REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AuthorMessage
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 28505204839610125311

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyWed 7 Jul 2010 - 0:50

Danas sam videla ono Jenifer spopada Benija, i odaje Benija i Rokija da nece prodati kucu nego da zavaravaju narado, kao okupi Jenifer onaj komsiluk San Heronimo i zavitlava, ja sam samo to videla jutros pre posla...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyWed 7 Jul 2010 - 0:52

Hvala... :jupi:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 5:24

obooo ovu seriju :))
The best je
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 5:40

Žao mi što nema sadržaj epizoda u TV NOVELAMA
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 6:15

ee da...a naj je serija :)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 6:40

ja mislim da ce ipak biti sadrzaj epki...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 6:47

Milim da neće pošto ima mesta samo za dve a to su sada ''Mas sabe el diablo'' i ''Lola''
Back to top Go down
jessica14
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
jessica14

Broj postova : 664
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 6nw8w0

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 20:20

najbolja serija koju trenutno pratim...
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyThu 8 Jul 2010 - 21:15

Super je serija...........
Danas me je iznervirala Kamila,jer je rekla onim frizerima i sminkerima da unakaze Sofiju,bas je pokvarena,ali Sofija se posle doterala,kad je Kamila vidi ima da se onesvesti..........
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyFri 9 Jul 2010 - 4:12

E sta je bilo jutros...uspavala sam se :P
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyFri 9 Jul 2010 - 8:00

ja sam zaboravila...
ali koliko se sećam...
Roki i njegov bend sa Lenom idu da sviraju kod Brandovih, oni prave koktel...
Antonio je odveo Sofiju kod oca, ali je on pobegao, nije hteo da razgovara sa njom..
Kamila je odvela Sofiju kod frizera i rekla im da je unakaze, ali se Sofija ipak sredila i prelepa je došla na party
Ona što trebala da se uda za Antonia(nzm kako se zove), se vratila i ona i njen otac će da odu na koktel iako ih Brandovi nisu zvali...
toga sam se setila, ako ima još nešto, neka doda neko..
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 2:54

mozda umesto Amor del bueno Fox prikazuje po dve epizode Perro amor!al to jos nije potvrdjeno bilo bi super.....
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 3:32

uf...to bi bilo extra...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 4:12

aha...a barem da je ova serija srce na dlanu neka serija...xD
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 5:36

drzim palceve da pustaju po 2 epke!
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 6:33

ja msm da svi sa 4um držimo palčeve!!! :D
ne bi smetalo i kad bi umesto amor del bueno pustili i neku novu, samo nju da ne puštaju!!!
jer je ona serija užas!!
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySat 10 Jul 2010 - 23:39

Ja držim palčeve da promene termin, više ne gledam seriju.
Back to top Go down
twnovele
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
twnovele

Broj postova : 139
Godina : 29

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySun 11 Jul 2010 - 7:04

Serija je super..Ali termin im je katastrofa... :HY:
Back to top Go down
afrodita
Banovan član
Banovan član
afrodita

Broj postova : 8061
Godina : 38
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Qxh-afrodi

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySun 11 Jul 2010 - 21:32

najbolja serija...Po meni najbolja koju je telemundo uradio ikada...
Back to top Go down
*Tasa*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*Tasa*

Broj postova : 2456

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptySun 11 Jul 2010 - 21:36

Super je
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyMon 12 Jul 2010 - 1:56

E slazem se...ona je seirija dosadna tako da mogu ovu da puste :))))
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 28505204839610125311

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyMon 12 Jul 2010 - 21:43

Ja gledam preko neta, tigla sam 124, znate kakve su epizode, znaci vrhhhhh ! Uopste nisam ocekivala...

A sad na tom partiju ce Antonio da izjavi ljubav Sofiji pred svima... Aaaa
Back to top Go down
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyTue 13 Jul 2010 - 0:01

:super:

Last edited by tica on Tue 13 Jul 2010 - 2:28; edited 1 time in total
Back to top Go down
Akaica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Akaica

Broj postova : 455
Godina : 29
Fan-gif : Maite mi diva!

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyTue 13 Jul 2010 - 1:16

Kad ima ova serija? xD
Back to top Go down
http://mpwserbia.forumotion.net
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 EmptyTue 13 Jul 2010 - 1:20

znam bilo je to juce...a sta ce sada da bude...msm izjavio joj ljubav i bice mu devojka.
sta dalje???? xd
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 15 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next