| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 11 Dec 2009 - 17:48 | |
| TRIDESETA EPIZODAOdmah nakon sto je imanje kupljeno, Rigoberto je odveo porodicu tamo. Hteo je da po svaku cenu spreči da se Ricardo i Viki ponovo sretnu. Valerija, Viki i Marija Hose će od sad živeti u novoj kući, a Rigoberto će, zbog posla, ostati u staroj kući... Viki: Mama, očajna sam. Obećala sam ocu da nikad više neću pogledati Ricarda u zamenu za njegovu slobodu. Valerija: Ćerko, baš si se uvalila u probleme. Znala si da je on za tebe zabranjena ljubav i opet si se zaljubila u njega Viki: Mama, on se meni udvarao, a moram prizati da mi se odmah svideo kad sam ga videla. Viđala sam ga i pre, ali nikad nismo razgovarali. Tek na fakultetu sam mogla sa njim da razmenim par reči. Ti mama ne znaš koliko ga volim i ovo dete će me stalno podsećati na njega. Valerija: Kad smo kod deteta, ja znam da on neće odustati prvenstveno od njega. Videćeš da će prevrnuti i nebo i zemlju da vas dvoje nadje. S druge strane, Sebastijanu se ukazala neverovatna prilika. Jedan prijatelj ga je pozvao u Argentinu da dođe, jer jedan je jedan njegov prijatelj nasledio oca u fabrici za proivodnju drveta i preneo prijatelju da pozove Sebastijana, pošto se on već bavi time. Sebastijanu je ovo, kao što narod kaže, ''palo ko kec na desetku'', jer je potajno priželjivao ovakav rasplet, da napokon nadje dobru firmu i inostranstvu i ujedini se sa njom. Tako je i uradio. Deo kapitala je ulozen u firmu tog čoveka, i Sebastijan je postao veoma važna figura u toj firmi. A i s druge strane mu je jako odgovaralo, plan koji je već nekoliko meseci smišljao, napokon će da ostvari i to na veoma lak način. Ubrzo ćete saznati o čemu se tu radi... Pred sam put, takođe je saznao da je da je Rigoberto kupio drugo imanje i prodao ono parče zemlje. Takodje je znao da je tu preselio porodicu. Isto je znao da mu sve to itekako odgovara za sprovodjene svoj surovog plana. Sebastijan: Ide sve kako sam zamislio. Ali Rigoberto, moja osveta tek počinje! POSLE DVA MESECASebastijan je, zajedno sa svojim prijateljem, dobij preseljenje u Australiju. On i kolega su bili zaduženi da vode jedan ogranak firme u Australiji. Viki nije ništa čula o Ricardu. Nije se čak ni usudila da nešto učini povodom toga, jer ih je otac skoro svaki dan posećivao. S druge strane, Ricardo je očajnički tražio Viki. Raspitivao se na fakultetu kod njenih najboljih drugarica, ali nije ništa uspeo da sazna. Sebastijan je odlučio da sina dovede u Australiju po svaku cenu. Iskoristio je to što je Viki daleko od Ricarda, to što je Ricardo očajan i što je verovatno spreman da za nju sve učini. Evo šta je uradio.... Jednog dana na svoju adresu u selu kod Mexico city poslao je anonimno pismo... Evo šta je pisalo: Ricardo, ljubavi moja
Javljam ti se iz Australije. Otac me poslao čak ovamo, sa jednim jasnim ciljem, da nas rastavi. Međutim, ja ne mogu bez tebe. Ti znaš to! Zato sam dva meseca štedela da ti pošaljem kartu da možeš da dođeš da se vidimo. S obzirom da mi je otac ostao u Mexico city, majka se ništa neće protiviti da dođeš da živiš sa nama. Molim te, ljubavi, dodji, ovo nam je možda jedina šansa da budemo zajedno. Na papiciću u koverti naćićeš i ostale podatke. Jedva čekam da te vidim!
Voli te tvoja VikiSebastijan je ubacio pismo i avionsku kartu za Sidnej. Računao je da će pismo stići kroz dva, tri dana u Mexico. A put je bio planiran za 10 dana od dana slanja pisma Posle tri dana
Elena: Sine, mnogo si smršao Ricardo: Mama, nije mi ni do čega. Znaš što Elena: Znam sine, ali si i ti takođe trebao da znaš da nisi smeo da se u nju zaljubiš Ricardo: Mama, gde li je ona? Elena: Ne znam sine, otac je celu porodicu odveo negde. Tako Klodilda rekla. (Klotilda komšinka s kojim su obe porodice bile u dobrim odnosima) Ricardo: Znam, danima je zatvorena njena soba. Danima nema svetla u njenoj kući. Elena: Otac joj je samo tu. On radi ovde i nije mogao da krene sa njima Ricardo: Što će značiti da ih je odveo negde daleko...
Dok su oni pričali, neko je zazvonio na vrata. Bio je to poštar
Poštar: Dobar dan, tražim Ricarda Fernandeza. Imam pismo za njega Ricardo: Ja sam. Od koga je Poštar: Nepotpisano Ricardo: Hm, ko li bi to mogao biti... Ricardo je uzeo pismo, potpisao se, pozdravio poštara i zatvoirio vrata
Elena: Od koga je pismo? Ricardo: Anonimno Elena: Ko li je mogao da pošalje?
Ricardo je otvoro pismo. Počeo je da čita...
Ricardo: Od Viki je! Ricardo je čitao pismo naglas.
RIcardo: Zove me u Australiju!
Takođe je zanimljivo bilo i to što Sebastijan nije obavestio porodicu da je dobio preseljenje u Australiju. Šta više, nije im se mesec i nešto dana javljao.
Elena; Sine, da to nije neka zamka RIcardo: Otićiču da proverim ovu kartu. Što bi bila zamka....
POSLE SEDAM DANA
Ricardo nije ni slutio šta ga čeka sutradan kad bude stigao u Australiju. Imao je samo jedno u glavi, da dodje tamo, i vidi Viki.
U SLEDEĆOJ EPIZODI SAZNAĆETE KAKO JE RICARDO REAGOVAO KAD JE VIDEO DA GA JE OTAC PREVARIO. TAKODJE CETE SAZNATI KOJI JE TO BIO SEBASTIJANOV PLAN KOJIM JE PLANIRAO DA ZAUVEK RASTAVI VIKI I RICARDA
sledeća epizoda nije preporučljiva za emotivne osobe, i osobe sa slabim srcem
|
| | | Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 12 Dec 2009 - 13:45 | |
| Snoopy, od mene, kao i uvek sve pohvale! Vec 30? Hehe....super....secam se na pocetku, kad si i na SVET-u objavljivala, a vidi sad dokle stigosmo... |
| | | SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 12 Dec 2009 - 13:49 | |
| heh hvala ti danijele... zahvaljujuci tebi i nastavljam da pisem... evo pisem novu epku.... prava uzbudjenja tek slede |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 12 Dec 2009 - 13:55 | |
| Pa treba da pises zbog sebe, posto sam pisao, znam da za pisca nije problem pisanje web novele, ali ga ohrabruje to sto ima citalaca, ali wn je jedno lepo iskustvo za samog pisca, zar nije? Lepo ce biti kad zavrsis i pogledas u dokument gde je sacuvano..... A dokle cemo vise mi biti nocne ptice....hehe... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 12 Dec 2009 - 13:59 | |
| - Quote :
- Pa treba da pises zbog sebe, posto sam pisao, znam da za pisca nije
problem pisanje web novele, ali ga ohrabruje to sto ima citalaca, ali wn je jedno lepo iskustvo za samog pisca, zar nije? Lepo ce biti kad zavrsis i pogledas u dokument gde je sacuvano..... A dokle cemo vise mi biti nocne ptice....hehe... hheh ko zna..mozda si zapazio, sinoc sam poslala epizodu u 6 sati..hehe zapravo je jutro bilo.... Sto se tice novele, imam vec roman u otkucanoj formi na kompu i sad ga samo pretvaram u seriju, malo dodajem neke dogadjaje... da bude sto napetije A sto se tice pisanja ovde, dovoljno je da imam jednog citaoca, da pisem novelu, a to si ti (znam jos par njih koji citaju), ali mi je veoma drago sto citas moju novelu od pocetka...shvatas me... pa sad da mi opet bude slaba citanost, bas zbog tebe je ne bih prekidala.... ALi, izgleda da mi ovde novela bolju citanost ima, jer je i forum daleko pregledniji nego tamo, tamo, koliko vidim, ima jos novih serija, pa covek ne zna sta ce pre da cita... nisam pogresila sto sam tamo prekinula pisanje |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 12 Dec 2009 - 14:10 | |
| Da, bio sam juce na kratko tamo, prepuno je svakakvim novelama, ja sam hteo tamo (kao zbog citanosti) da objavljujem novu novelu, koju sam i najavio i postavio promo, ali sam odustao, ako je i budem objavljivao, bice to ovde, sigurno....Tamo se ne zna ni ko pije, ni ko placa...Sve novele koje volim da citam, i koje sam citao ranije, nalaze se sad i na ovom forumu, tako da mi je super...A sto se tvoje tice, pa imas ti citalaca, samo sto ne stizu svaki dan, pa se nakupi onda, a ja navratim svaku noc....
Hehe, nisam primetio da je bilo jutro...Kako ti to uspe....hehe.... |
| | | Barbiee TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 3:50 | |
| Ee ja stalno citam wn ali me mrzi da komentarisem..iskreno,na ovaj forum sam se reg samo zbog ove wn.. Iii obaveznoo nastavljaj,nemoj da prekidas...verujem da ima puno clanova koji citaju ali ne komentarisu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 5:04 | |
| heheh barbiee hvala puno.... heh pa ne znam danijel, kako mi uspelo, pocela sam da pisem jos u dvanaest, ali mi je uvek nesto odvlacilo paznju, heheh pa tek u sest zavrsila... Sinoc mi nestao net, tako da moram ponovo da pisem novu epizodu... - Quote :
- Da, bio sam juce na kratko tamo, prepuno je svakakvim novelama, ja sam
hteo tamo (kao zbog citanosti) da objavljujem novu novelu, koju sam i najavio i postavio promo, ali sam odustao, ako je i budem objavljivao, bice to ovde, sigurno Ma haos, tamo nema moderatora, pa se tamo ne zna ni ko pije ni ko placa...Pocni tvoju novelu da ovde objavljujes, jer je ovde daleko organizovanije, a na Svet-u dok nadjes novelu koju zelis da citas, izgubis volju... a sto se moje novele tice, naravno da cu pisati do kraja, makar je niko ne citao do poslednje epizode...takodje razmisljam da posle ove novele objavim drugu novelu, kao nastavak, gde ce glavni lik biti Vikin i Ricardov sin, ali videcu jos o tome, otom potom... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 8:17 | |
| TRIDESET PRVA EPIZODA
Ricardo je seo u avion. Cekao ga je dug put do Australije. Samo je jedno zeleo, da sutra stigne u Sidnej i tamo vidi Viki
Ricardo: Ljubavi, stizem, niko nas nece rastaviti
S druge strane, Viki je svakim danom bila sve tuznija, nervoznija. Znala je da nikada vise nece videti Ricarda, jer to otac nikad nece dozvoliti. Nije mogla da preboli tu cinjenicu da ce njihova beba odrasti bez oca...
Rigobetro je razmisljao o Viki. Znao je da mu cerka nikada nece biti srecna, iako se nekada bude udala za drugog. Znao je da prva ljubav zaborava nema. Ali ipak njegov ponos, mrznja prema Fernandezovima su bili jaci od cerkine sr ece.
Sebastijan je odlucio da kada mu stigne sin, da se opravda. Na koji nacin ce ubediti sina da ostane u Australiji, videcete ako budete seriju pratili do kraja...
SUTRADAN
Ricardo je stigao u Sidnej. Izasao je iz aviona. Stajao je na aerodromu. Prisao mu je otac. Ricardo ga nije video, jer mu je bio iza ledja
Sebastijan: Sine Ricardo se iznenadio. Okrenuo se prema ocu RIcardo: Tata, otkud ti? Sebastijan: Sine, ono je bilo moje pismo, a ne Vikino Ricardo je zacudjeno pogledao oca Ricardo: Ne mogu da verujem...
S druge strane, Viki je razgovarala sa majkom...
Viki: Mama, ocajna sam. Svakim danom mi Ricardo sve vise nedostaje Valerija: Kceri moja, znala si da je Ricardo bio za tebe zabranjena ljubav. Tata nece popustiti
Dok su one razgovarale, neko je zazvonio na vrata. Bio je to Rigoberto
Rigoberto: Stigao sam. Imam jednu vest za vas Viki, Valerija, Marija Hose: Sta, sta... Rigoberto: Za neki mesec, najverovatnije negde tamo u junu, selimo se za Sjedinjene Americke Drzave. Viki je razocarano pogledala oca. Viki: Ali tata... Rigoberto: Dobio sam preseljenje u USA i verovatno cu tamo nastaviti da raddim. Jos razmisljam sta cemo sa ovim imanjima. Prodacu jedno, a drugo cu da ostavim Viki: Tata, ja necu tamo da idem Rigoberto: Icices, tamo ces fakultet da zavrsis, pa se posle vrati ako hoces Viki je bila ocajna. Ovo je znacilo definitivan razlaz sa Ricardom. Osecala je da ga je zauvek izgubila... Viki: Tata, a moje dete. Sta ce Ricardo da kaze kad mu dete budem odvela. Nece sigurno sedeti skrstenih ruku. Prijavice policiji Rigoberto: On je ionako zbog nase porodice uslovno izasao, zapravo ja sam povukao tuzbu. On nece iimati nista sa tom bebom Viki: tata, ovo dete ima pravo i na oca Rigoberto: Onda se udaj za drugog i nadji mu oca Viki: Tata, mnogo si surov, igras se sa mojim osecanjima. Ja se nikada necu vise zaljubiti, a udati se necu ako nisam zaljubljena, tako da se nikada necu ni udavati vise... Rigoberto je znao da ce Viki ovo reci. Ali ipak vezu nije nikako hteo da odobri... Rigoberto: Ne zna se sta nas ceka u buducnosti Viki je pocela da place. Otrcala je u sobu Valerija: Dokle ces vise da je povedjujes tim svojim ponosom. Pusti je da bude srecna sa tim deckom, nije on nimalo los. Pa ja prva ne bih pristala da mi se cerka uda za njega da je neka budala... Rigoberto: Rekao sam NIKAD ali NIKAD ona nece biti sa tom propalicom . TACKA,, Marija Hose se nije mesala. Znala je da otac nece popustiti i dozvoliti da sestra bude srecna... Zato nije imala sta da doda na sve ovo Rigoberto: a ti MArija Hose, vodi racuna sa kim ces se zabavlljati. Marija Hose: Tata, srcu ne mogu da naredjujem, kad se zaljubim, ja necu nikom dozvoliti, pa ni tebi da se mesas u moju vezu. Propala veza je propao i brak i zauvek si nesrecan!
Ricardo i Sebastijan............
Ricardo: Ne mogu da verujem, dokle si bio spreman da ides. Kako sam mogao da poverujem u ovu gnusnu laz... Sebastijan: Stani sine, nisam zavrsio ono sto sam imao da ti kazem! Ricardo: Necu da te slusam, ti nisi moj otac, tebi nije stalo do moje srece... Ostavi me.... Ricardo se okrenuo i poceo da trci Sebastijan: Stani sine.... Uhvatio je Ricarda za ruku. Prvo cemo razgovarati, a potom ces da odlucis da li ces ostati sa mnom ili se vratiti u Mexico
Sebastijan i Ricardo su otisli u obliznji restoran.
Sebastiijan: Vidi sine, ja znam da si zaljubljen u onu...onu... uh.. Takodje sam saznao da ona ceka tvoje dete Ricardo: Da ceka moje dete, i necu odustati od nje... Sebastijan: Moram priznati da mi nije pravo to sto kazes, ali... Ricardo: ali cu je ipak ozeniti, samo da je nadjem Sebastijan: Zato sam te i doveo ovamo. Sine, iako se ne slazem, zelim da ti budes srecan. Pomocicu ti da ozenis Viki i da odete negde daleko. Ricardo: Izvini tata, ali ti nista ne verujem... Sebastijan: Videces, cekaj samo Ricarda je zacudila ova oceva reakcija. Nije verovao da ce otac da mu pomogne da ozeni cerku njegovog najgoren neprijatelja, sa kojim su se godinama ''vukli'' po sudovima, svadjali, kleli... Ali ipak, odlucio je da ostane i vidi sta to otac namerava da uradi Ricardo: Ostacu tata! Ali se vracam za neki mesec, pre nego sto se Viki porodi. A trebala bi da se porodi u maju Sebastijan: U redu je sine... Ja sledeci mesec da se vratim u Mexico na dan dva, i opet dolazim. Ricardo: Zasto nam nisi rekao da si u Australiji Sebastijan: NIsam, bas iz razloga da ti ovo kazem Ricardo: Hoces li dovesti majku ovamo Sebastijan: Ne, jer nameravamo da se vratimo
Nakon toga su otisli kuci.
Nesto kasnije...
Ricardo je izasao negde. Sebastijan je za to vreme okrenuo kucu u Mexicu. Javila se njegova supruga
Sebastijan: Elena, stigao je Ricardo Elena: Znala sam da je to tvoje maslo, Kakva VIki,... Sebastijan: NE zovem te da slusam tvoje pridike, vec da ti kazem sta ces da uradis kada se budemo vratili on i ja Elena: Necu da ucestvujem u tvojim spletkama. Sebastijan: Uradices sta ti kazem ili ces videti... Pa ti jos mene ne znas Elena: Proklet bio dan kada sam se udala za tebe Sebastijan: Kada se ono kopile rodi, Ricardovo i dete one Sancezove, uzecu joj ga i onda ces ti da kazes da je to tvoje dete. Elena: Necu... Sebastijan: Onda cu da ga ubijem, ali cu ga uzeti Elena: Prijavicu te policiji onda Sebastijan: Onda ti sin nikada nece videti dete, a ni Viki. Biraj ovo sto je bolje. Ipak imam imalo srca da to dete ostavim u zivotu Elena: Skote jedan, ne mogu da verujem sta se to sa tobom desilo Sebatijan: Ucuti i uradices ovako... Potom je zalupio slusalicu
Sebatijan: Ricardo nikad nece videti Viki, a nece ni znati da mu je to kopile dete! Posle cu videti sta cu sa tim detetom!
OVO JE SAMO DEO SEBASTIJANOVOG PLANA. KAKO CE TO URADITI, SAZNACETE U SLEDECIM EPIZODAMA, KADA SE, SEST MESECI KASNIJE, VIKI BUDE PORODILA I NA SVET DONELA NJEN I RICARDOV PLOD LJUBAVI. DA LI CE UZETI DETE, ILI CE GA NEKO SPRECITI U TOME? STA CE SE TO DALJE DESITI?
ne propustite sledecu epizodu
Last edited by SNooPy89 on Sun 13 Dec 2009 - 14:37; edited 1 time in total |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 10:38 | |
| Svaka cast.Ovo je jedna od najboljih telenovela,koje sam citao.Imas itekako talenta....samo nastavi da pises. |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 10:52 | |
| HVALA DON PIO PUNO |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 10:55 | |
| Nema na cemu.Pogledaj ti moju novelu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 13 Dec 2009 - 14:25 | |
| DA LI OD OVE EPIZODE OVA SLIKA DOBIJA VELIKI ZNACAJ... ...saznacete ako budete pratili veoma napete naredne epizodeTRIDESET DRUGA EPIZODAsest meseci kasnije....Ovih sest meseci, koliko je proslo, od kad je Sebastijan doveo sina u Australiju, promenilo je mnogo toga u zivotima Viki i Ricarda. Ricardo ni jedan sekund nije prestajao da misli na Viki, dok je Viki ocajavala iz dana u dan jer o Ricardu nije znala nista. Cak je pomislila da ju je mozda zaboravio... Sebastijan je dolazio jednom u Mexico da bi pripremio teren za ostvarivanje surovog plana. Najpre je zapretio necim najgorim svojoj zeni. Posto je imao za cilj da ukrade Vikinu i Ricardovu bebu cim se rodi, suprugi je naredio da svima kaze da je ta beba njeno dete. Tako bi Ricardo bio uveren da mu je ta beba brat ili sestra. Takodje, na veliku Vikinu nesrecu (videcete sto to kazem) je saznao gde je Rigoberto kupio imanje, zapravo znao je mesto gde Viki i njena majka i sestra zive. To ce iskoristiti da ostvari svoj gnusni plan 15. maj 1984. godineSebastijan je odlucio da krene nekoliko dana pre sina za Mexico, kako bi plan izveo u njegovom odsustvu i kako Ricardo nista ne bi posumnjao. Ricardu je ostavio neko zaduzenje u vezi firme, koje on nije mogao da zavrsi najmanje sedam dana Sebastijan: Sine, idem sutra kuci, reci cu ti sto, a ti kreni za sedam dana, ostavicu ti kartu ovde RIcardo: Tata, moze da bude kasno tad, mozda mi se dete vec rodilo Sebastijan: Dogovorli smo se da uradis te reklame i da to predas Horaciju (jedan Sebastijanov kolega). Nego sine, nisam ti rekao nesto... Ricardo: O kome se radi, o Viki? Sebsatijan: Ne o njoj. Nego o tvojoj majci i meni Ricardo: O cemu se radi? Sebastijan: Vidi sine, mama ocekuje moje dete, tako da ces dobiti, setru ili brata... Ricardo: Ne mogu da verujem, pa mama nije nista pricala Sebastijan: S obzirom da je malo starija, i da nam se ne bi smejali, ja sam joj rekao da cuti... Mozda se i porodila do sad.... Zato cu ja pravo iz Argentine za Mexico, a ti dodji tad Ricardo: Tata, a Viki kad cu da vidim? Obecao si mi Sebastijan: Cim se vratimo, potrazicemo je. Pa i sam znas da i ti imas pravo na to dete i da mozes i zakonski da ga potrazis... Sine ne budi glup... Ricardo: ALi ja sam hteo da budem tu pre nego sto se Viki porodi Sebastijan: ko zna gde je ona sad,,, ti tim postupkom hoces sve da uprskas, da je nikad ne vidis? Rekao sam ti pusti mene da resim situaciju, da bi sve bilo kako ocekujemo. Ricardo: Tata, iznenadjuje me tvoja promena Sebastijan: Sine ja ovo radim samo zbog tebe, ali ne znaci da cu ikad progovoriti sa njenim ocem i slicno. Mozes da se vencas sa njom, ali svadbu necemo praviti... Oticicete negde i ziveti daleko.. Jesi cuo? Ricardo: Jesam tata... Sebastijan je, Ricardu, ovde delovao veoma iskreno i ubedljivo. Ricardo je bio spokojan, ali i srecan. Napokon ce naci Viki (verovao je da ce mu otac u tome pomoci i uspeti)... Uvek je sumnjao u njegovu iskrenost, ali sada su mu sve te sumnje nestale... Ricardo: Napokon cu je naci... sa ili bez oca... zivecemo zajedno sa nasom bebom... Sutradan...Sebasijan je seo u avion i krenuo direktno za Mexico. Ricardo je ostao i pravio reklamu za firmu u kojoj je Sebastijan radio Ricardo: Viki, ljubavi, gde li si sad, da li si se porodila? SutradanSebastijan je stigao u Mexico. Sebastijan: Stigao sam. Jesi li saznala nesto jel se rodilo ono kopile? Elena: Nije, koliko znam... Daj odustani od tog plana, pusti dete da zivi sa majkom Sebastijan: Jesmo li se nesto dogovorili (hvata je za kosu) Elena: Ne budi glup, mislis da Viki nece traziti svoje dete Sebastijan: NE znas deo plana, zato cuti... Na tebi je da uradis ono sto sam naredio, inace ... Elena: Inace... Sebastijan: Inace cu ubiti to dete, na tvoje oci Elena: Nemas osecaja...pa to je dete tvog deteta Sebastijan: Ali i dete cerke onih gadova. Zato ne volim to kopile. Nosi krv Sanzezovim Elena: Ne znam zasto ih ti toliko mrzis.. i sam znas da zemlja nikada nije bila nasa Sebastijan: Zbog njih mi je umro i otac i deda... Iste veceri je Sebastijan otisao na to imanje gde je Viki zivela. Resio je da sam izvidi situaciju.... S druge strane, Viki je bila pred samim porodjajem. Ocekivala je svaki dan da se porodi. Sebastijan je odlucio da angazuje coveka koji bi ih posmatrao tu dan i noc i rekao mu kada se Viki bude poradjala da dodje... Zato se odmah uputio u grad. Otisao je do kockarnice gde se nekada kockao.Prisao je Migelu, 35- godisnjem momku koji, sa svojih 35 godina, ima poprlicno velik dosije u policiji. Od 14 godne je pravio prekrsaje i stalno bio privedjen u miliciju. za tih 11 godina koliko je postao kriminalac, bar 10 godina je proveo u zatvoru. Sebastijan: Zdravo Migele Migel: O Sebastijane, kuco stara... Pa gde si ti, sto godina (grle se) Sebastijan: Vidi, ortak, imam jedan poslic za tebe. Platicu ti ga vise nego sto mozes da dobijes ovde u ovoj rupi Migel: Reci brate Sebastijan: Odvescu te na jedno mesto, tu ces dezurati danonocno... nekih 2 km od tog mesta imas postu, gde ces mi javiti kad se jedna devojka tamo bude poradjala. Doci cu ja jednom dnevno da ti donesem hranu i sve sto ti bude trebalo Nakon toga cu ti reci sta cemo zajedno da uradimo... Platicu ti dobro Migel: U redu ortak.... Sebastijan je odveo Migela do tog mesta. Migel je postmatrao kucu bukvalno iz neposredne blizine, jer je nekih 30 metara od te kuce bila suma i zbunje a iza je bila reka... Tako da se Migel mogao neprimetno kretati i znati sve sta se desava.... Novi glumci u seriji
Abraham Ramos-Migel, Sebatijanov ''ortak'', saucesnik njegovog plana
U SLEDECOJ EPIZODI CE SE VIKI PORODITI. SAZNACETE SEBASTIJANOV PLAN U CELOSTI. DA LI GA JE OSTVARIO I KAKO? VIDECETE STA CE SE DALJE DESAVATI VEZANO ZA RICARDA, VIKI I NJIHOVE PORODICE...ne propustite sledecu epizodu |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 14 Dec 2009 - 2:05 | |
| Hehehe, kao i obicno ostavio je Rikrada da radi a on otisao da zavrsava svoje poslove... ccc ! |
| | | Barbiee TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 14 Dec 2009 - 2:26 | |
| extraaaa jeee...jedva cekam nastavak...:] |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 14 Dec 2009 - 2:28 | |
| - Quote :
- Hehehe, kao i obicno ostavio je Rikrada da radi a on otisao da zavrsava svoje poslove... ccc !
Ma bolesnik... hehe... a i Ricardo glup sto je to dozvolio |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 16 Dec 2009 - 9:36 | |
| Nedostajala mi je novela u zadnjih nekoliko dana, super je snoopy, kao i uvek, sve pohvale...Procitao sam zadnje dve epke, malo mi je neobican taj plan, ali me zanima sve kako ce sve to zavrsiti... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 16 Dec 2009 - 12:27 | |
| Jao i ja zbog obaveza na faksu ne stigoh da napisem epizodu... Jeste plan neobican, i mozda neverovatan, ali je upravo smisljen jer se tako nesto neobicno u serijama i dogadja....videces Postavljam sad novu epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 16 Dec 2009 - 13:52 | |
| TRIDESET TRECA EPIZODA
20. 05. 1984. godine
Migel, čovek koga je Sebastijan unajmio, je danonocno motrio na kuću. Za to je dobio veliku sumu novca.
Napokon je dosao i taj dan, veliki dan, koji je trebao da takav bude za Viki i Ricarda. Zasto trebao? Pratite epozodu do kraja i saznaćete!
Viki je ustala veoma rano. Bilo je to osam sati. Otac nije bio sa njima, već na poslu. Planirao je da dodje tek uveče kod ćerki i supruge.
Vikina majka, Valerija, bila je u kuhinji. Pila je kafu sa dve komšinke. Marija Hose je spavala.
Valerija: Viki, jesi li to ti? Viki: da mama, ja sam... Valerija: Sto si ustala ovako rano Viki: Nesto mi mama nije dobro, stomak me boli Valerija je začudjeno pogledala u ćerku Valerija: Pa kćeri i termin ti je da se porodiš Viki: Znam mama... Valerija: Možemo da odemo do lekara jer možda....
Valerija nije ni stigla da završi rečenicu, jer je tom trenutku Viki je jako jauknula. Bili su to porodjajni bolovi.
Viki: Jaooooj, mama ... jao Viki je počela da se savija Valerija: Kćeri moja, to su bolovi... Viki: Jesu mama... jaooo mnogo me boli Valerija: Moramo odmah da zovemo lekara. Nemamo vremena da cekamo da odemo u bolnicu... Valerija je trčala do druge prostorije u kojoj se nalazio telefon. Pozvala je doktora...
U tom trenutku, dok se sve to dešavalo, Migel se šetao tuda. Bio je baš ispod prozora i sve čuo.
Migel: dakle, curica se pocela da porađa. Moram Sebastijanu odmah da javim..
Migel je krenuo prema kolima koja su bila parkirana 400 metara. Pošta se nalazila svega nekoliko kilometara od ovog imanja
S druge strane, Ricardo je radio reklame za firmu. Baš onda kad je Viki osetila bolove, Ricardo se uznemirio
Ricardo: Viki moja, šta li je sa tobom. Imam neki loš predosećaj...
U tom trenutku je bacio sve reklame i izašao iz stana... Jurio je koliko su ga noge nosile. Krenuo je u agenciju da rezerviše kartu za sutra, tj 21. maj. Nije mogao da čeka 23 maj kada je i trebalo da krene, tj kada mu je otac kupio kartu...
Ricardo: Možda mi se rodilo dete dosad, ja neću ni minuta ovde da ostanem više....
Nešto kasnije....
Migel je stigao u poštu. Tražio je telefon od neke radnice tamo...
Migel: Molim vas, treba mi telefon, moram da javim porodici u Mexicu da mi je otac umro Radnica: U redu, nije problem, vidim da vam je hitno, izvolite. Migel: Hvala vam puno Radnica se udaljila od mesa gde je radila tamo, tako da je Migel mogao nesmetano da razgovara sa Sebastijanom...
Migel: Halo, ti si Sebastijane Sebastijan: Imas li kakvih novosti? Migel: Izgeda da se ona devojka poradja Sebastijan: Izgleda ili je stvarno tako? Migel: Bio sam ispod prozora kad je počela da jauče. Ima porodjajne bolove. Sebastijan: Onda se vrati tamo, a ja dolazim. Tamo ćemo se naći i dogovoriti za dalje...Pazi samo da te neko od njih ne vidi Migel:U redu...
Migel se vratio na staro mesto gde je i motrio na kuću. Tamo je čekao Sebastijana
S druge strane, Viki je kukala. Bolovi su bili nesnosni...
Viki: Mama umreću... mnogo me boli Valerija: Doktor je krenuo, strpi se malo... Viki: Jooj zovi tatu molim te... Valerija: Ne mogu da ga dobijem... Ne znam šta se dešava...
Ricardo.....
Ricardo je otišao u agenciju
Ricardo: Molim vas, da li može da se rezerviše sutra let za Mexico Radnica u toj agenciji je uzela spisak. Radnica: Samo trenutak, da vidim. Ako ima slobodnih mesta, može Ricardo: U redu.... Radnica: Nema nažalost. Ima jedino do Pariza, pa iz Pariza do Mexica, ako vam tako odgovara... Ricardo: Može.. Onda mi dajte avionsku kartu do Pariza
Ricardu je bilo svejedno kako će stići u Mexico. Samo mu je Viki bila u glavi i nije više ni minut mogao da ostane u Australiji....
Nesto kasnije...
Doktor je stigao...
Doktor: Gde je devojka? Valerija: U sobi je... Doktor: Koliko ima bolove? Valerija: Pa on onda od kad sam vas zvala Doktor: U redu, onda moramo odmah da otpočnemo porodjaj
Ricardo se vratio u stan. Uzeo je putničku torbu i pakovao se..
RIcardo: Ne znam kako mi je napamet moglo da padne da ostanem ovde. KO zna šta se dešava sa mojom Viki i našom bebom.
Nešto kasnije
Viki se poradjala. Doktor: Ajde Viki, jos malo samo Viki: NE mogu doktore... Doktor: MOraš Viki, od toga ti zavisi bebin život..Zar hoćeš da se beba uguši Viki: U redu... Viki se naprezala što je niše mogla. Doktor: Samo još jednom, evo glavica se vidi... Ajde samo jos jednom Doktor je izvukao bebu. Doktor: Evo ga... Dečak je! Čestitam!
Beba je zaplakala...
Viki je bila iscprljena, ali veoma srećna Doktor: Evo ti mama tvog sina. Viki ga je uzela u naručje... Zagledala se u njegove sitne oči. Setila se Ricarda...
Viki (pomisli): Gde li si sad Ricardo da vidiš sina...
Valerija je sijala od sreće Valerija: Da vidim svoga unuka. Jao kako je lep...
S druge strane, Sebastijan je stigao...
Sebastijan: Sta porodila se Migel: Da, dečak je! Sebastijan: Vidi brate, nešto kasnije ćemo ovako da uradimo. U kolima mi se nalazi benzin. Najpre ću ja da udjem u sobu gde beba bude spavala. Dakle uzimam bebu, ti za to vreme ćes posipati sobu benzinom, a potom i ostale delove kuće...Odmah bacas vatru... Cilj je da se vatra rasplamsa veoma brzo... Migel: Ali možemo nekoga da ubijemo time Sebastijan: Nevažno! Cilj je da ja ovo dete uzmem. Ostalo cemo videti...
Nesto kasnije...
Viki se uspesno porodila. Beba je rodjena zdrava. Viki je uzela i nahranila bebu.
Nesto kasnije je i Viki ustala. Iako je bila poprilicno isrcpljena, smogla je snage da ona odnese svoju bebu u njenu sobu.
Viki: Sreco mamina, najvise bih volela na svetu da te otac upozna i da odemo da zivimo nas troje sami negde...
Kad nesreca hoce, ona se i desi.... Rigoberto, Vikin otac jos nije saznao da se Viki porodila. Nije čak ni s posla zvao, a to je činio svaki dan.
Sve se taj dan potrefilo kako ne treba...
Viki je ostavila bebu u krevecu da spava... Prozor od sobe je bio odrškrinut, jer je bio maj i bilo je toplo. Bila je navučena samo zavesa...Na trenutak je izasla iz sobe.
Sebastijanu nije bilo teško da uđe u sobu... Ušao je u sobu i uzeo bebu..
Sebastijan: Znači, ti si moj unuk
Odmah za njim je usao i Migel...Posipao je sobu benzinom... kada je posuo, upalio je vatru, koja se potom brzo rasplamsavala... Dok je Migel palio vatru, Sebastijan je otisao sa bebom do kola... Migel je odmah zatim i drugi deo kuće polio benzinom i zapalio
Zanimljivo je kako je sve to uradio takvom brzinom i tako neprimetno...
Tek kad se vatra rasplamsala i kad je počeo da dopire smrad dima iz sobe, Viki, njena sestra i majka su zapazile da kuća GORI!
Viki je potrčala ka sobi...
Viki: MOJA BEBA!
novi likovi koji su se pojavili u seriji su anonimne licnosti, debi uloge
Marcita Munjos-radnica u turistickoj agenciji Kleopatra Karlitos-radnica u posti Damjan Markez-doktor
U SLEDECOJ EPIZODI VIDECETE KAKO CE SE SITUACIJA DALJE ODVIJATI. GDE CE TO SEBASTIJAN ODVESTI UNUKA, KAKO CE VIKI REAGOVATI NA OVO, DA LI CE RICARDO SRESTI BEBU I MOZDA SAZNATI CELU ISTINU...
ne propustite sledecu epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 17 Dec 2009 - 10:28 | |
| Odlicno! Ovakve akcione epizode su uvek najinteresantnije...Samo tako nastavi! Koliko vidim, u sledecoj se akcija nastavlja....Ja mislim da ce Viki misliti da je beba mrtva, a one ce se naravno spasti iz pozara....ili ces nas iznenaditi snoopy.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 17 Dec 2009 - 11:03 | |
| - Quote :
- Ja mislim da ce Viki misliti da je beba mrtva, a one ce se naravno spasti iz pozara....ili ces nas iznenaditi snoopy....
heh pa videces, u svakom slucaju u sledecim epizodama ocekuj neocekivano... Malo kasnije objavjujem sledecu epizodu...
Last edited by SNooPy89 on Thu 17 Dec 2009 - 13:22; edited 1 time in total |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 17 Dec 2009 - 11:53 | |
| Serija ti je vrh Snoopy:) |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 17 Dec 2009 - 13:21 | |
| - Quote :
- Serija ti je vrh Snoopy
hvala Urose i tvoja je odlicna, citam je kad stignem
Last edited by SNooPy89 on Sun 31 Jan 2010 - 2:25; edited 1 time in total |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 17 Dec 2009 - 13:26 | |
| Bravo...samo tako nastavi.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 18 Dec 2009 - 13:49 | |
| |