| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 11 Jan 2010 - 9:22 | |
| hehe hvala Danijele, ceo roman mi je onakav u opisima, ali nisam htela da ubacujem sve te opise u novelu... Samo sam jedan mali deo ubacila... Pisala sam nekad i pesme..ali sam davno izgubila inspiraciju... A sto se tice Aurelije, pa otisla je, ali ne znaci da se nece vratiti ... Videces kako ce se radnja odvijati, zapasce ti vremenski period za oko, ali na taj nacin cemo i postepeno dolaziti do prave istine... - Quote :
- Verovatno ce opet pokusati da rastave V&R. Kad ce vise kraj nevoljama....hehe....Frenk je pozitivan lik?
hm, ko zna uskoro nova epka... |
| | | SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 11 Jan 2010 - 11:04 | |
| PEDESET TREĆA EPIZODASUTRADANNedelja je. Neradni dan. Viki i Ricardo su bili u njihovoj zajedničkoj kući u Mexico City-ju i razgovarali su o braku. Ricardo: Ljubavi, šta misliš da se ti i ja venčamo, da ozvaničimo našu vezu? Viki: Za ljubav nam nisu potrebni nikakvi papiri, ali udala bih se za tebe kad bi me pitao Ricardo: Morao bih da tražim ruku od tvoj oca (potom je počeo da se šali)... ali bi umesto tvoje ruke dobio šamar i istog momenta bih leteo napolje... Viki: Heheh lud si! Za ovih nekoliko meseci, Viki se redovno čula sa roditeljima. Međutim, nikad im nije rekla da je obnovila vezu sa Ricardom. Nije to bio strah od oca, možda jednostavno nije htela da ''baca maler'' na njihovu vezu. Međutim, jednog dana, Rigoberto je odlučio da iznenadi Viki. Zajedno sa suprugom Viktorijom, mladjom ćerkom Maria Hose, stigao je u Mexico. Najpre su stigli u selo. Prvo što je Rigoberto ugledao je ''ništa'' od kuće Fernandez... Rigoberto: Šta, šta se ovo desilo? Gospode Bože! Viktorija: Ne mogu da verujem... Ovde nam je stradao unuk! Rigoberto (ljutito): Od tih Fernandeza samo nesreće mogu da nam dolaze! KasnijeRigoberto je odlučio da iznenadi Viki. Pozvao ju je... Viki i Ricardo su i dalje razgovarali. Zvonio je telefon... Viki: Ja ću da se javim! ......... Halo! Rigoberto: Viki, kćeri, kako si? Viki: O taTa, evo me, odmaram, nedelja je...Kako ste ti mama i seka? Rigoberto: evo nas, malo došli u Mexico... Viki (iznenađeno): Štaaa? U Mexicu ste.... Pogledala je u Ricarda... Rigoberto: Da i sad ćeš da nam kažeš gde si da dodjemo kod tebe... Viki: Ja...ovaj.... Viki je bila iznenadjena ovim.... Rigoberto: Daj adresu Viki čita ocu adresu, a ovaj zapisuje.... Viki je spustila slušalicu. Iako je pokušala da se smiri, bila je jako uplašena... Viki: Ricardo, moji dolaze sad. Krenuli su. Za pola sata će otac saznati celu istinu... Ricardo (ustaje): Viki, niko, ali baš niko, ni tvoj otac, neće nas više nikad rastaviti... Jesi čula... To neću dozvoliti... Viki: Ne znam, Ricardo, ne znam... Ricardo joj prilazi i grli je... Ricardo: Ljubavi, ne boj se..sve ćemo zajedno rešiti... NEŠTO KASNIJE....Ricardo je sedeo u fotelji i ispijao sok. Viki je nervozno šetala po kući... Nije se ona plašila toliko reakcije oca, jer je bila odlučna da brani ljubav. Jednostavno, bila je svesna da se Rigoberto nikada neće složiti sa tim. Ubrzo je i neko zvonio na vrata! Viki je prišla i otvorila ih... Viki: Mama, Tata, Maria Hose... (počeli su da se pozdravljaju) Rigoberto: Kćeri.... Viki je uplaseno gledala u roditelje Rigoberto: Šta je bilo kćeri, nisi srećna što nas vidiš? Viki: Ja..ovaj..... Rigoberto je prvi ušao u prostoriju gde je sedeo Ricardo. Rigoberto: Štaaaaa? Otkud ovaj ovde? (okreće se prema Viki) Viki je prišla Ricardu, uhvatila ga za ruku i rekla: ''Mama, tata, ovo je moje iznenađenje za vas. Udaću se za Ricarda!'' Rigoberto je zanemeo... Počeo je da viče... Rigoberto (ljutito): Da se nisi usudila... Jesi čula! Jedva smo te izvukli iz one krize. Ovaj čovek je kriv za sve naše nevolje. Za smrt vašeg sina, za onaj požar, za sve loše... Ricardo (ustaje): Neću da vam dozvolim da nas ikada više rastavite... Rigoberto: To ćemo još da vidimo... Ricardo: Moj otac jeste monstrum, povredio me je više neko bilo koga... Odvojio me je od Viki, preuveličao nesreću koju je doživeo u Akapulku, gde sam posle izgubio krov nad glavom, majku i sina. S ocem nisam progovorio, odrekao sam se...i sve sam sam počeo iz početka.. Viki: da tata, od nule smo počeli. Živimo od naših plata koje zarađujemo Rigoberto :Viki, kćeri, ne mogu da verujem da si opet sa njim! Viki: volim ga tata, iako sam se sama pokušala da oduprem toj ljubavi, jednostavno nisam mogla... Pokušala sam tata...ali ga previše volim! Rigoberto je zaćutao. Shvatio je da Viki nikad neće odustati od Ricarda i da nikada neće voleti i biti srećna pored drugog muškarca... Znao je da kada ti voljena osoba jednom ''ukrade'' srce, ne vraća ti ga nikad... Ostaješ zarobljen u njegovom srcu, u najlepšim osećanjima i mislima. Tako je Ricardo ukrao Vikino srce i Viki ga nikada nije zaboravila... Rigoberto: Pošto vidim da ne odustaješ, rećiću ti samo jedno: Budi srećna sa njim, ali... (potom se okreće Ricardu) Budem li jednom, ali samo jednom, čuo da moja ćerka nije zadovoljna ili da si je na neki način povredio, kunem ti se da ćeš zažaliti... Ricardo i Viki su se pogledali. Nisu mogli da veruju da im je njen otac dao blagoslov... Ricardo: Obećavam da joj ništa neće faliti, volim je najviše na svetu i nikad je neću povrediti... Nešto kasnije, Viki i Ricardo su rešili da sa njenim roditeljima slave ovaj veliki dogadjaj... Slavlje je trajalo, uz piće i muziku do zore..... MESEC DANA KASNIJE...Nedelja je.... Veliki dan! Viki i Ricardo će se danas zakleti na večnu ljubav! Malobrojni gosti, među kojima su Vikini roditelji, sestra i uža rodbina, Vikine i Ricardove kolege sa fakulteta, i njihovi prijatelji su bili u crkvi i željno čekali da vide Viki. Ubrzo su se Viki pojavila. Bila je obučena u prelepu belu venčanicu. Devojčice iz crkve držale su njenu dugu venčanicu. Ricardo je bio u crkvi i čekao svoju buduću suprugu... Vikin otac Rigoberto je čekao ćerku ispred oltara da bi je uveo u crkvu i predao je Ricardu. Rigoberto je držao ćerku pod ruku i uvodio je u crkvu. Svi su bili očarani Vikinom lepotom... Viki se smeškala i hrabro koračala do svoje jedine ljubavi u životu. Ricardo se isto smešio i čekao ruku svoje voljene... Ubrzo je počela ceremonija... Sveštenik je počeo venčanje... Posle ceremonije sveštenik je upitao Ricarda: ''Da li ti Ricardo, prihvataš Viki za suprugu, da je voliš i poštuješ, dok vas smrt ne rastavi... Ricardo je u jednom dahu odgovorio glasno: DA! Odmah potom se čuo i aplauz. Sveštenik je isto pitanje postavio Viki: da li ti Viki, prihvataš Ricarda za muža, da ga voliš i poštuješ dok vas smrt ne rastavi... ''DA'', odgovorila je Viki... ''Proglašavam vas mužem i ženom i želim vam puno dece! Što Bog sastavi nek čovek nikad ne rastavi! Potom se čuo jedan glasan aplauz. Neko je dovikivao : ''Poljubac, poljubac, poljubac''... Ricardo se okrenuo prema Viki. Prišao joj je i poljubio. Bio je to jedan dug i sladak poljubac, koji je označavao novi početak u njihovim životima! OD NAREDNE EPKE POČINJE NOVI ZAPLET! U SLEDEĆOJ EPOZODI PRATIĆEMO ELENU I DIJEGA (VIKINOG I RICARDOVOG SINA). VIDEĆETE KAKO! VRATIĆE SE I AURELIJA. DA LI ĆE SE POMIRITI SA NICOLASOM? TAKOĐE ĆE SE DESITI JOŠ NEŠTO TU...
ne propustite sledeću epku... |
| | | Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 11 Jan 2010 - 12:18 | |
| WOW, svadba! Nisam ocekivao tako brzo, ali super, lepo si to opisala i konacno lepa desavanja. Znao sam da je Rigoberto dobar covek, od pocetka sam to govorio...Istina je da je mozda nekim delom kriv za sve lose sto im se desilo, ali ja bih tu pre krivcem nazvao tu svadju izmedju porodica, tu zlu silu koja je pokusala da se umesa i izmedju V&R, ali nije uspela. Naravno, najvecim delom je kriv Sebastian! Rigoberto je ipak dobar....Barem sam ja takav utisak stekao....Ipak voli svoju decu, i nikad ne bi uradio ono sto je Sebastian uradio. Uf taj zaplet.....nesto mi govori da ce se opet nesto lose desiti... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 11 Jan 2010 - 12:26 | |
| hehe ova svadba je samo pocetak novih dogadjanja u njihovim zivotima... Uvodicu tako neke dogadjaje u epke, bez predhodne najave na kraju predhodne epke... Sto se Rigoberta tice, nije on los covek, ono sve sto je cinio, cinio je iz razloga sto mu je stalo do cerkine srece. Onda je smatrao da Ricardo nije dobar za nju, ali kasnije se uverio, da se i pored tolike udaljenosti i razdvojenosti toliko vremena, svih desavanja, njih dvoje ipak vole. Znao je da ce ako cerki bude branio brak, samo pogorsati sutuaciju.... SAMO JOS DA NAPOMENEM DA SEBASTIJAN NIKAD NE SPAVA! MA STA TO ZNACILO! - Quote :
- Uf taj zaplet.....nesto mi govori da ce se opet nesto lose desiti...
hm videces.... jos ce se toga izdesavati do kraja... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 9:17 | |
| Snoopy, sta bi sa serijom.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 11:17 | |
| stize epka za nekoliko minuta hehe |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| | | | SNooPy89 TVNovele Novi član
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 11:55 | |
| PEDESET ČETVRTA EPIZODA
Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u Vikinom dvorištu u selu.
SUTRADAN...
Sebastijan je od jednog prijatelja (koji je inače veoma dobar Rigobertov prijatelj) saznao da se Ricardo oženio sa Viki. Nije mu baš bilo prijatno...
Počeo je da viče po kući...
Sebastijan: Ne mogu da verujem! Budala.... Ali tatica ima još jednu osvetu za tebe sine!
da li će Sebastijan pokušati da opet odvoji sina od Viki, saznaćete ako ovu epizodu odgledate do kraja!
Viki i Ricardo su još bili u krevetu. Oboje su se probudli. Pričali su...
Ricardo: Ljubavi, sad smo u braku? Ti si moja supruga i niko nas nikad neće razdvojiti! Viki: Naša ljubav je bila Sudjena ljubav. Koliko sam godina pokušala da te izbacim iz srca, a ti kao da si krpelj, pa nisam uspela da te izbacim. Volela sam te oduvek, kad si mi prvi put prišao na fakultetu... Ricardo: Vidjao sam te ja iz mog dvorišta uvek i imao silnu želju da te upoznam. Ipak su naše porodice sve upropastile... Viki: Samo da nas tvoj otac ne rastavi! Ricardo: Neće moći, kad nas je tvoj otac prihvatio, nas onda niko neće više razdvojiti! Veruj mi, ljubavi moja! Viki: U redu...
Potom su ponovo počeli da se ljube. Strast medju njima je iz dana u dan postajala sve jača i jača. Fraza ''Volim te'' se najviše upotrebljavala u njihovom rečniku...
S druge strane....
Aurelija je rešila da sve vrati iz Evrope... Mislila je da će odlaskom da malo otrgne misli i zaboravi Nicolasa, ali joj je bilo samo gore... Vratila se u Akapulko... Nicolas je i dalje bio u Mexico City-ju (ali nije prodavao kuću u Akapulku) jer mu je starija ćerka bila veoma bolesna... U tim trenucima nije razmišljao ni o Aureliji ni o razvodu. Bilo je to dosta neprespavanih noći, strepnje, nezivestnosti....
Sebastijan je i dalje vikao... Lupita ga je čula iz dvorišta i ušla u kuću da vidi šta se dešava!
Lupita: Zašto vičeš Sebastijane? Sebastijan: Onaj moj glupi sin Ricardo oženio se ćerkom onog skota Rigoberta Sanceza... A ja mislio da su zauvek napustlili Mexico posle onog požara... Lupita: A ne mogu da verujem (Lupita je napravila takvu facu, gde se videlo da se i ona razočarala) Sebastijan: Smišljam na koji način da mu zagorčam sladak život sa onom..onom.. Viki Lupita: Ja znam! Sebastijan: Šta mi predlažeš? Lupita: Pre si pominjao da treba da sastavljaš testament! Pa... Sebastijan: Tačno! Lupita: Pa..izbaci Ricarda iz testamenta! Sebastijan (ljubi Lupitu i govori): Pametnice moja... Tako ću i da uradim! Lupita se samo nasmejala....
S druge strane...
Elena se potpuno posvetila gajenju svog unuka Dijega. Bilo joj je dosta lakše da na trenutak zaboravi navodni gubitak sina, od kako je došao da s njima živi njen drugi sin Santjago. Medjutim, kad god bi pogledala malog Dijega, u njegovim očima bi videla Ricarda. Dijego je zaista ličio na oca...
Elena: Dijego, dodji ovamo (Dozivala je Elena unuka koji je pokušao da otvori spoljna vrata i izadje napolje) Dijego: Baba... Elena: Ajde, dodji ovamo,, ohladi ti se supa... Dijego: Dijego neće da ruca... Elena: Moraš, da bi porastao....
Da napomenem samo još jednu Sebastijanovu surovost. Prilikom prebacivanja stvari iz Mexico City-ja u Akapulko, Sebastijan je ostavio sve slike kod sebe (slike Ricarda i njegovog sina). Elena nije imala nijednu sinovljevu sliku i to ju je veoma pogodilo. Sebastijan joj je rekao da su sve slike izgorele u požaru. Bilo joj je veoma teško zbog toga, posebno zbog činjenice da će Dijego sutra da traži sliku svojih roditelja kad odraste...
SUTRADAN
Sebastijan odlazi kod zapisničara i traži da dodju kod njega da napiše testament... Dva pisara mu govore kako će doći za dva sata kod njega...
Sebastijan se vraća kuću... Lupita je nervozno šetala i razmišljala...Ugledala je Sebastijana...
Lupita: Sebastijane, jesi li napravio testament? Sebastijan: Doći će dva pisara i napraviću Lupita: I, šta si odlučio? Ko će ti biti naslednici Sebastijan: Ricardo neće, za Santjaga se još odlučujem, Frenk sigurno, a i Kristina će dobiti netšo Lupita: Odluči ti kako misliš, ali ja mislim da Sanjtago ne zaslušuje da ga staviš u testament. NIje se lepo poneo prema tebi onda kad si dolazio i mislim da samo naša deca zaslužuju testament Sebastijan: hm...razmiliću o tome (gleda u Lupitu)
Lupita je bila sebična i koristoljubiva osoba. Nije marila za druge, samo je gledala da njoj bude dobro... Nije razmišljala o sudbini Ricarda i Sanjtaga, da li će sutra imati šta, kako će živeti, već je razmišljala da njenoj deci bude dobro i da ih na vreme obezbedi. Zaista se na prljav način, kao i Sebastijan, koristila da bi došla do onoga što je želela
POSLE DVA SATA
Pisari su došli... Sebastijan je počeo da diktira testament.... Aureliju, koja je imala pravo na nasledstvo od oca, nije pomenuo. Da bi joj se osvetio, zahtevao je da ona o odluci testamenta bude obaveštena pismom... DA LI JE OVO BIO SEBASTIJANOV POGREŠAN KORAK VIDEĆEMO U NAREDNIM EPKAMA!
Takodje, iz testamenta je izbacio i Ricarda i Santjaga (posle kratkog razmišljanja) i kao glavnog naslednika imenovao je Frenka... Kristini je ostavio deo....
Takodje, kao i Aureliju, Sebasitijan je zahtevao da se o odluci u testamentu (pre njegovog čitanja) obaveste i Ricardo i Santjago, kao i njegova deca Dijego i Kristina....
U SLEDEĆOJ EPKI NEKO OD GOREPOMENUTIH ĆE SAZNATI ZA ODLUKE TESTAMENTA... KAKO ĆE REAGOVATI? HOĆE LI SE TO MOŽDA NEŠTO DESITI? TAKODJE, NEKO ĆE SAZNATI NEKU ISTINU....
ne propustite sledeću epku
Last edited by SNooPy89 on Thu 14 Jan 2010 - 12:45; edited 1 time in total |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 12:19 | |
| To se i moglo ocekivati od Sebastiana....nista novo! Ali ipak mislim da je pogresan korak ono u vezi Aurelije. Ona se vratila....moguce da ce se s njenim dolaskom neke tajne otkriti, mozda upravo na citanju testamenta. Inace, prvo sam se zbunio jer kao nasledstvo ostavlja Diegu (tako se i unuk zove), ali sam posle skontao da je to njegov i Lupitin sin. Samo ne znam kako misli sa tim da naskodi i osveti se Rikardu, kad njemu ni ne treba njegov novac, srecan je sa Viki i svako ima svoj posao. Odlicno, Snoopy! Kao i uvek.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 12:22 | |
| jao pogresila sam ime.. .u brzini..nije Dijego nego Frenk .... Pa naskodice mu u tom smislu kad RIcardo bude saznao da je otac sve prepisao Frenku a ne bratu Santjagu (s kojim nikako ne moze da dodje u kontakt, a Santjago misli da je mrtav)... Bice mu krivo, jer je Sebastijan bas lose postupio prema njegovoj majci, tj Eleni, iz tog razloga ce ga povrediti! Izdesavace se tu jos neke stvari, a istina ce polako, ali sigurno izlaziti na videlo... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 12:36 | |
| Hoce, bice mu zao, ali opet, ne moze mu Sebastian nista, sad kad je sa Viki....Nadam se da ce sto pre pronaci svog sina Diega! Heh, da, Frenk, .... ali uglavnom, znao sam da je u pitanju Lupitin sin, nju jedino to i interesuje.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 12:47 | |
| Rekla sam ti pre kakva je ona (onda kad je delovala nezainteresovano)..od Sebastijana jos gadosti mozes ocekivati, ubrzo)... Sad gledam da ne duzim ovu seriju, ali ocekuje se zanimljiv nastavak...gde se u svakom trenu moze otkriti istina! Videces! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 14 Jan 2010 - 14:10 | |
| PEDESET PETA EPIZODA
Ricardo se spremao na posao. Viki je sat vremena kasnije trebala da krene na posao...
Viki: Ljubavi, ajde doručkuj prvo, pa onda idi Ricardo: Nemam vremena, već kasnim!
Ricardo je krenuo da izadje. Na vratima je stajao poštar koji i nije stigao da zazvoni na vrata...
Poštar: Dobar dan, Ricardo Fernandez Ricardo: Da, ja sam! Poštar: Imam jedno pismo za vas Ricardo: Pismo? Od koga li je? Postar: Ček da vidim (okreće pismo).... od Sebastijana Fernandeza Ricardo: Tate! (okreće se prema Viki), mora da je saznao da smo se venčali.. (Ricardo se potpisuje, zatvara vrata) Da otvorim pismo, zanima me sta pise Viki: ja od tvog oca nista dobro ne ocekujem! Ricardo: Ni ja, zato otvaram sad pismo... Ali vec kasnim na posao!
Ricardo je počeo da čita pismo
Dragi sine,
Pošto vidim da te ne zanimam više, i da si bez razloga ljut na mene, ovom prilikom te obavestavam da ću te lišiti nasledstva. Stićiće ti obavestenje tome, ali sam ja hteo da te obavestim. Nasledstvo takodje neće dobiti ni tvoj brat Santjago, jer ste vi dvojica nezahvalika koji ne zaslužuju ama baš nista! Nasledstvo će dobiti moj sin Frenk i ćerka Kristina.... Čujem takodje da si se venčao sa onom .... Sančezovom i to je bio dodatni razlog da te lišim nasledstva....
Voli te tata....
Ricardo je pobesneo. Njemu nije stalo do novca koliko mu je bilo krivo što je otac prepisao sve deci iz avanture sa drugom zenom, koju je dobio dok je još bio u braku sa Elenom, tj Ricardovom majkom. Zato je rešio da mu se suprostavi....
Ricardo: Ovo stvarno nije fer... Ma on je ludak! Viki: Smiri se, ne treba nam to nasledstvo, vidiš da nije normalan Ricardo: AA ne brini se..rešićemo mi to! Još danas! Viki: Nemoj da se petljaš sa njim, molim te ljubavi, tako ti Boga! Ne želim više da patim! Ricardo: NE brini ljubavi, samo par reči!
Ricardo je izašao i zalupio vratima. Išao je na posao...
Viki je zaznvonio telefon. Bio je to RIgoberto
Rigoberto: Kćeri kako si mi? Jel sve u redu sa Ricardom Viki: Naravno tata, veoma je dobar i pažljiv prema meni. Nego, uvek problemi sa njegovim ocem! Rigoberto: Znao sam! Kažem ti ja! On će vam mozak popiti! Viki: Ma nije to... Obavestio ga je da ga je lišio nasledstva. Zamisli? Rigoberto: Lud je! Viki: Pošto ga Ricardo nije slušao, rešio sve da ostavi drugoj porodici. E nisam ti rekla , ima dvoje dece sa nekom ljubavnicom... Gospode Bože, otac mu nije normalan! Rigoberto: Sad tek vidim dokle je taj čovek spreman da ide!
Sebastijan takodje, obaveštava i Sanjtaga i pise mu pismo... Elena kad je čula ko je naslednik, poludela je! Čekala je samo trenutak da se Sebastijan pojavi i sve mu kaže!
Santjago: Pusti ga mama, on je monstrum! Neću da imam posla sa takvim ljudima... On nije normalan!
Nešto kasnije...
Ricardo je držao predavanja.. BIo je vidno uznemiren i nervozan... U klupi je sedeo Frenk i razgovarao sa drugovima...
Ricardo je zapazio polubrata... Mrko ga je pogledao...
Ricardo: Vas dvojica da se smirite!
Na kraju časa je sačekao Frenka i tražio mu indeks.. Navodno je hteo da proveri jedan profesorov potpis!
RIcardo: Ej kolega, daj mi indeks casak Frenk: Evo.... (daje mu indeks)
Ricardo je otvorio prvu stranu i ugledao adresu. Posle je otvrorio i ostale strane...
Ricardo: U redu je kolega, možeš da ideš....
Sebastijan je stigao u Akapulko... Došao je u kuću
Elena: Kako se usuđuješ da kročiš ovamo, prokletniče! Sebastijan nije dozvoljavao da ga iko vredja, posebno supruga!
Sebastijan: KOga ti nazivaš proketnikom (uhvatio ju je za kosu) Elena: Pusti me djubre jedno! Kome sam ja decu rodila... Sebastijan joj je opalio šamar... Elena je od siline udarca pala... Potom ju je opet uhvatio za kosu i udarao njenom glavom o pod... Elena: Pusti me... pusti me... Sebastijan: Ti ćeš mene da nazivaš prokletnicom, je li... pa ubiću te!
Potom je ustao i jako je šutnuo... Elena je zajaukala!
Sebastijan: Santjago neće dobiti nasledstvo, a tebe da nisam čuo više da mi se onako obraćaš!
Potom je zalupio vratima i izašao!
Elena je bila sva u modricama. Na glavi je imala ogromnu modricu... Ležala je na podu i plakala
Nešto kasnije i Santjago došao sa suprugom
Santjago: mama, sta ti se desilo... Elena: Saplela sam se i udarila glavom o sto... Vidi kolika modrica.... Santjago: Da nije dolazio otac i to ti uradio? Elena: NIje.. Santjago: Lažeš me majko! Video sam ga u Akapulku Elena: Ne lažem te...nije dolazio Santjago: Dobro, proveriću...
Elena nije želela probleme. Zato je sina lagala. Da li je opet počinila grešku kao onda kad je lagala u policiji, videćemo u narednim epkama!
NEKOLIKO SATI KASNIJE....
Ricardo je stigao do mesta gde je Sebastijan živeo sa ljubavnicom.. Bila je to poveća kuća...
Sebastijan se u medjuvremenu vratio iz Akapulka. U trenutku kada je Ricardo stigao, on je večerao sa decom i Lupitom...
Lupita: Neko zvoni.. Idem da otvorim Sebastijan : Ne, ja ću! Sebastijan odlazi i otvara vrata... Sebastijan: Ricardo! Ricardo: Da, ja sam oče!
Potom je ušao pravo u prostoriju gde su sedeli Lupita, Frenk i Kristina...
Kristina i Frenk su se iznenadili kad su videli Ricarda, posebno Frenk koji ga poznaje kao profesora na fakultetu...
Sebastjan: Šta ćeš ti ovde Ricardo Ricardo: Došao sam, oče, da mi u lice kažeš da me se odričeš i da me iznacuješ iz testamenta...
Frenk i Kristina nisu znali da imaju polubrata, odnosno polubraću!
Frenk: Šta, vi ste mi polubrat? Ricardo: Da, Frenk, ja sam tvoj pulubrat!
U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆETE KAKO ĆE SEBASTIJAN DA REAGUJE NA OVO, A KAKO FRENK. JOŠ NEKO SAZNAJE ZA TESTAMENT I VIDEĆETE KAKO ĆE TAJ NEKO REAGOVATI!
ne propustite sledeću epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 0:28 | |
| - Quote :
- Sebastijan joj je opalio šamar... Elena je od siline udarca pala... Potom ju je opet uhvatio za kosu i udarao njenom glavom o pod...
Elena: Pusti me... pusti me... Sebastijan: Ti ćeš mene da nazivaš prokletnicom, je li... pa ubiću te! Ovo je strasno i zalosno! Nadam se da cemu se Elena osvetiti za sve, jednog dana, i da ce mu sve udarce vratiti! Aurelija saznaje za testament uskoro......heh |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 1:10 | |
| Ove scene sa Elenom potvrdjuju koji je on monstrum! Videces kako ce biti u nastavku... - Quote :
- Aurelija saznaje za testament uskoro......heh
hm, moguce.... veceras nova epka! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 10:38 | |
| PEDESET ŠESTA EPIZODA
Frenk: Zaista ne mogu da verujem. Tata, kako? (pogledao je oca) Sebastijan: On i još jedan momak su moja deca... Oženjen sam njihovom majkom! Frenk: Znači, braća smo (mrko je pogledao Ricarda) Ricardo: Ajde oče, ja čekam! Sebastijan: Nisi mi više sin, uvek si mi se suprostavljao i nikad me nisi slušao. Od mene nećeš dobiti nasledstvo Ricardo: Meni ne treba tvoje nasledstvo, prokleto da je...ali brata Santjaga nećeš da izostaviš... Moram kako znam i umem da stupim u kontakt sa njim! Sebastijan: Nećeš ti meni da naređuješ kako ću da podelim testament! Ti i tvoj brat ništa niste zaslužili! Vi ste dva izroda, proklet dan kada ste se rodili! Ricardo je potom nasrnuo na oca....
Ricardo: Sram da te bude, ti mi otac! Ti si monstrum! Upao si u kuću Sančezovih, kukavički je zapalio i uzeo majci dete..Sram da te bude! Ko zna kakve si još gadosti činio! Ali oče saznaću ja...
Sebastijan je ošamario sina!
Sebastijan: Gubi se iz moje kuće, gubi se!
Ricardo je uhvatio oca za košulju... ''Nećeš me se tako lako otarasiti'' Sebastijan: Ricardo ne izazivaj me! Mogu veoma lako i bolno da ti se osvetim! Gubi se.....
Frenk i Kristina su nemo posmatrali....
Ricardo: Oni neće dobiti nasledstvo... I mog brata i tetku Aureliju ćeš da uključiš.. Inače ću te tužiti! Videćeš
Sebastijan ponovo udara sina... ''Da se nisi usudio''... ''Ubiću te, ubiću ti Viki'', besneo je Sebastijan...
Ricardo: Oče, srešćemo se opet... Potom odlazi....
Frenk: Tata, zašto nam nisi ovo rekao... Sebastijan: Zar ćeš i ti sad da mi prebacuješ... Ostavi me na miru.. inače ću i tebe da izbacim iz nasledstva! Lupita: Smiri se Frenk, to se tebe ne tiče...
Lupita je smirivala sina jer joj je stalo do tog nasledstva. Za ovu celu situaciju izmedju Sebastijana i njegove starije dece lično je ona kriva... To joj je i bio cilj i polako ga je počela da ostvaruje... Lupita se samo slatko nasmešila....
NEŠTO KASNIJE, UVEČE...
Ricardo je došao besan kući...
Viki: Ljubavi...Stigao si Ricardo: Ljubavi! (prilazi, ljubi je)... Potom skida jaknu i besno je baca na krevet... Viki: Izgleda da si se suočio sa ocem Ricardo :Jesam, stidim se što sam njegova krv! Izbacio je i mene i brata i tetku Aureliju iz testamenta. Tetku Meri tek ne pominje... ALi neće to izaći na dobro! Videćeš... Viki: Nemoj da se petljaš, uništiće našu vezu... MOlim te, ljubavi... Ricardo: Ništa se ti ne brini...
Sebastijan je odlučio da ne obaveštava Aureliju o odluci u vezi testamenta... Izlgeda da se bojao još jednog ''otkrivanja'' njegovog ''prljavog veša''... Medjutim, kako Aurelijin najbolji prijatelj radi u sudu, ona je o tome bila obaveštena... Napisala je pismo bratu...
Dragi brate,
Čujem da si odlučio da podeliš nasledstvo. Takodje čujem da si za naslednika imenovao izvesnog Frenka, verovatno je to tvoj sin iz jedne od bezbroj avantura... Brate, ovom prilikom sam htela da te obavestim da to tako neće proći... Tužiću te i napraviti ti takav problem (rećiću sve što znam o tebi) ukoliko za naslednike ne imenuješ Ricarda, Santjaga i mene...
Tvoja sestra Aurelija...
Aurelija nije znala da je Ricardo ''navodno'' mrtav...
SUTRADAN...
Ricardo je držao predavanja prvoj godini... Medju studentima je bio i njegov polubrat Frenk....
Ricardo: Napisaću vam nekoliko primera i svako od vas će da izađe na tablu i uradi.. Znači idemo po redu... (Ricardo zapisuje zadatke)
Nešto kasnie, studenti su počeli da izlaze jedan po jedan i da rade zadatke...
Red je došao na Frenka...
Ricardo: Ko je sledeći...
Neko od studenata... ''Frenk, ti si!''
Ricardo: Ajde da radiš zadatak Frenk: Ne znam... Ricardo: Izađi pomoćiću ti... Frenk: Neću da izađem... Ricardo je pobesneo... ''Frenk, prozvao sam te na tablu, izađi'' Frenk: Rekao sam da neću! Ricardo :U redu, minus...tri minusa, nećeš moći na ispit da izađeš
Frenk je pobesneo... '' Ne interesuje me'', odgovorio je, a potom izašao i zalupio vratima!
Ricardo: A pa dobro i za ovo postoje neke mere! Videćemo šta će dekan da kaže na ovo!
NEŠTO KASNIJE
Sebastijan je razgovarao sa Lupitom. Neko je zvonio na vrata. Bio je to poštar. Nosio je Aurelijino pismo..Aurelija je saznala njegovu adresu i poslala mu pismo...
Sebastijan: Šta, opet pismo? Poštar: Da, potpišite se ovde... Sebastjian: U redu (potpisuje se).... Opa, od moje seke je! Aurelije! Lupita: Šta li hoće? (zabrinuto pogleda Lupita u Sebastjana) Sebastijan: Sad ćemo da vidimo!
Sebastijan otvara i čita pismo nalgas...
Sebastijan: Ne mogu da verujem! Aurelija je saznala za testament! Ko li joj je rekao (odjednom se zabrinuo jer je pomislio da je u kontatku sa Ricardom, a ona živi u Akapulku u neposrednoj blizini Santjaga i Elene, pa se plašio da se istina ne otkrije)..... Lupita: Vidiš da je ona opasnost za tebe... Sebastijan: Vidim! Još sutra ću da preduzmem mere!
Potom uzima jaknu i izlazi napolje...
U SLEDEĆOJ EPKI ĆETE SAZNATI ŠTA ĆE TO DA URADI SEBASTIJAN? TAKOĐE ĆEMO PRATITI I OSTALE LIKOVE...
|
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 13:22 | |
| Hah, znao sam da ce se javiti Aurelija....samo da sto pre sazna da je Rikardo "navodno" mrtav i da sve razotkrije...Mozda preko Santjaga sazna....Mozda se sretnu.....Jedva cekam nastavak! Nije mi samo jasno da li Frenk dobar ili los.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 13:36 | |
| heh pa Frenk je malo povredjen posto je saznao da mu otac ima i drugu porodicu... Pa se zato u ovoj epki lose poneo prema Ricardu, iako je i on zrtva svog oca... Videces u nastavku kakav je on zapravo
hehe, pa ocigledno je otprilike sta ce se desiti, msm da mozes da predpostavis Sebastijanov plan... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 15 Jan 2010 - 13:49 | |
| PEDESET SEDMA EPIZODA Sebastijan je otišao kod Migela... Kucao je na vrata.... Sebastijan: Migele, Migele... U tom trenutku, Migel je bio sa devojkom u sobi... Nije čuo Sebastijanovo lupanje na vrata... Sebastijan: Gde li je ovaj skot! (potom je otisao do prozora sobe gde se nalazio Migel i počeo ga dozivati) Sebastijan: Migeleee Migel se trgao, jer je čuo Sebastijana... Klemensija: Ljubavi, nemoj da otvaraš vrata.. Migel: Moram, posao zove! Migel je otvorio vrata... Sebastijan :Pa gde si ti, znaš li koliko te zovem Migel: Devojka mi je tu... Bio sam s njom u sobi, pa sam te čuo kad si vikao ispod prozora... Sebastjian: Prvo, isteraj devojku iz kuće... Imam jedan poslić za tebe, koji se tvoje devojke ne tiče... Migel je otišao u sobu, bacio Klemensijine stvari na krevet i naredio da ide... Migel :Ajde oblači se i idi.. Imam posla Klemensija: ALi.... Migel: Nema ali.. moraš... Ubrzo se Klemensija obukla i otišla... Sebastijan :E slušaj šta ću ti reći... Prvo, moraš da angažuješ one likove koji su meni zapalili kuću! Onu dvojicu... Ja nikako ne mogu da ih dobijem na telefon, a ne znam gde žive! Migel: U redu... Sebastijan: Hadjemo zajedno kod njih i da se na jednom mestu dogovorimo šta treba da uradite za mene! ŠTA JE TO SEBASTIJAN NAMERAVAO DA URADI, SAZNAĆETE AKO EPKU OTPRATITE DO KRAJA!S druge strane, Ricardo je odlučio da ''progleda kroz prste'' Frenku i ne prijavi ga za ovaj incident kod dekana... Nakon napornih predavanja došao je kući! Ricardo: Viki, viki... hm, nema je... Mora da je na predavanjima! Viki je, dolazeći s posla kući, srela Sebastijana, koji je sa Migelom krenuo kod ona dva momka zbog plana... Sebastijan: Oo pa koga ja to vidim... Moju snajku! Viki je ćutala Sebastijan: Znači ti si moja snajka! Migel je odmeravao Viki.... Sebastijan: Nego, lutko, ne zanima me tvoj muž Ricardo, nije mi više sin, pa vas zato neću da razdvajam.... Viki: I da sad hoćete, ne bismo vam dozvolili... Sebastijan: Misliš, hoćeš li da se kladimo? Viki: Ne želim da se kladim... Ja volim Ricarda i uvek sam ga volela i to niko ne može da promeni...Idem, mnogo žurim Sebastjian se smejao....... Doviknuo je Viki: Pozdravi mi mog izroda Ricarda i poruči mu da ne moli mog sina Frenka za novac.. .A mislim da će vam zatrebati.... Nastavio je da se smeje Viki (pomisli u sebi): Kakav ludak... Dragi Bože! Viki je stigla kući. Bila je bleda u licu... Ricardo: Viki... Viki je zagrilila Ricarda.... ''ljubavi'', prošaputala je Ricardo: Ljubavi, šta je bilo Viki: Srela sam tvoga oca... Ricardo: Molim? Šta, gde? Viki: Blizu crkve... Ricardo (uznemireno): Jel ti nešto uradio, jel ti rekao nešto? Viki: Rekao je da se ne slaže sa našim brakom i da može da nas rastavi kad poželi.... I poručio ti je da ne tražiš ništa od Frenka kad dobije nasledstvo! Ricardo: Prokletnik! Nek samo pokuša... Da vidiš kako me je danas iznervirao taj Frenk! Nevaspitanko jedan! Valjda pošto je saznao da sam mu brat, danas se zainatio i nije hteo na tablu... I na kraju je izašao Viki: Svašta... Ricardo: Sledeći put će videti! I on i otac! NEŠTO KASNIJE...Sebastijan i Migel su došli do tih momaka. Dogovarali su se oko Sebastijanovog plana! SUTRADAN...Jutro je... Ptice su već odavno ustale i zapevale svoju jutarnju pesmu. Sunce je već odavno izašlo... Posle noćašnje kiše i nevremena, priroda je ponovo oživela. Na nebu se mogao videti po koji tmurni oblak, koga je sunce koristilo da se skriva, dok se ''igralo'' žmurke... Duvao je ne baš jak vetar, ali dovoljan da poslednji zuti list na obližnjem drvetu ne odoli udarima... Ostalo, skroz ogolelo drveće, njihalo je svoje grane... Pravi dan za spavanje! Viki: Ricardo, budi se... Posao! S druge strane, Aurelija je uobičajeno rano ustala. Sanjala je neki košmar i nije mogla da spava nakon tog sna... Onako obučena u bade mantil, otišla je u kuhinju da skuva sebi čaj.... Neko je lupao na vrata... Aurelija: Ko li je to sad? Otisla je da otvori vrata... Medjutim, u kuću su upala tri mladića, sa čarapama preko glave i naoružani... Aurelija je vrisnula Aurelija: AKo želite novac, tamo je u ormanu (pokazuje na orman)... Jedan od njih je izvadio pištolj i pucao u Aureliju... Pucao je četiri puta... Aurelija je pala... Migel: Momci, hajdemo sad... mrtva je... Požurite, stićiće murija i pohvataće nas... Aurelija je ostala da leži na podu u lokvi krvi.... U SLEDEĆOJ EPKI VIDEĆEMO ŠTA SE DO DESILO SA AURELIJOM, DA LI ĆE OSTATI ŽIVA ILI ĆE, NAŽALOST, PODLEGNUTI ZADOBIJENIM POVREDAMA...JOŠ ĆE SE NEŠTO SAZNATI U SLEDEĆOJ EPKI zato ne propustite sledeću epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 16 Jan 2010 - 5:27 | |
| Mislim da ce Aurelija preziveti i da ce se osvetiti bratu. Zanimljiv je susret izmedju Viki i Sebastiana, mislio sam da ce nesto da joj uradi (mada, ne sumnjam da hoce, u narednim epkama). |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 17 Jan 2010 - 12:16 | |
| PEDESET OSMA EPIZODA
Nakon Aurelijinog upada u kucu, Migel i ostala dvojica su se razbezali... Jedan od prolaznika je video da se nesto desilo i sacekao da njih trojica odu, pa da on udje u Aurelijinu kucu...
Tako je i bilo... Prolaznik je zatekao Aureliju na podu. Lezala je bez svesti u lokvi krvi...
Prolaznik: Ova zena je mrtva! (potom joj opipava puls)...Ne nije... ima znake zivota! Moram brzo pozvati hitnu pomoc....
Nekoliko minuta kasnije, Hitna pomoc je stigla i odvezla Aureliju u bolnicu. Medjutim, kako se radilo o teskim povredama, Aurelija je odmah prebacena u bolnicu u Mexico City-ju. Na mesto gde se desio pokusaj ubistva, ubrzo je i policija stigla....
u kuci Ricarda i Viki
Ricardo: Ljubavi... Viki: Molim... Ricardo: Nista, samo sam hteo da ti cujem glas... Viki: E ludice moja (prilazi i ljubi ga)... RIcardo: Kada pocinje tvoja omiljena serija? Viki: Sad ce u osam, posle ovih vesti.. Ricardo: Pusti vesti da vidimo sta kazu!
Viki pusta TV...
Na vestima je kao udarna vest objavljeno o napadu na Aureliju...
Spiker: Ranjena trideset devetogodisnja zena u Akapulku. Policija trazi pocinioce!
Ricardo: Gospode Boze, ludog li naroda! Sta je ovo, sta se desava (ne sumnjajuci da je rec o njegovoj rodjenoj tetki) Viki: Molim te, promeni kanal, jezim se kad nesto tako cujem! Ricardo je poslusao Viki ne sluteci da je mogao da drasticno promeni svoju sudbinu, da nije promenio kanal!
Spiker: Kao sto smo napomeniuli u uvodnim vestima, 39-godisnja zena, Aurelija Fernandez tesko je ranjena sa cetiri metka u grudi, kada je na nju grupa mladica nasrnula. Po recima ocevidca, koji je video kako mladici izlaze iz kuce u kojoj se dogodio pokusaj ubistva, rec je bilo o trojici mladica koji su bili obuceni u farmerke i sa carapom preko glave. Policija jos ispituje ovaj slucaj i moguce motive napada... Povredjena je u teskom stanju , prebacena je u bolnicu u Mexico City-ju i lekari se bore za njen zivot!
Medjutim, za razliku od Ricarda, vesti je gledao njegov brat Santjago i majka. Santjago je sat vremena nakon sto se desila nesreca cuo sta se dogodilo, ali nije predpostavljao da je zrtva njegova tetka. (Napomenula sam da zive u neposrednoj blizini)
Santjago (ocajnicki): O Boze, pa ovo je tetka Aurelija! Dragi Boze.... Odmaj idem za Mexico city.. Samo da zovnem direktora (tj Aurelijinu ljubav, Nicolasa)...
Santjago uzima telefon i poziva Nicolasa...
Satjago: Nicolase Nicolas: E Santjago... Santjago: Brate, desilo se nesto strasno kod mene, toliko strasno da moram u Mexico City...Hteo sam da te pitam, kome da poverim firmu, jer cu nekoliko dana najverovanije ostati Nicolas: Petersenu.. Nego, ako mozes da mi kazes, sta se to desilo? Bas si me uplasio! Santjago: Neko je pokusao da ubjie moju tetku... Prebacena je tu u Mexico City u bolnicu...Najzalije mi je to sto sam tek sad saznao da ona ustvari zivi blizu moje kuce...
Napomenula bih cinjenicu da je Nicolas znao, pored toga sto zna gde Aurelija zivi, znao je gde Santjago zivi, jer su njih dvojica u medjuvremenu postali dobri prijatelji Nicolas: Bas mi je zao prijatelju! (ne sluteci da je zrtva Aurelija), nadam se da ce ti se tetka oporaviti Santjago: I ja se nadam... Premlada je da umre. Samo 39 godina! U tom trenutku Nicolasa je nesto steglo u grudima. Osecao se kao da brodom udara o ledeni breg i brod pocinje da tone.. Zadrhtao je... Nicolas: Cek brate, posto sam u glavnoj bolnici u Mexico City-ju, mogu da se raspitam za njeno stanje. Kako se zove? Santjago: Aurelija.... Aurelija Fernandez....
Nicolas je prebledeo.. Ruka u kojoj je drzao slusalicu je zadrhtala... Nicolas: Mooolim, ponovi jos jednom! Sanjtago (zacudjeno): Aurelija Fernandez! Ona je moja tetka! Sto znas je? Nicolas: Ajde prijatelju dodji ti, pricacemo o svemu, javicu ja Petersenu da nas menja...
Nicolas je pojurio ka urgentnom da se raspita o Aurelijinom stanju... Iako je vec imao ozbiljnih problema, jer mu je cerka bolesna, i ovo ga je sad snaslo!
Nicolas: Molim vas, jel ovde primljena devojka, po imenu Aurelija Fernandez.. MOlim vas... Zena na recepciji: Da, jedna tesko ranjena devojka.. Nicolas: Ja sam njen prijatelj. Moram da znam kako je... Zena; To morate pitati doktora... Ona je na hirurgiji, trenutno je operisu Nicolas: U redu, hvala vam Zena na recepiciji: To je treci sprat, pa od lifta levo.. Nicolas: Znam, hvala vam
NIcolas je odjurio do treceg sprata... Nije imao strpljena da ceka lift...
U cekaonici su se nalazile Aurelijine dve prijateljice, bivsi muz i cerka... Cerka je plakala...
Nicolas je seo na klupu, vidno uznemiren...
U SLEDECOJ EPIZODI VIDECEMO DA LI CE AURELIJA PREZIVETI.. TAKODJE CEMO VIDETI DA LI CE RICARDO IPAK DA SAZNA ZA TETKU, SRETNE SANTJAGA I OKTRIJE CELU ISTINU. SAZNACEMO KAKO JE SEBASTIJAN REAGOVAO NA OVU VEST!
ne propustite sledecu epku |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 18 Jan 2010 - 8:19 | |
| Heh, Sebastian kako moze da reaguje, verovatno ce biti tuzan sto se Aurelija preziveti. Vazan je lik za novelu i verujem da ce da prezivi....Ali i ukoliko ne prezivi nekako ce preko nje da se sazna istina, verovatno. |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 18 Jan 2010 - 11:05 | |
| - Quote :
- Heh, Sebastian kako moze da reaguje, verovatno ce biti tuzan sto se
Aurelija preziveti. Vazan je lik za novelu i verujem da ce da prezivi....Ali i ukoliko ne prezivi nekako ce preko nje da se sazna istina, verovatno. hm, da napomenem da Sebastijan jos ne spava... jos ce problema praviti Sto se tice Aurelije, videcemo sta ce se to desiti sa njom, ali svakao da je ona jedan od kljucnih likova za dalji tok radnje.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 18 Jan 2010 - 13:40 | |
| PEDESET DEVETA EPIZODA
Nesto kasnije je izasao doktor iz operacione sale...
Rodjaci Aurelijie Fernandez...
U istom trenutku svi prisutni, koji su cekali informacije o njoj, su ustali....
Leo: Ja sam njen muz, bivsi muz Doktor: Operacija je prosla u najboljem redu, izvadili smo metke, sledecih 48 sati bice kriticno i znacemo da li ce preziveti...
Za Nicolasa su poslednjih nekoliko meseci, bili najtezi trenuci zivota. Najpre mu se cerka tesko razbolela, a sad i Aurelijin zivot visi o koncu...
Nicolas je izasao u hodnik i zapalio cigaru... Gledao je kroz prozor i razmisljao..
Nicolas: Dragi Boze, samo da preizivi.... Auri volim te..nemoj da mi umres..... (Krenule su mu suze na lice)
NESTO KASNIJE
Nicolas je pre nego sto se popeo na treci sprat, tj na hirurgiju, supruzi rekao da je otisao do stana (koji imaju u Mexico City-ju).
Santjago se, pre nego sto je krenuo za Mexico City, raspitao gde je prebacena Aurelija.
Ubrzo je i stigao... Na recepciji se raspitao gde se Aureljia nalazi i odjurio gore...
Nicolas i dalje bio u cekaonici... Sanjtago ga je zapazio
Sanjtago: Nicolase, odkud ti ovde? Nicolas: Cekam vesti o tvojoj tetki! Santjago: Znas moju tetku? Nicolas: (uhvati za rame Sanjtaga): Eh moj prijatelju... Aurelija je... (zastao je) Santjago: Sta brate? Nicolas: Aurelija je jedina žena koju sam voleo i koju i dalje volim... Tvoj otac i deda su nas na najsuroviji način rastavili još dok smo bili mladi, ali ja nisam prestao da je volim ni tad... Santjago: Ne mogu da verujem! Nicolas: Cim si mi rekao koliko godina ima, a pritom i da ti je tetka, predpostavio sam da se radi o Aurelji...Povezao sam prezime i godine i sve mi je bilo jasno... Sta li se desilo, ko je imao motiva da puca u nju? Santjago: Ne znam, iskreno, ko je takav monstrum da to uradi....
Aurelijin bivsi muž je slušao ovaj razgovor i saznao istinu, koja ga je godinama kopkala. Odnosno, saznao je ko je taj čovek za kim je Aurelija godinama patila i zbog čega je njihov brak i propao...
Sebastijan je čuo na vestima šta se desilo.... Takodje je čuo da je Aurelija još živa...
Sebastijan: Nesposobnjakovići jedni, jer moguće da je nisu ubili....
Potom je besno uzeo telefon i pozvao Migela...
Sebastijan: Migele, budalo jedna nesposobna, sestra mi je i dalje živa! A ja sam naredio da je ubijete! Migel: Pucao sam ja četiri puta i ne verujem da je ono preživela... Mada sam čuo na vestima da je u teškom stanju... Veruj mi, ono neće moći da preživi.. Sebastijan: Nemoj ti meni veruj...ja sam vam nešto naredio.... Smesta da odeš da saznaš u kojoj je bolnici i da tamo završiš posao... Jesi li čuo! (Besno spušta slušalicu...
da li će Migel nešto pokušati, saznaćete u narednoj epki
SUTRADAN
Viki i Ricardo su otišli na posao...
Frenk, Sebastjianov najmladji sin, plod njegove avanture sa ljubavnicom nije otišao na fakultet... Sebastjan ga je zapazio...
Sebastijan: Ej ti, šta ćeš u ovo doba kući, zar nisi na fakultetu? Frenk: Imam ispit kod onog... onog tvog sina... Sebastijan: Ricarda? Frenk: da kod njega i ne nameravam da idem! Sebastijan: E svašta s tobom Frenk: E tata, Ricardo mi je na fakultetu zapretio da će da mene i Kristinu ostavi bez nasledstva! A njegova supruga, ona VIki, što mi takođe nešto predaje, ga je podržala u svemu!
Naravno da je Frenk ovu poslednju rečenicu izmislio...Ali pošto ''krv nije voda'' i kako su neka deca zparavo kopije svojih roditelja, nema sumnje da i Frenk duboko u sebi krije tu zlobu i pokvarenost...
da li se to novi Sebastijan rodio?
Sebastijan: I tako kažeš sine... A pa imam ja recept za moga sina i snaju! (da li je ova rečenica možda nagoveštava da je na pomolu novi udarac porodici od strane Sebastijana)?
SUTRADAN
Aurelija se probudlia iz kome.. Osećala se loše, ali nije bila u životnoj opasnosti...
Doktor: Kako ste? Aurelija: lo...oše.... (jedva je govorila) Doktor: Nemojte da pričate, odmorite se, idem da obavestim vašu porodicu da ste upravo izašli iz kome.. Aurelija: ja ne...mam... po..rodi..cu.... Doktor: Imate, tu vam je muž, ćerka, jedan momak i još jedan čovek..od juče su neprestano u bolnici... Aurelja: ćerku... ho..ću da vidim..ćerku... Doktor: sad ne možete da primate posete... kasnije ćemo je dovesti..odmorite se...
Doktor je potom izašao i obavestio da je Aurelija van životne opasnosti i da će se oporaviti!
Nicolas je osetio olakšanje. Osetio je kao da se oslobodio teškog tereta koji je uvek išao za njim i koga nije mogao da se otarasi..
Nicolas: Hvala Bogu!
U SLEDEĆOJ EPKI SAZNAĆETE DA LI ĆE MIGEL IPAK UBITI AURELIJU ILI ĆE MOŽDA BITI OKTRIVEN? TAKOĐE ĆE NEKO SAZNATI JOŠ NEŠTO! VIDEĆEMO DA LI TO SEBASTIJAN NAMERAVA DA SE PONOVO OSVETI RICARDU I VIKI I MOŽDA IH RAZDVOJI?
|
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 18 Jan 2010 - 13:56 | |
| - Quote :
- da li će Migel nešto pokušati, saznaćete u narednoj epki
Hoce, naravno, ali nece uspeti...hehe...Mozda ga otkriju, mozda pobegne. Bilo bi dobro kad bi ga otkrili, da otkrije Sebastiana.... - Quote :
- da li se to novi Sebastijan rodio?
Jeste, definitivno. Ja sam mislio da je Frenk pozitivna licnost, ali sam pogresio. Heh, valjda nece imati keca od Rikarda i Viki...salim se...heh Ponovo ce Sebastian pokusati da ih razdvoji....Kad ce se taj covek zasititi zlobe. Bas me zanima kakav ce kraj docekati, da li ce biti kaznjen za svoja zlodela... |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ | |
| |
| | | |
Page 10 of 14 | Go to page : 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|