| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 7 Jul 2010 - 0:50 | |
| Danas sam videla ono Jenifer spopada Benija, i odaje Benija i Rokija da nece prodati kucu nego da zavaravaju narado, kao okupi Jenifer onaj komsiluk San Heronimo i zavitlava, ja sam samo to videla jutros pre posla... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 7 Jul 2010 - 0:52 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 5:24 | |
| obooo ovu seriju :)) The best je |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 5:40 | |
| Žao mi što nema sadržaj epizoda u TV NOVELAMA |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 6:15 | |
| ee da...a naj je serija :) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 6:40 | |
| ja mislim da ce ipak biti sadrzaj epki... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 6:47 | |
| Milim da neće pošto ima mesta samo za dve a to su sada ''Mas sabe el diablo'' i ''Lola'' |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 20:20 | |
| najbolja serija koju trenutno pratim... |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 8 Jul 2010 - 21:15 | |
| Super je serija........... Danas me je iznervirala Kamila,jer je rekla onim frizerima i sminkerima da unakaze Sofiju,bas je pokvarena,ali Sofija se posle doterala,kad je Kamila vidi ima da se onesvesti.......... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 9 Jul 2010 - 4:12 | |
| E sta je bilo jutros...uspavala sam se :P |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 9 Jul 2010 - 8:00 | |
| ja sam zaboravila... ali koliko se sećam... Roki i njegov bend sa Lenom idu da sviraju kod Brandovih, oni prave koktel... Antonio je odveo Sofiju kod oca, ali je on pobegao, nije hteo da razgovara sa njom.. Kamila je odvela Sofiju kod frizera i rekla im da je unakaze, ali se Sofija ipak sredila i prelepa je došla na party Ona što trebala da se uda za Antonia(nzm kako se zove), se vratila i ona i njen otac će da odu na koktel iako ih Brandovi nisu zvali... toga sam se setila, ako ima još nešto, neka doda neko.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 2:54 | |
| mozda umesto Amor del bueno Fox prikazuje po dve epizode Perro amor!al to jos nije potvrdjeno bilo bi super..... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 3:32 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 4:12 | |
| aha...a barem da je ova serija srce na dlanu neka serija...xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 5:36 | |
| drzim palceve da pustaju po 2 epke! |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 6:33 | |
| ja msm da svi sa 4um držimo palčeve!!! :D ne bi smetalo i kad bi umesto amor del bueno pustili i neku novu, samo nju da ne puštaju!!! jer je ona serija užas!! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 10 Jul 2010 - 23:39 | |
| Ja držim palčeve da promene termin, više ne gledam seriju. |
|
| |
twnovele TVNovele Novi član
Broj postova : 139 Godina : 29 Lokacija : ******
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Jul 2010 - 7:04 | |
| Serija je super..Ali termin im je katastrofa... :HY: |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Jul 2010 - 21:32 | |
| najbolja serija...Po meni najbolja koju je telemundo uradio ikada... |
|
| |
*Tasa* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2456 Godina : 28
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Jul 2010 - 21:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 12 Jul 2010 - 1:56 | |
| E slazem se...ona je seirija dosadna tako da mogu ovu da puste :)))) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 12 Jul 2010 - 21:43 | |
| Ja gledam preko neta, tigla sam 124, znate kakve su epizode, znaci vrhhhhh ! Uopste nisam ocekivala...
A sad na tom partiju ce Antonio da izjavi ljubav Sofiji pred svima... Aaaa |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 0:01 | |
|
Last edited by tica on Tue 13 Jul 2010 - 2:28; edited 1 time in total |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 1:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 1:20 | |
| znam bilo je to juce...a sta ce sada da bude...msm izjavio joj ljubav i bice mu devojka. sta dalje???? xd |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|