| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 12 Mar 2010 - 0:08 | |
| Vec se vratio u top formi, moja dusaaaaa.. Ali me je iznervirao, sad kad sam videla avence za 44 epizodu, stvarno preteruje.. Ova Sofija treba da ga otera u PM ! Pa on lepo da pati i da kuku ... |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 12 Mar 2010 - 5:27 | |
| ma jel?pa zna ona da se ti nudis da ga tesis pa nece... ova 43 je solidna epka... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 13 Mar 2010 - 6:39 | |
| 44 odlicna... Bas mi se svidja sto im je Sofija sve rekla ! I sto je raskrinkala Camilu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 13 Mar 2010 - 6:41 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 19 Mar 2010 - 11:16 | |
| zanimljiv sadrzaj ove serije... moracu da bacim pogleda.. mada vidim svi su ludi za ovom serijom |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 19 Mar 2010 - 12:35 | |
| super su i 44 i 45 i 46...e sad gledam 47,pa cu videti kakva je..... dobro mi je sto su ovu frku oko novca i licence stavili u jednu epizodu...msm da se otkrije da nije kriva,a da nisu razvuklina 5 epizoda kao sto imaju obicaj... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 20 Mar 2010 - 3:08 | |
| I meni se to svidja. U ovoj seriji se dogadjaji ne razvlace, ja sam mislila da ce Sofija saznati za Camilu tamo pred kraj serije.. Nesto mi tako izgledalo, medjutim na moju srecu nije bilo tako. Danas kad sam gledala 49 najezila sam se kad sam videla facu Antoniu kad je cuo srce svog deteta na ultra zvuk.. Avance za 50 obecava Jedva cekam utorak |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 20 Mar 2010 - 8:19 | |
| aaaaaaa,ja jos nisam gledala 49...gledacu je vcrs...jedva cekam... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 21 Mar 2010 - 11:32 | |
| Jedva cekam 50-tu |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 22 Mar 2010 - 8:23 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Jedva cekam 50-tu
joj i jaaaa... |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 24 Mar 2010 - 5:36 | |
| e sad jedva cekam 52 epızodu avanse je obecavajucı jedva cekam da cujem Carlosa kako peva aj aj aj aj aj |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 25 Mar 2010 - 6:16 | |
| Jao kako su lepe slike...msm na tucu sa Khotana |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Mar 2010 - 1:46 | |
| Joj nema ni danas 52-epizoda.... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Mar 2010 - 10:56 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Mar 2010 - 11:21 | |
| Joj nesto mi spor nocas net do bola ne mogu nista da pustim na youtube >S |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 28 Mar 2010 - 5:46 | |
| Evo odgledala i 52 i 53 znaci Camila pupupupu ! Kako me iznervirala .. Jedva cekam narednu videla sam avance da se u njoj Antonio i Sofija nesto raspravljaju. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Apr 2010 - 5:44 | |
| eeeeej,kako napreduje ova serija...ja sam stala na 50-oj...dokle je stiglo? |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Apr 2010 - 7:18 | |
| imam jedno pitanje... je l' ova serija ima puno smeha ili je klasicna telenovela? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 11 Apr 2010 - 19:35 | |
| - Levy's girl wrote:
- eeeeej,kako napreduje ova serija...ja sam stala na 50-oj...dokle je stiglo?
Do 63-ce epizode Moras da gledas nemas pojma kako je zanimljivo, saznali su svi za PRIMOS Y AMANTES, znaci haos je, Antonio priznao Camili da voli Sofiju... Lepe scene, pogledaj nemoj da me razocaras )) Milose ovo nije klasicna novela, mozes da procitas sinopsis ima na srpskom. Znaci ima i humora, ali je novela mnogo nezna.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 12 Apr 2010 - 23:12 | |
| imam 13 epki,ealal mi vera...odgledacu...ne brini nista... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Apr 2010 - 1:47 | |
| Hahaha, joj kako bih ja volela da imam toliko ja ne bih spavala |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Apr 2010 - 4:30 | |
| pa i ja imam jedno 10 epizod da odgledam... cekam jos da mi se to napuni, pa da zasednem i za dva dana sve da odgledam.. |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Apr 2010 - 10:05 | |
| Pas ide na rehabilitaciju gde su svi zavisnici, neko od droge, neko od alkolola, cigareta, on zavisan od sexa Hahahahaha |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 13 Apr 2010 - 22:45 | |
| Stvarno???hahahaha,ma Tiger Woods mu nije ravan... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 16 Apr 2010 - 3:43 | |
| Ma kakvi, zamisli da je i Kamila otisala kod njega s izgovorom da ce i ona da se leci .. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|