| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 2:46 | |
| Da li neko ima jucerasnju epizodu snimljenu slucajno posto nisam gledao? |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 3:44 | |
| Nemam ;) Nisam gledala jutros i mene zanima.. ;) Ali od jutros ...znaci meni i jovanu treba danasnja i jucerasnja epika ? ;) |
|
| |
Jovan Sortilegio Fan TVNovele Novi član
Broj postova : 105
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 6:02 | |
| Da, danasnju cu ja veceras gledati i snimati tako da mi ne treba danasnja... Dakle, samo jucerasnja... Ako ima neko snimljenu, bio bih mu/joj zahvalan... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 6:04 | |
| ja ne snimam, ne praktikujem nisam gledala juče, jer sam se uspavala, a danas samo malo... znam da su Antonio i Sofia otišli na nekom ultra romantično mesto i da su spavali zajedno. Vero je to rekla Sofijinoj majci i sad njena majka ide na to mesto sa Camilom. Onaj Velardi(ili kako već) hoće da finansira San Jeronimo, ali pod uslovima da Daniela radi kod Brandovih i da im Brandovi daju sve što imaju(imovinu i fabriku). Ostalo ne znam, spavala sam :D |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 6:11 | |
| :LKI: Diabolita Nisam ni ja danas gledala........ |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 6:16 | |
| - tica wrote:
- :LKI: Diabolita
Nisam ni ja danas gledala........ xe xe xe... nije Diabolita nego Diablita... : : ništa, ništa, ali nadam se da će neko da napiše celu epizodu, jer ovo je samo jedan deo. kao što rekoh, onaj prvi deo sam prespavala.. :DD |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 6:29 | |
| Nema veze,ja sam sve prespavala..... : : Diablita |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 20:19 | |
| Sofijina majka brani da se njena kćerka viđa sa Antoniom.Kamila nagovara Antonija da kaže Sofiji da je ne voli.Sofija se jadna sprema za njega a Antonio otišao u spa centar sa Kamilom i onom što ju je ostavio pred oltarom...
Toliko zanimljivog u današnjoj epizodi. |
|
| |
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 20:36 | |
| Jel zna neko koja je po redu danasnja epizoda bila? |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 21:04 | |
| 14-a epizoda je bila danas......... Bas mi je zao Sofije.......... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 21:46 | |
| On ce sad da je odbija neko vreme, jer ne moze da joj kaze da je ne voli, a tako se dogovorio sa Camilom. Pa ce biti mnogo zanimljivih scena izmedju njih... :)
Camila ce da ga slika u Spa centar sa Danielom i posalje Sofiji sliku... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Jul 2010 - 23:06 | |
| ja sam se danas probudila baš kad je počinjalo :) malo je glupkasta ova Sofija..=) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 14 Jul 2010 - 1:35 | |
| Malo vise, nervira me u dosta situacija. |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 14 Jul 2010 - 8:34 | |
| meni je sweet... sladak su mi par oni... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 15 Jul 2010 - 8:39 | |
| Sta bilo jutros? Nsm gledala. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 15 Jul 2010 - 22:57 | |
| Ima neko za downolad sa prevodom?
Od četvrtka nam stiže dupla doza serie ''Opasne igre'' pošto se završava ''Srce na danu''
Mislio sam da će posle ''Srce na dlanu'' neka nova telemundova ili ''Gata salvaje'',''Olvidare Jamas'',ili neka druga a ono po dve epizode... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 0:06 | |
| Jao,nadam se da je to tačno,bilo bi extra... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 1:23 | |
| - MStefan wrote:
- Ima neko za downolad sa prevodom?
Od četvrtka nam stiže dupla doza serie ''Opasne igre'' pošto se završava ''Srce na danu''
Mislio sam da će posle ''Srce na dlanu'' neka nova telemundova ili ''Gata salvaje'',''Olvidare Jamas'',ili neka druga a ono po dve epizode... napokon i ona glupost da se završi!!! jutros mi bilo dosadno pa sam pogledala malo, ono je ubivanje!! posle mi još više bilo dosadno!!! super što će da budu po 2 epike :Perro Amor: mada iskreno, bolje da su pustili neku novu... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 2:12 | |
| Glupo II epi...bas su glupi... :) Umesto da sto duze zadrze...seriju jer je gledana :/ |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 4:16 | |
| Bilo bi lepo da otkupe Gata Salvaje...
|
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 4:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 4:45 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Od kog cetvrtka?
starno?? od 22.07?? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 5:58 | |
| ee valjda...da pise to i na svet forum.
|
|
| |
Zavodnik TVNovele Novi član
Broj postova : 14
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 6:16 | |
| PoZzzZ celoj ekipi!Seriju nisam poceo od pocetka da gledam ali sam postao pravi fan! :) Gledam nocu,previse rano pocinje pa mi je tesko ustati!Imam dosta slicnosti sa Brandom "Psom"...mozda mi se zbog toga svidela serija :P;PP Trebalo bi apelovati Fox-u da promeni termin,ovo bi bilo gledanije od Seherezade sigurno!! :) POZZ |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Jul 2010 - 6:47 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- ee valjda...da pise to i na svet forum.
dobro je da nije neki drugi četvrtak..!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|