| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
♥RiRi♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Fan-gif : Lokacija : en el paraiso con el Diablo
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 3:45 | |
| meni je serija ekstra....ali steta sto pocinje u 7:40, a repriza je u 2....bolje da su je stavili u termin za cari.... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 4:49 | |
| - hari_95 wrote:
- Meni se entrada ne svidja...Ona slova lete ne mozes da ih pohvatas[You must be registered and logged in to see this image.]
Zully na entradi[You must be registered and logged in to see this image.] Gledao sam sinoc prvu epizodu,ali ne otpocetka,jer sam mislio da pocinje u 3,a ona pocela prije [You must be registered and logged in to see this image.] Onako svidja mi se...Gledacu dok sam na raspust Ana i Martiza su bas lijepe [You must be registered and logged in to see this image.] slazem se za entredadu... slazem se i za ove dve |
|
| |
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 15:07 | |
| Pa nemate samo u 8:00 ujutro, imate i u sitnim nocnim satima... Meni licno ovo 2. vise odgovara... Sto se tice serije, extra mi je skroz... TELEMUNDO nije izdao ovako dobru seriju jos od ''El rostro de Analia'' :)... Inace, za svaku pohvalu je to sto FOX u toku emitovanja serije uopste ne pusta reklame... :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 19:39 | |
| Serija pocinje u 7.40 a ne u osam...a reklame su samo minut juhu xD Primer beso... <3 |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 20:03 | |
| heh daaaaa...extra je serija. A onaj se ubio ajuu :( |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 20:22 | |
| Znala sam da ce tako da bude...sad ce (ja msm) Roki postati los posto Khotan ima samo lose loge.. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 20:29 | |
| Nece...ja msm da nece biti los. Samo sto ce osvetiti oca msm svako bi to uradio. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 20:34 | |
| Pa naravno...ja obozavam ovu seriju ali ne kao msed....basje sladak first kiss.... |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 21:12 | |
| Ekstra serija... Mnogo mi se dopada... Zna li neko gde se odvija radnja serije... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 21:19 | |
| Gledao sam jutros. Onaj Dago se ubio, koji kreten. Neće Roki postati zao, video sam neki snimak na YouTube-u. ;) Baš je bilo extra ono kada je Sofija išla sa Perrom na jahti, extra scene. :) P.S. Telemundo je izdao mnogo dobrih serija od "El Rostro de Analia". ;) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 23:25 | |
| Radnja serije se odvija u Majamiju...
A serija je fenomenalna. Samu ideju za seriju su uzeli iz filma "Cruel Intentions" (opasne namere...Sarah Michelle Gellar i Ryan Phillippe)...skoro identično...rođaci koji se igraju opasnih igara i zavođenja,gde je sve sem zaljubljivanja dozvoljeno...i opklada da će zavesti nevinu slatku devojku... Isto kao u filmu,ali extra su uradili,svaka čast... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 4:50 | |
| Jedva čekam sutra da gledam. :D |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 6:09 | |
| Ja cu danas nastaviti da gledam od 102, na fox nisam gledala, a nisam mogla ni da nadjem kako je izgledao promo ove serije na fox, ako ga je uopste i bilo ? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 6:36 | |
| JA koliko sam videla nije bio promo. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 7:07 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ja cu danas nastaviti da gledam od 102, na fox nisam gledala, a nisam mogla ni da nadjem kako je izgledao promo ove serije na fox, ako ga je uopste i bilo ?
Nije ni bio. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 7:18 | |
| Sta ce biti sada kada je ona devojka otisla na jahtu i videla je Antonija i Sofiju kako se ljube? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 7:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 9:05 | |
| Ovo sam našao na YouTube-u. To je Pilot sa prvobitnim glumcima, ali je došlo do izmena: [You must be registered and logged in to see this link.] . Meni je bolja ova druga postava, ovi glumci su mnogo mladi. I bolja mi je Maritza Rodriguez nego ova iz SSNHP. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 20:00 | |
| Evo sada sam gledao, baš je bila super epizoda. :D Serija mi se sve više sviđa. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 20:04 | |
| I meni odlicna jreee... :) |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 20:48 | |
| Odlichna,zanimljiva,glumci super...drugachije neshto malo za promenu.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 20:59 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 30 Jun 2010 - 23:30 | |
| Stefy ja nisam videla taj promo, mnogo su bolji ovu glumci, nego onaj Arap on mi se ne svidja ni malo... A i Sofija i Camila su lepse u snimljenoj verziji.. Ja sam mislila da postoji promo najave u Srbiji... :) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 1 Jul 2010 - 0:01 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Stefy ja nisam videla taj promo, mnogo su bolji ovu glumci, nego onaj Arap on mi se ne svidja ni malo... A i Sofija i Camila su lepse u snimljenoj verziji..
Ja sam mislila da postoji promo najave u Srbiji... Da, i ja mrzim Arapa, lepši su ovi što su snimili. Pa nije bilo ničega. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 1 Jul 2010 - 5:44 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- Evo sta ce biti...
[You must be registered and logged in to see this link.]
joj...sta ovaj Antonio samo radi...xD tnx na linku :) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |