| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 0:31 | |
| Predobra,oduševljena sam njome... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 0:41 | |
| i ja isto... sestra mi je javila... bas sam se iznenadio.. bolje to nego 7 i 40... extra je termin... taman kad se naspavam gledam seriju... |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 10:36 | |
| Meni je super odgledala sam nekoloiko ep.kad uxvatim na tv uvek gledam ali ne mogu da ustajem rano da gledam kad bi promenili termin gl.bi sigurno. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 19:54 | |
| pa promenili su ga. mislim da sada ide u 11,a ujutro repriza. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 23:18 | |
| Ali jutros su bile po dve epizode...znaci ima ujutru i u 11:10 |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 23:20 | |
| da ujutro repriziraju epike koje se puštaju u 11:10 |
|
| |
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 23:50 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 23:58 | |
| serija je super....izmedju Carlosa i Ana Lucie ima bas puno hemije.... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Jul 2010 - 23:59 | |
| da...baš,i mnogo su slatki zajedno... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 0:10 | |
| |
|
| |
MiSs Dulce* TVNovele Novi član
Broj postova : 58
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 0:15 | |
| |
|
| |
mrvica TVNovele Novi član
Broj postova : 334 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 1:03 | |
| Najbolja serija koju trenutno pratim. Mnogo mi se dopada... sve je odlično,radnja,glumci,hemija između Sofije i Antonija. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 3:55 | |
| Lady je gledala celu seriju i zna sve sta ce se desiti... ja bih bas voleo da saznam sta ce se desiti u sledecim epizodama, a vi? |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 4:08 | |
| Ovu seriju pogledam kad uspem da uhvatim termin, svidja mi se, Maritza izgleda fenomenalno. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 4:17 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- Ovu seriju pogledam kad uspem da uhvatim termin, svidja mi se, Maritza izgleda fenomenalno.
prelepa je.. ona je meni najbolji lik u celoj seriji :jupi: i gonsalo njen muz... kako je samo opicen |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 27 Jul 2010 - 4:49 | |
| - -MILOS- wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
- Ovu seriju pogledam kad uspem da uhvatim termin, svidja mi se, Maritza izgleda fenomenalno.
prelepa je.. ona je meni najbolji lik u celoj seriji :jupi: i gonsalo njen muz... kako je samo opicen Martiza je najbolja u celoj seriji! Ja zbog nje i gledam! a Gonsalo je luuud skroz! Ustv, bolje da kažem ovako: Panterići su najbolji! :jupi: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 0:29 | |
| JEl ce sada da se vencaju? |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 1:29 | |
| Skoro sam pocela da gledam ovu seriju, svidja mi se :D I uvek sam na Maritzinoj strani :P Ona je fenomenalna, mislim da samo zbog nje i gledam, obozavam tu zenu :D |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 5:19 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- JEl ce sada da se vencaju?
ne znam... Antonio je rekao da se vencavaju onom njegovom prijatelju sto ima radio... |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 7:08 | |
| serija je prosto prelepa,prslatki su mi Sofia i Antonio... Camila pochela da me nervira,ali najvishe mi na zivce ide Clemensia... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 7:27 | |
| Jao Clemensia je uzasna :/ Vero je iisto bas simpaticna :) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 8:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 8:14 | |
| vero je bas smesna... pitam se odakle toliko bliskosti izmedju vero i pedra? |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 8:18 | |
| Ma dogodice se neshto medju njima... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 28 Jul 2010 - 8:39 | |
| Da on nije malo star za nju? :D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|