| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 0:20 | |
| - mvmixy wrote:
- joj sesilija mi se sve vise dopada...bakuta ih prasi...a dobro je bilo kad je sofija zakljucala kamilu u podrum ::
da,mnogo mi se svidelo shto ju je zatvorila... I shto se bori za Antonia... I da,Sesilija je zakon... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 0:28 | |
| svaka joj cast a zna da ova spava s antoniom i ipak se ne da....mislim da ce ona da zatrudni ;D |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 0:30 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 0:39 | |
| sta je bilo danas ,moze neko da isprica |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 2:11 | |
| PERRO AMOR U NOVOM TERMINU, 19:05, repriza u 11:00. Izvor: FOX TV ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 2:18 | |
| evo...dilema razresena :D Jel i dalje idu 2 epke? |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| |
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 2:53 | |
| - mvmixy wrote:
- evo...dilema razresena :D
Jel i dalje idu 2 epke? ne verujem zato sto u 20 casova je 1001 noc |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 3:32 | |
| Mislim da će od danas premijera biti u 19.05h, a ako je tako, onda ću gledati. |
|
| |
*Tasa* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2456 Godina : 28
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 4:19 | |
| - tica wrote:
- afrodita wrote:
- mvmixy wrote:
- joj sesilija mi se sve vise dopada...bakuta ih prasi...a dobro je bilo kad je sofija zakljucala kamilu u podrum ::
da,mnogo mi se svidelo shto ju je zatvorila... I shto se bori za Antonia... I da,Sesilija je zakon...
:jupi: |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 6:32 | |
| Pustili su novu epiku sad u !9 h... a i jutros su bile dve nove... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 6:37 | |
| jel ovo sad pocela prva il druga epka? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 6:42 | |
| ja sad nisam shvatila kad je premijera a kad repriza... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 6:58 | |
| kako je antonio bezobrazan..jedva cekam da sofia malo njega zeza.. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 7:09 | |
| Od danas je novi termin... Premijera u 19:05.a repriza u 11... Tako pishe na foxovom sajtu. I pushta se po jedna epika...
Jadna Sofija,stvarno mi ju je zao... A slazem se,Antonio je bio bas bezobrazan...kao da je nezreli pubertetlija sa kojim Kamila upravlja kao sa lutkom... A Kamila je pochela bash da me nervira...prava rospija...ona najgora. Svidelo mi se kako je Veronikin otac isprozivao onu smarachicu Dzenifer... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 7:16 | |
| - afrodita wrote:
- Svidelo mi se kako je Veronikin otac isprozivao onu smarachicu Dzenifer...
|
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 7:18 | |
| al je smesan par sa Beatris... |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 8:31 | |
| Da i ja sam videla večeras da su u 7 pustili premijernu epizodu ali nisam gledala, neznam kada će sutra biti repriza ove epizode. |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 8:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 9:15 | |
| - ~Sugar Baby~ wrote:
- koja je sada ep na foxu?
Po pravilu, ako su svakim danom puštali po jednu, trebala bi biti 29, ali kako su puštali po dve, ne znam. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 5 Aug 2010 - 10:09 | |
| oj ja mislim da je danas bila 41 epizoda... drago mi je sto pustaju po jednu epizodu zato sto ce duze trajati... a i necu gledati na you tube samo na fox-u jedino ako ne mogu da izdrzim kao sada :D jedva cekam sledecu epku... steta sto fox ne pusta sta ce se desiti u sledecoj epizodi :D danasnja epka mi je bila bezveze... jedino me je sofi iznenadila kad je pocela da se dere na antonia... to mi je bilo super... jadna Beatris... i ona Dzenifer krava jedna,,, ima da mi unisti moje kolacice :D hoce li to i uciniti...? |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 2:04 | |
| jel to sad 2 puta bude repriza,danas je bilo i u pola 12 i pre toga oko 8-9.. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 2:06 | |
| pa verovatno... nisam danas gledala...Pogledaj na foxovom tv vodiču...relativno su precizni... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 3:30 | |
| ja ne znam sta se desava zato sto ujutru spavam malo vise... juce je bila epizoda u 19h
Last edited by -MILOS- on Fri 6 Aug 2010 - 3:37; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 6 Aug 2010 - 3:40 | |
| Da, i bila je 41., što znači da danas u 19.00h treba da bude 42. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|