| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 23 Feb 2010 - 8:25 | |
| E ljudi jel vi to gledate na tv-u ili na youtubeu?? Ps: Mozda sam ovo vec pitala, nzm :DD |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 23 Feb 2010 - 20:38 | |
| Vala jesi Ali nema veze, na youtube gledamo, i nikako da izadje 30 epizoda j**o ih !!! |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 24 Feb 2010 - 1:12 | |
| Sorry onda :'( Ja bih trebala da pocnem da gledam uskoro Odgledala sam Dame Chocolate... Al nikako da nadjem vremena :'( Ja nzm kako vi to sve stizete :DD |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 25 Feb 2010 - 8:42 | |
| ono kao mogla bi da izadje 32. epizodaaaaaaaaaaaaaa...
EDIT: stigla jeeee...super jeeee...Sofia je konacno pocela da slaze kockice u glavi... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Feb 2010 - 1:04 | |
| Jedva cekam narednu, da spavaju konacno, namuci mi Antonija ova Sofija do besvesti Jednicak nije spavao ni sa jednom duze vreme... Jedva cekam taj cin |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Feb 2010 - 1:23 | |
| da,stvarno ga zalim...ccc lady,pa on spava ceo zivot sa svakom s kojom stigne,i sad da ne moze da se strpi... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 26 Feb 2010 - 3:30 | |
| Hehehe, moja dusa slatka, ja sam opsednuta ovim glumcem... Ali nije isto kad se lati sa onim obicnim tamo devojkama, i sa Sofijom |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Mon 1 Mar 2010 - 0:46 | |
| Eh Antonio ebo ga ti ... jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako sam se iznervirala... 34 je ocajna epizoda ... :S |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 2 Mar 2010 - 0:56 | |
| joj nema 35, joj sad bi slomila ovaj monitor, kako me to nervira.. a jedva sam cekala da svane da gledam.. bog zna, ni do sutra nece imat, a ja cu izludet... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 2 Mar 2010 - 1:01 | |
| Hahaha, u pravu si LILI. Ja sam se do malopre nervirala, sad me proslo jer se nadam da ce sutra biti. Kako se nerviram kad ovo moram da cekam po 100 godina jednu epizodu. |
|
| |
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 2 Mar 2010 - 7:41 | |
| je je je bila je, ali sada ne mogu iscekati 36 ... ova epizoda je bila odlicna, bice zanimljivo sada.. jjedva cekam sutra da gledam... avanse 37 obecava... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 2 Mar 2010 - 23:09 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 3 Mar 2010 - 1:12 | |
| ali ce 37 biti zanimljiva. jedva cekam...ubi me ovo cekanje... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Wed 3 Mar 2010 - 19:40 | |
| Dolazi mi se da pustim da mi se nakupi bar pet epizoda pa da sednem ko covek da odgledam |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 4 Mar 2010 - 0:32 | |
| hahhahah... jes,ali ja ne mogu da izdrzim kad znam da ima |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Mar 2010 - 1:13 | |
| Joj nema 38... Kako se nerviram, pa trebala je danas da izadje, ovo je definitivno serija za koju pojma nemam kad izlazi ... |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Fri 5 Mar 2010 - 6:53 | |
| Jao boze stigli su do 38 a ja se nisam pomerio d 7 ali zato ZACATILLO sam do 24 i jako je dobra i smesna... Ako budem imao vremena pogledacu i ovo! |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sat 6 Mar 2010 - 12:35 | |
| |
|
| |
Lucero TVNovele Novi član
Broj postova : 398 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : con Lucero
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Sun 7 Mar 2010 - 22:28 | |
| Ja sam odgledala 36 , ok je serija |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 9 Mar 2010 - 5:54 | |
| super je...ali 40-a nikako da izadje... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Tue 9 Mar 2010 - 10:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 11 Mar 2010 - 9:04 | |
| aaa pa naravno da sam je odgledala...cekam 43...hvala u svakom slucaju... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 11 Mar 2010 - 11:14 | |
| I ja ocekujem i volela bih da Sofija nije trudna, oduvek mrzim kad se oko toga zaprtlja situacija, pa mu ona ne kaze, po on od nekih levih tamo saznaje... Ove dve tri epizode su mi njih dvoje razdvojeni, a mnogo volim da ih gledam ) Ponce se manje pojavljuje u ove dve tri epizode, jer je bio mnogo bolestan kad su ovo sinimali, pa je uglavnom odradio samo najbitnije scene i to je to ... |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 11 Mar 2010 - 12:08 | |
| i mene jako nerwira to oko trudnoce, a sigurno ce biti, i nedostaje mi ponco, nije zanimljivo kad njega nema.... a vidim ti si mnogo informisana, hahahah cak znas i da je bio bolestan, ahhahah |
|
| |
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... Thu 11 Mar 2010 - 13:02 | |
| zasto te to cudi...ona sve zna....msm da je bio bolestan...hahahaha
ovo sa trudnocom sam ocekivala,iskreno,ali ne ovako brzo...samo ima jos to dete fali...mozda ce ga izgubiti...jel neko gledao original?
a ne brinite...sad ce on brzo da se pojavi ponovo ucestalo...kako samo mi volimo...i jos hiljade drugih devojaka.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
| |
|
| |
| Perro Amor - komentari na slike, novosti i ostalo... | |
|