| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Apr 2010 - 8:40 | |
| Hm..cim sam videlu ovu malu slicicu..SVIDELO MI SE! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 17 Apr 2010 - 8:45 | |
| koju slicicu? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 22 Apr 2010 - 11:45 | |
| Odlicna scena kad vidi trudnu Sofiju ... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Apr 2010 - 5:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 25 Apr 2010 - 10:15 | |
| Ona NINI sto je spavala sa Antoniom, sad Antonio treba da radi test, mislim uzas znas kako mi ga je zao, on se taman vratio sa rehabilitacije i doceka ga ta vest.... on place... jako dirljive scene, odgledaj:) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Apr 2010 - 12:38 | |
| moram...pocela sam da nadoknadjujem... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 26 Apr 2010 - 19:35 | |
| A najgore sto cela serija, dosta osoba misli da je zarazeno, Danijela, Honi, Camila, Diego Tamalo, svi su medjusobno spavali )) |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 3 May 2010 - 20:51 | |
| jaoj kako su divne ove slike njih dvoje sa bebom.. nisam gledala tu epizodu, ja stigla tek do one kad ga on dodje da joj kaze za sidu i da nije vise zaraazena,iona ga otkaci... a koliko vidim vec im je ponovo prisao, moram dto da gledam bas su divni na slikama |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 4 May 2010 - 4:30 | |
| ja videla slike....prelepe su...ali taman kad sampocela da nadoknadjujem,nestao mi net....tako da ima sad da gledam clon i stnhp... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 6 May 2010 - 22:11 | |
| Nevena jesi prestala da gledas ovu seriju ? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 7 May 2010 - 2:01 | |
| stigla sam do 52....ali se ne micem...jedva nadjem epke...nego,sve se nesto msm da prestanem sa onimsranjem od El Clona i nastavim sa ovim...kako stoje stvari?zanimljivo? one slike sa bebom su mi predivne... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 9 May 2010 - 5:49 | |
| Zanimljiva je serija skroz... Kako sam pricitala na jednom sajtu izgleda da ce prestati da je emituju jedan mesec, zbog ne znam cega.... ali posle nastavljaju. A sad Antonio sa bebom ovo ono, ali vracaju mu se njegove navike ... voli zene i Bog ))) |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 9 May 2010 - 21:12 | |
| sta ce covek...ne moze bez njih... taman cu ja za taj mesec da odgledam sta mi fali...a to je jedno 30 epizoda...nema sanse da ih nadjem na netu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 15 May 2010 - 12:05 | |
| Nema ih ? Ja sam nalazila ali sam redovno pratila.... Sad nesto brisu ne znam ni sta rade.. odlicne epke, ja sam odgledala 84 |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 16 May 2010 - 0:16 | |
| u jbt...84???? znas kad cu da stignem...nema sanse....jedino da preskocim do 70-te otprilike...to je 20 epki unapred.... |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 16 May 2010 - 3:27 | |
| Snimanja serije su jutros završena. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 16 May 2010 - 3:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 16 May 2010 - 19:57 | |
| Nece ovo biti prenapadnja, do 130 ja mislim. AKo ne bude i manje. A nisam znala da se zavrsilo, sad cu da potrzim informacije o tome ) |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 16 May 2010 - 21:08 | |
| ej kolıko ıma epızoda na you tube? ja sam odgledala negde oko 76 epızoda! |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 17 May 2010 - 21:05 | |
| ima 85, ali ih brisu, tako da ako hoces da gledas pozuri MaLo |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 20 May 2010 - 21:32 | |
| Joj konacno Sofija cuje kad Antonio kaze da voli Sofiju i da je nece ostaviti niti da ce ponovo bii isti, i to kaze Camili.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 21 May 2010 - 7:17 | |
| uuuuuuuuuuuu...koja epka?koji part? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 22 May 2010 - 1:10 | |
| 83-ili 84 Desava se u firmi Brando, provalices ako potrazis, ali zamisli soka, krste dete i kum Roki, on dovede Camilu da bude kuma, ja sam pala |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 23 May 2010 - 1:15 | |
| jaoooo jbt...baksuzi....hahahahahaha sad cu to da odgledam... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 23 May 2010 - 19:30 | |
| Pa neka je.. i treba.. onaj Roki me nervira to sto moze, a Safija ga nabije u svaku torbu.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|