epizode koje slede fantasticne :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 11:22 | |
| Ja nisam gledao celu epizodu, morao sam da idem na vašar. Gledao sam do tamo kada Sofija vidi Pedra u stanu, i onda su reklame bile. |
|
| |
...:::RuDe BoY:::... TVNovele Novi član
Broj postova : 225 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 13:10 | |
| Pa nista, Sofija se vratila kuci i zatekla njenog oca i majku kako pricaju i kako se raduju sto je on iznajmio Sofijinu sobu, a zatim je neprimetno napustila kucu i otisla kod Antonija... Prvo mu je rekla da ce samo da prespava kod njega, ali kada je videla sobu sa sve krevecem i poklonima, a Antonio rekao da ce da ide u bar da spava, rekla mu je da moze da ostane... Naravno, Antonio je drzao telefon u rukama i uzivo prenosio sve Kamili... Ako te zanima da pogledas taj deo, slobodno kazi, imam snimljenu celu epizodu... |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 14:19 | |
| Joj aj molim te postavi to ni ja nisam gledala.Kako je Kamila reagovala? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 19:07 | |
| Epizoda mi se mnogo svidela |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 27 Aug 2010 - 22:25 | |
| super je epizoda. bila... a sofija ostani antonio... sad hoces... bruja :D epizode koje slede su veoma uzbudljive... uglavnom se radi o kamili tako da nemoj te ni slucajno da propustite sledece epizoda.... |
|
| |
maxy mara TVNovele Zavisnik
Broj postova : 682
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 29 Aug 2010 - 5:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 29 Aug 2010 - 7:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 29 Aug 2010 - 8:08 | |
| ja sam poceo da gledam preko youtuba.. samo cu vam reci ne propustajte sledece epizode... ima da bude sve i svasta :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 29 Aug 2010 - 8:46 | |
| - Marina_92 wrote:
- Joj aj molim te postavi to ni ja nisam gledala.Kako je Kamila reagovala?
Pa bila je zabezeknuta... Hajde videcu malo kasnije da stavim da se uploaduje... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 29 Aug 2010 - 22:06 | |
| Danas u 12.26h druga repriza. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 0:04 | |
| Jao..Meni nema vise uvece epki...Moram ujutro,..joj.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 3:52 | |
| Opasne Igre (Petak, 27.08.2010) - FOX Televizija[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
dj.zare TVNovele Novi član
Broj postova : 9 Godina : 41 Fan-gif : Me in Hellas
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 30 Aug 2010 - 9:20 | |
| Danas mi je bila najbolja epizoda za sada :jupi: ------- [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|