| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 3:51 | |
| - afrodita wrote:
- Neće lično ali naručiće neka ubistva...
Mene sada užasno nervira,baš mi je bilo žao Sofije juče,jadna,nije to zaslužila... A Antonio će sad pokušati da se promeni zbog nje,otićiće na rehabilitaciju,pošto je zavistan od sexa... uradice sta? koji tip... od ovakvog coveka,pretvorice se u mlakonju xDD salim se.to verovatno jeste ispravno,al ja ne zelim da on bude takav ju,opasna Sesilija... :jupi: |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 4:05 | |
| Opasna zaista bakutanerka... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 7:14 | |
| ova epizoda je bila bas dobra.onaj advokat je bas dobar. :) a Gonzalo nije bas toliko naivan i glup. [You must be registered and logged in to see this image.] sad vidim kolko je sladak ^^ i pogledala sam deo iz valjda prve epizode kad ga je Perro imitirao,bas je neki... :/ ali ipak je slatko to uradio. ^^ |
|
| |
*Tasa* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2456 Godina : 28
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 7:17 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 7:44 | |
| Onaj advokat je zakon,sredio sev ochas posla,a videti Kamilu ovako iznerviranu...neprocenjivo.zasluzila je to...Lepo ih je postrojila Sesilija,bakuta je stvarno najjacha... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 9:16 | |
| Znaci, ispostavilo se da moja Sofka nije kriva za kradju novca? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 10:12 | |
| to se znalo jos odavno ^^ |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 10:19 | |
| SJAJNA SERIJA.....Jedno vece sam slucajno bacila pogled na Foxu, radnja mi se svidela i odgledala sam sve bitno na netu......Odusevljena sam likovima....SOFIJA I ANTONIO PREDIVNI....Epizoda TAMAN koliko treba....Nemam reci....EXTRA.... :jupi: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 10:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 10:40 | |
| |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 19:34 | |
| Ne,ima 128 epizoda,svašta će se još događati... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 21:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 21:08 | |
| Nervira me sto Foks ne prikazuje broj epizoda koje emituje. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 22:03 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- SJAJNA SERIJA.....Jedno vece sam slucajno bacila pogled na Foxu, radnja mi se svidela i odgledala sam sve bitno na netu......Odusevljena sam likovima....SOFIJA I ANTONIO PREDIVNI....Epizoda TAMAN koliko treba....Nemam reci....EXTRA.... :jupi:
slazem se sa tobom............. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 22:13 | |
| Juče je bila 46. ja mislim... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 12 Aug 2010 - 22:19 | |
| Znaci, mocicemo da uzivamo jos u seriji... Difno :)))))))) |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 0:08 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 1:49 | |
| Skinuo sam neke filmove sa Carlosom, treba da ih odgledam. |
|
| |
Marina_92 TVNovele Novi član
Broj postova : 83 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 2:12 | |
| Joj ja sam gledala one sto su bili n FOX-u.Ona dva filma:Nestale i jos jedan ja mislim da se zove Nestao,u oba je glumio inspektora policije i jako je sladak! |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 3:43 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 3:59 | |
| Serija je super! Sofija mi nešto ne ide ka srcu xD Ne sivđa mi se nešto |
|
| |
camaleones TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1313 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 4:05 | |
| Fantasticna serija,obozavam je |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 4:57 | |
| - Marina_92 wrote:
- Joj ja sam gledala one sto su bili n FOX-u.Ona dva filma:Nestale i jos jedan ja mislim da se zove Nestao,u oba je glumio inspektora policije i jako je sladak!
Glumi i u Just my lack. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 5:04 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Marina_92 wrote:
- Joj ja sam gledala one sto su bili n FOX-u.Ona dva filma:Nestale i jos jedan ja mislim da se zove Nestao,u oba je glumio inspektora policije i jako je sladak!
Glumi i u Just my lack. Taj sam gledala!!! p.s nije lack, nego luck! ;) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 13 Aug 2010 - 7:01 | |
| Heh aham....sooper film, dobro glumi :))
Ja opet zaboravila da gledam Perro amor, samo malo sam gledala...msm u 19:00 h |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|