| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 3:44 | |
| eto resili smo svu dilemu oko epizode i termina... kraj price :D |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 3:48 | |
| Da, hvala Bogu. Sledeći put kad FOX stavi u ranu zoru, opet ćemo bombardovati sa komentarima. xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 6:05 | |
|
Last edited by Stefy on Fri 6 Aug 2010 - 9:36; edited 1 time in total |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 6:36 | |
| Dakle svi termini:
Radnim danima: 09:00 Opasne igre(repriza) 12:00 Opasne igre(repriza) 19:05 Opasne igre(premijera)
I izznenađenje plus za one koji rade preko nedelje...
SUBOTOM ONIBUS 15:20-19:25!!!
Sada stavrno svako može da gleda ovu fantastičnu seriju! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 6:37 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 9:16 | |
| Serija je odlična kao i termini! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 9:57 | |
| extra... svidja mi se bonus... svi su luda za Perro amor... jadna sofi sta joj uradise danas |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 11:24 | |
| ja bas htela da pitam sta je sa terminom xDD uf,propustih dve epizode :// gledacu u subotu (jel su to reprize od od dve epizode,zadnje sto su se prikazale xD) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 21:27 | |
| - Girl Swan wrote:
- ja bas htela da pitam sta je sa terminom xDD uf,propustih dve epizode :// gledacu u subotu (jel su to reprize od od dve epizode,zadnje sto su se prikazale xD)
Ne to su reprize od cele nedelje. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 0:26 | |
| nije mi jasno zasto ista repriza ide u 9 pa u 12 :HY: mada u petak su u 9 bile charmed |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 3:13 | |
| Šta je bilo juče u serijji? |
|
| |
Miccy TVNovele Novi član
Broj postova : 185 Godina : 35
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 3:46 | |
| ja sam pogledala 1 epizodu i ne svidja mi se serija |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 3:59 | |
| ma ubedljivo najbolja serija koja se emituje... ne trepcem dok je gledam... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 4:13 | |
| Evo bas gledam omnibus ovonedeljnih epizoda... Super serija... Sofija slatkis. :srcemoje: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 4:18 | |
| - Miccy wrote:
- ja sam pogledala 1 epizodu i ne svidja mi se serija
ene... prvi put da mi osoba kaze da mu se novela ne svidja... sve koje poznajem sam zarazio ovom novelom... lepo sam im rekao pogledajte bar 2 epizode i videcete kako je super serija... ja obozavam ovu seriju... ko sto afrodita kaze ne trepcem dok gledam :D |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 4:28 | |
| pa dobro svako ima svoje misljenje..Miccy se ne svidja..mozda joj je previse ne ozbiljna..meni je OK..i to je to... a stvarno sta je bilo u petak?sta su uradili sofiji? |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 4:59 | |
| jao...upravo videh da upravo repriziraju ovonedeljne epike...extra...bash se radujem... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 5:00 | |
| Da,od sada svake subote repriziraju svih 5 epki |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 5:25 | |
| jao super...vidim na foxovom sajtu omnibus subotom u 15:15h..extra... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:36 | |
| Da, extra. Od ponedeljka zvanično pratim redovno. I skidam epizode koje sam propustio. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:37 | |
| Pocinje i kod nas u CG na IN u ponedeljak |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:42 | |
| Šteta što nije na Atlas-u da snimam. Taj IN sumnjam da imam. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:44 | |
| Atlas slabo pusta novele,bila je samo RBD cini mi se.. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:45 | |
| Shteta... Ja sam zaljubljena u ovu seriju,drugachija je,zabavna,zanimljiva,glumci fenomenalni...ma extra... |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 7 Aug 2010 - 8:46 | |
| Slazem se po ko zna koji put sa Afroditom... Ponekada pogledam Perro amor, ali ovo sta sam video, zakljucih da je predobra serija, ne smara nekim dogadjajima kao ostale... Veronika mi je genijalna. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|