REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
AuthorMessage
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

Broj postova : 315

Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 _
PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptyThu 7 Jan 2010 - 14:49

Svidja mi se pocetak, prva recenica....Ponovo malo svetlosti u seriju, kao na pocetku, kad su se Viki i Rikardo upoznavali. Podsetilo me to...Drago mi je da je Aurelija ponovo napakostila Sebastianu, nadam se da ce nastaviti i dalje...Unistice ona njega, sigurno...A jedva cekam susret, izgleda nastace zaplet ponovo zbog deteta, koje je navodno mrtvo.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

Broj postova : 472
Godina : 35
Fan-gif : Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 2mexys8

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptyThu 7 Jan 2010 - 14:54

hehe hvala Danijele puno! U romanu su mi sve recenice takve, u metafori najvise... Roman sam pisala cak godinu dana, pa su mi tamo recenice dosta ozbiljije i zrelie, tj imala sam vremena da razmisljam kako cu sta da napisem!

da, bice sada zanimljive epizode, posebno ova sledeca, koju cu sutra napisati! Nakon njihovog susreta bice tu nekih zapleta, videces... Aurelija je opasna koliko i Sebastijan, samo u pozitivnom smislu, dok je on negativac, uverili smo se kakav negativac! KO ce na kraju pobediti, ona ili on, videcemo...
Back to top Go down
http://www.niksicafe.com/
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptyFri 8 Jan 2010 - 13:42

ČETRDESET OSMA EPIZODA

Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 30lp176

Viki je stigla u selo. Žurila je da se vrati i preda konkurs za posao na Ekonomskom fakultetu.

Viki: Ma idem da pokušam, ništa ne gubim
Erika: Upravo tako, pokušaj, ništa ne gubiš
Viki: Hajdemo sad!
Erika: Hajde

Aurelija je bila u Akapulku kod drugarice Majte. Majte je organizovala veliku žurku za svoje društvo iz detinjstva i sadašnje društvo. Među pozvanim gostima je bio i Aurelijina jedina ljubav Nicolas. Kako će Aurelija reagovati kada ga bude videla, saznaćete ako epizodu odgledate do kraja!

POLA SATA KASNIJE!

Ricardo: Odoh sad, Mauro, poželi mi sreću
Mauricio: Brate, srećno, šta da ti kažem. Poliću vodu za tobom usput heheheehhe
Ricardo: hah, ajde vidimo se posle...

Ricardo je krenuo na fakultet. Taj put kojim je krenuo zauvek će mu promeniti život. Da li je taj odlazak na fakultet bio jednostavno Ricardova sudbina?

Viki je stigla na fakultet.

Viki: Erika, hadje sa mnom!
Erika: Hajde, biću ti moralna podrška tamo... Videćeš, primiće te!
Viki: Nadam se... Hajdemo....

Viki nije bila svesna da će joj ovaj dolazak promeniti zauvek život, baš kao i Ricardu. Život je čudan, čudni putevi nas spoje!
Viki je ušla na fakultet. Ricardo je bio blizu fakulteta.

Viki: Eh, kad se setim, ovde sam počela da studiram, a ovde su počele sve moje nevolje! Zaljubila sam se u Ricarda baš ovde i pakao od mog života je ovde krenuo! Eh, kad pomisim na to
Erika: Šta je bilo, bilo je... Nemoj se opterećivati nečim pto se desilo u prošlosti, nego hajdemo gore.
Viki: U pravu si. Piše, na trećem spratu... učionica 111, a znam gde je to, hajdemo!

Nesto kasnije...

Ricardo je ulazio na fakultet. Nešto ga je stezalo u grudima. Kao da je osećao da će sresti svoju jedinu smisao u životu, svoju Viki.

Pogledao je gde je učionica. Pošto lift nije bio slobodan, krenuo je stepenicama do trećeg sprata i učionice 111.

U trenutku njegovog dolaska, Viki je izašla iz grupe ljudi, tj kandidata koji su čekali... Otišla je u hodnik. Erika je ostala u toj čekaonici i razgovarala sa poznanicom...

Viki je isto imala čudan osećaj. Nije mogla da objasni to sebi!

Ricardo je stigao na treći sprat. Viki je bila okrenuta leđima. Gledala je u prozor i razmišljala. Ispravila je kosu, tako da je Ricardo odmah nije zapazio.

Bio joj je iza leđa.

Ricardo: Gospođice...

Viki je zanemela. Taj glas, taj dobro poznati i nikad zaboravljeni glas, glas voljenog čoveka upravo je čula. Posle toliko godina čekanja, razmišljanja, plakanja! Srce joj je jako lupalo.

Ricardo: Gospođice, samo da vas pitam....

Viki se naglo okrenula. Pogledala je u Ricarda.

Ricardo se skamenio. Vikin pogled zakovao ga je za tlo. Činilo mu se da će tlo na kojem stoji propasti....

Ricardo: Viki!
Viki: Ricardo!

Oboje su par sekundi ćutali. Samo su se gledali. Nije zato jer nisu imali šta ta kažu jedno drugome, već ih je cela ova situacija zatekla...

Posle par sekundi,Ricardo je progovorio.

RIcardo: Viki, ne mogu da verujem, VIki pa to si ti!
Viki: Ja sam. Ni ja ne mogu da verujem!
Ricardo: Od kad te nisam video! Viki...

Od prevelikog uzbuđenja Ricardo je prišao Viki i snažno je zagrlio. Pri tom nije mislio ni na to da li je ona udata, ili možda ima dečka, i sa kim je uopšte ovde došla.

Viki je zadrhtala u njegovom zagrljaju. Tih par sekundi su za njih bili kao večnost. Oboje su se zaplakali...

Ricardo: Viki, od kad te nisam video... VIki, kako si lepa... Viki..
Viki: Ni ja tebe nisam videla dugo...
Ricardo: Šta se desilo sa nama? Gde si bila toliko dugo. Očajnički sam te tražio!
Viki: U Americi, posle one nesreće i smrti našeg.... Viki je zastala.... Smrti....

Viki nije mogla dalje... Zaplakala je...
Ricardo: Našeg sina misiliš...
Viki: da... (Viki je brisala suze)...
Ricardo: Kažeš nesreće, pa ja ništa nisam znao. I mene je otac odveo u Australiju, zapravo na prevaru. Jednom ću ti ispričati kako se to desilo...
Viki: Da nesreće, u kojoj je naš, tek rođeni sin, posle nekoliko sati umro! Umro krivicom, najverovatnije tvog oca koji je izazvao onaj požar...
Ricardo: Požar, šta? A vidim da ne znaš pravu istinu. Hajde da posle odemo zajedno na kafu. Imam toliko toga da ti pričam
Viki: Ima li svrhe Ricardo?
Ricardo: Ima, tiče se nas dvoje, i tebe i mene! Moraš ovo da mi učiniš..
Viki: U redu...

U tom trenutku je Erika prišla.

Erika: Viki, sad će tebe da prozovu. Onaj momak koji je bio ispred nas je ušao sad, sledeća si ti...

Viki: Moram da idem..
Ricardo: Idem i ja tu, došao sam i ja na konkurs!

ŽURKA U AKAPULKU....

Aurelija je sedela s drugaricama i ispijala neki koktel.

Majte: Draga, imas li kakvog dečka
Aurelija: Nemam, pre tri godine sam raskinula sa Leom
Majte: Onim, devet godina mladjim?
Aurelija: E njim! Nisam ga volela, ali mi je bio drag. Bolji od onog skota od mog muza!
Majte: E Auri, hoces li se ti ikada zaljubiti onako istinski?
Aurelija: Jednom sam se zaljubila i to davno, i ne verujem da cu se ikada više zaljubiti...

U tom trenutku naa vratima se pojavio Nicolas Pueta, Aurelijina večna ljubav... Došao je sa suprugom, izvesnom Laurom Puetom....

Drugarica Majte je dočekala goste...

Majte: Izvolite, uđite, smestite se... Dobro mi došli...

Aurelija se okrenula da vidi ko je stigao. Iznenadila se... Bila je to , njena čista, mladalačka i istinska ljubav. Nicolas je nije odmah na početku zapazio. Medjutim pošto Aurelija nije mogla da odvoji pogled od njega i on je nju ugledao... U njenim očima prepoznao je njegovu mladost, more, ženu koju je tamo sreo, ženu u koju se istinski zaljubio, ženu za kojom je tako dugo patio...

Seo je blizu nje iznenadjen što je posle toliko godina sreo. I to u mestu gde su se i upoznali jednog divnog letnjeg dana ....

novi likovi u seriji

Carlos Armando Ponce- Nicolas
Jullye Giliberti-Majte

U SLEDECOJ EPIZODI ĆEMO VIDETI OTVOREN RAZGOVOR VIKI I RICARDA O SVEMU ŠTO SE DESILO. DA LI ĆE SE POMIRITI? VIDEĆEMO TAKOĐE I AURELIJINU REAKCIJU NA SUSRET SA NJENOM PRAVOM I JEDINOM LJUBAVI, NICOLASOM... ZAŠTO ĆE ONI BITI BITAN FAKTOR U OVOJ SERIJI I ZAŠTO SU SE SRELI TEK SADA....

...saznaćete ako ne propustite sledeću i naredne epizode
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 2:17

Mozda se nece bas odmah pomiriti, ali slobodni su oboje, mozda ponovo pocnu da se zblizavaju, jer ih nista vise ne rastavlja. A to sto ce Viki saznati istinu, nista im nece koristiti, mozda joj bude jos gore, posto Rikardo misli da im je sin mrtav. Bas se pitam zasto bi veza izmedju Aurelije i Nikolasa bila bitan faktor...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 3:29

Quote :
Bas se pitam zasto bi veza izmedju Aurelije i Nikolasa bila bitan faktor...

Pa mozda zbog necega sto ce se otkriti i sto ce pomoci otkrivanju prave istine. Videces ko je Nicolas ustvari :D

uskoro nova epka
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 4:50

ČETRDESET DEVETA EPIZODA

Viki je predala papire i bila na razgovoru za posao. Izašla je u čekaonicu.... Ricardo sedeo i čekao svoj red. Viki mu je prišla...

Viki: Kad da se nađemo da idemo na kafu?
Ricardo: Ajde za sat vremena, trebalo bi da završim do tad.
Viki: U redu, odoh da ispratim drugaricu i čekam te u ''Caffee-u''
Ricardo: U redu, vidimo se tamo...

Ricardo je gledao Viki koja se udaljavala sa svojom drugaricom

Ricardo (pomisli): Ima li nade da ponovo obnovimo vezu, ja je obožavam...

ŽURKA U AKAPULKU

Nicolasu je bilo neprijatno. Ipak se trudio da konroliše svoje ponašanje kako supruga ništa ne bi primetila... Aurelija je izašla na terasu gde je bilo još par ljudi. Gledala je u more i razmišljala...

Aurelija: Jer moguće da sam ga videla posle toliko godina. Posle 20 godina! Jao kako je samo zgodan!

Nicolas je rešio da razgovara sa Aurelijom. Video je da je na terasi...

Nicolas se obraća supruzi.

Nicolas: Draga, sad ću ja!

Držao je čašu vina i polako se primicao Aureliji. Ona je i dalje gledala u more i razmišljala...

Nicolas joj je prišao. Uhvatio ju je za rame...

Nicolas: Aurelija...

Aurelija se iznenadila. Okrenula se prema njemu. Oči su joj bile pune suza...

Aurelija: Nicolase...
Nicolas: Ne mogu da verujem da smo se videli posle toliko godina
Aurelija: Ni ja... (držala je maramicu u ruci i brisala suze)
Nicolas: Neverovatno je kako se naša veza ugasila..
Aurelija: Nikad se nisam pomirila sa tim. Moj otac i brat su me udali za čoveka koga nikada nisam volela i koga sam pre četiri godine napustila. Brak iz koristi, iako ja nisam trebala da budem umešana tu, već moj brat.
Nicolas: Znam, znam... Mada nisam ni ja siromašan. Imam ovde veliku firmu koju sam nasledio od oca i ovde živim...
Aurelija: Da sam bila malo starija i da smo branili ljubav...ko zna šta bi sad bilo..
Nicolas: Moram da ti priznam nešto
Aurelija: reci
Nicolas: Ni ja tebe nikad nisam prestao da volim, Jednostavno si mi ušla u srce i zaključala se. Onemogućila si bilo kojoj drugoj ženi da dopre do njega. Iako sam oženjen i imam decu, ipak nisam prestajao da mislim na tebe. Zato mi je mnogo neprijatno da tamo sedim, u tvom prisustvu i prisustvu moje supruge...
Aurelija: Ni ja tebe nikad nisam prestala da volim.

Ljubav Aurelije i Nicolasa je bila čista i iskrena, baš kao i ljubav između Viki i Ricarda. Baš kao Viki i Ricardo, i njih dvoje su onda bili premladi da bi je sami branili od svih. Isto su dozvolili da se u vezu umešaju roditelji i zauvek im promene zivot. DA LI ĆE ONI IPAK OSTATI NA KRAJU ZAJEDNO ILI ĆE NA NEKI DRUGI NAČIN UTICATI NA DALJI TOK RADNJE U SERIJI, SAZNAĆETE U NAREDNIM EPIZODAMA!

malo kasnije...

I Ricardo je završio s komisijom. Upitio se u ''caffeee'' gde ga je Viki čekala....
Rezultati su se znali tek sutradan...

Ricardo: Viki, stigao sam, malo kasnim. Čekaš li me dugo?
Viki: Ne brini, do sad sam sa ovom drugaricom bila na kafi. Ne čekam te...
Konobar je prišao
Konobar: Šta želite?
Ricardo: Viki šta želiš da naručimo
Viki: Sok
Ricardo: Dva soka, molim
Konobar: U redu!
Viki: Ricardo, znaš, cela ova situacija me je strašno pogodila. Nakon smrti našeg deteta, jedva sam uspela da se oporavim..
Ricardo: Zato sam te i zvao na kafu, da ti ispričam šta se zaista dogodilo sa našim detetom i mnogo toga..
Viki: Šta ti to znaš?
Ricardo: S ocem ne govorim od kad se desio taj požar kod vas. Ali mi je ispričao drugu verziju priče zašto je to uradio. Kao, tvoj otac je nameravao da se odselite negde daleko, kao čuo je razgovor tvojih u kući u selu. Naravno da se nisam složio s tim
Viki: Ali to nije bilo razlog da mi ubije dete
Ricardo: I nije ga ubio!
Viki: MOoolim?
Ricardo: Taj požar se desio kod vas, ali je naš sin bio živ tad. Uzeo ga verovatno pre izbijanja požara i doveo kući kod nas. Mene je hteo da ubedi da mi je taj dečak brat, pošto sam i ja pre toga nekoliko meseci bio odsutan od kuće, pa nisam znao šta se s majkom dešava. Istina je da sam mu poverovao, čak sam te ii tražio sutradan kući da ti to kažem, ali vas tamo nije bilo. Viki, bio sam očajan što nikakve vesti nije bilo o tebi.
Viki je zaplakala. Nije mogla da veruje
Viki: znači ne verujem, sin mi nije umro u onom požaru u kući. Ali kako, neke kosti su ostale u krevecu
Ricardo: Verovatno je moj bolesni otac stavio nečije kosti, sve sa ciljem da uzme dete i vi shvatite da je ono mrtvo!
Viki: Znači ne mogu da verujem
Ricardo: Viki, stidim se oca. Stidim se kakvo je zlo naneo! I da, ja sam posle sutradan čuo kako se majka svadjala s ocem i pomenula kako će sve da mi kaže, pošto je i nju umešao u celu tu zbrku. I saznao sam da je taj dečkić moj i tvoj sin ustvari. Bio sam srećan, ali istovremeno i očajan jer nisam ništa čuo o tebi. Da si se bar Mariji javila pa da znam gde da te tražim
Viki: Ne verujem... joooj... Prekrila je rukama lice i plakala
Ricardo ju je uhvatio za ruku.
Ricardo: Žao mi je što te povređujem i što ti sve ovo pričam. Ali sam smatrao da moraš da znaš istinu. Ali nisam sve rekao...
Viki: Šta još ima?
Ricardo: Dete je bilo sa mnom do pre godinu dana dok....dok... i Ricardo je tu zastao. Usta su mu zadrhtala
Viki je potom sve ono što joj je komšinka ispričala o zapaljenoj kući Fernandezovih u selu, o majci i onom malom dečaku, povezala...
Viki: Nemoj mi reći da je naš sin izgoreo u požaru koji se desio u tvojoj kući na selu...
Ricardo je zaplakao... Pokrio je rukama lice i jecao..
Viki: Ne.. .samo to ne...
Ricardo: Da, izbio je požar tamo i tamo sam izgubio i majku i sina...
I Viki je počela da plače. Bila je očajna...
Ricardo: Neko je tamo podmetnuo požar, mada kažu da su instalacije bile loše ili je majka ostavila šporet uključen.
Viki: Možda je i to delo tvoja oca
Ricardo: Pomislio sam, ali nisam video njegovu korist od toga. Da je hteo da mi se osveti, zapravo osvetio se razdvojivši me od tebe.

Potom je uhvatio za ruku.
Ricardo: Viki, nikada nisam prestao da te volim. Nikada nisam pogledao drugu!
Viki: I ja tebe nikad nisam prestala da volim. U životu me je i održalo sećanje na tebe i našu ljubav.
Ricardo: Ljubavi moja (poljubio je u ruku). Znam da sam ti mnogo kriv i da je moj otac uzrok svih ovih nesreća. Ne smem da tražim od tebe da ponovo pokušamo
Viki: Kriv je tvoj otac za veliki deo svih ovih naših nesreća, ali krivim i svoga oca. Da nismo otišli u Ameriku, sve bi bilo drugačije. Ili da smo otišli dan posle.. A što se tiče naše veze, Ricardo, ja smatram da mi ne možemo da opstanemo zajedno. Kad god smo pokušali, u vezu se mešao neko drugi.
Ricardo: Oca sam se odrekao, kao i on mene, on nam neće biti prepreka. Jedino tvoj otac
Viki: Ni moj otac nije prepreka. Ne bi nas podržao, ali ne bi se ni mešao više... Ali ja, Ricardo, shvati, ja više ne verujem u našu vezu. Mnogo te volim, želela sam da te vidim, ali ne i da se pomirimo!
Ricardo: Ubediću te jednom, kao što sam te i onda, pre četiri godine ubediio da budemo u vezi.. Viki volim te najviše na svetu, jedino ti si mi ostala!
Viki: Videćemo Ricardo, trenutno ne mogu da razmišljam o tome, posle svega što si mi sad ispričao!

U SLEDEĆOJ EPIZODI SAZNAĆETE KAKVE TO VEZE IMA NICOLAS SA DALJIM TOKOM RADNJE OVE SERIJE... TAKOĐE ĆEMO PRATITI VIKI I RICARDA...

ne propustite sledeću epizodu
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 8:57

Quote :
Mnogo te volim, želela sam da te vidim, ali ne i da se pomirimo!
Hah, znao sam da ce nesto tako biti...Nisu oni ni bili u svadji, niti joj je on nazao nesto ucinio...Treba da ostavi sve i ode sa covekom kojeg voli...mladi su jos, bolje to nego da nastavi zivot kakav je imala, a i zbog toga se delom vratila u Meksiko.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 9:12

Quote :
Hah, znao sam da ce nesto tako biti...Nisu oni ni bili u svadji, niti joj je on nazao nesto ucinio.

Nisu bili u svadji, ali ona je ipak tako osećala, nakon što joj je Ricardo priznao šta je njegov otac uradio. Naravno da deca ne treba da ispaštaju za grehe roditelja, ali njoj dete ne bi onako navodno umrlo da nije bilo unuk najvećeg neprijatelja porodice. Mislim da shvataš šta sam htela da kažem :) Možda je ona to nesvesno rekla (to da bi se pomirili), povređena celom situacijom, iako Ricardo nije ništa kriv za to.
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 9:18

Razumeo sam...A i ne moze nista odmah da kaze, nakon soka koji je dozivela nakon sto joj je rekao istinu...Mozda je potrebno vreme da prodje.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 9:21

Quote :
Razumeo sam...A i ne moze nista odmah da kaze, nakon soka koji je
dozivela nakon sto joj je rekao istinu...Mozda je potrebno vreme da
prodje.

Upravo tako, pre nego što je došla u Mexico, možda je razmišljala drukčije, da mu oprosti sve i da ponovo počnu ispočetka, naravno pošto sazna da je on slobodan... Ali posle ovog saznanja, a i potvrđivanja onoga što je njen otac Rigoberto oduvek pričao,a vezano za njegovog oca Sebastijana i njegovu prljavu dušu, nastala je zbrka u njenoj glavi....

Uskoro nova epka...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 11:39

PEDESETA EPIZODA

nešto kasnije

Viki je, nakon što je bila sa Ricardom u ''Caffeee-u'' došla kući...
Bila je šokirana saznanjem da joj je sin bio živ do pre godinu dana.

Viki: Oplakivala sam sina, a bio je živ...

Ricardo u onoj žurbi nije uspeo da joj pokaže sliku njihovog sina koju je nosio svuda sa sobom.

Ricardo: I bolje da joj nisam pokazao našeg malog sina, još bi više patila...

Viki je sela na krevet i plakala...

Zazvonio joj je telefon... Bio je to njen otac...

Viki: Halo!
Rigoberto: Kćeri, tata je... Zvao sam te ceo dan, nije te bilo?
Viki je pokušavala da se smiri, kako otac ne bi primetio da je plakala i da je uznemirena..
Viki: Aaa konkurisala sam u Mexico City-ju za neki posao. Čekam sutra da vidim da li sam primljena
Rigoberto: A već? Pa lepo... Kako si ti? Jesi li se srela sa drugaricama?
Viki: Samo sa Erikom, Maria nije u Mexicu...
RIgoberto se zakašljao. Hteo je da je pita je li srela Ricarda.
Rigoberto: A...ovaj..khm khm...da li si srela...ovaj..
Viki: Misliš Ricarda?
Rigoberto: Da
Viki: Da, srela sam i njega i upravo dolazim iz ''Caffee-a'' gde sam pričala sa njim
Rigoberto: Kćeri, koliko tebi treba još dokaza da shvatiš da taj skot nije za tebe
Viki: Tata, nemoj da ga vređaš. Ja ti neću to dozvoliti
Rigoberto: Znači, već si stigla da se pomiriš sa njim
Viki: Nisam i možda se nećemo ni miriti,iako ga volim. Samo da ti kažem da je i on velika žrtva svog oca. Iako mi veruješ mnogo više ima razloga da pati nego ja
Rigoberto: On da pati?
Viki: Pričaćemo kad se sretnemo, duga je to priča, ali sin nam nije umro u požaru. Bio je požar i ovde kod nas, ne konkretno u našoj kući, ali kuća Fernandez više ne postoji. U tom požaru je stradala Ricardova majka i naš sin. Zamisli tata, sin mi je bio živ do prošle godine..
RIgoberto: Molim? Ne mogu da verujem... Sebastijan je kriv za sve to!
Viki: Da, kriv je, ali nemam sad ništa od toga...
Rigoberto: Još sutra ću da dođem i da ga tužim...
Viki: Svedočio bi Ricardo protiv njega, jer ga se odrekao, kao i otac njega, ali tata, veruj mi, nikakve koristi nemam od toga, meni sin više nije živ...

ŽURKA U AKAPULKU...

Aurelija je prišla drugarici Majte koja je organizovala žurku...

Aurelija: Majte, nećeš da se ljutiš, ali meni nije dobro, moram da idem kući
Majte: Šta je draga, previše si popila?
Aurelija: Ne znam, odjednom me glava zabolela...

Aurelija je krenula da se pozdravlja sa prisutnima. U medjuvremenu je Nicolas, pošto je video da će Aurelija da ide, na papiru napisao neku adresu i zgužvao ga. Krenuo je da sedne do svoje supruge.. Aurelija pošto se pozdravila sa ekipom koja je bila na terasi, počela je da se pozdravlja sa gostima koji su sedeli. Pružila je ruku i Nicolasu. Nicolas je imao papir u ruci i neprimeno, dok su se pozdravljali, dao Aureliji...

Aurelija je krenula na vrata... Kada je izašla iz kuće, uzela je papir i počela da čita: ''Sutra kod crkve blizu trga te čekam u pet''... Aurelija se nasmejala i nastavila put kući...

Santjago je još ranije, pošto je čuo za nesreću koja se navodno desila sa Ricardom, pozvao majku da sa bratancem dođe u Pariz. Medjutim, kako je Sebastijan izričito zabranio da ona ode iz Akapulka, odbila je. Zato je Sanjtago došao u Akapulko.

Sanjago je bio veoma uspešan menadžer za komunikacije i odnose sa javnošću. Stalno je dobijao najviše ocene u firmama gde je radio, te je dobijao ponude jačih firmi.

Nicolas je bio direktor jedne jake kompanije, koja je imala lanac u nekoliko zemalja. Raspisao je konkurs za radna mesta, gde s I Santjago prijavio.
S obzirom da je Nicolas odlučivao koga će zaposliti, a i kad je video Santjagov profil, odmah ga je, bez razmišljanja primio.

Samo nekoliko meseci pošto je došao u ovu firmu, Santjago se sprijateljio sa Nicolasom. Santjago je bio veoma vešt u svom poslu i kompanija je iz godine u godinu postajala jedna od lidera na tržištu u čitavom Mexicu...
Nicolas je imao puno poverenje u Santjaga. Vrlo brzo su postali i nerazdvojni prijatelji...

SUTRADAN

Jutro je. Osam sati. Viki je opet navila sat, jer je trebalo da se vrati u Mexico City i vidi da li je dobila posao. Medjutim, Viki nije ni spavala, valjda je bila pod utiskom jučerašnjeg dana. Srela je Ricarda, od njega saznala surovu istinu. U jednom trenutku se i pitala da li je bilo pametno što se vratila?

Takodje, ni Ricardo nije celu noć spavao. Razmišljao je o Viki. Setio se prvog dana kad je krenuo na fakultet i kada je imao priliku da je vidi izbliza. Setio se trenutka kada joj je prvi put izjavio ljubav, kada su se prvi put poljubili, kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav...

Ricardo (misli): Viki volim te, moraš mi oprostiti...

dva sata kasnije

Viki je stigla u Mexico City. Otišla je na fakulet. Rezultati, odnosno lista primljenih kandidata je bila obljavljena. Viki je prišla i počela da traži svoje ime...Primljeno je ukupno 10 kandidata...

Viki: Viki Sancez, Viki Sanzes.... a evo me... Da vidim ko je jos primljen... Ricardo Fernandez, primljen je i on!

Viki je, ma šta god ona pomislila, bilo veoma drago zbog saznanja da će se svaki dan sretati sa Ricardom...

Utom je i Ricardo prišao...

Viki: Ricardo...
Ricardo: Šta , izašla je lista..Ima li me
Viki: Primljeni smo oboje
Ricardo: O pa to je odlična vest! Prvo, jer ću početi da zaradjujem i neću više živeti na teret Maurisija, a drugo, Viki, svaki dan ćemo se vidjati na mestu gde je naša ljubav počela.... Ima neke sudbine, a?
Viki: Ex, Ricardo....

Da li je ponovni susret Ricarda i Viki , kao i sada već njihov zajednički posao, bio sudbina da se desi baš na mestu gde je njihova ljubav i počela?

RICARDO I VIKI SU DOBILI POSAO NA FAKULETU. DA LI IH JE SUDBINA PONOVO VEZALA DA BUDU ZAJEDNO ILI ĆE SE NEŠTO DRUGO DESITI MEDJU NJIMA? U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆEMO RICARDOVE POKUŠAJE DA PONOVO OSVOJI VIKI. JEDNOSTAVNO, ON NIJE MOGAO DA ZAMISLI ŽIVOT BEZ NJE. DA LI JE ONA PRISTALA DA OPET BUDE SA NJIM? SAZNAĆEMO TAKODJE ZAŠTO JE NICOLAS DOGOVORIO SUSRET SA AURELIJOM KOD CRKVE... ŠTA ĆE SE TO DESITI?

ne propustite sledeću epizodu

Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 12:05

Aurelija, Nikolas, Santjago...ima neka veza....Ne mogu da se setim, da li Aurelija zna da je Rikardo navodno mrtav, ili nije obavestena...Santjago misli da jeste, bice tu nesto, sad sam se skroz zbunio...hehe...mozda se sretnu, ili tako nesto...Videcemo! Inace, najbolje su mi epke u kojima je glavni par zajedno.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 13:14

Quote :
Aurelija, Nikolas, Santjago...ima neka veza....Ne mogu da se setim, da
li Aurelija zna da je Rikardo navodno mrtav, ili nije obavestena..

heh, nije još obaveštena o tome, ali saznaće... slobodno mogu da kažem da će ona biti jedna od odgovornih za otkrivanje cele istine... videćeš!

Quote :
Inace, najbolje su mi epke u kojima je glavni par zajedno.

I meni isto, videćeš šta će se to dešavati među njima.. ima tu još toga da se dešava...

Quote :
sad sam se skroz zbunio

heh koliko sam zapetljala ovu situaciju, bojim se da se i ja ne zbunim Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 231814
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 13:21

Ne, nije tesko nista razumeti, ti si sve dobro opisala, nego ja volim unapred da pogadjam, pa se izgubim...heh. Ali ipak, pogodio sam da ce Aurelija imati neke veze sa otkrivanjem istine.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 13:27

Quote :
Ne, nije tesko nista razumeti, ti si sve dobro opisala, nego ja volim
unapred da pogadjam, pa se izgubim...heh. Ali ipak, pogodio sam da ce
Aurelija imati neke veze sa otkrivanjem istine.

hehe, ok..mada sam toliko ispetljala i sama sam primetila... Samo onaj ko pažljivo čita moju novelu može da shvati o čemu se zapravo radi u njoj. Jer ima dosta likova koji se na primer pominju u jednoj epizodi,pa se posle ne pominju par epizoda, pa opet dodju na red...hehehe :..zaista sam uvela dosta likova, gde je većina njih imala zapaženu, a neki i veoma bitnu ulogu za sam tok radnje...

Što se Aurelije tiče, pogodio si, imaće veliku ulogu za otkrivanje istine. Da li sama ili sa Nicolasom, videćemo...

Sebastijan će uskoro opet da se pominje u epkama, sa ne baš dobrim namerama...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 14:03

Pa ja sam popamtio sve likove, nije mi bio problem. Jedino nemam pojma glumce koji su...hehe...Znam glavne samo.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 14:44

Quote :
Pa ja sam popamtio sve likove, nije mi bio problem. Jedino nemam pojma glumce koji su...hehe...Znam glavne samo.

heh mnogo je lepše da ih ti kreiraš, nego one što sam ja navela. Iako sam navela likove koji glume u ovoj tv noveli, ipak ih ne zamišljam tako, pa čak ni Viki i Ricarda!
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySat 9 Jan 2010 - 14:54

Meni su odlicni one sto si ti navela kao gl. licnosti, to su mi jedni od najdrazih glumaca i glumica, njih i zamisljam...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 5:12

PEDESET PRVA EPIZODA

Viki je, nakon što je saznala da je primljena na posao, otišla kod drugarice Erike.
Ricardo se vratio kući, odnosno u stan druga Maura.

Ricardo: Mauro, brate, primljen sam!
Mauro: (potapše ga po ledjima): Svaka čast brate! Jesam li ti rekao!
Ricardo: Nego me je više obradovala druga vest!
Mauro: Koja?
Ricardo: I Viki je primljena. Svaki dan ćemo se viđati!
Mauro: Aaa pa ti si srećan čovek! Napokon i tebi da se nešto lepo dešava!
Ricardo: Vala, bilo je i vreme!
Mauro: E Ricardo, Samjuel te pitao da li zeliš da radiš uveče u klubu ''Amore''...
Ricardo: da, svaka bi mi plata dobrodošla dok ne počnem da radim na fakuletu
Mauro: Idi odmah kod njega i javi mu

Ricardo je otišao....

Nekoliko sati kasnije

Aurelija se spremala za sastanak sa Nicolasom... Preturala je po ormaru, nije mogla da se odluči šta da obuče

Aurelija: Da li da uzmem ovu haljinu...ajde nju ću... jao neću, ne valja... a ovu...jao ni ona mi se ne svidja...

Nicolas je slagao suprugu da ima poslovni sastanak. Spremio se i sat vremena pre dogovorenog sastanka izašao iz kuće...

sat vremena kasnije

Nicolas je već stigao ispred crkve... Čekao je Aureliju koja je kasnila skoro pola sata...

Ubrzo je i Aurelija stigla...

Aurelija: Evo i mene, jel me dugo čekaš?
Nicolas: Nema veze, šetao sam pa mi je brzo prošlo
Aurelija: Nicolase...
Nicolas: Zvao sam te, jer sam morao ponovo da te vidim. Znaš da te nisam zaboravio nikad. Rekao sam ti sinoć..
Aurelija: Nicolase, volim te!

Potom mu je prišla, bacila mu se u naručje i ne mareći da li neko gleda, počela je da ga ljubi. On se nije opirao jer je i on ovo silno želeo...
Ta strast se razbuktala još juče kada su se prvi put videli posle toliko godina. Strast koju ni ona, ni on nisu mogli da ugase nikad.
Delovali su kao dva tinedzera, a ne kao ljudi u zrelim godinama.

Nicolas: Aurelija, šta ćemo da radimo? Volim i ja tebe!
Aurelija: Razvedi se! Hajde ponovo da obnovimo našu vezu!
Nicolas: Kao da je to lako! Kako da obasnim ćerkama zašto se razvodim?
Aurelija je zaćutala. Iako ga je silno želela za sebe, znala je da on ima drugu porodicu. I da će ta druga porodica, ma šta god da se desi, uvek stajati između njih dvoje!
Aurelija: Onda nemamo o čemu da pričamo (okrenula se i htela da ide)

Nicolas ju je uhvatio za ruku.

Nicolas: Nemoj da ideš...
Aurelija: Povređuješ me ovim. Ne mogu više, shvati (počinje da plače).

Nicolas ju je zagrliio i prislonio njenu glavu na njegove grudi...

Nicolas: Polako, rešićemo sve... Hajde sad da prošetamo...

Nicloas nije obraćao pažnju na činjenicu da ga u Akapulku veliki broj ljudi zna i da ga sad može neko videti sa drugom ženom. Znao je samo da u ovom trenutku postoje njih dvoje.

Nicolas: Hajdemo na plažu..
Aurelija: Hajdemo...

Otišli su na plažu. Držali su se za ruke i razgovarali...

Aurelija: Svih ovih dvadeset godina sam maštala o ovom trenutku, da se ponovo sretnemo...
Nicolas: Mnogo si lepa. Kada sam te video juče na žurci, odmah sam te prepoznao. To lice, te oči, to nikada nisam mogao da zaboravim. Iako je prošlo skoro dvadeset godina kako nismo zajedno, i dalje postojiš u mom srcu.

Potom se Nicolas okrenuo prema njoj. Stavio je svoje ruke na njeno lice i gledao je...

Nicolas: Aurelija, moja Aurelija... Počeo je polako primicati svoje usne njenim. Počeo ju je ljubiti. Atmosferu su ulepšali blagi povetarac koji je mrsio njenu kosu i talasi koji su udarali u njihove noge.

PET DANA KASNIJE....

Viki je bila u gradu sa Erikom. Za ovih pet dana nije videla Ricarda. Vraćala se kući. Iz daljine je videla neko cveće koje je stajalo ispred vrata kuće... Bile su to prelepe ruže. Prišla je i počela tražiti ceduljicu da bi videla ko je poslao ruže.

Viki: A evo je.... (počela je naglas da čita)... Viki volim te najviše na svetu.... Hajde ponovo da pokušamo...Ricardo....

Viki se blago osmehnula. Predpostavljala je da su ruže od Ricarda. Ali ipak, osećala je strah da se ponovo upusti u tu vezu. Iako prepreka više nema, ipak je zbog te veze dosta propatila i trenutno nije bila spremna da obnovi vezu sa njim...

Sebastijan je bio kod svoje ljubavnice u Mexico City-ju. U Australiju je poslednjih nekoliko meseci dolazao slabije. Uvek je bio informisan o svojim članovima porodice koje je surovo odvojio. Znao je da se Ricardo zaposlio na fakultetu, da živi kod druga, ali nije znao da je ponovo sreo Viki.
Santjago je već nekoliko meseci bio zaposlen kod Nicolasa u firmi i ziveo je sa majkom, suprugom, decom i bratancom u velikoj kući u blizini plaže. Sebastijan je pristao na to da se isele iz kuće koju je prvobitno kupio za njih dvoje. Prodao je tu kuću... Jedino što ga je zanimalo,a godinama se trudio da sazna, je to gde se nalazi njegova sestra Aurelija. Već ranije sam napomenula da ona nije mirovala na jednom mestu, već je stalno menjala lokacije. Njen bivši muž je bio veoma bogat, tako da je nakon razvoda njoj pripalo pola imovine, što znači da je novca imala i više nego što joj treba. Želeo je da joj se osveti...

Aurelija, nakon što je saznala gde se njen voljeni nalazi, odlučila je da ostane u Akapulku. I ona je, nedaleko od kuće koju je kupio njen bratanac Santjago, kupila stan.

SUTRADAN

Nedelja je. Viki nije išla u grad. Nijedna od drugarica s kojima se družila nije bila slobodna. Zato je rešila da dan provede u kući... Ubrzo je neko zazvonio na vrata...

Viki je prišla i otvorila

Viki: Ricardo!
Viki: heh nisam tebe očekivala u ovom kraju.
Ricardo: Nemam ovde kuću više, ali imam tebe...
Viki: Ricardo.. molim te...
Ricardo: MOgu li da udjem?
Viki: Udji...
Ricardo: Smeta ti što sam došao
Viki: Ne..Zašto bi mi smetalo
Ricardo: Pa ne znam, možda čekaš nekog dečka, pošto mene odbijaš
Viki: Daj molim te.... kakvog dečka
Ricardo je prišao Viki...
Ricardo: Zašto nećeš onda da ponovo pokušamo... Ja tebe volim. Šta se desilo, desilo se, ne možemo izbrisati prošlost.
Viki: Znam, ali... ali ja...

Ricardo nije dozvolio da završi rečenicu. Prišao joj je još bliže. Viki...ja... Potom je počeo da ljubi... Viki nije imala snage da mu se odupre. Prepustila se svojim osećanjima... Prislonio ju je uz zid i počeli su još strastvenije da se ljube... Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 275607

DA LI OVA POSLEDNJA SCENA IZMEDJU VIKI I RICARDA MOŽDA NAGOVEŠTAVA NJIHOVO ''POMIRENJE''? U SLEDEĆOJ EPKI ĆEMO TAKODJE VIDETI ŠTA ĆE TO SEBASTIJAN DA OTKRIJE I URADI?

ne propustite sledeću epku

Last edited by SNooPy89 on Sun 10 Jan 2010 - 5:51; edited 1 time in total
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 5:20

Svakako da nagovesatava, pomirice se. Zajedno ce da se suprostave Sebastianu i Aurelija ce im pomoci! Sebastian ce verovatno otkriti gde je Aurelija, ali ne verujem da ce uspeti da joj naudi. Sto se tice same ove epizode, i dalje jedva cekam da vidim kakvu znacajnu ulogu ce imati Nikolas i Aurelija...Samo ne znam da li je u redu to sto mu sada rastura brak, jer ko zna da li ce se on razvesti, ali verujem da ce na kraju biti srecni. A super je ovo za Viki i Rikarda u starom kraju, ponovo...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 5:29

Quote :
Svakako da nagovesatava, pomirice se. Zajedno ce da se suprostave
Sebastianu i Aurelija ce im pomoci! Sebastian ce verovatno otkriti gde
je Aurelija, ali ne verujem da ce uspeti da joj naudi.

hm, ima ovde neke istine :D... videćeš :D
Quote :

Sto se tice same ove epizode, i dalje jedva cekam da vidim kakvu
znacajnu ulogu ce imati Nikolas i Aurelija...Samo ne znam da li je u
redu to sto mu sada rastura brak, jer ko zna da li ce se on razvesti,
ali verujem da ce na kraju biti srecni. A super je ovo za Viki i
Rikarda u starom kraju, ponovo...

Samim prijateljstvom sa Santjagom, imaće on veliku ulogu u daljem toku radnje, da li sa Aurelijom ili bez nje...

A što se tiče rasturanja braka, Aurelija nije imala drugu ideju, očajna je, možda je treba i shvatiti, otac i brat su joj ''nametnuli'' brak i bila je jako nesrećna, iako je sve imala (napomenuh bila vrlo bogata), ipak joj je nedostajalo ono najvažnije, ljubav voljenog čoveka...

večeras nova epka...
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 5:36

Razumem, Aurelija je dobra osoba..zato zasluzuje da bude sa Nikolasom, a sad na koji nacin, videcemo...Ona i nema nameru da mu rastura brak, posto on ionako ne voli svoju zenu, ne znam zasto je godinama sa njom, verovatno zbog dece.
Ta veza Santjago, Nikolas, Aurelija,Viki i Rikardo me kopka najvise, i zbunjuje, jer kad god pocnem da povezujem poznanstva, zbunim se...Zato ocekujem to razresenje istine.
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 5:44

Quote :
Ta veza Santjago, Nikolas, Aurelija,Viki i Rikardo me kopka najvise, i
zbunjuje, jer kad god pocnem da povezujem poznanstva, zbunim se...Zato
ocekujem to razresenje istine.

Videćeš na koji način i kad će se ta istina otkriti i ko će u tom otkrivanju istine imati glavnu ulogu. A do tad će se dešavati još dosta toga, što će i pomoći da se cela situacija razreši...
Back to top Go down
SNooPy89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
SNooPy89

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptySun 10 Jan 2010 - 13:15

PEDESET DRUGA EPIZODA

Ricardo i Viki su se ljubili. Viki se nije opirala. Uživala je u njegovom poljupcu. Iako je, od kako je došla, pokušavala da izbegne Ricarda, ipak joj to nije pošlo za rukom. Previše ga je volela da bi tako nešto radila...

Ricardo joj je šaputao..
Ricardo: Volim te, ljubavi moja, volim te...
Viki: Volim i ja tebe ... Volim te!

Ubrzo su se prepustili ljubavnim čarolijama. Vatra njihove ljubavi sve više se rasplamsala. Niko nikad ni kod Viki ni kod Ricarda nije uspeo da je ugasi. Gorela je tiho, sakrivena u njihovim srcima. Svako ko bi pokušavao da je ugasi, opržio bi se. To je najbolje osetila Kety, kada je pokušala da ''na prevaru'' pridobije Ricarda. Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 829423

S druge strane...

Nicolas je koristio svaki trenutak da bude sa Aurelijom. I njihova ljubav je bila večna, za ceo život. Ni oni nisu dozvolili drugim osobama da prodru u njihova najdublja osećanja. Nicolas je, od kako je pronašao jedinu ljubav života, izbegavao svoju suprugu. Osećao bi se neprijatno, nespokojno, nesrećno pored nje. Nikad je nije zavoleo, a s njom je 15 godina u braku samo zbog njihove dve ćerke. Nije znao kako da joj zatraži razvod. Osećao je da će svaki sledeći dan za njega biti mučan pored nje.
Za Aureliju se zna kako je prošla. Još dok je bila s mužem u braku, zabavljala se sa 9 godina mladjim muškarcem, ali ni u njemu nije pronašla ono što je htela. U drugom muškarcu je htela da nadje svog idealnog, svog Nicolasa. Medjutim, ni u njemu nije našla ono za čim je žudela već dvadeset godina. Za čim je gorela pri svakoj pomisli na njega....

NEŠTO KASNIJE....

Sebastijan je otišao u Akapulko. Nameravao je da poseti Elenu, unuka, sina, snaju i unuku... Nije to bila poseta što on njih voli, već je hteo da proveri da li su kojim slučajem, otkrili istinu...

Sebastijan: Dobar dan!
Santjago: Oče...
Elena čim ga je ugledala, otišla je u drugu prostoriju. Njegovo nasilje, saznanje da ima drugu porodicu je jednostavno u njoj izazvalo gadjenje prema njemu. Iako ga je nekad volela, to je sad prestala.
Unuk i unuka (Ricardov sin i Santjagova ćerka) su pritrčala da zagrli dedu... Sebastijan prema njima nije osećao nikakvu ljubav, pažnju. Zagrlio je i on njih i kiselo se nasmejao. Nije se čak setio da im nešto kupi!

Sebastijan: Recite mi, kako ste, imate li nekih novosti?
Santjago: Sve je po starom...
Sebastijan: Nekako mi svi ćutite... Ona (mislio je na Elenu) otišla je čim me je ugledala...
Santjago je saznao istinu o ocu. Znao je da ima drugu porodicu i od tad je i on promenio mišljene o ocu
Santago: Pa oče, šta očekuješ od nas, posebno od majke, kad smo saznali da imaš drugu porodicu. Da nismo mođda trebali da te zagrlimo kad smo te ugledali. Daj, molim te...
Sebastijan: Zar ćeš i ti da mi prebacuješ, kao onaj... (zastao je, jer se u poslednjem trenutku setio da je Ricardo navodno mrtav)... kao Ricardo
Santjago: Govoriš o mom mrtvom bratu, kao da je ološ neki...
Sebastijan: Nezahvalan si... Idem sad.

Uzima ček i ostavlja na sto..

Santjago je uzeo ček i pritrčao prema ocu.

Santjago: Ovo nam od tebe ne treba ...(daje mu ček).. isuviše dobro zarađujem da bih ovo prihvato
Sebastijan (uzima ček): Dobro, kako hoćeš...

Sebastijan odlazi...

Kada se malo odmakao, počeo je da komentariše...

Sebastijan: Mogu da me pljuju koliko žele, ali ja sam njih povredio baš onoliko koliko su zaslušili. Inače, vidim da još nisu saznali...

U tom trenutku, na nekoliko metara ispred njega prolazila je Aurelija. Sebastijan ju je ugledao

Sebastijan: Aurelija..
Aurelija: OOo brate...
Sebastijan se setio svega što mu je ona učinila...Odjednom ga je obuzeo bes...

Sebastijan: (hvata je za kosu): Ti proketnice, izrode porodice Fernandez, platićeš mi za sve ono što si uradila. Dobro ti znaš na šta mislim. Potom je odgurnuo od sebe i otišao...

Aurelija je pala na pod. Odatle ga je posmatrala....

Aurelija: Videćemo ko će kome da plati....

Viki i Ricardo....

Ricardo: dakle, ljubavi, ponovo smo u vezi...
Viki: Ricardo, ja se mnogo plašim...
Ricardo: Ovaj put nas niko neće odvojiti niti će narušiti našoj ljubavi. To ti ne obećavam, nego ti se kunem...
Viki: A tvoj otac?
Ricardo: Njega više ja ne zanimam, a ni on mene... Zna da ću, ako išta pokuša, da ga tužim za onaj požar kod tebe i smrt naše bebe...
Viki: Dobro....
Ricardo: Nego sam razmišljao da iznajmimo stan u Mexico City-ju gde ćemo zajedno živeti..
Viki: Nije loša ideja (Viki je i pored priči Ricarda, delovala zabrinuto)
Ricardo: Šta je ljubavi, opet mi ne veruješ.
Viki: Ne, nego se plašim da će se opet ponoviti onako
Ricardo: Neće, ja sam sad stariji i odlučniji. Samostalan sam, vodim svoj život, neizdržava me niko i nema potrebe da se plašiš...

Potom ju je zagrlio...

NEKOLIKO MESECI KASNIJE....

Viki i Ricardo su, kako su se i dogovorili, iznajmili stan u Mexico City-ju. Radili su na fakultetu....
Nicolas nije uspeo da se razvede od svoje supruge. Baš kada je to hteo da joj kađe, razbolela mu se starija ćerka i sa njom je morao hitno u Mexico City da ode. Lečenje je trajalo dugo, pa je porodica odlučila da se preseli tamo. Nicolas je firmu ostavio Santjagu,u koga je, iako ga kratko poznaje, imao najviše poverenja...
Aurelija, kada je saznala šta se desilo, jako se razočarala. Odlučila je da napusti Mexico i ode jedno vreme u Evropu... Kada će se vratiti, to je samo ona znala!
Sebastijan nije preuzimao plan protiv Aurelije. Rešio je, baš kao i predhodni surov plan, da razradi dugo, kako bi bio uspešan, bolan i neprimetan...

na fakultetu

Ricardo je menjao glavnog profesora. Držao je predavanja...

Ricardo: Nakon mog dosadašnjeg izlaganja, postaviću vam jedan zadatak, pa ko bude uspeo da ga reši, imaće kod mene veću ocenu... Pa da počnemo (Ricardo je čitao zadatak)... Nešto kasnije, da uradi na tabli, javio se jedan visoki, crni momak...
Ricardo ga je zapazio..
Ricardo: Izvoli ti na tablu (pokazao je na njega).... Kako se zoveš?
Dečko je odgovorio: Ja sam Frenk Fernandez...
Ricardo ga je začućeno pogledao...
Ricardo: Dakle, prezimenjaci smo... Hajde radi zadatak...

Dok je Frenk radio zadatak, Ricardo ga je posmatrao...
Ricardo (misli): Jel moguće da je ovaj dečko moj polubrat. Ima puno Fernandeza, ali ovaj dečko zaista liči na mog oca...

Krv nije voda! Ricardo, iako je dečka prvi put video u životu, ipak je osećao da izmedju njega i Frenka postoji neka povezanost. Frenk je zaista ličio na Sebastijana, više neko bilo koje drugo njegovo dete...Kako bi potvrdio sumnju, pitao ga je...

Ricardo: Dobro uredjen zadatak. Nego, poznaješ li ti onog Karlosa Fernandeza, vlasnika zanatske radnje.. Pitam te onako...
Frenk: Ne. Možda ga moj otac Sebastijan zna. On zna ceo Mexico City (dečko je počeo da se smeje)....

Ricardo je potvrdio svoje sumnje. Frenk je zaista njegov polubrat! Pogadjalo ga je to što je Sebastijan povredio njegovu majku na nasuroviji način, bar nasuroviji način za ženu. Ali je s druge strane osećao olakšanje što više ne zavisi od oca i što ne mora da izvršava njegova ''naređenja''....

novi likovi u seriji

Eddy Vilard-Frenk, Sebastijanov sin sa ljubavnicom

U SLEDEĆOJ EPKI SAZNAJTE KAKO ĆE VIKINI RODITELJI REAGOVATI NA VEST DA JE VIKI OBNOVILA VEZU SA RICARDOM! DA LI ĆE RIGOBERTO PONOVO POKUŠATI NEŠTO DA URADI? TAKODJE PRATITE POČETAK NOVOG ZAPLETA U OVOJ NOVELI...

ne propustite sledeću epku
Back to top Go down
Daniel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Daniel

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 EmptyMon 11 Jan 2010 - 7:32

Zaista imas talenta za pisanje! Oni opisi su super, slicno mom stilu...Pretpostavljam da volis da se bavis pisanjem, sastava, pesama, zar ne? hehe

Ode Aurelija, ali tu je Santjago, Nikolas...Bice nesto, ali rekla si kasnije tek....Novi zaplet? Verovatno ce opet pokusati da rastave V&R. Kad ce vise kraj nevoljama....hehe....Frenk je pozitivan lik?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ   Sudjena ljubav - KRAJ - Page 9 Empty

Back to top Go down

Sudjena ljubav - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 14Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next