REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Broj postova : 472
Godina : 35
Fan-gif : Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 2mexys8

Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 _
PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyMon 18 Jan 2010 - 14:08

Quote :
Ponovo ce Sebastian pokusati da ih
razdvoji....Kad ce se taj covek zasititi zlobe. Bas me zanima kakav ce
kraj docekati, da li ce biti kaznjen za svoja zlodela...

Videćeš da li će pokušati da uradi nešto... On je čovek koji živi da drugima nanosi bol...Da li će dočekati kraj kakav svi očekujemo, ili će se desiti nešto drugo? Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 61244
Back to top Go down
http://www.niksicafe.com/
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 8:20

ŠEZDESETA EPIZODA

Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 2rpsk1d

Migel je saznao gde se Aurelija nalazi.... Spremao se da krene, medjutim zazvonio mu je telefon. Bio je to jedan od momaka koji su upali u Aurelijinu kucu i pokusali da je ubiju...

Pako: Migel, izgleda da nam je policija za petama, ona devojka koju smo pokusali da ubijemo je prezivela i izgleda da se oporavlja...
Migel: Znam....
Pako: Šta da radimo, Aurelija će nas prepoznati i ne gine mi mnogo godina na robiji
Migel: Ja se tamo ne vraćam više! Izvini sad, moram da idem!

Migel je krenuo ka bolnici...

Aurelija se ponovo probudila. Ponovo je molila doktora da razgovara sa ćerkom....

Nicolas je bio ispred i čekao pravi trenutak da udje i da razgovara sa njom... Bivši muž je primetio tu Nicolasovu ushićenost i odmah nakon što je ćerka izašla iz sobe gde je ležala njena majka, uzeo ju je za ruku i odveo iz bolnice...

Nicolas nije čekao ni minuta. Ušao je u sobu...

Nicolas: Ljubavi...
Aurelija: Nicolase...
Nicolas: Da, ja sam ljubavi (uhvatio je Aureliju za ruku i počeo da ljubi)
Aurelija: Odlazi, odlazi... Ne želim da te vidim!
Nicolas: Ljubavi, dozvoli mi da ti objasnim što sam otišao!
Aurelija: Znam, ne moras nista da mi objasnjavas
Nicolas: Ljubavi, oprosti mi, molim te...
Aurelija: Sta da ti oprostim? Dete ti je bolesno, ja tu nemam sta da ti oprostim, samo jednostavno ne mogu da podnesem ni minut da nismo zajedno
Nicolas: Evo, cerka mi se oporavlja, nakon toga trazicu razvod supruzi i bicemo zauvek zajedno
Aurelija: Nemoj nista da radis, kad se oporavim, resila sam da nesto obavim, i nakon sto to uradim, zauvek odlazim odavde
Nicolas: Necu ti to dozvoliti, Aurelija, ne mogu da živim bez tebe!

Utom je ušao i Santjago

Santjago: Tetka!
Aurelija: Santjago...
Santjago: Čuo sam na vestima šta ti se desilo. Tetka, ko je to učinio
Aurelija: Neki momci su došli i jedan je pucao u menne
Santjago: ALi ko je to učinio
Aurelija nije htela da kaže bratancu da je to možda Sebastijan uradio. Nameravala je da se osveti Sebastijanu, ali na njen način. Da li će i kako to učiniti, saznaćete ako budete i dalje pratili ovu web novelu!
Sanjtago: Ne znam, sve mi se čini da je otac kriv za to..
Aurelija: Misliš
Santjago: Ma ne znam, sve mi je tu sumnjivo, najpre način na koji je Ricardo poginuo! Pa onda i kuća u selu koja je izgorela... Ma ne znam... tetka, ali otac nije normalan!
Aurelija: Šta to pričaš? Ricardo je mrtav?
Sanjtago: Da tetka! Prošlo je dosta vremena od toga

Aurelija je bila ubedjena da je i ovaj napad na nju samo jedan od Sebastijanovih zlodela i rešila je da mu se sama osveti! Kako, videćete!

Nešto kasnije

Migel je došao u bolnicu. Medjutim, još na putu za bolnicu premišljao se šta da uradi. Pako mu je javio da im je policija za petama, a i ni Sebastijanu ne može baš da veruje...

Ipak, na kraju odlučuje da otputuje negde daleko. Rešio je da ne izvrši plan i ubije Aureliju! Uputio se ka izlaznim vratima. Rešio je, takođe, da podigne sav novac koji je Sebastijan preneo na njegov račun, a kojim je trebao da isplati i onu dvojicu s kojima je upao u Aurelijinu kuću....

Sebastijan je razmišljao kako da se osveti Ricardu i Viki. Ta njegova opsesija da naudi najbližima, iz dana u dan je postajala sve jača! Osećao je mržnju prema rodjenom sinu, kakvu ni životinja nikad ne bi osećala prema svom mladunčetu.

Ni Elena nikad nije mogla da shvati šta se to desilo sa njim. Iako je sa ocem oko onog parčeta zemlje koja je pripadala Sančezovima, uvek pravio probleme istima, ipak je prema porodici bio korektan. Nikada nije maltretirao a kamoli tukao Elenu. Prema deci, Ricardu i Santjagu je, takodje bio, u dobrim odnosima... Šta li ga je promenilo, to samo on zna!

NEKOLIKO SATI KASNIJE

Sebatijan je pozvao Migela... Medjutim, javio se Pako...

Sebastijan: Halo, Migel mi treba
Pako: Gazda. ovde Pako, Migel nije tu. A i novac u banci koji ste nam ostavili nije tu. Neko je sve podigao!
Sebastijan: Šta?
Pako: Izgleda da je Migel to uradio i otišao negde!
Sebastijan je pobesneo... Bacio je slušalicu i izjurio napolje!

NEKOLIKO MESECI KASNIJE....

Aurelija se postepeno oporavljala od nesreće... Nicloas je prešao da živi kod nje dok se ne okonča njegov razvod sa suprugom. Sebastijan je otputovao u Australiju. Imao je razloga da pobegne, jer je Aurelija preživela i smatrao je da će ga sigurno tužiti zbog napada...

Viki se poslednjih dana osećala loše. Nije dolazila na posao...

RIcardo: Ljubavi, zašto ne ideš kod lekara
Viki: Ricardo, imam iste simptome kao kad sam bila trudna! Izgleda da sam stvarno trudna!
Ricardo: Ljubavi (ljubi je), čini mi se da ćemo dobiti bebu! Ali svejedno, idi kod lekara i proveri!
Viki: U redu...

Nešto kasnije, Viki je otišla kod lekara i potvrdila svoje sumnje... Za nekoliko meseci u Vikino i Ricardovo ljubavno gnezdo useliće se još jedan ptić, još jedan život, kao kruna njihove večne ljubavi!

OD SLEDEĆE EPIZODE VELIKA ISTINA ĆE BITI JOŠ BLIZA VIKI I RICARDU. NA ŠTA MISLIM, VIDEĆETE, AKO BUDETE PRATILI EPKU! DA LI ĆE BITI OTKRIVENA ILI NE? SEBASTIJAN ĆE SE PONOVO VRATITI, DA LI ĆE SE SA NJIM VRATITI I PROBLEMI, VIDEĆEMO!

ne propustite sledeću epku
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Broj postova : 315

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 8:43

Pretpostavljao sam da ce se Sebastian vratiti....Ipak, serija ne moze da prodje bez njega, kao glavnog pokretaca radnje. Bice jos problema sigurno....ali dobro je sto ce poceti da se otkriva istina, mislim da Sebastian moze gadno da prodje kad se sazna da ih je medjusobno lagao...a za one pozare ipak nemaju dokaza. Ne znam ni kako bi dokazali da je on poslao bandite da napadnu Aureliju...Ona zna istinu, ali ne verujem da ima kako da dokaze.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 8:48

Quote :
ali dobro je sto ce poceti da se otkriva istina, mislim da
Sebastian moze gadno da prodje kad se sazna da ih je medjusobno
lagao...a za one pozare ipak nemaju dokaza. Ne znam ni kako bi dokazali
da je on poslao bandite da napadnu Aureliju...Ona zna istinu, ali ne
verujem da ima kako da dokaze.

Aurelija će kroz jedan, da kažem potez, imati sve dokaze protiv Sebastaijana... U pravu si da se od njega očekuju problemi, posebno kada Ricardo ponovo bude nešto učinio, jer Sebastijan nikom ne ostaje dužan :D

kasnije, nova epka...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 9:21

Jedva cekam da vidim taj potez! Trenutno mi nista ne pada napamet sta bi to moglo biti....ali bas mi je drago!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 9:22

Quote :
Jedva cekam da vidim taj potez! Trenutno mi nista ne pada napamet sta bi to moglo biti....ali bas mi je drago!

I ja jedva cekam da pisem taj deo koji ce i biti najzanimljiviji!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 10:28

To mi lici na ono: ETAPA FINAL, ili ETAPA CULMINANTE....Najzanimljiviji deo, ali i najtuzniji, posto se blizi kraj....Nadam se da kod tebe nece biti tako...heh
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 10:37

Quote :
To mi lici na ono: ETAPA FINAL, ili ETAPA CULMINANTE....Najzanimljiviji
deo, ali i najtuzniji, posto se blizi kraj....Nadam se da kod tebe nece
biti tako...heh

heh pa videces, pokusavam da skratim roman, jer ako bih sve pisala...novela bi mi imala sto epizoda, Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 671130 ali svakako da cu tom delu da posvetim navise paznje...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 14:00

ŠEZDESET PRVA EPIZODA

NEKOLIKO MESECI KASNIJE...

Šta se to dešavalo za ovih nekoliko meseci?
Aurelija i Nicolas su se venčali. Nicolas je odlučio da pomogne Aureliji u njenoj osveti bratu...

Ricardo i Viki su se polako spremali za novu ulogu, ulogu roditelja. Viki je u trudnoći bila pomalo tužna, jer nije prošao dan a da se nije setila svog ''navodno'' mrtvog sina... Stalno joj je u glavi bila ta prva trudnoća i iščekivanje rodjenja njene bebe... Takodje, pomalo se plašila da se nešto slično ne desi opet. Medjutim, Ricardo ju je ubedjivao da nikome neće dozvoliti da njoj i bebi naude na bilo koji način!

Posle nekog vremena....

Viki se porodila. Viki i Ricardo su postali roditelji preslatke devojčice...

POSLE ŠEST GODINA

U kući Santjaga...

Santjago: Mama, imam da ti kažem nešto važno!
Elena: Šta sine...
Santjago: Nicolas je otvorio predstavništvo u Mexico City-ju pa te obaveštavam da se selimo u Mexico City za nekoliko dana...
Elena (zbunjeno): Ovaj...sine, ja ...znaš... ja i Dijego ostajemo ovde...
Santjago: Ali mama, zašto tako kažeš, Dijegu ide dobro škola i da bi se usavršavao, neophodan mu je veliki grad. A i Mexico će mu pružiti više mogućnosti
Iako se Sebastijan šest godina nije javljao Eleni, niti je dolazio (odselio se u Australiju i nije se više vraćao), ona se plašila da on se on opet ne naljuti i učini nešto. Jasno joj je zapretio da ne sme da se seli nigde iz Akapulka...
Sanjtago: Mama, selimo se svi zajedno i gotovo!

Santjago odlazi...

Za ovih šest godina, Santjago je živeo sa majkom, bratancem, suprugom i ćerkom. Bratanca Dijega je voleo kao rođenog sina i ni u čemu ga nije razdvajao od svoje ćerke.. Satjagova ćerka je završila osnovnu školu i nameravala da upiše muzičku gimnaziju. Svirala je violinu i bila na takmičenjima gde je uvek postizala zapažene rezultate...
Jedanaestogodišnji Dijego, Vikin i Ricardov sin, bio je izuzetan đak i takođe se bavio muzikom, kao i njegova sestra od strica. Svirao je gitaru. Sa svojih par drugova i jednom drugaricom provodio bi veći deo vremena posle škole, i svirao sa njima (svako od drugova je imao različit istrument i kad zasviraju, podsećali bi na jedan bend)

DIjego: Kad malo odrastemo, a nadam se da će mi i striko pomoći novčano, pa da napravimo bend... A društvo, šta mislite
Serhio: Nije loša ideja Dijego!
Rebeka: Druže, pa to je sjajno...
Dijego: I ja bih to voleo...

Osim što je bio nadaren za muziku, Dijego je bio odličan matematičar. Trebao je da za nekoliko dana učestvuje na državnom prvenstvu iz matematike, koje se održavalo u Mexico City-ju.....

Aurelija je živela braku sa Nicolasom. U medjuvremenu su dobili sina...

Ricardo i Viki su uživali u roditeljstvu. Svaki slobodan trenutak su provodili sa svojom mezimicom.... Oboje su i dalje radili na fakultetu, s tim sto su postali glavni profesori svojih predmeta...

Fernanda: Jedva čekam ponedeljak da krenem u školu
Ricardo: heh i ja sam tako pričao kad sam trebao da krenem u školu,
Fernanda: Upoznaću puno drugarica
Viki: Da....Ajde idi sad da opereš ruke pa da ručamo...

Sebastijan je, kao što sam napomenula, ovih šest godina proveo u Australiji. Radio je u firmi, koja je iz godine u godinu počela da belezi znatan pad prihoda... Čak su i jedan ogranak u Argentini morali da zatvore...

Sebastijan: Valjalo bi se povezati sa nekom moćnom kompanijom da ne propadnemo!
Joakim: Znam jednu ovakvu u Akapulku. Jedan mladji čovek je vlasnik i čujem da je jedna od vodećih u Mexicu
Sebastijan: Moramo se povezati sa njima nekako...

Ispostavlja se da ja firma u Akapulku u stvari Nicolasova firma i da je ona zaista za ovih šest godina veoma uspesno poslovala i da je postala vodeća u Mexicu.... Da li će to doći do poslovnog parnerstva između Nicolasa i Sebastijana?

NEKOLIKO DANA KASNIJE....

Elena, Dijego i Santjago sa porodicom preselili su se u Mexico City. Kupili su veliku kuću i tu nastavili da žive svi zajedno!

Mala Fernanda je krenula u školu.

Sebastijan se odlučio da vrati u Mexico i pokuša da se poveže sa tom firmom i tako spasi firmu u kojoj radi od propasti....

novi likovi u seriji

-ADRIJANO ZENDEJAS-DIJEGO, VIKIN I RICARDOV SIN
-LUSIJANA SANČEZ-VIKINA I RICARDOVA ĆERKA (DEBI ULOGA)
-ADRIJAN FEGUSTO-SERHIO,DIJEGOV DRUG (DEBI ULOGA)
-DORA LUKAS-REBEKA, DIJEGOVA DRUGARICA (DEBI ULOGA)

U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆEMO DA LI ĆE SEBASTIJAN SRESTI NICOLASA I DA LI ĆE SKLOPITI SARADNJU? VIKI I RICARDO ĆE VIDETI SINA, ALI DA LI ĆE GA PREPOZNATI? DA LI SEBASTIJANOV DOLAZAK OPET DONOSI SAMO NEVOLJE, ILI ĆE NEŠTO DRUGO BITI U PITANJU? PRATIĆEMO I OSTALE LIKOVE I DEŠAVANJA

ne propustite sledeću epku...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 14:17

Viki i Rikardo ce videti sina? Konacno...Ja mislim da ga nece prepoznati, ali ipak ce neki utisak da ostavi na njih, nece bas proci nezapazeno pored njih....

Iznenadilo me je ovo posle 6 godina....Najpre zbog Diega, sto je toliko vec porastao, a ne znam koliko je upucen i sta su mu pricali za roditelje...Sve ce biti nadoknadjeno, nadam se! Inace, svidja mi se sto si svi nekako srecni, veseli, sto VyR imaju jos jedno dete, i NyA,....Lepi trenuci u seriji, super!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyTue 19 Jan 2010 - 14:39

Code:
Iznenadilo me je ovo posle 6 godina

Pomenula sam možda pre nekoliko epizoda,negde u komentarima, da će ti baš zapasti za oko termini,tj vreme u seriji.... nemoj da se iznenadiš, ako ih bude opet hehe, jer je takva radnja u seriji!

Code:
Viki i Rikardo ce videti sina? Konacno...Ja mislim da ga nece
prepoznati, ali ipak ce neki utisak da ostavi na njih, nece bas proci
nezapazeno pored njih....

Videćeš na koji način će ga videti, i kakav će utisak da stvori njegova pojava na Viki i Ricarda

E da u sledecoj epki cemo saznati isto sta je Elena pricala Dijegu za roditelje...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyWed 20 Jan 2010 - 12:39

ŠEZDESET DRUGA EPIZODA

Sebastijan je otišao u Nicolasovu firmu.

Sebastijan: Ja sam direktor ogranka kompanije ''Dobra nada'' koji se nalazi u Sidneju. (potom mu pruza ruku i predstavlja se)... Sebastijan Fernandez
Nicolas: Drago mi je, Nicolas Perez, vlasnik ove firme (Nicolasu je skrenulo pažnju prezime Sebastijana, s obzirom da se Aurelija tako devojački preziva)
Sebastijan: Vlasnik ove kompanije, Karlos Kokis, me je poslao da vam predložim da se naše firme ujedine..
Nicolas: Moram dobro da ramislim o tome, ali u svakom slučaju ostavite podatke i o odluci ćete biti obavesteni....

S druge strane, Dijego se spremao da krene na državno takmičenje iz matematike koje se održava u prostorijama Ekonomskog fakulteta...

Elena: Sine, ajde doručkuj pa će striko da te odvede do fakulteta
Dijego: Evo, samo da se spremim
Santjago: Ajde, spremi se i krećemo...

Viki i RIcardo...

Ricardo: Ljubavi, hoćemo li da doručkujemo pa da zajedno krenemo na fakultet
Viki: Ajde, imamo vremena, takmičenje počinje tek za dva sata...

Utom je ušla Fernanda

Fernanda: Mama, tata, nemojte danas da me čekate, vratiću se sa drugaricama iz škole
Ricardo: heh u redu...

DVA SATA KASNIJE

Dijego je stigao na fakultet.

Viki, Ricardo i još troje kolega su bili dežurni na tom takmicenju...

Ubrzo su takmičari ušli.. Viki je podelila zadatke...

Ricardo: Sad ću da vas prozovem da bih upisao ko je od takmičara prisustvovao danas takmicenju. Treba da vas je 50... Pa da počnemo....

Franko Bunjez (dečkić iz zadnjeg reda podiže dva prsta i potvrđuje prisutnost)
Hulija Horhes...Dijego Peres, Borhe Borhes, Sandra Kores......... DIJEGO FERNANDEZ!

Na pomen ovog imena, Viki se naglo okrenula... Pogledala je baš u Dijega, još i pre nego što je on stigao da se javi i potvrdi svoju prisutnost...Kao da je nešto povuklo da pogleda baš u svog sina...

Dijego se javio...

Ni Ricardo nije bio ravnodušan... Ime i prezime ovog dečaka ponovo su u njemu probudili misli na svog sina! Medjutim, kako su i Viki i Ricardo znali mnogo osoba koji se ovako prezivaju, pa i par njih s ovakvim imenom, nisu ni predpostavljali da im je sin tako blizu...

Ricardo: Pošto sam vas sve prozvao, možete početi sa radom!

Za to vreme Viki je bila jako uznemirena... Osećala je neki nespokoj, imala neki predosećaj koji joj nije dao mira.. Stezalo je u grudima kao nikad pre... Setila se trenutka kada je poslednji put videla svog sina!

Ta jaka veza, taj spoj, ta urodjena ljubav prema detetu je omogućila Viki da od toliko dece, pogleda baš u svog sina. Kad god bi ga pogledala, lupalo bi joj srce i proradio majčinski instikt... Ali, ni sama nije bila svesna toga...

Dijegu je Elena ispričala šta se desilo sa njegovim roditeljima. Rekla je onu verziju koju joj je Sebastijan nametnuo. Za njegovog oca je rekla da je poginuo, a za majku da je umrla na porodjaju . Dijego je verovao u ono što mu je baka ispiričala. Iako nije imao ono najvažnije, ono najsvetije, beskrajnu ljubav roditelja, ipak se pomirio sa svojom sudbinom i nastavio dalje... Imao je beskrajnu ljubav svoje bake, koja je, nakon ''navodne'' smrti Ricarda, svu ljubav poklonila njegovom detetu, tj svom unuku...

Nešto kasnije, Nicolas je stigao kući...

Aurelija: Ljubavi, stigao si
Nicolas: E imam da te pitam nešto, ali pre nego što te pitam, kaži mi gde je Horhe (Aurelijin i Nicolasov sin)?
Aurelija: Igra se sa drugovima
Nicolas: E super... Slušaj... malopre je kod mene dolazio jedan stariji čovek i ima u Australiji ogranak firme i direktor je tamo. Preziva se isto Fernandez, pa sam pomislio da li ga možda poznaješ..
Aurelija: Da nije Sebastijan Fernandez (potom odlazi do fioke, vadi album i pokazuje njegovu sliku).. Jel ovaj čovek?
Nicolas: E da taj!
Aurelija: E on ti je moj čuveni brat, onaj kome ću da se osvetim! Onaj koji me je povredio, uzeo nasledstvo, upropastio mi zivot, Onaj koji me je onda ranio i umalo nisam umrla! Onaj monstrum koji ne voli nikog! (svaku sledeću rečenicu Aurelija je naglašavala sve jačim i jačim tonom!
Nicolas: Smiri se, predpostavljao sam da je reč o nekom tvom rođaku
Aurelija: I kaži mi, šta je tražio?
Nicolas: Hoće da se poveže sa mojom firmom!
Aurelija: Šta, nisu valjda propali... hm..
Nicolas: Ne znam, razmišljam još šta ću da uradim. Finansijski mi se isplati, jer bih povezivanjem, dobio određene akcije, tj pravo na prihode u njihovoj firmi..
Aurelija je pogledala u Nicolasa i nasmejala se!
Aurelija: Nicolase, prihvati to! To je savršena prilika da se napokon osvetim mom bednom bratu sa sve!
Nicolas: šta? Ne misliš valjda...
Aurelija: Ti ćeš mi pomoći da saznam o njemu neke stvari i na kraju ću ga uništiti! Ne govori čiji si muž i mi se ne poznajemo, a ti pokušaj da stekneš njegovo poverenje.. kazaću ti njegove slabe tačke
Nicolas: U redu, obećao sam ti da ću ti pomoći da mu se osvetiš...
Aureija: Brate, napokon ću da ti se osvetim!

ŠTA NAMERAVA TO DA URADI AURELIJA, VIDEĆEMO U NAREDNIM EPKAMA!

NEKOLIKO SATI KASNIJE

Opet gužva u amfiteatru. Za koji trenutak očekuje se proglašenje najboljeg matematičara u državi!
Ricardo i Viki su ostali da gledaju proglašenje pobednika... Takmičari su sedeli i željno iščekivali rezultate....

Ubrzo je stigao čovek sa rezultatima i diplomama....Obratio se prisutnima

Dragi matematičari,

zaista mi je bilo drago da ste učestvovali u ovolikom broju i mnogo smo ponosni na vas... Najbolji su pobedili, ali ni vi ostali koji niste, ne treba da očajavate! Samim učestovanjem na ovako jednom velikom takmičenju,svi ste pobednici... A sada da pročitamo najbolje....

Treće mesto i osvojenih 92 boda od maksimalnih sto imao je....Franko Bunjez...Čestitamo!

Franko je izašao i primio diplomu...

Drugo mesto i osvojenih 96 bodova imala je Sandra Hores..Čestitamo!

I prvo mesto i maksimalnih sto i pravo učešća na medjunarodnom takmičenju mladih matematičara imao je Dijego Fenandez! Svaka čast momče!

Viki je zbunjeno gledala u čoveka koji je čitao rezultate. Odjednom, suze su joj krenule na oči...

Ricardo: Ljubavi, šta ti je?
Viki: Ne znam!

Mali Dijego je izašao i primio diplomu... Kao pobednik, obratio se prisutnima!

''Drago mi je što sam pobedio u izuzetno jakoj konkurenciji i obećavam vam da ću se vratiti sa medjunarodnog takmičenja sa jednom od medalja'' Hvala vam svima!

Viki nije mogla da zaustavi suze... Taj neki čudan osećaj koji je imala od kad je prvi put ugledala ovog dečaka sve jače je stezao... Gušio ju je! Imala je želju da priđe dečaku i snažno ga zagrli... Ali nije! Nije imala snage!

Ricardo: Znam šta ti je! Uznemirio te ovaj dečkić koji se isto preziva i zove kao naš pokojni sin! Hajdemo odavde!

Ubrzo su svi izašli... Viki je ćutala do kuće... Zaista se osećala veoma teško....

Ricardo: Viki, shvati, naš sin je mrtav!
Viki: Ne znam Ricardo koji je ovo osećaj, ali onaj dečkić je ostavio jak utisak na mene!
Ricardo: I na mene, jer se i naš sin tako zvao! Nemoj više da misliš o tome, samo sebe opterećuješ!
Viki: Ne mogu Ricardo, shvati (potom je opet počela da plače)...

U SLEDEĆOJ EPIZODI NEKO ĆE SRESTI NEKOGA.... RICARDO ĆE SE SUKOBITI OPET SA OCEM, A OVAJ ĆE ODLUČITI DA MU SE OSVETI ZA TO... NA KOJI NAČIN?

ne propustite sledeću epku
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyWed 20 Jan 2010 - 13:46

Prelepo! Svaka cast, ovo je definitivno jedna od najboljih i najemotivnijih epizoda!
Prvo, svidja mi se tvoja originlana ideja, susret roditelja sa sinom na takmicenju iz matematike, a uz to, jos je on i pobednik. To nigde do sada nismo videli, zato je i tako upecatljivo. Jedna jako vazna pobeda u zivotu jako mladog bica, u prisustvu svojih roditelja, za koje, nazalost, ne zna. Ali oni su tu, uz njega, na tako vazan dan za njega!
Ovo Vikino plakanje je bas emotivna scena, prvi put sam cak i zamislio glavnu glumicu u toj ulozi, odlicno bi joj stajalo!
Takodje mi je drago sto Aurelija zapocinje svoju osvetu, bas je nasla dobar nacin, nisam ocekivao, ali je odlicno, nadam se da ce Sebastian patiti sto vise!

Bravo!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyWed 20 Jan 2010 - 13:55

heh hvala Danijele!

Quote :
Prvo, svidja mi se tvoja originlana ideja, susret roditelja sa sinom na takmicenju iz matematike, a uz to, jos je on i pobednik.Jedna jako vazna pobeda u zivotu jako mladog bica, u prisustvu svojih
roditelja, za koje, nazalost, ne zna. Ali oni su tu, uz njega, na tako
vazan dan za njega!

Ovo mi je bila ideja da Viki i Ricardo sretnu sina na tako vazan dan za njega! Videćeš možda još ovakvih situacija, vezano za Viki i Ricarda i njihovog sina... Zaista će se svi na kraju iznenaditi kad saznaju istinu, videćeš zašto.
Quote :

Takodje mi je drago sto Aurelija zapocinje svoju osvetu, bas je nasla
dobar nacin, nisam ocekivao, ali je odlicno, nadam se da ce Sebastian
patiti sto vise!

Da, započinje svoju osvetu, za koju će možda trebati duže vreme da je sprovede u delo, ali će mu se na kraju ipak osvetiti... videćeš kako!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyWed 20 Jan 2010 - 14:49

ŠEZDESET TREĆA EPIZODA

Ricardo je skuvao čaj Viki i pokušavao je da je umiri...

Ricardo: Ne znam zašto si takva! I ja sam voleo svog sina i čak sam imao prilike da ga gledam kako raste! Bio sam jako vezan za njega! On me je održavao u životu, bez njega bih poludeo, jer ništa nisam znao o tebi... Pa se opet kontrolišem i suzbijam svoja osećanja!
Viki: Ali shvati me, došlo mi je da plačem i ne možeš me ubediti drugačije
Ricardo: I naš sin bi bio vršnjak onog dečaka koji je pobedio... Ali moramo se pomiriti da ga više nema! Teško je i meni, ali moram ići dalje, zbog naše ćerke Fernande! Ajde smiri se, ona uskoro treba da dođe iz škole i ne bi volela da te vidi takvu!

Mala Fernanda se vraćala iz škole sa drugaricom Kolin...

Fernanda: Hoćeš li kod mene da dođeš sad? Da uradimo zajedno domaći i da se posle igramo
Kolin: Ne mogu, idem sa mamom i tatom kod tetke, ali ću se vratiti i možda popodne dodjem!
Fernanda: U redu...

Nešto kasnije, Fernandda i Kolin su se rastale. Fernanda se sama vraćala kući...Bila je zamišljena..

Sebastijan je stigao u Mexico City. Vozio je auto i razmišljao...

Sebastijan (misli): Ih kad bi prihvatili da povežemo firme, to bi bilo zaista dobro... Ovako ćemo, bez njihove pomoći propasti, a ja ću ostati bez svog novca... Tolike godine sam radio i ne smem dozvoliti da ostanem bez ičega...

A inače, firma je propala, kako zbog otkazivanja saradnje nekih veoma uticajnih i moćnih poslovnih partnera (za sta je Aurelija bila najviše kriva), kako zbog raznih nepravilnosti u poslovanju te kompanije... Odnosno, firma je bila samo maska dobre, uspešne kompanije, jer je Sebastijan poslovao suprotno zakonima i pravilima poslovanja. Sve te ilegalne radnje prikrivao je veoma uspešno, da se čak to nije moglo prometiti ni u finansijskim izveštajima na kraju poslovne godine...

Fernanda nije stala na pešački prelaz, nego je, ne osrvrćući se levo desno, krenula da prelazi ulicu... Sebastijan se kretao prema tom pešačkom prelazu...

Kočnice su zaškripale... Fernanda je vrisnula!

Sebastijan je izašao iz automobila...

Sebastijan: Pobogu dete, pa vidiš li šta radiš. Umeš li ti da prelaziš ulicu?
Fernanda: Izvinite, ja sam kriva!

Sebastijan se zagledao u njene krupne crne okice. Podsećale su ga na nekoga...

Sebastijan: Idući put da paziš kako prelaziš ulicu... Kako tako lepa devojčica da bude neoprezna tako?
Fernanda: Zamislila sam se... Još jednom izvinite
Sebatijan nije mogao da odvoji pogled od nje... Upitao ju je za ime...
Sebastijan: Kako se zoveš?
Fernanda: Fernanda Fernandez
Sebastijan: A je li? I ja sam Fernandez, Sebastijan Fernandez
Fernanda: Tako se i moj deda zove, ali nisam ga nikad upoznala
Sebastijan: Molim? Da nisi ti ćerka Ricarda i Viki?
Fernanda: Da, ja sam njihova ćerka!
Sebastijan je zanemeo... Pred njim je stajala njegova unuka! Nije mogao da veruje!
Sebastijan: E pa lutko, ja sam tvoj deda! Ricardo, tvoj tata je moj sin!
Fernanda: Zaista? Ne mogu da verujem!
Sebastijan: Ajde uđi u kola da te odvezem kući
Fernanda: Ajde...

Fernanda nije bila upućena u zlobu i pokvarenost svoga dede... Viki i Ricardo nikada o tome nisu pričali. Jednom je Ricardo pomenuo ćerci da ne zna gde mu je otac, ali da postoji!

Sebastijana je interesovalo gde Viki i Ricardo sada zive... To je bio razlog zašto je želeo da poveze malu Fernandu...

Fernanda: Evo stanite ovde, tu živim! Hvala vam, baš ću reći tati da sam vas srela
Sebastijan: Bolje mu ne pričaj ništa, nisam u dobrim odnosima sa njim... Jel dogovoreno?
Fernanda: U redu onda... Zdravo.....deda!

DA LI OVO SEBASTIJAN OPET NEŠTO SMERA, SAZNAĆETE U NAREDNIM EPKAMA!

u kući Fernandezovih

Fernanda: Mama, tata stigla sam
Ricardo: O srećo tatina (podiže je)... kako je bilo u školi?
Fernanda: Odlično!
Viki: S kim si se vratila?
Fernanda: Prvo sa Kerol, pa sa jednim čikom (urbzo je zastala jer se setila šta je obećala Sebastijanu)

Viki i Ricardo su se pogledali...

Ricardo: Kakvim čikom Fernanda?
Fernanda: Pa ovaj...
Viki: Reci kakvim čikom?

Fernanda je odlučila da sve kaže

Fernanda: Srela sam drugog dedu. Tvog oca, tata!
Viki i Ricardo: Moolim?

Viki je zanemela...Ricardo je pobesneo!

Ricardo :Kako, gde si ga srela...
Fernanda: Umalo me nije udario kolima, jer sam bila neoprezna. Izvini tata, ali opet nisam gledala kad prelazim ulicu!
Ricardo: Ovo više ne sme da se ponovi! Zabranjujem ti da vidjaš tog čoveka

Potom je Ricardo izašao i uputio se ka automobilu...

Ricardo: sad ću da ti pokažem oče sa kim ti imaš posla!

NEŠTO KASNIJE

Ricardo je stigao u stan gde je Sebastijan živeo sa drugom porodicom... U kući je bio samo Frenk!

Frenk: Ti!
Ricardo: Gde je otac? Gde je!
Frenk: Ne znam! Ne interesuje me (potom je krenuo da zatvori vrata, medjutim Ricardo ga je sprečio i ušao je u kuću)
Ricardo: Aha, znači nije u kući, a pa sačekaću ga...
Frenk: Odlazi, ne zelim da povrediš mog oca... Braniću ga i od tebe i od svakog ko pokuša da mu naudi
Ricardo: NE mešaj se u nešto što ne znaš...
Frenk: Neću ti dozvoliti da ga povrediš na bilo koji način!

Ubrzo je i Sebastijan stigao...

Sebastijan: Ricardo, ti!
Ricardo: Kako se usuđuješ da prilaziš mojoj ćerki! Skote jedan matori, ubiću te! (Potom je udario oca)

Frenk je pritrčao i opalio Ricardu šamar...

Ricardo: Ti mali, skloni se..ovo je nešto između mene i njega!
Sebastijan je vratio sinu šamar!
Sebastijan :Neću dozvoliti da me jedno kopile poput tebe šamara!
Ricardo: Još jednom li te čujem da si prišao mom detetu, ubiću te!
Sebastijan se samo nasmejao!

Potom je Ricardo izašao i zalupio vratima

Sebastijan je brisao krv iz usta...

Sebastijan: Dugo već odlažem ono što nameravam da učinim, ali ovaj put neću oklevati! Čuvaj se Ricardo!

Frenk: Tata uz tebe sam!

U SLEDEĆOJ EPKI SAZNAĆEMO ŠTA ĆE TO SEBASTIJAN DA URADI! KAKO ĆE VIKI REAGOVATI NA SVE TO? DA LI JE OVO NAGOVEŠTAJ NOVE BURE?

ne propustite narednu epku
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 8:07

Cim sam procitao da Fernanda ide sama, a Sebastian vozi auto, odmah sam povezao i pretpostavljao sam da ce se tako nesto desiti. Ali ono sto me je iznenadilo je to sto je Fernanda ispalila Sebastiana i rekla sve svojim roditeljima, bas mi je drago, nisam ocekivao!

Podsetila me situacija malo na jednu scenu iz ERDA, kada Karmen tako pokusava da se zblizi sa devojcicom, samo sto je ta mala sve slusa, a Fernanda je pametnija...heh, to su deca, naivna, neiskvarena, najverovatnije ce Sebastian poceti da se vrti oko dece, verujem i da ce ih oteti pri kraju....Sve se od njega moze ocekivati!

E da, sto se tice Vikine reakcije kada je srela sina, to je sasvim razumljivo sto se potresla, kao i Rikardo, jer sigurno je tesko kada procitas isto ime i prezime, osobe za koju misle da je mrtva....Svesni su da je to slucajnost, ali nesvesno osecaju nesto drugo, ako me razumes...heh...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 8:16

Quote :
Ali ono sto me je iznenadilo je to sto je Fernanda ispalila Sebastiana
i rekla sve svojim roditeljima, bas mi je drago, nisam ocekivao!

Da posto se ''izletela'' kako bi se opravdala ipak je sve rekla! Ali neće biti svesna kakve će probleme izazvati ovim!

Quote :
Svesni su da je to slucajnost, ali nesvesno osecaju nesto drugo, ako me razumes...heh...

da, razumem te, ipak, kao što kažu krv nije voda, postoji tu neko osećanje, nešto sto ih vezuje, neka viša sila, ali niko od njih nije svestan toga!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 8:18

Quote :
Ali neće biti svesna kakve će probleme izazvati ovim!
Mislis sa tim sto je rekla? Ali mislim da je to dobro sto je rekla, jer mogla bi gore proci da je precutala, mnogo gore...U svakom slucaju, stvorice se problemi.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 8:37

Quote :
Mislis sa tim sto je rekla?

Da je prećutala, možda nista ne bi bilo, ali pošto je rekla, definitivno će se stvoriti problemi, videćeš o čemu mislim (upravo sad pišem to)... Sebastijan stvarno nema srca!
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 9:07

ŠEZDESET ČETVRTA EPIZODA

Nicolas je pozvao Sebastijana i rekao mu da prihvata povezivanje firmi...

Viki je bila očajna saznanjem da je Sebastijan ponovo ušao u njihov život... Ricardo se, nakon svadje s ocem, vratio kući...

Ricardo: Ljubavi, moj otac nam neće više smetati!
Viki: Ricardo, ja stvarno više ne mogu! Tvoj otac nam nikada neće dati mira! Ponadala sam se za ovih šest godina da je zaboravio na nas, a on se opet vratio u naše živote!
Ricardo: Nemoj tako ljubavi, neću dozvoliti da nas taj gad opet povredi!

SUTRADAN

Ricardo je odvezao ćerku u školu. Nije joj dozvolio da ide sama, da slučajno ne bi opet naletela na Sebastijana....

Medjutim, Sebastijan je čekao unuku, sakriven iza drveta u blizini škole... Pratio je Ricarda i strpljivo čekao da on ode, kako bi prišao maloj...

Posto je Ricardo otišao, Sebastijan je prišao devojčici

Sebastijan: Nisi održala obećanje. Rekla si roditeljima da si me srela
Fernanda: Slučajno sam pomenula da sam se vratila sa nekim čikom i na kraju, sam sve rekla...
Sebastijan: Dobro, nebitno... Nego (uzima dva papira iz džepa) imam nešto da dam tvojim roditeljima. Ali pazi, nemoj da pomešaš.. Ovaj je za mamu i daj joj da ti otac ne vidi... A ovaj daj ocu...
Fernanda: Zašto da dam mami a da tata ne vidi?
Sebastijan: Zato što će tata sve pogrešno shvatiti ...Razumeš me?
Fernanda: Dobro!
Sebastijan, potom, vadi iz džepa čokoladu i daje unuci
Sebastijan: Evo uzmi....

Fernanda uzima čokoladu, pozdravlja se sa Sebastijanom i odlazi u školu...

ŠTA LI JE TO SEBASTIJAN ŽELEO DA PORUČI VIKI I RICARDU?

NEŠTO KASNIJE

Aurelija je razgovarala sa Nicolasom

Nicolas: Imamo sad Sebastijana u šaci. Prihvatio sam da nam se povežu firme. Mojoj firmi to neće škodoti, čak ću i koristi imati od toga...
Aurelija: Pokušaj da se zbližiš sa njim, otkrij sve njegove taktike kojim posluje, možemo da izvučemo nešto iz toga
Nicolas: Ne brini, prepusti sve meni... Osvetićeš mu se za zlo koje ti je naneo!
Aurelija: Dabome, platiće on meni! Polako ću prikupljati informacije o svemu, pratiću ga u stopu, makar godinama potrajalo to! Ali će osetiti na svojoj koži ko je Aurelija! Platiće mi za sve!

Viki je došla po Fernandu. Čekala ju je u blizini škole...

Fernanda: Mama, evo me!
Viki: Kako je bilo u školi?
Fernanda: Dobro... E mama, onaj čika... deda... poslao je nešto tebi i tati? Evo ti... (Fernanda daje papir majci)
Viki: Šta? Opet si ga srela? Ne mogu da verujem! Daj mi to! (besno uzima papir od ćerke)...Hajdemo kući...

Nekoliko minuta kasnije stigli su kući. Ricardo je i bio na poslu. Fernanda je otišla da se igra...
Fernanda je uzela papirić. Ruke su joj drhtale... Znala je da joj Sebastijan ništa dobro ne poručuje! Krenula je da čita...

Sebastijan je otišao da preda testament. Celokupnu imovinu i prepisao je na Frenka...

NEŠTO KASNIJE

Ricardo je stigao kući...

Ricardo: Ljubavi, stigao sam...

Viki je samo ćutala... Pre toga, uzela je od Fernande ceduljicu koju je Sebastijan poslao Ricardu i rekla joj da ništa ne govori ocu o susretu sa Sebastjanom...

Ricardo: Ljubavi, šta ti je?
Viki: Ništa... umorna sam...Idem da legnem....

SUTRADAN...

Viki je ustala veoma rano. Ricardo je i dalje spavao... Ušla je u Fernandinu sobu... Prišla joj je i pomilovala je po kosi.. Tužno je posmatrala ćerku...

NEŠTO KASNIJE

Ricardo je otišao na fakultet... Viki nije otišla na posao. Iskoristila je što je sama da uradi nešto...

Pakovala je stvari... Kada je spakovala, uzela je papir i olovku i na stolu ostavila poruku Ricardu...

Ubrzo je izašla. Krenula je po ćerku Fernandu, koja se nalazila u školi...

ŠTA JE TO SEBASTIJAN PORUČIO VIKI, TE JE ONA ODLUČILA DA O VAKO POSTUPI? KAKO ĆE RICARDO DA REAGUJE KAD PROČITA PORUKU OD VIKI?
OD NAREDNE EPKE, VELIKA ISTINA POSTAJE JOŠ BLIZA... O ČEMU SE ZAPRAVO RADI, SAZNAĆETE OD NAREDNE EPKE...

ne propustite!

Last edited by SNooPy89 on Thu 21 Jan 2010 - 9:10; edited 3 times in total
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 9:09

Da je precutala, Sebastian bi joj se stalno priblizavao, a roditelji nista ne bi znali, samim tim, dete je u opasnosti, jer Sebastian uvek ima lose namere! U stanju je sina svog da ubije, zasto ne bi i unuku.....Heh, mozda ovo zvuci strasno, ali tako je....Ko zna sta bi s njom radio, a roditelji nista ne bi znalo....Na to sam mislio, ali ko zna sta sad sledi...Heh, izvini sto ti se mesam u posao, heheh Odlicne su te situacije, ima prostora dosta za nagadjanje i komentarisanje...a ja sam se previse uneo....
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 9:23

Quote :
Heh, izvini sto ti se mesam u posao, heheh Odlicne
su te situacije, ima prostora dosta za nagadjanje i komentarisanje...a
ja sam se previse uneo..

heh ma opušteno, drago mi je što pratiš moju novelu. Takodje je i meni zanimljivo kada čitalac pokušava da predpostavi šta će dalje biti, pa ga autor novele iznenadi nekim dogadjajem, situacijom koju najmanje očekuje... I ja u tvojoj noveli pokušavam da pogodim šta bi to dalje, u narednim epkama, moglo biti, hehehe ali dosad mi nijednom nije uspelo. Uvek nas iznenadiš novim dogadjanjima!

Što se Sebastijana tiče, moguće je da bi se petljao oko unuke, da roditeljima nije rekla, monstrum je on, ali je isto pogrešila i što im je rekla... videćeš u narednoj epki zašto! Već sam u ovoj poslednjoj naglasila da je Viki otišla, ali šta je tačno pisalo na toj cedulji, napisaću u sledećoj epki! Jednostavno, sa Sebastijanom ne valja nikako, ni reći ni ne reći, ako me razumeš! heh
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 9:31

Razumem otprilike, videcemo dalje sta ce biti.

Ne znam zasto nece da mi citira, nece uopste strelica misa da se prevuce preko teskta...heheee....Hteo sam da se nadovezem, pogodis ti dosta toga u mojoj noveli, samo sto ja ne otkrivam sve odmah....Ovo zadnje, na primer, delom si pogodila! Ali i to da ima puno iznenadjenja, ima ih zaista. Naredna 24. epizoda, kad bi se poredila sa prvih 10 epizoda, izgledalo bi ko dve razlicite novele....
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 10:25

Quote :
Hteo sam da se nadovezem, pogodis ti dosta toga u mojoj noveli, samo sto ja ne otkrivam sve odmah.

hehe e pa drago mi je...mada je i bolje kad ne oktrivas odmah, bude epka zanimljivija posle...

Quote :
Naredna 24. epizoda, kad bi se poredila sa prvih 10 epizoda, izgledalo bi ko dve razlicite novele....

heh zaista u tvojoj noveli svaka epizoda je zanimljiva i potpuno drugacija, kao sto ti kazes, od epki na pocetku. U svakom slucaju je veoma zanimljivo!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 EmptyThu 21 Jan 2010 - 12:25

Nisam bio primetio epizodu, sad sam tek skontao....Ovu zadnju... :PmQ:

Verovatno je Sebastian pretio Viki da ce joj ubiti porodicu ako ne ostavi Rikarda....ili tako nesto. Ko zna sta je Viki napisala Rikardu, mozda je cak i napisala da ga ne voli, mrzi, da joj oprosti, ali u svakom slucaju mu nije rekla istinu. Zao mi sto odvaja dete od oca. Sta li ce biti sa Diegom....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 11 Empty

Back to top Go down

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 14Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next