| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 7:10 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 7:23 | |
| Ja sam prosto zaljubljena u ovu seriju,oborila me s nogu... najbolja je |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 7:38 | |
| Da!Od 22.07. pošto se 21.07(sreda) završava ''Amor del bueno'' |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 7:51 | |
| - afrodita wrote:
- Ja sam prosto zaljubljena u ovu seriju,oborila me s nogu... najbolja je
: : a moja situacija je da nisam baš zaljubljena, jer već imam simpu, ali sam blizu!! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 23:03 | |
| Serija je extra,bilo bi glupo da spoje dve epizode,ali i ako to urade nece biti lose,ali neverujem,mislim da ce pustiti neku novu seriju................. |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 1:53 | |
| |
|
| |
Zavodnik TVNovele Novi član
Broj postova : 14
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:35 | |
| Pa to bi bilo savrseno,ovako jedna serija meni brzo prodje ali nisam do sada gledao neku seriju u kojoj je toliko toga izdesava u jednoj epizodi kao u ovoj. A ima i prelepih devojaka...jedan vise razlog zasto se ova serija gleda :) :P |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:38 | |
| xe xe... Perro amor je stvarno odlična serija, ali ipak bi bilo bolje kad bi pustili neku novu! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:39 | |
| :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:53 | |
| Da li neko mozda zna koliko ova serija ima epizoda???Unapred zahvalan! :) |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 2:58 | |
| Hvala brate!Ajoooj znaci trajace i kada krene skola :/ zanima me sta ce se sve izdesavati,valda ce ona Brandova rodjaka biti napokon gola :) :)
|
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:11 | |
| : : Ja nekad gledam uvece reprizu...termin je uzasan... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:35 | |
| misliš, ujutru!!! repriza u 3 h!!! a premijera u 7.40!!! gde to još ima!!! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:38 | |
| repriza koliko ja znam je u 1 preko noci... obozavam seriju... stigao sam do 17 epke... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:41 | |
| da!!! ali je pre bilo u 3!!! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:45 | |
| Bas sam razmisljao o tome i kontam da je glavni razlog sto se emituje u tom terminu to sto ima puno erotskih scena,naravno da se nejde predaleko u prikazivanju ali bi bilo neumesno pustiti je u udarnom terminu. Dok sa druge strane u 17:00 pocinje Sex i Grad |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 3:59 | |
| dobro razmisljanje... jeste da ima nekih "eroticnih scena" koje nisu ni priblizno eroticnim iz serije sey i grad... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 4:01 | |
| ali, oni sigurno imaju razlog zbog čega puštaju u tim terminima!!! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 4:16 | |
| Slazem se sa Diablitom,sigurno postoji razlog sto je pustaju u tom terminu............. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 9:52 | |
| e jel znate da li imaju subotom epizode?? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 9:54 | |
| Nema, imaš samo posle ponoći reprizu od petka. Odgledao sam snimak na YouTube-u kada Camila umre, baš je glupa njena smrt. Nisam znao da je serija tipa da ubija, nego komedija. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 11:50 | |
| meni je jako dosadno...jel ima neka devojka za dopisivanje? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 11:53 | |
| Jao Stefy,nisi trebala da nam kazesh... I ja se slazem s tobom,ovako kako je krenulo,nikad ne bih pomislila na takav kraj... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Jul 2010 - 13:23 | |
| - Zavodnik wrote:
- meni je jako dosadno...jel ima neka devojka za dopisivanje?
Ne spamuj u ovoj temi! Ima odredjena tema za to sto ti zelis!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|