| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 5:49 | |
| A Pedro je smesan sto se zaljubio u klinku... Kada ga ona njegova rospija od zene navata... tesko njemu. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 6:08 | |
| Ja nikako ne bih volela da se Sofija udala za rokija,iskvarice se i on kasnije,lagace je mnogo... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 6:10 | |
| Meni je omiljeni lik. :jupi: |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 7:10 | |
| Gledao sam danas. Kako je dobra Kamila, baš mi je drago što je uništila Sofiju, mnogo me nervira. Antonio mi je ok sad, baš je super. Nekako sam zgotivio tog glumca u ovoj seriji, ne znam zašto. xD |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 7:51 | |
| Da ,ali Antonio ce da se promeni,postace normalan,a Kamila nece pocinice neka ubistva .Kako je danas namerno uslikala Rokija i sofi u autu kao da se ljube a oni se poljubili samo u obraz.Iz epizode u epizodu mi je sve odvratnija i zla.Mada me sad zanima ta misterija sa njenim roditeljima,cini mi se da je joj je tata bio gej,ali izgleda da ona i nije njegova cerka,jer je onaj celavi rekao da je on navodno njen otac! |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 7:53 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao sam danas. Kako je dobra Kamila, baš mi je drago što je uništila Sofiju, mnogo me nervira.
I ja sam navijala za Camilu Jel zna neko šta je to sa Camilinim roditeljima? Ko su oni? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 8:24 | |
| Da li ce Kamila ubiti ili ne? |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 8:28 | |
| Da,ubice se na brodu.A otac joj je onaj sto je danas pricao sa celavim.Rekao joj je:Soy tu dady! : : |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 9:07 | |
| - Stefy wrote:
- Gledao sam danas. Kako je dobra Kamila, baš mi je drago što je uništila Sofiju, mnogo me nervira. Antonio mi je ok sad, baš je super. Nekako sam zgotivio tog glumca u ovoj seriji, ne znam zašto. xD
meni je Sofije bilo malo zao.naglasavam malo.i ja sam zgotivila Carlosa :D a ne razumem,u svakoj seriji gde je Maritza glumila,zapadne joj da se ona sama ubije o.O videla sam na yt snimak smrt Kamile,slucajno i nisam htela da gledam.ubice se o.O bolesno,brate.u svakoj seriji gde glumi neku zlicu ona se na kraju ubije. :/ |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 9:32 | |
| - Girl Swan wrote:
- meni je Sofije bilo malo zao
I meni je |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 12:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 13:12 | |
| Ja sam pitao hoce li nekog UBITI Kamila, a ne da li ce e ubiti. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 20:19 | |
| Neće lično ali naručiće neka ubistva... Mene sada užasno nervira,baš mi je bilo žao Sofije juče,jadna,nije to zaslužila... A Antonio će sad pokušati da se promeni zbog nje,otićiće na rehabilitaciju,pošto je zavistan od sexa... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 21:31 | |
| - afrodita wrote:
Mene sada užasno nervira,baš mi je bilo žao Sofije juče,jadna,nije to zaslužila...
Ne mogu da verujem da su snimili onu scenu gde Kamila slika Rokija i Sofiju!To je tako glupo!I sta sad?Ona ce da pokaze te slike i Sofija ce da ispadne zla...glupost... Sledeci put nek joj stavi ,,skupocenu" narukvicu u tasnu pa nek je optuzi da ju je ukrala! Mislim da ce Gonsalo da kaze da Sofija nije kriva... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 22:48 | |
| A biće sve gora i gora... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 23:10 | |
| Ja bih zadavio Kamilu... Jadna Sofi... A donja Sesilija naivna poverovala... Sta li ce Antonio da ucini? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 23:15 | |
| - uros car wrote:
- Ja bih zadavio Kamilu... Jadna Sofi... A donja Sesilija naivna poverovala... Sta li ce Antonio da ucini?
aaa da... :( |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 23:18 | |
| Gonsalo me nervira.... Mada mislim da ce se ipak nesto promeniti u Sofijinu korist. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 0:04 | |
| Sumnjam,garant ga je Kamila ucenila nečim... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 0:27 | |
| - uros car wrote:
- Gonsalo me nervira.... Mada mislim da ce se ipak nesto promeniti u Sofijinu korist.
I mene nervira samo slusa svoju ,,pantrcicu,,... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 0:33 | |
| Posle će mu sofija i reći za Kamilu i Antonia,ali joj neće verovati... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 1:18 | |
| Jel će Sesilija da umre ne znajući za Camilu i Antonia? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 1:19 | |
| Da, hoce li Cecilia umreti? |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 3:37 | |
| meni nije zao toliko Sofije.za sad se dobro drzi.ali neka bude i ona ku*ka,pa ne moze da se ljuti na druge sto su zli. |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 3:45 | |
| - uros car wrote:
- Da, hoce li Cecilia umreti?
ma kakvi... Cecilia ostaje ziva do kraja serije... u zadnjoj epizodi ce zakazati ljubavni sastanak sa Danijelinim ocem |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|