| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Dec 2009 - 6:17 | |
| a hoće brzo ovo da počne nedostaju mi novele:) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Dec 2009 - 0:52 | |
| Pocinje odmah posle nove godine... |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Dec 2009 - 1:01 | |
| |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Dec 2009 - 3:08 | |
| jako mi se sviđa glumačka ekipa i jedva čekam da serija počne...dok su carlos i khotan tu... joj..baš su super slike jako su mi zgodni..svi ... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 1 Jan 2010 - 2:59 | |
| Sta je prevod Perro Amor?Ali Ljubav? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 1 Jan 2010 - 11:46 | |
| |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Jan 2010 - 6:41 | |
| Pseca ljubav je prevod. Sad vidim kazu da krece 18.januara -.- Ninos Ricos ima 130epizoda...
Hmm.... uglavnom...za 2-3 nedelje. Ne ocekujem nista posebno od ovoga, jer ce Telemundo upropastiti. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Jan 2010 - 12:45 | |
| zar ti ne stojis iza Telemundovih serija? |
|
| |
Mole R@t TVNovele Novi član
Broj postova : 303
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 2 Jan 2010 - 16:04 | |
| Stojim, ali ce upropastiti. Videcemo jos...
I, da, potvrdjeno je da 11.krece. Zezaju sa NRPP nešto, ali ipak 11. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 3 Jan 2010 - 4:21 | |
| Mole ne razumem zasto mislis da ce ovo biti propast, ja ocekujem bummm, jer je super odabir glumaca, a i prica uopste:) |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 13 Jan 2010 - 4:36 | |
| odgledala sam prve 2 epke i ne cini mi se kao loša serija....gledacu sad dok sam još na raspustu a onda ako mi se svidi nastavicu je gledat....al mi izgleda kao bas zanimljiva |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 13 Jan 2010 - 10:33 | |
| nešto kasnije ću da gledam drugu epizodu, prvom sam oduševljen naročitom Maritzom ... Mnogo joj je dobar novi izgled ... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 13 Jan 2010 - 12:28 | |
| Odlicna serija ! Znaci odgledala obe epizode, stvarno je super !
A sto se tice prevoda, ja nekako ne mislim da je ovo Perro amor, pseca ljubav... Ne mislim da ce je tako ikad iko prevesti ako je puste za neku godinu kod nas... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 0:38 | |
| da i ja ne mislim jer ima isto film Amores perros, za koji su nasi preveli Pasja ljubav a na internetu pise da ima drugo znacenje.... mislim da to perro vise se misli na poncea kao da je "dzukac" ili "mangup"... odgledah prvu epku i svidja mi se |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 7:35 | |
| nemam poojma za prevod...ali znam da jos nisam odgledala prvu epku.....veceras cu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 8:00 | |
| Sve ove slike sto sam video,zakljucio sam da oni samo vode ljubav brate : : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 8:01 | |
| Hahaha Aj pa to je to ... Pa Sofija i on su se samo ljubili, nista ti nisi video hari hehehe )))) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 8:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 8:03 | |
| Moze neko da prevede ovu novost od Haria ? Ne mogu da povezem neke stavri, vidim da lupaju nesto po carlosu .. Mamicu im... |
|
| |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 14 Jan 2010 - 10:31 | |
| Koga zanima da skida,postavio sam prve 3 epizoda preko megauploada |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Jan 2010 - 4:41 | |
| ja odgledala...pa super je...bas onako kako sam i zamisljala.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Jan 2010 - 9:56 | |
| Odlicno upravo postavljam video sa Antoniom i Sofijom na youtube. Mnogo su mi slatki, za Antonia da ne pricam |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 15 Jan 2010 - 22:26 | |
| Bas je dobra serija meni se bas svidja |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 16 Jan 2010 - 1:21 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|