| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 27 Jun 2010 - 22:20 | |
| Ponovo se zahvaljujem,jer ne stižem uvek zbog posla i faksa da odgledam...
|
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 27 Jun 2010 - 22:37 | |
| Ja ću da ustajem i da gledam za vreme raspusta, a posle ću nastaviti da gledam na YouTube-u ako uopšte budu bile epizode. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 27 Jun 2010 - 23:31 | |
| |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 2:50 | |
| - Stefy wrote:
- Meni se dopada, Camila mi se najviše sviđa. Postaviću na YouTube preko noći.
zasto ne postavis preko megaupload? jos jedno pitanje nisam razumla posledna opklada sta treba da uradi kamila ako izgubi? |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 2:55 | |
| - ilce wrote:
- Stefy wrote:
- Meni se dopada, Camila mi se najviše sviđa. Postaviću na YouTube preko noći.
zasto ne postavis preko megaupload? jos jedno pitanje nisam razumla posledna opklada sta treba da uradi kamila ako izgubi? Zato što trebam da uploadujem STNHP i Charmed za neki forum, tako da trenutno ne mogu. Možda jednom. :) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 5:00 | |
| Ako izgubi odredjuje Antonio sta ce raditi Kamila :D Mene ne nervira Antonio ni malo, znaci on mi je pravi za ovu ulogu, a Maritza sta reci.. I komentarisala sam vec da mi je smesno ono da je objavila na clanclan, al sta ce se :) Serija... :) |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 7:23 | |
| da,malo trulo,ali ajde....budila sam se jutros za svedocanstva pa sam ionako gledala seriju...obozavam prvu epizodu...extra serija... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 9:29 | |
| - Levy's girl wrote:
- da,malo trulo,ali ajde....budila sam se jutros za svedocanstva pa sam ionako gledala seriju...obozavam prvu epizodu...extra serija...
I ja sam se takođe zbog toga budio. :) I meni malo izgleda glupo to da se klade. |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 19:33 | |
| - Stefy wrote:
- Levy's girl wrote:
- da,malo trulo,ali ajde....budila sam se jutros za svedocanstva pa sam ionako gledala seriju...obozavam prvu epizodu...extra serija...
I ja sam se takođe zbog toga budio. :) I meni malo izgleda glupo to da se klade. Pa ovo je na fol ADCLG tako je bilo na pocetku...kladili se da spava sa njom a posle se zaljubio...hmmm Al cu da gledam svidjs mi se serija ...ok je.... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 19:40 | |
| Meni se baš dopala prva epika...Ana Lucia preslatka kao i uvek... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 19:47 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 20:51 | |
| Woow ova je serija vrh...znaci moram rano da ustajem samo kako bih je gledala :) |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 20:56 | |
| Blago tebi,ja moram na posao,pa hvatam ako uspem noćnu reprizu... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 20:56 | |
| Jutros nisam gledao. Odgledaću kasnije na YouTube-u. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 20:58 | |
| Ima,tamo... Extra bi to bilo... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 20:58 | |
| Jaoo ali stvarno steta sto tako rano pocinje. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 21:00 | |
| Tačno,mislim ajde da imaju reprizu u nekom normalnijem terminu,nego su im termini baš vrh...7:40,a repriza u 3 ujutro... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 22:15 | |
| hah extraa...a bolje da je pocela umesto one serije Srce na dlanu. |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 22:26 | |
| I to je tachno,ali i ta ima reprizu u udarnom terminu...4 ujutro... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 22:43 | |
| Jel neko snimio 1 i 2 epizodu?Ima li na megauploadu sa prevodom? |
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 28 Jun 2010 - 22:58 | |
| Slažem se termin im je očajan... užas blagi... Ali serija vrh,Ana lucia zrači lepotom... tako da pratim... |
|
| |
TeenGirl TVNovele Novi član
Broj postova : 257 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 0:56 | |
| Serija je super............. Samo šteta što je termin u 8.......... Po meni mnogo bolje je da je prikazuju umesto Čari....... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 2:09 | |
| I ja mislim da je bolje da je prikazuju umesto "Charmed". Odgledao sam 2. epizodu na YouTube-u i serija mi se još više sviđa. Camila je tako prelepa i zla. :srcemoje: |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 3:21 | |
| Meni se entrada ne svidja...Ona slova lete ne mozes da ih pohvatas [You must be registered and logged in to see this image.]Zully na entradi [You must be registered and logged in to see this image.]Gledao sam sinoc prvu epizodu,ali ne otpocetka,jer sam mislio da pocinje u 3,a ona pocela prije [You must be registered and logged in to see this image.]Onako svidja mi se...Gledacu dok sam na raspust Ana i Martiza su bas lijepe [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 29 Jun 2010 - 3:25 | |
| Meni se Maritza mnogo sviđa u ovoj seriji. A i mene nerviraju ona slova na intro-u, ništa ne mogu da pročitam. Posle ću postaviti slike iz 1. epizode. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|