| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 28 Jan 2010 - 9:08 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Zna li neko zasto nema 13 epke ?
Pa kad se emitovala na telemundu!? Mozda je ubacuju! Strpi se |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 28 Jan 2010 - 9:12 | |
| Ne mogu da cekam, ma neee, svako jutro ima a nemam pojma kad se emituje, ali ima svako jutro naredna epizoda, danas nema |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Jan 2010 - 2:13 | |
| Ova serija je fantasticna. Kakva radnja... |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Jan 2010 - 5:08 | |
| |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Jan 2010 - 9:31 | |
| E ovu cu seriju sigurno gledati, samo da nadjem malo vise slobodnog vremena, pogledala sam neke delove i svidja mi se.....Mnogo su mi lep par Antonio i Sofia...... )))) |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Jan 2010 - 11:56 | |
| i dalje nema 13-te... : : |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 29 Jan 2010 - 12:02 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Jan 2010 - 0:34 | |
| Aleeee, konacno, sta je ovo bilo sa tom epkom ja se bas zabrinula, mada sad imam da ucim ne mogu da je odgledam, ali dobro je da je tu pa cu navratiti da je vidim |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Jan 2010 - 1:48 | |
| ova seerija postaje sve bolja i bolja.... jedva cekam da vidim carlosa kako ludi od ljubomore..hihihih |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Jan 2010 - 6:33 | |
| - " Lili-Wili " wrote:
- ova seerija postaje sve bolja i bolja.... jedva cekam da vidim carlosa kako ludi od ljubomore..hihihih
jesssssssssssssssssss |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 30 Jan 2010 - 10:13 | |
| Jao zbog obaveza sam jos uvek kod 7 epizode... Prokleta skola! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 31 Jan 2010 - 2:28 | |
| Joj Marko znas kako su dobre naredne epizode,ja i pored skole odvojim na dan jedan sat da odgledam po jednu epku Jedva cekam 15-tuuuu |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Feb 2010 - 2:14 | |
| Joj izvinajma se za post za postom Aleee kakav je ovaj covek, kako su se lepo poljubili u 17-toj... njam... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Feb 2010 - 6:22 | |
| Ja jos uvek nisam maknuo do 7...Sada sam poceo Zacatillo i nemam pojma kada cu odgledati ostale PERRO AMOR epizode! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Feb 2010 - 9:55 | |
| Marko gledaj brate ne zezaj ! Bolja je Perro, nego Zacatilo ... |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Feb 2010 - 10:43 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Joj izvinajma se za post za postom Aleee kakav je ovaj covek, kako su se lepo poljubili u 17-toj... njam...
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Feb 2010 - 21:28 | |
| Hahaha, LILI ti si osoba koja me uvek prati |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Feb 2010 - 2:14 | |
| ja pratim ove frajere.... a sta cu kad imamo ista interesovanja.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Feb 2010 - 3:03 | |
| - -Lili- wrote:
- ja pratim ove frajere.... a sta cu kad imamo ista interesovanja....
Jesi gledala danas ? Kad je iznese iz kuce na silu ... Mislim onakav uporan frajer meni treba, posto takvih nema, ja nemam momka |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Feb 2010 - 5:00 | |
| hahhaahah...zao mi te ali onakvog ces tesko naci....
ahhhh videl kako je podize, videl one ruke, majko mila.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Feb 2010 - 12:38 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Feb 2010 - 21:51 | |
| Najava za 20-tu je isto dobra.... Jedva cekam |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 6 Feb 2010 - 0:12 | |
| kad si pre odgledala...ja evo sad uzela da odgledam 19.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 6 Feb 2010 - 0:18 | |
| - Levy's girl wrote:
- kad si pre odgledala...ja evo sad uzela da odgledam 19....
Hahaha, eh ja ... Sto oci otvorim mislim na Carlosa )) Pazi mi aww .. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 6 Feb 2010 - 0:23 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Levy's girl wrote:
- kad si pre odgledala...ja evo sad uzela da odgledam 19....
Hahaha, eh ja ... Sto oci otvorim mislim na Carlosa ))
Pazi mi aww .. vidim ja... ma snimila sam ga vec...vrhunski je...ma sva si mi u modi...aw,gif i potpus=10! EDIT:odgledah 19-tu....superiska...a najava za 20-tu,jos bolja! kako me iznervirala Camila kad je bacila onu bateriju,brate ubila bih je... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|