REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptyFri 16 Jul 2010 - 7:10

hehe da...jedwa cekam.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptyFri 16 Jul 2010 - 7:23

Ja sam prosto zaljubljena u ovu seriju,oborila me s nogu... najbolja je
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptyFri 16 Jul 2010 - 7:38

Da!Od 22.07. pošto se 21.07(sreda) završava ''Amor del bueno''
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptyFri 16 Jul 2010 - 7:51

afrodita wrote:
Ja sam prosto zaljubljena u ovu seriju,oborila me s nogu... najbolja je
::D:
a moja situacija je da nisam baš zaljubljena, jer već imam simpu, ali sam blizu!!
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptyFri 16 Jul 2010 - 23:03

Serija je extra,bilo bi glupo da spoje dve epizode,ali i ako to urade nece biti lose,ali neverujem,mislim da ce pustiti neku novu seriju.................
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 1:53

pa, nikad se ne zna...
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

Broj postova : 14

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:35

Pa to bi bilo savrseno,ovako jedna serija meni brzo prodje ali nisam do sada gledao neku seriju u kojoj je toliko toga izdesava u jednoj epizodi kao u ovoj.
A ima i prelepih devojaka...jedan vise razlog zasto se ova serija gleda :) :P
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:38

xe xe...
Perro amor je stvarno odlična serija, ali ipak bi bilo bolje kad bi pustili neku novu!
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:39

:super: :jupi:
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:53

Da li neko mozda zna koliko ova serija ima epizoda???Unapred zahvalan! :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:54

Serija ima 129 epizoda
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 2:58

Hvala brate!Ajoooj znaci trajace i kada krene skola :/
zanima me sta ce se sve izdesavati,valda ce ona Brandova rodjaka biti napokon gola :) :)
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:11

::D:
Ja nekad gledam uvece reprizu...termin je uzasan...
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:35

misliš, ujutru!!! repriza u 3 h!!!
a premijera u 7.40!!! gde to još ima!!!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Aewnyr

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:38

repriza koliko ja znam je u 1 preko noci... obozavam seriju... stigao sam do 17 epke...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:41

da!!! ali je pre bilo u 3!!! haha
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:45

Bas sam razmisljao o tome i kontam da je glavni razlog sto se emituje u tom terminu to sto ima puno erotskih scena,naravno da se nejde predaleko u prikazivanju ali bi bilo neumesno pustiti je u udarnom terminu.
Dok sa druge strane u 17:00 pocinje Sex i Grad
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Aewnyr

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 3:59

:super:
dobro razmisljanje... jeste da ima nekih "eroticnih scena" koje nisu ni priblizno eroticnim iz serije sey i grad...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 4:01

:super:
ali, oni sigurno imaju razlog zbog čega puštaju u tim terminima!!!
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 4:16

Slazem se sa Diablitom,sigurno postoji razlog sto je pustaju u tom terminu.............
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 9:52

e jel znate da li imaju subotom epizode??
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 9:54

Nema, imaš samo posle ponoći reprizu od petka.
Odgledao sam snimak na YouTube-u kada Camila umre, baš je glupa njena smrt. Nisam znao da je serija tipa da ubija, nego komedija.
Back to top Go down
Zavodnik
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Zavodnik

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 11:50

meni je jako dosadno...jel ima neka devojka za dopisivanje? :hej:
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 11:53

Jao Stefy,nisi trebala da nam kazesh... I ja se slazem s tobom,ovako kako je krenulo,nikad ne bih pomislila na takav kraj...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 EmptySat 17 Jul 2010 - 13:23

Zavodnik wrote:
meni je jako dosadno...jel ima neka devojka za dopisivanje? :hej:
Ne spamuj u ovoj temi! Ima odredjena tema za to sto ti zelis!!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 17 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 40Go to page : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next