REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AuthorMessage
Akaica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Akaica

Broj postova : 455
Godina : 29
Fan-gif : Maite mi diva!

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 _
PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySat 17 Apr 2010 - 8:40

Hm..cim sam videlu ovu malu slicicu..SVIDELO MI SE! :D
Back to top Go down
http://mpwserbia.forumotion.net
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySat 17 Apr 2010 - 8:45

koju slicicu?:)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 28505204839610125311

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyThu 22 Apr 2010 - 11:45

Odlicna scena kad vidi trudnu Sofiju ...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 25 Apr 2010 - 5:55

Lady_X_ wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]
KO IMA SIDU???
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 28505204839610125311

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 25 Apr 2010 - 10:15

Ona NINI sto je spavala sa Antoniom, sad Antonio treba da radi test, mislim uzas znas kako mi ga je zao, on se taman vratio sa rehabilitacije i doceka ga ta vest.... on place... jako dirljive scene, odgledaj:)
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyMon 26 Apr 2010 - 12:38

moram...pocela sam da nadoknadjujem...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyMon 26 Apr 2010 - 19:35

A najgore sto cela serija, dosta osoba misli da je zarazeno, Danijela, Honi, Camila, Diego Tamalo, svi su medjusobno spavali :)))
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 Sabes2

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyMon 3 May 2010 - 20:51

jaoj kako su divne ove slike njih dvoje sa bebom.. nisam gledala tu epizodu, ja stigla tek do one kad ga on dodje da joj kaze za sidu i da nije vise zaraazena,iona ga otkaci...
a koliko vidim vec im je ponovo prisao, moram dto da gledam bas su divni na slikama
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyTue 4 May 2010 - 4:30

ja videla slike....prelepe su...ali taman kad sampocela da nadoknadjujem,nestao mi net....tako da ima sad da gledam clon i stnhp...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyThu 6 May 2010 - 22:11

Nevena jesi prestala da gledas ovu seriju ?
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyFri 7 May 2010 - 2:01

stigla sam do 52....ali se ne micem...jedva nadjem epke...nego,sve se nesto msm da prestanem sa onimsranjem od El Clona i nastavim sa ovim...kako stoje stvari?zanimljivo?
one slike sa bebom su mi predivne...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 9 May 2010 - 5:49

Zanimljiva je serija skroz... Namig Kako sam pricitala na jednom sajtu izgleda da ce prestati da je emituju jedan mesec, zbog ne znam cega.... ali posle nastavljaju.
A sad Antonio sa bebom ovo ono, ali vracaju mu se njegove navike ... voli zene i Bog :))))
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 9 May 2010 - 21:12

sta ce covek...ne moze bez njih...xD
taman cu ja za taj mesec da odgledam sta mi fali...a to je jedno 30 epizoda...nema sanse da ih nadjem na netu...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySat 15 May 2010 - 12:05

Nema ih ? Ja sam nalazila ali sam redovno pratila.... Sad nesto brisu ne znam ni sta rade.. odlicne epke, ja sam odgledala 84 Namig
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 16 May 2010 - 0:16

u jbt...84????
znas kad cu da stignem...nema sanse....jedino da preskocim do 70-te otprilike...to je 20 epki unapred....
Back to top Go down
latinac
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
latinac

Broj postova : 901
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 371249480

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 16 May 2010 - 3:27

Snimanja serije su jutros završena.
Back to top Go down
https://www.youtube.com/user/emdtvideos
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 16 May 2010 - 3:29

koliko ima epizoda?
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 16 May 2010 - 19:57

Nece ovo biti prenapadnja, do 130 ja mislim. AKo ne bude i manje. A nisam znala da se zavrsilo, sad cu da potrzim informacije o tome :))
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 Sabes2

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 16 May 2010 - 21:08

ej kolıko ıma epızoda na you tube? ja sam odgledala negde oko 76 epızoda!
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyMon 17 May 2010 - 21:05

ima 85, ali ih brisu, tako da ako hoces da gledas pozuri MaLo :)
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyThu 20 May 2010 - 21:32

Joj konacno Sofija cuje kad Antonio kaze da voli Sofiju i da je nece ostaviti niti da ce ponovo bii isti, i to kaze Camili.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptyFri 21 May 2010 - 7:17

uuuuuuuuuuuu...koja epka?koji part?
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySat 22 May 2010 - 1:10

83-ili 84
Desava se u firmi Brando, provalices ako potrazis, ali zamisli soka, krste dete i kum Roki, on dovede Camilu da bude kuma, ja sam pala :D
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 23 May 2010 - 1:15

jaoooo jbt...baksuzi....hahahahahaha
sad cu to da odgledam...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 EmptySun 23 May 2010 - 19:30

Pa neka je.. i treba.. onaj Roki me nervira to sto moze, a Safija ga nabije u svaku torbu....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...   Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... - Page 9 Empty

Back to top Go down

Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 40Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next