| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 1 Jul 2010 - 8:38 | |
| Ma to je nista, sta ce tek da radi:) Budite u toku i gledajte:P |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 1 Jul 2010 - 23:57 | |
| poceo sam da gledam ali ne na fox-u nego na youtube... sinoc nisam mogao da zaspim i setim se ove serije... pogledao sam prve cetiri epke i zaljubio se u seriju.... kuku menii... ne znam kako cu da postignem... gledam vec dve serije.. mnogo bre... omiljeno lik mi je definitivno Camila... ona mi je zesca... je l' ona ovde glumi komicnu osobu ili okorelu zlocu? ne znam za vas ali meni jedna epka bas dugo traje... smesan mi je onaj Camilin muz :DDDDD... e da ja ne kapiram Camila i Antonio su rodjaci? ponosaju se kao da nisu... malo cudno... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 2 Jul 2010 - 1:04 | |
| Da, jesu rođaci. Ja sam jutros gledao 5. epizodu i serija mi se mnogo sviđa. Nestala mi je struja negde na kraju, kada je Antonio doneo one materijale Sofiji. :( |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 2 Jul 2010 - 10:13 | |
| Ali nisu u sustini rodjaci, to se saznaje kasnije, mada su odrasli kao brat i sestra i uvek imali bujnu mastu... A sto se tice Camilinog muza, pravi je papak :P Camila je u sustini zaljubljena u Antonia, ali oduvek ubedjuju jedno drugo da ljubav ne postoji ;))) I tako ostaje... ;))) |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 2 Jul 2010 - 21:16 | |
| odlıcna serıja...kamıla je kraljıca! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 2 Jul 2010 - 23:32 | |
| Znate sta... ja sam stigla do 112, znaci ova Camila je kralj :D Imace jednu tucu sa jednom zenom tu sporednom:)) ZNate kako je izmlatila, ja sam se pocepala od smeha :D |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 0:17 | |
| hahhahhaha...jaoojjj tomoram da vıdım. veceras cu da gledm ! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 1:52 | |
| Pokusala je da ubije baku :((((((( |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 3:52 | |
| ehh Camila je stvaro extraa...a serija je vrh. Po meni je sada Perro amor naj serija koja se prikazuje u Srbiji. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 4:22 | |
| da se hoce i ovde u bih početi prikazivati..ove ovde zaredali sa serijama starim par godina |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 4:38 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 4:48 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 5:16 | |
| Ma bice... Sigurno cimm je puste u Srbiji oni je puste u CG, u BiH... i slicno.. :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 5:18 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 6:40 | |
| Kada su je ovde kod nas pustili pustice i tamo :)) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 21:11 | |
| Fenomenalna serija...odushevljena sam... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 22:55 | |
| Ja ne znam da li ću nastaviti da je gledam, od utorka počinje STD, pa moram prestati da gledam jednu jer ih gledam četiri. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 23:06 | |
| Ja cu gledati Perro amor...jer gledam i MSED i STD i ivise nijednu...... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 3 Jul 2010 - 23:07 | |
| Uh..ja ih pratim i previshe...ali perro amor obavezno...the best... |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 0:06 | |
| Odlicha i kvalitetna serija...svaka chast telemundu.Ana Lucia prelepa... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 0:19 | |
| I Martiza...i Onix...lud je ker...xD |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 3:34 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Ja cu gledati Perro amor...jer gledam i MSED i STD i ivise nijednu......
Pa malo je to, ja gledam:"El Clon", "Donde esta Elisa", "Mas Sabe el Diablo", "Perro Amor" i "The Vampire Diaries". |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 3:44 | |
| svaka cast stefy ja samo perro amor i el clon...super je serija... sve vise me odusevljava... imam pitanje.. malo sam radoznao... hoce li biti rivalstva izmedju onog radijskog voditelja ii antonia posto im se svidja ista zena a i drugovi su... kako je samo ono kuce ujelo kaminog muza... extra scena... jedva cekam da odgledam 7 epizodu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 6:50 | |
| I meni se mnogo dopada, ali ja bi sve da gledam, a ne mogu. xD Od jula ću EFDE. Prestajem ili ovo ili MSED, videću. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 4 Jul 2010 - 7:44 | |
| ja boga mi ne prestajem ovo da gledam nikako... serija mi se mnogo svidja... ne znam sto sam cekao do sad... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|