| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 9:53 | |
| - Levy's girl wrote:
- ja prekinula sa Dona barbarom da bi pratila ovo...skroz mi se svidja...
sto se tice uloge mislim da je Carlos kao stvoren za nju...stvarno tako misilm...lik je predivan...ja ga prvi put gledam u ovoj seriji... a za Camilu i Antonia je i meni brate trulo malo,ali mali jer sam vec i oguglala na to... jer recimo kad joj on udje u kancelariju pa je poljubi,ma 'de bre to tako...ili kad su recimo zavrsili u WC-u od firme,wtf?!a najgore je sto baba kuca da pita da li je Cami u WC-u,kao da je to kabina pa ne moze da udje,mislim mogla je slobodnoda udje,to mi je malo glupo...
i slazem se sa savom sto se tice onog statusa Sofijinog na ClanClan-u...msm molim te,ko bi to napisao...
alipored svega toga,ja u seriji uzivam i reeeedovno je pratim.... NMikad me nisi izneverila sa ukusima ))) |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 9:55 | |
| serija je vrh..nije uopšte dosadna i možes se ismijati uz nju..tako da kada krene škola ja je definitivno nastavljam gledat..... + carlos me očarao..ima predivan glas a bogami i dobro izgleda :-)))) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 9:57 | |
| - *Flippy* wrote:
- serija je vrh..nije uopšte dosadna i možes se ismijati uz nju..tako da kada krene škola ja je definitivno nastavljam gledat..... + carlos me očarao..ima predivan glas a bogami i dobro izgleda :-))))
Jbg nisam ja kisala i ne volim svasta ) Znaci toliko je sexyyyyyyyyy, zbog njega i gledam seriju iskreno, a i radnja mi se svidja |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 11:09 | |
| on obara sa nogu...a vec je opste poznato da ja otkidam na ovakve frajere, tako da naravno da cu da gledam.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 11:17 | |
| Zezas LILI ? Totalno otkinula posle kraja osme epke... Ajjj kakav sladak kraj., zlato moje.... |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 21 Jan 2010 - 11:25 | |
| hihihi, idem i ja da odgledam, kad otkinem imaces sa kim da se druzis )) |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 22 Jan 2010 - 0:41 | |
| Ova serija mi se mnogo svidja,glumci,radnja..Podseca me na ERDA. Pocecu da je gledam. |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 23 Jan 2010 - 2:58 | |
| Serija je odlicna, stigao sam do 7 epizode...Nadam se da je do kraja nece upropastiti! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 23 Jan 2010 - 5:29 | |
| Ja cu da pocnem da gledam seriju, jer mi se bas dopala, i po glumcima i po prici. Ana Lusija i Karlos su bas lep par, ima dobre hemije medju njima:)) |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 24 Jan 2010 - 4:34 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Levy's girl wrote:
- ja prekinula sa Dona barbarom da bi pratila ovo...skroz mi se svidja...
sto se tice uloge mislim da je Carlos kao stvoren za nju...stvarno tako misilm...lik je predivan...ja ga prvi put gledam u ovoj seriji... a za Camilu i Antonia je i meni brate trulo malo,ali mali jer sam vec i oguglala na to... jer recimo kad joj on udje u kancelariju pa je poljubi,ma 'de bre to tako...ili kad su recimo zavrsili u WC-u od firme,wtf?!a najgore je sto baba kuca da pita da li je Cami u WC-u,kao da je to kabina pa ne moze da udje,mislim mogla je slobodnoda udje,to mi je malo glupo...
i slazem se sa savom sto se tice onog statusa Sofijinog na ClanClan-u...msm molim te,ko bi to napisao...
alipored svega toga,ja u seriji uzivam i reeeedovno je pratim.... Nikad me nisi izneverila sa ukusima ))) msm sta reci... :59: inace Danna es mi angel nije gledala jer nema cele serije na yt-u...tako da kod nje nema informacija... preostaje nam da gledamo,a to nam ne pada tesko...bar meni... :jupi: |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 25 Jan 2010 - 9:59 | |
| Ja nisam jos poceo da gledam,ali pocecu uskoro,ja mislim,posto glumi Maritza Rodriguez:)))))))) |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 25 Jan 2010 - 10:00 | |
| Ja nisam jos poceo da gledam,ali pocecu uskoro,ja mislim,posto glumi Maritza Rodriguez:)))))))) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 26 Jan 2010 - 3:10 | |
| |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 26 Jan 2010 - 3:31 | |
| Ja sam odgledala 5 epizoda, serija mi se toliko svidela da sam tri epizode odgledala odjednom!!! Savrsena radnja a i likoviiiiii... Ali sam sve gledala na youtubu, nisu cele epizode |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 26 Jan 2010 - 8:07 | |
| Daj Boze da je nasi otkupe . . . |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| |
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 4:52 | |
| meni svejedno da li cej e otkupiti jer cu je ja do tad vec odgledati na netu...
jedva cekam sutra da gledam! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 8:27 | |
| Aleeeeeeeeeeeeeee spavase konacno ... Kuku kakav je moja duskaaa |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 8:29 | |
| Ko je spavao. Ja sam kod 7 epizode... Kod nas jedino se mozemo nadati da je otkupi PINK ili FOX ako skupe pare |
|
| |
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 8:32 | |
| Lady kako ti gledas na yt ili skidas epizode??? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 9:04 | |
| Gledam na yt, Spavase Antionio i Sofija |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 11:22 | |
| mmmmmmmmmmmmm da da...gledala sam!! |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 23:05 | |
| moraću i ja da pogledam konačno sve epizode što su dosada bile samo sam dvije odgledala..shame on me |
|
| |
Lucero TVNovele Novi član
Broj postova : 398 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : con Lucero
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 27 Jan 2010 - 23:25 | |
| ja sam stigla do 10....ok je serija |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 28 Jan 2010 - 9:01 | |
| Zna li neko zasto nema 13 epke ? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|