| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 21:49 | |
| serija je odlična!!! još kad igraju carlos i martiza!!! baš je super, ali nekad i ne gledam..spavam :))) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 23:08 | |
| Jutros sam gledala, jao tek pocetak, ali odlicna je serija... ;)))) Uskoro pocinje Antonio da se zaljubljuje u Sofiju, jeste videli facu kad su mu rekli da je bila ceo dan sa Dijegom? Hehe :)))
Bilo bo lepo kad bi neko od onih sto redovno gledaju snimio i postavio... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:22 | |
| Ja sam pitao, i samo hari je odgovorio. Snimio sam prvu epizodu i nisam više. Gledao sam jutros, bila mi je super scena kada su Antonio i Kamila bili u onom baru, a nerviraju me ovi iz San Heronima, tako smaraju. Roki i onaj drugi me takođe užasno nerviraju. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:24 | |
| - Stefy wrote:
- Ja sam pitao, i samo hari je odgovorio. Snimio sam prvu epizodu i nisam više.
Gledao sam jutros, bila mi je super scena kada su Antonio i Kamila bili u onom baru, a nerviraju me ovi iz San Heronima, tako smaraju. Roki i onaj drugi me takođe užasno nerviraju. Sta je Hari odgovorio :D? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:26 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- Ja sam pitao, i samo hari je odgovorio. Snimio sam prvu epizodu i nisam više.
Gledao sam jutros, bila mi je super scena kada su Antonio i Kamila bili u onom baru, a nerviraju me ovi iz San Heronima, tako smaraju. Roki i onaj drugi me takođe užasno nerviraju. Sta je Hari odgovorio :D? Pa da hoćeš da snimam seriju. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:27 | |
| Aa to :D Pa hocu al ne mozes da postavljas xD Posto uvece ne mogu da uhvatim termin cesto propustim po pola epizode |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:29 | |
| Pa da, samo ti si odgovorio, zato i nisam snimao. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:31 | |
| Pa ja vrijedim za 10 :PPP Nema veze :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:43 | |
| Niko ti nije video to, ovu seriju smo pratile samo ja, LIli i Levy's i sugurna sam da bi bili zahvalni clanovi kad bi imali odakle da skinu tu seriju. Ovo da je na pink u nekom normalnijem terminu ova serija bi bila moja za snimanje, ali ne mogu jer radim nema sanse da uhvatim ni u jednom terminu, jutros vido samo kako pocinje ... |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 0:53 | |
| termin je zaguljen mng... bolje da stave charmend ujutro, a perro amor u pola 4... svi bi moglu da gledaju, a ovako da se ja budim u pola 8 da bih gledala seriju, stv nmg...:( |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 1:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 2:09 | |
| jedva čekam to!!! camila ZAKON!!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 2:29 | |
| Heh ja se svako jutro budim a spava mi se...samo ustajem kako bi je gledala :) Mng dobra serija znaci najboljaaaa ovo je prva steta sto je termin los, ali ja gledam svaku...samo sam se dva puta uspavala...xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 2:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 3:13 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Niko ti nije video to, ovu seriju smo pratile samo ja, LIli i Levy's i sugurna sam da bi bili zahvalni clanovi kad bi imali odakle da skinu tu seriju. Ovo da je na pink u nekom normalnijem terminu ova serija bi bila moja za snimanje, ali ne mogu jer radim nema sanse da uhvatim ni u jednom terminu, jutros vido samo kako pocinje ...
E pa gotovo sada. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 3:21 | |
| Pa dobro, trebao si snimat, ali posto nisi sta da se radi.. valjda ce neko snimiti ... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 4:27 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 5 Jul 2010 - 19:01 | |
| E bas su bezobrazni.. NA stiklama do 21.. gotova jreeeeeeeeeeeeee : : : : |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 0:02 | |
| Ja se iz dana u dan sve više oduševljavam ovom serijom... Fenomenalna je... Po meni najbolja koju je Telemundo izbacio u poslednje vreme... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 3:28 | |
| - afrodita wrote:
- Ja se iz dana u dan sve više oduševljavam ovom serijom... Fenomenalna je... Po meni najbolja koju je Telemundo izbacio u poslednje vreme...
slazem se :srce: :srce: |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 6:46 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 8:23 | |
| ja pocinjem od sutra pratiti nes sam skraceno videla na youtubu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 19:42 | |
| evo gledala sam seriju...super je!kamila carica!antonio je super spasao Sofiju....gledam seriju sigurno |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 19:45 | |
| evo gledala sam seriju...super je!Kamila carica!Antonio i Sofija :srce: ....PRATIM SIGURNO... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 6 Jul 2010 - 20:15 | |
| Može neko da mi prepriča šta je bilo juče i danas...? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|