| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 8:40 | |
| nije valjda da ce da budu zajedno... evo sad na wikipedii pise da je pedro zaljubljen u vero |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 9:03 | |
| Nije losa ova serija...samo sam malo pogledao zbog Mariitze Rodriguez,ali ne verujem da cu nastaviti da gledam,malo je dosadna serija! |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 9:39 | |
| Pa moze cale da joj bude,ali mislim da ce se desiti neshto izmedju njih... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 20:44 | |
| Vero i Pedro ce da budu nesto malo zajedno, mnogo me Vero nervirala po tom pitanju...
A vencace se Sofia i Antonio, sve sto vas zanima u vetzi serije pitajte me, ja sam celu odgledala :)) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 20:51 | |
| Dakle uskoro gledamo venčanje,ili će Camila opet pomrsiti konce... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 20:55 | |
| i sta ce biti na kraju s Verom i Pedrom |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 21:03 | |
| Vencace se jupi xDF Gledala sam danas Camnilka sam o smisljaa a sto ne prizna da je zaljubljena?! |
|
| |
Zavodnik TVNovele Novi član
Broj postova : 14
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 4:53 | |
| zamolio bih vas da u ovoj temi negovorite sta se vec desavalo u seriji,jer koliko god da je zanimljiva ako kazete predstojeca desavanja...kome ce biti zanimljivo da gleda?? |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 6:18 | |
| meni ce na primer biti veoma zanimljivo... meni ne smeta da pricamo o tome sta ce se desiti u buduce :) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 20:18 | |
| Slažem se s Milošem... Ja baš volim što se priča šta će se dogoditi... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 20:50 | |
| Ali ne ide zbog clanova koji ne vole,a njih je puno. Otvoricu novu temu za pricanje unapred sta ce se desavati. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 20:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 20:53 | |
| Meni je bio bolji rimejk ovaj, nego original serija. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 20:56 | |
| Dana je glumila u originalu,čak su joj ponudili ulogu i u rimejku,ali nije htela da igra ponovo u istoj seriji... Da,jedan od retkih slučajeva kada rimejk ispadne fenomenalan i bolji od originala... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 21:07 | |
| Odgledala sam prvo epi. sa Dannom.....Samo mi je Danna od njih poznata....bolji e remjek..... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 22:15 | |
| Meni je Dana bas dosta mlada u toj seriji, ona kao ona prelepa, ali ostala ekipa mi se nije svidela, niti hemija izmedju glumaca, dok je u rimejku odlicna... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 22:21 | |
| Danna je uvek odlična,to se podrazumeva... Ali mi se ostalo sve više dopada u rimejku,naročito hemija između Antonija i Sofije... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 29 Jul 2010 - 23:05 | |
| Vencali su seeee ) :srce: |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 30 Jul 2010 - 22:21 | |
| serija mi se bas dopada,Maritza je kao stvorena za zlocaste uloge. ^^ a i Carlos bas dobro glumi. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 31 Jul 2010 - 0:43 | |
| Staaaa zar je juce bilo vencanje? Ja nsm gledala...jel moze neko da mi kaze koja je epizoda bila juce? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 1 Aug 2010 - 7:32 | |
| mislim,ali nisam 100% sigurna da su bile 32 i 33... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 1 Aug 2010 - 8:03 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 1 Aug 2010 - 8:06 | |
| ima na netu,a gledam sad da ce sutra repriza biti u pola 9,tako pishe na foksovom tv vodichu... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 1 Aug 2010 - 8:36 | |
| Ali ja necu ustati u pola 9 :/ Ma valjda cu naci na netu.. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 1 Aug 2010 - 8:56 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|