| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 9 Aug 2010 - 21:22 | |
| Ok! Večeras obavezno gledam! Zbunjuje me ovaj termin! :D
|
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 9 Aug 2010 - 21:24 | |
| u 19:05 je premijera. Rano ujutro,između 7 i pola 9,kako kad je repriza,kao i u 11:05,mada obično kasni i po pola sata,repriza takođe... A subotom od 15:15 imaš omnibus svih epizoda... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 9 Aug 2010 - 21:27 | |
| Znam za 19.05, ali nisam znala za omnibus! Hvala ti! Def ću to da gledam! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 0:32 | |
| Videla sam u ovoj suboti sad da je imale sve epizode, steta sto sam gledala ! Ali mi ni u jednoj sekundi nije dosadno, bas je zanimljiva serija ! :) Drago mi je da je dosta gledana u Srbiji, to vidim po komentarima :) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 0:38 | |
| Uf...po meni najbolja koju sam pratila u poslednje vreme,stvarno sam oduševljena ovom serijom... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 1:14 | |
| - afrodita wrote:
- Uf...po meni najbolja koju sam pratila u poslednje vreme,stvarno sam oduševljena ovom serijom...
potpisujem :) |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 7:34 | |
| - afrodita wrote:
- Uf...po meni najbolja koju sam pratila u poslednje vreme,stvarno sam oduševljena ovom serijom...
slazem se u potpunosti :) bas mi je bilo drago kad je Sofija sve sasula u lice Antoniu,zasluzio je.msm,meni se Antonio svidja takav kakav je,ali da sam na Sofijinom mestu svasta bih mu uradila...jos gore bi se ponela prema njemu. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 7:42 | |
| Ja nisam gledala, moraću sutra. Samo me zanima šta se desilo sa kolačićima? Za to ne mogu da čekam sutra :D |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 9:37 | |
| danasnja epka mi je extra bila.... antonio jedna konjina... kako moze mojoj sofi to da uradi.... sofija je naizad pocele da se dere na njega... jedva cekam sutra... vero mi je smesna... cas vesela cas tuzna :D carica je |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 9:43 | |
| - Girl Swan wrote:
- afrodita wrote:
slazem se u potpunosti
bas mi je bilo drago kad je Sofija sve sasula u lice Antoniu,zasluzio je.msm,meni se Antonio svidja takav kakav je,ali da sam na Sofijinom mestu svasta bih mu uradila...jos gore bi se ponela prema njemu. ubila bih ga... : : |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 9:57 | |
| Sta joj je uradio Antonio? :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 10:37 | |
| izvodio orgije sa nekim dvema devojkama i ona ih zatekla :) |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 10:48 | |
| ajoooj :) i ja bi ga oteralaaa u pm :) |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 10:52 | |
| Vala da znaš i ja bi isto.Ova Kamila me baš nervira radi sa Antoniom šta hoće, a i on ništa nije bolji. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 10 Aug 2010 - 10:54 | |
| da u sve to nije upetljana Sofija,ne bi bilo lose,msm nikog ne bi povredjivali.cak ni babu,jer ne bi znala xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 1:13 | |
| Šta je bilo sinoć? Ja nisam imala Fox jutros, a baš sam se probudila na vreme! : : |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 1:52 | |
| Ne svidja mi se samo sto on nju vara i vara i na kraju ce ponovo da budu zajedno kao da se nista nije desilo... To ne rade zaljubljene vec glupe osobe... Trebaju da naprave jednu seriju u kojoj dvoje glavnih ne ostanu zajedno do kraja.Verovatno bi se svi razocarali ali ono nije realan zivot... Ono sto on njoj radi ne moze da se zaboravi u 10 zivota,preterali su... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 2:53 | |
| Antonio je ovog puta stvarno preterao... jedva cekam da vidim sledecu epizodu... zanima me da li ce se Spfija stvarno razvesti... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 2:59 | |
| - Dunja wrote:
- Ne svidja mi se samo sto on nju vara i vara i na kraju ce ponovo da budu zajedno kao da se nista nije desilo...
To ne rade zaljubljene vec glupe osobe... Trebaju da naprave jednu seriju u kojoj dvoje glavnih ne ostanu zajedno do kraja.Verovatno bi se svi razocarali ali ono nije realan zivot... Ono sto on njoj radi ne moze da se zaboravi u 10 zivota,preterali su... U pravu si! Meni se serija sviđa, ali se u potpunosti slažem sa tobom! Najbolje bi bilo da na kraju Antonio i Sofija nisu bili zajedno ili da je on nije toliko varao! I glupo je što se oni mire i zadnjoj epi! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 3:56 | |
| - Dunja wrote:
- Ne svidja mi se samo sto on nju vara i vara i na kraju ce ponovo da budu zajedno kao da se nista nije desilo...
To ne rade zaljubljene vec glupe osobe... Trebaju da naprave jednu seriju u kojoj dvoje glavnih ne ostanu zajedno do kraja.Verovatno bi se svi razocarali ali ono nije realan zivot... Ono sto on njoj radi ne moze da se zaboravi u 10 zivota,preterali su... slazem se! lajkam ja seriju i sve to,ali malo brate nije realno... ja bih volela da Kamila i Antonio ostanu zajedno.Isti su! |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 3:58 | |
| Koja je epizoda po redu na FOX-u? :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 4:23 | |
| - Girl Swan wrote:
- ja bih volela da Kamila i Antonio ostanu zajedno.Isti su!
potpisujem :D |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 4:33 | |
| Bas me bilo danas zao Sofije. Ono govedo onako da joj uradi.... A Kamilu bih zadavio sto se smejala Sofiji, vise bih voleo da se za Rokija udala. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 5:41 | |
| e, sad ne bih voleo da se Sofija uda za Rokija... bila je juce smesna scena kad je pedro pokusao da poljubi vero... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 11 Aug 2010 - 5:43 | |
| Osećam kao da sam propustila celu seriju! Još uvek nemam Fox! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|