| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 23:15 | |
| |
|
| |
Vidovita Bulka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 742 Godina : 39
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 16 Aug 2010 - 23:42 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Sama je trazila i dobija...:P
Pa kad su svi protiv nje... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 0:05 | |
| Da jadna Kamila,ona je pravo ylato i nevinašce,pa su yato svi protiv nje... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 0:51 | |
| xaxaxa...Zlocka najveca...ixixixxixi |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 1:51 | |
| - afrodita wrote:
- Da jadna Kamila,ona je pravo ylato i nevinašce,pa su yato svi protiv nje...
Daa.... jadna :(( |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 3:09 | |
| Pa..sad i nije toliko koliko je mi sazaljujemo.. |
|
| |
MrsTorres TVNovele Novi član
Broj postova : 24 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 7:05 | |
| Aaaaaaa!!! Kako me nervira Luidjii!!!! jadan Gonzaloo... kako je rekao "Boze" kad je Danijela skinula brus..xDDD lud je skroz )) drago mi je sto je Antonio rekao ono Sofiji =)))) pocela je da me nerviraa =))))) epizode su sve bolje i boljee... :jupi: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 7:09 | |
| Meni je Sofije bash zao...Uhvatila ga je prvo sa Kamilom,posle sa josh dve zene,rekao joj da ne zeli to dete,vec svoj zivot,i josh nashao sad da joj popuje neshto...Bolje da cuti... A Gons i Dani su mi tako smeshni...xaxaxxaxaxa |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 7:23 | |
| Gonsalo i Danijela su ludiii : : onaj doktor me nervira.... Pobre Cami |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:04 | |
| Gledao sam danas. Kako me nervira onaj Luiđi, uh! :@ Daj Bože da Sesilija ne sazna da je Kamilin otac, ali mislim da i da zna da Kamila nije Brando, takođe bi je tako volela, jer nije Kamila krvia što se Aliks je***a sa Luiđijem, a bila sa Brandom. Smešno mi je kada se Danijela skinula, a onaj se oduševio. Nervira me više ova Sofija, da sam na Antonijevom mestu, ostavio bi je i otišao sa Kami. |
|
| |
MrsTorres TVNovele Novi član
Broj postova : 24 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:15 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao sam danas. Kako me nervira onaj Luiđi, uh! :@ Daj Bože da Sesilija ne sazna da je Kamilin otac, ali mislim da i da zna da Kamila nije Brando, takođe bi je tako volela, jer nije Kamila krvia što se Aliks je***a sa Luiđijem, a bila sa Brandom. Smešno mi je kada se Danijela skinula, a onaj se oduševio. Nervira me više ova Sofija, da sam na Antonijevom mestu, ostavio bi je i otišao sa Kami.
Slazem se sa tobom u vezi Antonija i Sofijee =))) bio je extra kad su pokazali Camilinu mamuu....Marica je stv prelepaa :jupi: |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:15 | |
| Gonsalo je bio smesan sve je bilo tako brzo usao sam i izasao da ne znam broj :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:21 | |
| - Stefy wrote:
- da sam na Antonijevom mestu, ostavio bi je i otišao sa Kami.
Po mom prorocanstvu ja vidim da ti nikad neces biti na njegovom mestu, ali slazem se sa tobom da treba da ostavi Sofiju, ker je budala... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:22 | |
| - Vidovita Bulka wrote:
- Stefy wrote:
Po mom prorocanstvu ja vidim da ti nikad neces biti na njegovom mestu, ali slazem se sa tobom da treba da ostavi Sofiju, ker je budala... Bulka jel bi mogla o tvojim ''prorocanstvima'' u svojoj temi ? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 8:29 | |
| - hari_95 wrote:
- Vidovita Bulka wrote:
- Stefy wrote:
Po mom prorocanstvu ja vidim da ti nikad neces biti na njegovom mestu, ali slazem se sa tobom da treba da ostavi Sofiju, ker je budala... Bulka jel bi mogla o tvojim ''prorocanstvima'' u svojoj temi ? Nisam te ni pitao za mišljenje, nemoj da se javljaš k'o magarac u 12 sati. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 9:16 | |
| - hari_95 wrote:
Bulka jel bi mogla o tvojim ''prorocanstvima'' u svojoj temi ? Ne bi mogla. Ovo je slobodan forum. Kao sto ti mene mozes da smaras u "mojoj" temi mogu i ja da pisem poruke po svim drugim temama na forumu. - Stefy wrote:
Nisam te ni pitao za mišljenje, nemoj da se javljaš k'o magarac u 12 sati. A ko si ti da mi branis da se javljam bilo gde kad mi se cefne? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 9:17 | |
| - Quote :
- Ne bi mogla. Ovo je slobodan forum. Kao sto ti mene mozes da smaras u "mojoj" temi mogu i ja da pisem poruke po svim drugim temama na forumu.
Ja u tvojoj temi za lazi pisem vezano za to dok ti ovde pises o tome... STOP SPAM |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 11:38 | |
| Nije mi jasno sto svi zale Kamilu.Po cemu je ona jadna.Sto sve iskoriscava i maltretira.Juce je htela da smesti Ceciliu u ludnicu.Mozda je u pocetku bila zabavna ali vise nije.I radice sve gore i gore stvari.A i Antonio nema nikakvog prava da popuje Sofiji,ne bi smeo ni da pisne posle svega.Sofija bi trebalo da ga pljune zbog svega u lice.A i sad je ne trazi zato sto se pokajao,nego da bi dokazao Kamili da moze ponovo da je osvoji i tako zadovilji svoj muski sovinisticki ego.Muska svinja! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 11:42 | |
| - Marina_92 wrote:
- Nije mi jasno sto svi zale Kamilu.Po cemu je ona jadna.Sto sve iskoriscava i maltretira.Juce je htela da smesti Ceciliu u ludnicu.Mozda je u pocetku bila zabavna ali vise nije.I radice sve gore i gore stvari.A i Antonio nema nikakvog prava da popuje Sofiji,ne bi smeo ni da pisne posle svega.Sofija bi trebalo da ga pljune zbog svega u lice.A i sad je ne trazi zato sto se pokajao,nego da bi dokazao Kamili da moze ponovo da je osvoji i tako zadovilji svoj muski sovinisticki ego.Muska svinja!
A kakve "gore i gore" stvari ce raditi Kamila? Meni je ona za sada super :)) Onaj Luidji me strasno nerviraaa, a ker pogotovo, posebno sto muci mi pobre Cami :(( |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 12:23 | |
| Pa narucivace ubistva,otece dete Kamile i Antonija ,bice sve zlobnija. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 20:21 | |
| - Marina_92 wrote:
- Nije mi jasno sto svi zale Kamilu.Po cemu je ona jadna.Sto sve iskoriscava i maltretira.Juce je htela da smesti Ceciliu u ludnicu.Mozda je u pocetku bila zabavna ali vise nije.I radice sve gore i gore stvari.A i Antonio nema nikakvog prava da popuje Sofiji,ne bi smeo ni da pisne posle svega.Sofija bi trebalo da ga pljune zbog svega u lice.A i sad je ne trazi zato sto se pokajao,nego da bi dokazao Kamili da moze ponovo da je osvoji i tako zadovilji svoj muski sovinisticki ego.Muska svinja!
Eto napokon da se neko slaže sa mnom...Ja je ne žalim ni malo,zbog čega bih je žalila?...U početku mi je stvarno njen lik bio extra,ali kako vreme odmiče,sve me više iritira...odvratna je... A već sam rekla,Antonio je ne zaslužuje...Da,sad je shvatio šta je izgubio,pa onda bi hteo Sofiju nazad,ma jeste... |
|
| |
Marinica TVNovele Novi član
Broj postova : 182
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 20:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 21:07 | |
| Sad je sazaljujemo...a za koji dan... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 21:30 | |
| - afrodita wrote:
- Marina_92 wrote:
Eto napokon da se neko slaže sa mnom...Ja je ne žalim ni malo,zbog čega bih je žalila?...U početku mi je stvarno njen lik bio extra,ali kako vreme odmiče,sve me više iritira...odvratna je... A već sam rekla,Antonio je ne zaslužuje...Da,sad je shvatio šta je izgubio,pa onda bi hteo Sofiju nazad,ma jeste... Ja volim glumicu ali lik je stvarno grozan... Htela je da smesti babu u ludnicu,sopstvenog muza tera da je vara!Uzas... Ali opet,od koga je nastala...nije ni cudo... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 17 Aug 2010 - 21:34 | |
| - Dunja wrote:
- afrodita wrote:
- Marina_92 wrote:
Eto napokon da se neko slaže sa mnom...Ja je ne žalim ni malo,zbog čega bih je žalila?...U početku mi je stvarno njen lik bio extra,ali kako vreme odmiče,sve me više iritira...odvratna je... A već sam rekla,Antonio je ne zaslužuje...Da,sad je shvatio šta je izgubio,pa onda bi hteo Sofiju nazad,ma jeste... Ja volim glumicu ali lik je stvarno grozan... Htela je da smesti babu u ludnicu,sopstvenog muza tera da je vara!Uzas... Ali opet,od koga je nastala...nije ni cudo... [You must be registered and logged in to see this image.] TAKO JE !!!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|