| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 27 Nov 2009 - 5:00 | |
| Videcete, nastavak! Prava drama! hehe
Evo postavljam novu epku! |
| | | SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 27 Nov 2009 - 7:07 | |
| OSAMNAESTA EPIZODAViki je ovo jutro ranije ustala. Predhodnog dana se dogovorila da se sa Ricardom oko osam ujutru nadje kod izvora. Na predavanja nije dugo isla, ali nije isao ni Ricardo od kad je saznao da je Viki trudna... Ricardo je nestrpljivo cekao deset sati, da vidi sta je Viki odlucila. I on je rano ustao. Obukao se i nervozno setao po sobi! Ricardo (za sebe): Jao Viki, nadam sr da ces pristati da odes sa mnom... Elena je cula Ricarda da je ustao... Elena: Sine Ricardo: Mama Elena: Ustao si? Ricardo: Da... E mama moram da ti kazem nesto Elena: Sta je bilo sine? Ricardo: Vidi mama......ja....ja razmisljam da odem iz ove kuce Elena: MOlim? Sine! Kako to? Ricardo: Pa mama, znas da je Viki trudna i da moramo nesto da uradimo. Ja ne smem da kazem tati, a ni ona svojima... Dok su Ricardo i njegova majka razgovarali na spratu, Sebatijan je usao u kucu. Sebatijan: Elenaaaaaa Ricardo: Evo ga tata Elena: Nastavicemo kasnije razgovor..........Evo me Sebastijane Sebastijan: Brzo postavi dorucak, moram da se vratim Elena: Samo da podgrejem. Sebatijan: Daj mi one takose od juce Elena: Evo sad cu Elena nije ni smela da pomisli da pita muza gde je proveo noc... Znala je sta bi je cekalo da je pitala... Malo kasnije...... U kuci Sancez Rigoberto(gleda je kroz prozor): Sad cu da se vratim Valerija: Gde ces? Rigoberto: Reci cu ti posle... (Rigoberto odlazi) Rigoberto se zapravo uputio ka kuci Fernandezovih... Ricardo ga je video sa prozora... Pomislio je da je sve saznao, tj da mu je Viki rekla celu istinu... Prebledeo je... Elena je otvorila vrata Rigoberto: Treba mi Sebastijan... Elena: On je...ovaj..on je u kuhinji Rigoberto: Pozovi ga Elena: Evo trenutak Ricardo je sa stepenica posmatrao sta se desava... Znao je da nije nesto dobro, jer Sancezovi nikada nisu dolazili u kucu Fernandezovih, zapravo od kad su poceli ti problemi oko zemlje... Obicno su ti susreti bili svadje, ponekad i tuce... Sebastijan dolazi... Sebastijan: Sta ces ti ovde? Kako se usudjujes da krocis ovde? Rigoberto: Imam pravo... Ovde je nesto moje? Sebastijan: A sta to? Rigoberto: Evo ovo.... Rigoberto baca sve papire u vezi tog parceta zemlje pred njega, osim pisma Sebastijan uzima nekoliko dokumenata i gleda ih: hahahah pa ovo je ona zemlja koju ocajnicki trazite...e pa ''brate moj'' ta zemlja je nasa Rigoberto: Nemoj da lazes, lopove jedan! Falsifikovali ste potpis... Mislis da sam glup Sebastijan (zbunjeno): Pa..... to ti kazes? Rigoberto: Znas li zasto sam dosao? Sebastijan: Ne interesuje me... Rigoberto: Interesovace te.... Dosao sam da ti objavim rat! I to zbog ove zemlje! Sebastijan: Objavljujes rat, a unapred znas da ces da izgubis.. hahaha Rigoberto: To ti kazes... Uskoro cu da ti bacim pred noge dokaze za sve ovo sto govorim... Ne samo da cu povratiti zemlju, nego cu se postarati i za jos nesto teze i surovije... Videces, da sad ne otkrivam. Uglavnom, Fernandezovi, cuvajte se! Sebatijan ga je uhvatio za kosulju Sebastijan: Samo se usudi, ubicu te.... Rigoberto: Pretis mi Sebastijan: da, pretim ti.... Rigoberto: Bolje ja to da kazem... Sebistijan: (gura Rigoberta)Gubi se iz moje kuce i da nisi nikada vise krocio. Ni jedan Sancez ovde nece imati pristup u kucu! Nijedan!! Rigoberto uzima papire i odlazi. Nije hteo da pokaze Sebastijanu pismo od njegove sestre, jer je cekao da mu ona dostavi dokaze... Kako ce se dalje odvijati ova situacija oko zemlje, saznacete u narednim epizodamaU medjuvremenu, dok je Rigoberto bio kod Fernandezovih, stigla je i njegova mladja cerka, Vikina sestra. Zavrsila je studije u Francuskoj i vratila se... Marija Hose: Mama, mama vratila sam se Valerija: Kceri moja (ljubi je) Viki je cula sestru. Brzo je dosla do vrata... Viki: Seko moja (obe pocinju da placu) Marija Hose: Napokon sam se vratila... Gde je tata? Valerija: Otisao je negde? Rekao je da ce brzo da se vrati. Pa sta ima kceri moja? Odkad te nisam videla... Pricaj... Marija HOse: Nista, zavrsila sam studije, sad sam i zvanicno arhitekta (pokazuje diplomu) Valerija: To je moja kci.. Sreco mamina! Viki: Bas si nas obradovala U tom ulazi i Rigoberto Marija Hose: Tatice Rigoberto: Kreci (pozdravljaju se). Kad si stigla Marija Hose: Sad, pre nekoliko sekundi Valerija: Gde si bio? Rigoberto: Kod onog skota Sebatijana Valerija i Viki su se pogledale... Valerija: Zasto si bio? Rigoberto: Da mu zapretim da cu ga uskoro tuziti zbog zemlje koju su nam ti monstrumi ukrali Marija Hose: Zar opet rasprava o tome Rigoberto: Ovo cu isterati do kraja... Prokleti da su svi Fernandezovi U tom trenutku Viki je pozlilo. Pocela je da gubi svest... Sreca te je majka bila kod nje pa je pridrzala... Valerija: Viki, sta ti je? Rigoberto: Kceri, sta se desava...Brzo vode, Marija HOse... Marija Hose je brzo otrcala u kuhinju i donela secer i vodu Rigoberto je polio vodom. Dao joj je i secer... Rigoberto: Viki, pa ti se ne osecas dobro... Viki je pogledala majku. Obe su znale sta se desava... Viki: Dobro mi je sad tata Rigoberto: Smesta da si otisla kod lekara. Ako neces, ima da te nateram, zajedno cemo da idemo. Viki: Tata, nije mi nista. Puno sam ucila i zavrtelo mi se u glavi... Rigoberto: Bez obzira, moraces kod lekara... Viki nikako nije htela da ide kod lekara jer je znala da su ovo sve simptomi trudnoce i da ce je ovo pratiti par meseci:mucnine, glavobolje, vrtoglavice i slicno.... Malo kasnije............ Priblizava se deset sati! Viki se spremila da saopsti Ricardu odluku... S druge strane i Ricardo se spremao... Sebastijan: Gde ces sine? Ricardo: Idem na fakultet Sebastijan: Ako ako... Samo ti idi Ricardo je izasao........ Posle nekoliko minuta nasli su se kod izvora Viki: Ricardo Ricardo: Ljubavi moja (prilazi i ljubi je) Viki: Ricardo, odlucila sam Ricardo: Ne znam da li si saznala, ali svakako da bi ti to trebao da bude jos veci razlog da podjes sa mnom... Viki: Mislis na to sto je moj tata dolazio kod tvog tate Ricardo: Da da, da vidis kako je bilo. Ja gledao sa stepenica. Zamisli da sam pomislio, kad sam video tvog tatu, da si mu sve rekla Viki: Gde da mu kazem, ubio bi me... Ricardo: Otkud tako iznenada da dodje Viki: Ne znam, ali je opet resio da pokrece staru temu o onoj prokletoj zemlji koja nam je svima samo nevolje donela Ricardo: Prokleta zemlja, vasa je..vasa je i bila uvek... da je na mene prepisana, odmah bi vam je vratio.... Viki: Ma znam (opet su se poljubili) Ricardo: I sta si odlucila Viki: S obzirom da je situacija u kuci ocajna..... poci cu sa tobom Ricardo: Ljubavi moja. To je moja Viki... (podigao je i poceo da je vrti u krug i ljubi) .......... Novi likovi koji su se pojavli u serijiAltair Jarabo García-Marija Hose, Vikina rodjena sestraU SLEDECOJ EPIZODI CETE SAZNATI DA LI CE POBECI SA RICARDOM ILI CE SE KOMPLETNA ISTINA OTKRITI ILI CE SE DESITI NESTO SASVIM TRECE...sledecu epizodu ne smete da propustite |
| | | Daniel TVNovele Novi član
Broj postova : 315
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 27 Nov 2009 - 8:42 | |
| - Quote :
- sledecu epizodu ne smete da propustite
Naravno da necemo... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sat 28 Nov 2009 - 14:01 | |
| DEVETNAESTA EPIZODANakon sastanka kod izvora, Viki i Ricardo su otisli svojim kucama. Bio je dogovor da se sutra nadju kod izvora sa stvarima i da nakopon odu iz kuce. S druge strane, Vikina sestra Marija Hose je sa majkom pricala o Viki... Marija Hose: Sta li se desilo danas sa Viki? Valerija: Ma slabo jede u poslednje vreme. Moguce da je zbog toga Marija Hose: Trebala bi kod lekara da ode Valerija: I ja se slazem, ali ona je mnogo tvrdoglava (Valerija nije htela da kaze mladjoj cerki sta se desava). A znala je sta se desava... Rigoberto se spremao na posao. Rigoberto: Gde je Viki Valerija: Izadje negde Rigoberto: Hteo sam da je pitam nesto Viki ulazi na vrata.. Rigoberto: E kceri, hteo sam da te pitam nesto Viki: Kazi tata? Rigoberto: Jel na tvom fakultetu ima neki Pablo Kotijas. Viki: Ima... Rigoberto: E on je sin mog dobavljača Koste Kotijasa... Mnogo je dobar dečko. Mogla bi da se malo zagledaš u njega hehe Viki: Ih tata, on mi je dobar drug... Rigoberto: Stvarno je fin dečko Viki se samo nasmejala... Znala je da je Ricardo njena prva i jedina ljubav... Za ceo zivot! S druge strane Ricardo je pricao sa majkom Ricardo: Mama odlučio sam da povedem Viki Elena: Gde sine Ricardo: Kod mog druga Mauricija u stan. Tu cemo se nalaziti. Ostavicu ti adresu gde mozes da nas posecujes... (Ricardo zapisuje majci adresu)... Evo cuvaj i nikako ocu nemoj da pokazujes Ali Ricardo nije znao da je Sebastijan bio iza vrata... Prisliskivao je razgovor majke i sina. Ali nije znao koja Viki je u pitanju. Nije znao da je to Viki, cerka njegovog ljutog neprijatelja... Ipak resio je da cuti, tj da sam izvidi situaciju. Bilo mu je drago da mu sin ima devojku, ali mu istovremeno nije bilo jasno zasto to krije od oca, tj njega Sebastijan (pomisli) Stidi se, sigurno... S druge strane, Viki je pisala pismo kojim je obavestila majku da ide iz kuće. Viki: Gde bih mogla da ga ostavim, da otac ne vidi. Mada i da vidi, vise me neće naći, jer ću ja da živim sa Ricardom i nasom bebom. A on nikada neće prihvatiti unuče... Sutradan.....Viki je rano ustala, pre svih i nečujno izašla iz kuće... Ricardo je takodje ustao rano. Tražio je ključeve od kola Ricardo: Gde li su... Medjutim, ključeva nije bilo. Sebastijanov otac nije spavao kući (nista novo heh).. Otišao je kolima ko zna gde... Ricardo: Nema kola...Moram peške do izvora.. Jooj ja već kasnim... Izašao je iz kuće i trčeći se uputio prema izvoru... Posle nekoliko minuta je i stigao. Viki ga je već čekala... Viki: Ricardo, gde ti je auto? Ricardo: Ne znam, mora da je otac otišao negde rano... Viki: Pa čime ćemo ići.. Sad je sedam sati, a autobus je tek u osam... Ricardo: Ajmo u onu kolibu koju smo ti i ja otkrili Viki: Nisi normalan... Ricardo: Ili da se prošetamo, pa ćemo zajedno na autobusku stanicu... POSLE POLA SATA... Rigoberto je ustao prvi... Skuvao je čaj i kafu i isto to odneo ženi u krevet... Valerija: Jao, baš si pažljiv Rigoberto: Nije to ništa (poljubiše se ) Rigoberto:Da li je Viki ustala? Hoću da je pitam da li hoće sa mnom u Mexico da je vozim na fakultet, pošto sad idem tamo... Rigoberto je otišao u Vikinu sobu... Na Vikinom krevetu, zapravo ispod pokrivača je stajalo pismo... Rigoberto: Gde li je Viki? (Rigoberto je prišao krevetu). Nema je... Ubrzo je usla i Valerija... Valerija: Gde je Viki? Rigoberto: Ne znam, ona izgleda da nije ovde spavala. Gde je? Valerija je prebledela. Uzela je pokrivač i pomerila ga je... Pismo je ''ležalo'' na krevetu... Rigoberto ga medjutim nije video jer je bio okrenut prema prozoru... Valeriji je ubrzo prošlo kroz glavu gde je Viki mogla da ode. Ubrzo je sarkila pismo da joj muz ne vidi Rigoberto: Ja stvarno ne znam gde je mogla da ode.. I kao da nije spavala na ovom krevetu? Valerija: Otišla je na fakultet. Rigoberto: Ali autobus je tek za pola sata Valerija: Možda je otišla malo ranije Rigoberto: Ne verujem da je otišla bez doručka Valerija (zbunjeno): Možda je imala neki ispit pa je otišla ranije... Rigoberto: Ali kažem ti, autobus je tek u osam, a sad je pola osam... Valerija: Nema veze, pitaćemo je kad se vrati Rigoberto: Mnogo mi je tu sumnjivo OSAM SATI... Viki i Ricardo su ušli u autobus... Odvezli su se do Mexico city-ja... Kuća Fernandezovih... Sebastijan se vratio kući. Supruga Elena je još spavala... Sebastijan: Taman da iskoristim situaciju da nadjem onu adresu. Sebastijan je znao da ga je sklonila u svoj dzep.. Polako je usao u sobu gde je spavala. Prvo je proverio da li je budna.. Elena je još spavala... Pažljivo i nečujno je ozeo njenu haljinu izvukao ceduljicu, uzeo papir i olovku, zapisao adresu, i vratio ceduljicu u njen dzep...Potom je izašao iz sobe.. Stajao je kod vrata i gledao u adresu. Sebastijan: A znači tu se krijes sa curom...Moram otići da vidim ko je ona... U SLEDEĆOJ EPIZODI SAZNAJTE DA LI JE SEBASTIJAN OTIŠAO U STAN I PREPOZNAO TAMO VIKI? KAKO JE RIGOBERTO REAGOVAO KADA JE VIDEO DA MU ĆERKE NEMA CEO DAN? ŠTA JE VIKI NAPISALA MAJCI U PISMU?ne propustite sledeću epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 29 Nov 2009 - 2:04 | |
| Stvari pocinju da se komplikuju....Super Snopy, sve pohvale... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 29 Nov 2009 - 4:55 | |
| DVADESETA EPIZODA
Rigoberto je izašao iz sobe. Vikina majka, Valerija je uzela pismo koje joj je Viki ostavila i počela da čita:
Draga mama, pišem ti ovo pismo da te obavestim da sam otišla da živim sa Ricardom. Otišli smo u jedan mali stan u Mexico City koji je Ricardov drug ostavio njemu dok se ne bude vratio iz Evrope. Nisam ti rekla juče šta planiram jer sam znala da se nećeš složiti. Možemo da se vidimo kad sam na fakultetu. Imaš u mojoj fioci raspored predavanja i tad možeš da dođeš.
Mama oprosti mi što je ovako ispalo, ali veruj mi da nisam imala drugog izbora. Videla si juče kako se tata razbesneo na Fernandezove i nikad mi ne bi dozvolio vezu sa Ricardom. Ja sam već odrasla i moram da mislim na svoju budućnost, pre svega na dete. Znaj da sam ovo zbog bebe uradila...
ps. Nemoj tati ništa da pominješ gde sam, iako sam uverena da će posumnjati. Reci mu da sam ti se javila i da sam otišla kod drugarice da stanujem...
PUNO TE VOLI TVOJA VIKI
Valeirija je dugo posle čitanja gledala u pismo. Suze su joj krenule
Viki: E moja ćerko, da si mi samo rekla sa kim se zabavljaš, na vreme bih sprečila ovu tragediju...
S druge strane, u njihovom ljubavnom gnezdu, stanu druga Mauricija, Ricardo i Viki su razgovarali o roditeljima...
Viki: Ja ne znam šta će uraditi moj otac kad me bude video da me neće biti večeras Ricardo: Ja sam majci već rekao šta planiram, a otac neće ni primetiti Viki: Ne znam, mnogo se bojim. Može majka sve da mu ispriča. Ricardo: Ja mislim da neće. Nemoj da se plašiš, nikad te neću pustiti od sebe (Ricardo je zagrlio Viki i poljubio)... Kasnije su Ricardo i Viki zajedno otišli na fakutet... S druge strane, Sebastijan je opet otišao u kockarnicu. Kao da mu nije bilo dovoljno što je jedva platio predhodni dug. Uložio je ostatak pezosa od svog zeta (setite se da je od zeta tražio više nego što je dugovao). Ovaj put mu se posrećilo i dobio je trostruko više... Sebastijan: Svaka mi čast, ovo treba proslaviti... Sebastijan nije hteo da odmah potroši novac za sledeću turu kockanja. Otišao je sa par svojih ortaka da proslavi dobitak.... Marija Hose i Valerija su taj dan bile u Mexico city-ju. Dok je Marija Hose bila u kupovini, Valerija je iskoristila trenutak i otišla do fakulteta. Tamo je uspela da se sretne Viki:
Viki: Mama, otkud ti Valerija: Nisam mogla da izdržim i došla sam ovamo. Kćeri, otkud takva odluka? Viki: Mama, šta sam drugo mogla da uradim? Ovo je bilo jedino rešenje. Drugi izlaz nismo videli.... Valerija: Šta ću da kažem kad te otac ne bude video ni večeras, ni sutra, ni prekusutra. Viki: Mama pa jer bilo bolje da mu kažem da sam trudna. Ubio bi me... Valerija: I ovo je nimalo jednostavna situacija.. Viki: Za sad smo ovako odlučili, kasnije, videćemo šta ćemo Valerija: Ćerko, sve mi se čini da će nevreme ubrzo da obavije i našu i kuću Fernandezovih...
U tom trenutku došao je i Ricardo. Ricardo pruža ruku Valeriji.
RIcardo: Dobar dan Valerija: Ti si Ricardo Fernandez. Ricardo: Da. Znate ja... Valerija: Sve znam. Samo da vam kažem da niste smeli da se zaljubite jedno u drugo. Ricardo: da budem iskren, ja ne osećam nikakvu netrepeljivost sa vašom porodicom. Čak, šta više, usuđujem se da kažem, da su moj deda, pradeda i otac vama ukrali tu zemlju Valerija: Tako se razlikuješ od oca i dede Ricardo: Verujte još i da me je sramota za sve to što se desilo između naših porodica. Valerija: Bez obzira šti se razlikuješ od oca, ti nisi smeo da se zagledaš u moju ćerku. Baš zbog vaših predaka, niste smeli. Viki ti znaš, a i ti Ricardo, da vaši očevi nikada neće prihvatiti vašu vezu. Pa ne možete večno da se krijete... Ricardo: Znamo, ali ja ću se boriti za nju .Volim je više od života. Pre bih se odrekao oca nego nje. Valerija je morala da ide. Marija Hose ju je čekala na autobuskoj. Trebale su da odu kod Valerijine prijateljice u posetu.. Valerija: Nek je Bog sa vama deco. Ne znam šta da vam kažem. A ti Viki ćerko, razmisli kako ćeš ocu da se opravdaš za ovo. Ja ne mogu večito da ćutim i lažem. Viki: Reci mu da sam kod drugarice, kako sam ti napisala u pismu Valerija: To ću reći danas, a sutra, prekostura. Viki: Doćiću ja sutra, pa ću mu objasniti da moram da budem kod te drugarice...Taman ću ti tad dati i adresu gde Ricardo i ja živimo. Zdravo mama (ljubi majku) Valerija: Aj videćemo se sutra. Ricardo: Dovidjenja i ne brinite, vaša ćerka je u dobrim rukama... Valerija je zabrinuto pogledala najrpre nju pa onda i njega i otišla...
Priblizava se veče...Sebastijan je najpre otišao kod svoje ljubavnice s kojom ima decu. Tamo se zadržao nekih dva - tri sata, deci ostavio nešto novca i vratio se u Mexico city.. Sebastijan (za sebe): Gde li mi je ona ceduljica da vidim gde se to moj sin sakrio.. Sebastijan je preturao po džepu ne bi li našao papir sa napisanom adresom Da li je otišao u stan u kome su Viki i Ricardo boravili, saznaćete ako epizodu odgledate do kraja.
S druge strane, u kući Sančezovih, Rigoberto je bio vidno zabrinut. Došlo je veče, a Viki se nije vratila kući... Takođe kući nisu još došle ni Marija Hose i Valerija...
Rigoberto: Gde su one? Gde je Viki? Šta se ovo dešava...
Valerija i Marija Hose su stigle. Rigoberto: Gde je Viki. Zašto nije sa vama? Valerija: Ovaj..... Viki je rekla da će večeras biti kod drugarice i doći će sutra na kratko i opet se vraća... Rigoberto: Kako, pa nije to pričala juče. Valerija: Predveče ju je zvala ta drugarica i rekla da dodje pre pola osam. Zato je jutros onako rano otišla...
Medjutim, Valerija nije uspela da ubedi Rigoberta. On je otišao u Vikinu sobu. Otvorio je njen ormar. Primetio je da joj nedostaje pola stvari.
Rigoberto: Drugarica, hah može da mi priča te priče koliko hoće, ja ne verujem. Izgleda da je pobegla od kuće. Ćutaću i čekati je da se sutra pojavi, ako se ne pojavi, preduzeću potrebne mere...
Sebastijan nije puno razmišljao. Odlučio je da ode do stana i iznenadi sina.
Sebastijan se ubrzo našao ispred vrata stana u kome su se Ricardo i Viki krili... Pozvonio je na vrata...
Ricardo i Viki su ležali na krevetu...
Ricardo: Ko je u ovo doba. Devet sati. Viki: Nemoj da otvaraš... Ricardo: Ne znam ko bi mogao da bude. Jedino neko od naših kolega.. Odoh da vidim
Ricardo je obukao bade mantil i otvorio vrata.
RIcardo (iznenađeno):Tata!!! Odkud ti?
Ricardo je prebledeo... Sebastijan: Bio sam u prolazu, pa sam odlučio da te posetim malo u tvom novom gnezdu Ricardo: Kako si saznao da sam ovde Sebastijan: Čuo sam kad si pročao sa majkom. Ricardo: aha, pa.....
Ubrzo je i Viki ustala...
Viki: Ljubavi, ko je to?
Ricardo je bio iznenađen. Na licu su mu se neprestano menjale boje. Prvo je bio bled, pa crven.
Viki je izašla i ugledala Sebastijana.
Skamenila se!
Sebastijan je iznenađeno pogledao u Viki. Prepoznao je!
Sebastijan: Ti si Viki Sančez!
U SLEDEĆOJ EPIZODI SAZNAĆETE ŠTA SE DESILO POSLE OVOG SUSRETA I SAZNANJA DA JE RICARDOV OTAC OTKRIO VEZU SVOG SINA SA VIKI. DA LI ĆE I VIKIN OTAC SAZNATI ZA NJIH DVOJE?
ne propustite sledeću epizodu
|
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 29 Nov 2009 - 12:50 | |
| Jedva cekam dalje.....Bas se zakomplikovalo... Koliko planiras epizoda? |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 29 Nov 2009 - 13:01 | |
| Ne znam tacno koliko jos epizoda ce biti, sigurna sam samo da nece jos kraj...treba da se tu izdesava jos dosta toga... mozda ce biti oko 50-ak...ali nisam sigurna...
za jedno sat vremena stize nova epizoda.... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Sun 29 Nov 2009 - 14:10 | |
| DVADESET PRVA EPIZODA
U kući Sančezovih...
Rigoberto i Valerija su otišli da spavaju. Marija Hose je razmišljala o svojoj sestri...
Marija Hose: Gde bi mogla da bude, ne verujem da meni ništa ne bi rekla ako je već planirala da ide... Hm, tu je nešto mnogo čudno...
Najveća bura je svakako u stanu u kome su Viki i Ricardo odlučili da žive...
Sebastijan: Šta ja ovo vidim? Ćerka Rigoberta Sančeza je devojka mog sina?
Viki je prebledela...
Ricardo: da, ona je moja devojka...imaš li nešto protiv Sebastijan (povišenim tonom, ljutito):Samo mi jedno reci, od kad se zabavljate... Od kad? Ricardo: Godinu dana.... Sebastijan: Ovo nisam smeo da dozolim. (hvata sina za košulju) Je li ti sine glupi, ti bez mozga, kako si mogao da se zaljubis u ovu..u ovu... budalu Ricardo: Neću da ti dozvolim da je vređaš. Ona je moja buduća žena i majka moje dece... Sebastijan: Ni u snu... To ti neću dozvoliti. Pre bih vas oboje ubio nego da vam to dozvolim! Ricardo: Pre ću ja za nju da ubijem... Još jednom ti ponavljam da neću dozvoliti da nas rastaviš..
Sebastijan je potom lupio šamar sinu. Sebastijan: Izdajice jedna, ti nisi Fernandez... Ricardo: Udari me još ako hoćeš, ali ja sa svojom Viki ostajem...
Viki je počela da plače...
Sebastijan: To ćemo još da vidimo... (Odlazi)
Ricardo je pritrčao Viki i zagrlio je...
Ricardo: Ništa se ti ne brini. Viki: Kako da se ne brinem kad će sad tvoj totac da kaže mom ocu i meni onda nema više života Ricardo: Pa nek mu kaže... Ništa nas neće rastaviti... Jesi li čula.. Odrećiću se oca da bih bio sa tobom!
Ricardo je stavio svoje ruke na Vikino lice i brisao joj je suze. Potom su se poljubili...
Ricardo: Hajdemo ljubavi u krevet... Zaboravi ono što se noćas desilo
S druge strane, Sebastijan je bio jako ljut na svog sina...Jedina olakšavajuća okolnost u ovoj situaciji je bila ta što nije saznao da je Viki već trudna. Seo je u kola i krenuo kući.. Vozio je veoma brzo...
Sebastijan: Neću mu dozvoliti da se oženi Sančezovom. Pre ću ga ubiti!
Nešto kasnije....
Sebastijan je došao kući. Elena je legla...
Sebastijaj ne ušao u sobu, prišao krevetu gde je Elena spavala. Uzeo je pokrivač s kojim je bila pokrivena. Potom je uhvatio za kosu i počeo da vuče..
Sebastijan: Ustaj kučko jedna... Elena: AAA boli me... Šta ti je? Sebastijan: Gde ti je sin Ricardo? Elena: Pusti me... Sebastijan (još jače): Odgovori mi, gde je? Elena: Ne znam gde je..samo me pusti.. Sebastijan: Kakva si ti majka pa ne znaš gde su ti deca...
Elena je očekivala nešto ovako. Znala je da će Sebastijan, iako skoro nikad nije kući, ipak primetiti da nema Ricarda...
Elena: Ne znam, verovatno je u Mexico City-ju kod druga Sebastijan: Zasto lažeš? Elena: Ne znam, rekoh ti Sebastijan: E pa ja znam...A znaš i ti, samo nećeš da kažeš (Sebastijan je odgurnuo svoju ženu i ona je pala na pod): Tvoj dragi sin se ''valja'' sa ćerkom onog skota Rigoberta Sančeza... Elena je iznenađeno pogledala muža.. Sebastijan: A pa znaš... Znam da ste se juče vas dvoje domunđavali i da ti je ostavio adresu. E pa ja sam tu adresu našao i danas ga potražio.. Elena: Pa..ovaj...znaš... on nije želeo da tebi kaže,...jer je znao da nećeš da odobriš njihovu vezu Sebastijan: Naravno da neću. Pre bih ih oboje ubio...Još sutra ću da preduzmem nešto da ih zauvek rastavim! Elena: Kakve veze imaju njih dvoje sa tom prokletom zemljom Sebastijan: On ne sme da pogleda jednog Sančeza, a kamoli da bude u vezi... Videćeš sutra šta ću da uradim Elena: Da se nisi usudio Sebastijanu udara svoju zenu nogom. Sebastijan: Ti ćeš meni da kažeš da se nisam usudio... Od sutra ću biti još gori prema tebi, ali i prema Ricardu, izdajici....
Potom je izašao iz sobe i otišao da spava u drugoj sobi... Elena je ostala da plače....
Šta će to uraditi Sebastijan sutradan, saznaćete ako budete pratili epizodu do kraja?
SUTRADAN
U kući Sančez
Rigoberto je ustao ranije. Popio je prvu jutarnju kafu sa svojom suprugom...
Rigoberto: Danas zahtevam od Viki objašnjenje Valerija: Pusti je, nije više dete. Reći će ti ono što sam ti i ja rekla Rigoberto: Ništa, od nje ću sačekati objašnjenje
Dok su oni tako razgovarali, ubrzo je zazvonio neko na vrata.... Bio je to poštar
Rigoberto: Dobro jutro Poštar: Dobro jutro. Za vas danas imam jedno pismo iz Pariza Rigoberto: Opa! Poštar: Potpišite se ovde Rigoberto se potpisao, uzeo pismo, pozdravio poštara i zatvorio vrata
Rigoberto: Opa, pismo iz Pariza.. Šalje Aurelija Fernandez... Sad ćemo da vidimo šta piše
U toj koverti se nalazilo nekoliko papira. Rigoberto je uzeo jedan...
''Kao što sam vam nedavno obećala, poslala sam Vam dokaze protiv mog dede, oca i brata. Nadam se da ćete ih pametno iskoristiti.''
Pozdrav!
Kada je uzeo ostale papire, shvatio je da je reč o dokazima. Jedan on njih je bio ugovor falsifikatora i Ricardovog dede u kome se Ricardov deda obavezuje da će mu platiti određeni iznos novca, ako napravi falsifikovani potpis. Drugi papir je bio dokument koji potvrdjuje da je vlasnik zemlje bio Simeone Sančez (Rigobertov otac) i da se kasnije ta zemlja prenela na sina, tj Rigoberta...
Rigoberto: Evo dokaza da je ovo naša zemlja. Ovim ću da uništim familiju Fernandez.... Već danas idem da podignem tužbu...
Valerija je samo pogledala muža.
Valerija (pomisli u sebi): Ovo nikako ne sluti na dobro...Jadna moja ćerka...
Malo kasnije....
Rigoberto se spremao za Mexico City da ide da tuži Fernandezove...
Međutim, dok se on spremao, neko je pozvonio na vrata!
Rigoberto: Ovo mora da je Viki!
Međutim, nije bila Viki! Bio je to neko koga je Riboberto najmanje očekivao u svojoj kući. Bio je to Sebastijan.
Rigoberto: Šta ćeš ti ovde? Sebastijan: Došao sam da tražim objašnjenje jedno Rigoberto: Šta ti imaš da tražiš ovde? Samo da te obavestim jednu stvar, zemlja koju mi je vaša porodica ukrala, biće još malo u vašem posedu, budi siguran u to... Međutim, Sebastijan nije odgovorio na ovu provokaciju Rigoberta. Nego ga je pitao nešto sasvim drugo Sebastijan: Jedno sam hteo da te pitam. Gde ti je ćerka? Rigoberto je zbunjeno pogledao Sebastijan. Valerija je samo nemo posmatrala... RIgoberto: Moja ćerka? Šta ti imaš sa mojom ćerkom.... (Uhvatio je Sebastijana za košulju) Govori, bedni crve! Sebastijan: Znači ne znaš sa kim ti se ćerka valjala noćas Rigoberto: Da se nisi usudio da tako govoriš o mojoj ćerki inaće ću te prebiti. Skote jedan. Lopove! Sebatijan: Tvoja ćerka je sa mojim sinom bila noćas. Mojim Ricardom. Rigoberto: Ne verujem ti, skote..ništa ti ne verujem Sebastijan: Ne moraš da mi veruješ, idi sam proveri...baca mu cedulju gde piše adresa stana u kojem sad žive... Rigoberto je uzeo papir. Zanemeo je... Sebastijan: Ja sad odoh! I da ti naglasim! Tvoja ćerka nikada neće postati supruga moga sina! Ubiću ih oboje ako ne poslušaju! Sebastijan je otišao i zalupio vrata za sobom Rigoberto je nemo gledao u papir. Potom je pogledao Valeriju koja je plakala...
Rigoberto: Ti si znala za ovo? Znala si za njihovo vezu (potom je prišao zeni, uhvatio je za ramena i prodrmao): Govori, Govori Valerija: Skoro sam i ja saznala... Rigoberto: Ovo ti nikada neću opostiti...
POtom je uzeo jaknu i ne okrenuvši se uputio se prema izlazu....
U SLEDEĆOJ EPIZODI VIDEĆETE KAKO ĆE PROTEĆI SUSRET VIKI I NJENOG OCA. DA LI JE OVA EPIZODA POSLEDNJA ZA VIKI I RICARDA, TJ ZA NJIHOVU LJUBAV? SAZNAĆETE ŠTA ĆE SE DALJE DESITI NAKON OVIH BURNIH OTKRIVANJA ISTINE....
ne propustite sledeću epizodu |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 30 Nov 2009 - 11:50 | |
| Svaka cast Snopy, odlicno si sve zakomplikovala.... - Quote :
- Sebastijanu udara svoju zenu nogom.
Ovo me nasmejalo...Koji bracni odnos...Bilo bi dobro kad bi se Elena jednom osvetila Sebastianu za sve i postala drugacija osoba, hrabrija, sa jacim temeperamentom, hladnokrvna, ... Slicnu sam situaciju imao u svojoj web noveli, i lik takve zene sam totalno transformisao.... Mislim da ce ih Rigoberto na kraju podrzati i da ce se stvari srediti ukoliko optuzi Sebastiana....ali sumnjam da ce Sebastian tako lako otici u zatvor...Bice tu jos nesto... |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 30 Nov 2009 - 11:54 | |
| E udara je nogom, mislim kakava divljina ,,, hehehhe |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 30 Nov 2009 - 11:59 | |
| MA covek je u potpunosti divljak....Svaki put sve gore i gore...mada moram priznati, zabavno je citati takve scene... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 30 Nov 2009 - 12:26 | |
| - Quote :
- E udara je nogom, mislim kakava divljina
- Quote :
- A covek je u potpunosti divljak
hah htela sam reci sutirao ju je nogom par puta...al to je to... ma rekoh i sama, covek je monstrum! Njegova zena se bas napatila sa njim, ali videcete dalji tok radnje, sta ce biti sa njom... Sto se tice Rigoberta, videcete vec u sledecoj epizodi sta ce da Rigoberto uradi svojoj cerki, ali tek na kraju serije cete proceniti da li je bio dobar lik, los ili samo brizan otac, kome je stalo do cerkine srece! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Mon 30 Nov 2009 - 13:19 | |
| DVADESET DRUGA EPIZODA
Rigoberto je jurio kolima ka Mexico city-ju. Sve sto mu je ispricao Sebastijan se poklapalo. Prvo, Viki se nije javila ocu da nece prespavati kuci, drugo, bila je veoma cudna u poslednje vreme, sto je i njen otac primetio i trece, cesce je izlazila nego ranije...
S druge strane, Sebastijan se vratio kuci vidno besan.
Sebastijan: Nek onaj skot resava problem, a ja cu tek da pokazem Ricardu ko sam ja! Upoznace on bolje svoga oca!
Elena je usla u kuhinju gde je on pricao sam sa sobom
Elena: Sta si uradio sad? Sebastijan: Briga te! Zasto moras sve da znas Elena: Unistices sinovljevu srecu, bedo jedna Sebastijan je pukao na ovo ''bedo jedna''. Uhvatio je zenu za kosu i besno rekao: Koga ti nazivas ''bedo jedna''. Prebicu te jednom da neces moci da ustanes godinu dana!
Elena je u poslednje vreme svakodnevno trpela nasilje svoga muza, tj batine. Medjutim nikada nije imala hrabrosti da to nekome prizna, a kamoli da se obrati policiji...
S druge strane, Viki i Ricardo su davno ustali.
Ricardo: Ljubavi, hocemo li na fakultet Viki: Ne znam, ne osecam se bas dobro. Muka mi je! Ricardo: Zbog trudnoce. Tako ce ti biti prvih nekoliko meseci! Viki: Pitam se samo da li mi je otac saznao za vezu sa tobom. Sigurno jeste! Ricardo: Bez obzira, ja te necu pustiti da odes.
DA LI SU IPAK ODLUCILI DA ODU NA FAKULTET ILI OSTANU SAZNACETE AKO SERIJU PROPRATITE DO KRAJA!
Valerija je pricala sa cerkom Marija Hose.
Valerija: Ne znam sta ce se desiti.... Ziva nisam! Marija Hose: Od kad je pocela da se zabavlja sa tim momkom? Valerija: zamisli, godinu dana... kad nisam ni ja nista primetila za tih godinu dana...
S druge strane, Sebastijan je otisao u Mexico City. Opet je otisao da se kocka. Ali je pre toga otisao do zeta i sestre i od sestre trazio novac na zajam na iznos od 250 000 pezosa.
Meri: Nije problem, dacu ti! Sebastijan: Znas li koliko me je sramota sto ti trazim! Ali sam u ogromnim dugovima! Meri: Nije problem! Ovo je novac sa mog racuna Sebastijan: Vraticu ti sve do poslednje pare, cim se malo finansijski oporavim Meri: Ma ne opterecuj se, vratices kad budes imao
Sebastijan je imao novca od predhodnog kockarskog dobitka. Medjutim hteo je da ulozi pozamasnu sumu novca, kako bi i dobitak bio veci...
Rigoberto je stigao ispred stana. Zazvonio je
VIKI I RICARDO ipak NISU otisli na fakultet..
Viki: Ovo je verovatno moj otac! Ricardo: Ili moj! Viki: Nije, ovo je moj otac... Joj Ljubavi, ja ne smem da otvorim
Rigoberto je besno kucao na vrata... Toliko je bio besan da je bio u stanju da provali u stan, tj da nasilno udje!
Viki: Sta cemo? Jedino da ne otvaramo Rigoberto: Otvarajte, znam da ste tu! Otvarajte ili provaljujem! Ricardo: Ja cu da otvorim, i da se napokon suocimo sa tvojim ocem! Ovo je moralo jednom dase desi!
Ricardo je krenuo prema vratima. Medjutim Viki mu nije dozvoljavala. Vukla ga je....
Ricardo: Viki, necemo ziveti u miru, moramo da se suocimo i sa tvojim ocem!
Da li je Ricardo pogresio sto je otvorio vrata, saznacete u narednim epizodama!
Rigoberto je usao. Rigoberto: Znaci istina je bila! Gde mi je cerka? (besno se obraca Ricardu): Govori! Viki: Evo me tata! Rigoberto: Viki... Prilazi joj (Viki je ocekivala da ce da joj lupi samar): Viki, cerko, sta ovo znaci? Viki: Tata, ja.... ovaj.... Rigoberto: Sumnjao sam ja odavno da se ti nesto cudno ponasas! Ali nisam predpostavio da si se spetljala sa njim! Kako te nije sramota? Viki: Sto bi me bilo sramota? Nisam htela da ti kazem, jer znam da nikada neces prihvatiti jednog Fernandeza za zeta! Prokleta da je ta zemlja sto je stvorila razdor izmedju nasih porodia RIcardo: Dozvolite da vam objasnim Rigoberto: Nemas sta da mi obajnjavas... S lopovima necu da pricam! RIcardo: Shvatite da ja nemam nista sa svojim ocem, dedom...mene ta zemlja ne interesuje! Sad pricam Viki, kad bi mi otac prepisao u zemlju, istog trenutka bih vam vratio! Svestan sam da je to vasa zemlja, ako treba posvedocicu na sudu Rigoberto: Aha, napokon priznajete! Ali videcete vi sta vas ceka! Samo polako, da prvo resim ovaj problem. Ti Viki ides sa mnom (Otac je uhvatio Viki za ruku i povukao ka izlazu) Viki: Tata, ja nikuda ne idem! Ja volim Ricarda i udacu se za njega! Cekam i njegovo dete! Ova poslednja recenica je kao grom iz vedra neba pogodila Rigoberta! Rigoberto: Sta si to rekla? Viki: Da, kao sto si cuo! Trudna sam i rodicu Ricardovo dete! Ricardo je prebledeo... Rigoberto je po prvi put u zivotu digao ruku na cerku. Opalio joj je samar!
Viki je pocela da place. Viki: Volim ga...volim gaaaaaaa Rigoberto: Ovog trenutka ce veza da pukne, a dete neces da rodis.... Viki: Rodicu ga! Rigoberto: Polazi sa mnom! Rigoberto je poceo da vuce Viki.... Ricardo: Necu dozvoliti da nas rastavite Rigoberto: Ne priblizavaj se! Inace cu ti opasan problem da napravim! Ricardo je bio nemocan. Samo je gledao kako otac odvodi cerku u kola... Viki: Ricardo Ricardo: Ne brini se Viki, doci cu po tebe, nas niko nece rastaviti
Sebastijan je dobio ogroman novac u kockarnici! Toliko veliki da ni sam nije mogao da poveruje sta ga je snaslo!
Sebastijan: NE mogu da verujem! Ricardo sine, ovim ce tata da te zauvek rastavi od onog djubreta Sancezove!
Rigoberto je u kolima vikao na cerku RIgoberto: Viki, mnogo si me razocarala... Kako si mogla? Jer ti znas sta sam pricao da ne smes da se druzis sa njim, a kamoli zaljubis i ides do kraja! Cak si i trudna! Viki: Tata, volim ga! Ne znam ni sama kad i kako sam se zaljubila u njega! On ce biti jedini u mom zivotu! Rigoberto: Vise neces biti sa njim! To ti ja kazem! Sutra cemo najpre kod lekara da idemo da abortiras, a potom ces otici kod tetke u vilja Pasos (selo kod Mexico City), a studije ces zavrsiti u drugom gradu! Viki: Ne tata! Necu! Rigoberto: Ja kad kazem nesto, tako ce i da bude! Ili hoces da Ricarda posaljem u zatvor i da napravim pakao njegovoj porodici!
Viki je neprestano plakala!
U SLEDECOJ EPIZODI SAZNACETE DA LI CE RIGOBERTO OSTVARITI SVOJU PRETNJU I ODVESTI VIKI DALEKO OD RICARDA! STA CE RIGOBERTO JOS DA URADI? STA CE TO SEBASTIJAN URADITI SAD KAD JE POSTAO MILIONER PREKO NOCI? GARANTUJEM VAM U SLEDECIM EPIZODAMA RADNJU ZA NEVERICU!
zato ne propustite naredne epizode! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Tue 1 Dec 2009 - 13:19 | |
| - Quote :
- Sutra cemo najpre kod lekara da idemo da abortiras,
Izgleda da smo pogresili u vezi Rigoberta....Ipak, cini mi se da je bolji od Sebastiana...Snopy, sve pohvale, ove zadnje epizode su VRH... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Tue 1 Dec 2009 - 14:08 | |
| - Quote :
- Izgleda da smo pogresili u vezi Rigoberta
Hm, videces tek kasnije kakav je on, a kakav je Sebastijan! Mogu da kazem da se u nastavku epizoda od Sebastijana moze ocekivati svasta, prosto neverovatne stvari, da bi se svako pitao, sta se sa tim covekom desava i da li je normalan? Nastavak epozode, predvece, kad se vratim sa faksa |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 2 Dec 2009 - 13:08 | |
| DVADESET TRECA EPIZODA
Rigoberto i Viki su dosli kuci...
Valerija: Kceri Viki: (Prilazi joj i grli je i gorko place): Mama, mamice Rigoberto: Ti si izdajica jedna! Obe ste izdajice! Viki: Tata, ja sam se dugo opirala toj ljubavi, ali jednostavno poklekla sam... Ludo sam zaljubljena u njega.... RIgoberto: Neces biti nikad sa njim! To ti zabranjujem Viki: Tata, on je drugaciji od svog blesavog oca. Rekao je da ce ga se odreci da bi bio sa mnom! Njemu su otac, deda i pradeda losi, ali on je potpuno drugaciji... Pa zar mislis da bi se ja smuvala sa nekim ko je isti ko njih trojica Rigoberto: Svejedno, necu ti dozvoliti tu ljubav... U njegovim venama tece Sebastijanova krv, a oni su najvece lopuze. Znas li ti da imam sve dokaze protiv njih da je ona zemlja nasa! Sutra podizem tuzbu! Viki: Ricardo ce da svedoci, rekao je! Dobices zemlju. Tata molim te, posalji nas negde daleko, samo nas dvoje da zivimo i nasa beba... Rigoberto: Jesi li normalna... Ni u ludilu ne bih dozvolio! Viki: A beba? Tvoje unuce? Rigoberto: TO dete ne smes da rodis! Viki: Tata bila sam na pregledu i razmotrila mogucnost da abortiram, doktor mi je rekao da nikad necu moci da imam dece
Rigoberto je prebledeo! Prosto nije znao sta ga je snaslo!
Rigoberto: Sutra ces momentalno kod tetke! Ricarda neces videti Viki: Ali tata..... Rigoberto: Tako ce biti ili... Viki: ili...
Rigoberto je besno otisao....
Iz druge prostorije je dovikivao suprugi
Rigoberto: Nadji Ortensijin broj i sutra saljemo Viki kod nje, tu ce ostati dok ne vidim sta cemo...
Viki je neprestano plakala...
S druge strane i Ricardo je dosao kuci...
Ricardo :Majko, gde je otac Elena: Ne znam, otisao je negde Ricardo: Mama otkrili su nas... cuo tata kad smo ti i ja pricali.. i posle rekao njenom ocu Elena: Znam, pobesneo je.... Ricardo: Mama., mama ja ne znam sta cu bez nje...
SUTRADAN
Viki, Valerija i Elena su rano ustali. Krenuli su u vilja Pasos, gde je zivela Valerijina sestra, Ortensija. Ona nije imala dece, a muz joj je umro pre dvadeset godina od raka pluca.
malo kasnije
S druge strane, Ricardo je resio da ode kod Viki, ma sta god bilo. Bilo je to osam sati, sat vremena kasnije posto je Viki otputovala sa svojim roditeljima.
Ricardo je pozvonio na vrata. Marija Hose, koja nije otisla sa roditeljima, je otvorila.
Ricardo: Dobar dan, ja sam Ricardo i trazim Viki Marija Hose: Ona nije tu! Ricardo: Kako nije tu? Marija Hose: Otputovala je sa roditeljima Ricardo: kako otputovala? Marija Hose: Znam sta se desilo medju vama i moj otac se mnogo naljutio i odveo je. Ricardo, ona se nece vratiti vise ovde... Posle kad se porodi, sklonice je negde, u drugi grad rece Ricardo: Gde je otisla? Marija HOse: Kod nase tetke... ali ne znam gde ona zivi. Zivela je u Akapulku, ali se preselila. Posto sam dugo studirala u Evropi, ne znam gde je sad jer nisam bila tu.. Ricardo se samo uhvatio za glavu. Kroz telo mu je prosla jeza.
Ricardo: Viki, izgubio sam te... Marija Hose: Ne shvatam oca, ti si dobar momak, vidi se, iako su nase porodice zavadjene Ricardo: Ma znam da mi su mi otac, deda i pradeda krivi za onu prokletu zemlju... Ali ja nisam takav... odrekao bih se svega radi moje Viki Marija Hose: Ne znam sta da ti kazem Ricardo: Mogu li nesto da te zamolim Marija Hose: Reci Ricardo: Da me obavestavas o Viki, iako saznas gde je da mi kazes. Molim te... Marija Hose: U redu, znam da si dobar i rado cu ti pomoci.. Ricardo je otisao. Izgubljeno je koracao.
Ricardo: Viki, jedina moja... sta cu bez tebe... Potom je kleknuo na travu, prekrio lice rukama. Plakao je!
Sancezovi su stigli kod Ortensije
Rigoberto: Vidi Ortensija, ne bih da zvucim kao strog otac, koji nije savremen, koji ne zna sta je dobro a sta nije za svoju cerku...ali jednostavno Viki se zabavlja sa jednim deckom koji je iz porodice koja je mojoj porodicu ukrala zemlju i oko cega vodimo rat vec dugi niz godina Ortensija: Shvatam te Viki: Ali tata, RIcardo je drukciji Ribogerto: VIki ,ne mesaj se, jer nista ne znas... Stariji sam od tebe i znam kakvi su Valerija: Nije on los, Viki tacno kaze, ali ima prgavog oca... Ni on ne bi dozvolio vezu svog sina sa Viki Rigoberto: Pa sam resio da bude malo kod tebe tu da ostane koji mesec, ako ti nije problem Ortensija: Naravno da nije... Ja sam ionako sama, od kako mi je muz umro, zivela sam u Akapulku, al posto to nije za mene, kupila sam imanje ovde , bas je lepo i mirno Rigoberto: Ima jos jedna stvar. Viki je...ovaj...kako da ti kazem...Moja cerka je otisla predaleko sa tim tipom...i sad je... Ortensija: Trudna... Rigoberto: da Ortensija: Jao.... Rigoberto: Pa sam mislio da ostane par meseci dok ja ne vidim sta cu dalje... Ortensija: U redu
Malo kasnije, Rigoberto i Valerija su otisli kuci. Viki je dobila svoju sobu u kojoj se smestila. Sela je na krevet i pocela da place...
Novi likovi u seriji
Laura Zapata, Ortensija, Vikina tetka
U SLEDECOJ EPIZODI SAZNACETE DA LI JE RICARDO USPEO DA SAZNA NESTO O VIKI? AKO JE USPEO, STA JE SAZNAO? DA LI JE MOZDA VIKI NESTO SAZNALA O RICARDU? URBZO CETE SAZNATI STA SEBASTIJAN NAMERAVA DA URADI KAD BUDE SAZNAO DA VIKI CEKA RICARDOVO DETE?
kazem ubrzo, jer seriju necu da odugovlacim, ubrzo krecu jos zanimljivije epizode.... sta da vam kazem, sem da ne propustite naredne epizode
|
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 2 Dec 2009 - 13:25 | |
| Hmm....tetka Ortensia, dobra ili losa? Hehe...nadam se da nije jos jedna zlobnica, ali nesto mi govori da jeste, a i glumica koja tumaci ulogu...Bice svasta na tetkinom imanju, pretpostavljam! |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 2 Dec 2009 - 13:27 | |
| - Quote :
- Hmm....tetka Ortensia, dobra ili losa?
hm....videces..... vec sam krenula da pisem novu epizodu, dok imam inspiraciju za naredna desavanja |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Wed 2 Dec 2009 - 14:03 | |
| DVADESET CETVRTA EPIZODA
DVA MESECA KASNIJE
Viki je kod tetke. Za ova dva meseca se nijednom nije cula sa Ricardom. Ne zna gde je, sta se sa njim desava?
S druge strane, Ricardo je ocajnicki trazio od Marija Hose da sazna bilo sta od Viki. Medjutim, evo sta se desilo jednog dana...
Rigoberto razgovara sa cerkom Viki
Rigoberto: Kako ti je tamo? Viki: Znas tata kako mi je! Jako lose! Rigoberto: Tako ti i treba kad nisi umela da odaberes normalnog decka. Nego onog Ricarda Viki: Ali tata... Rigoberto: Necemo da se raspravljamo...
Marija Hose je cula razgovor oca i Viki. Otac njoj nije dao da prica sa Viki jer je znao da bi joj ona ispricala o Ricardu. Zato je uporno krio kucni broj tetke od nje.. Upravo sada je imala priliku da dodje do tog broja. Otac je otisao u kuhinju a majka je bila u komsiluku
Viki je dotrcala do stola gde se nalazila sveska sa brojevima. Brzo je potrazila broj, zapisala i otrcala u svoju sobu.
Malo kasnije:
Marija Hose je odlucila da odnese Ricardu broj. Imala je srece, sto ga je srela u autobusu. Oboje su krenuli za Mexico city
Ricardo: Marija Hose, jesi li saznala nesto. Ocajan sam! Marija Hose: Saznala sam! Ricardo: Sta Marija Hose: broj telefona tetke. Mozes da je zovnes! Ricardo: O pa to je sjajno! Taman ce da mi kaze gde je i da je nadjem! Marija Hose: Rizikovala sam mnogo! Otac ce saznati! Ricardo: Ne brini, mozda sam se i ja raspitivao... Nista ne brini
Ricardo je bio srecan. Jedva je cekao da se vrati kuci i okrene ovaj broj!
S druge strane, Sebastijan je na kocki vise dobijao nego gubio. Za ova dva meseca je ostvario ogroman dobitak, toliki, da je uspeo da obnovi posao kojim se godinama bavio. proizvodnjim daski za potrebe trzista. Prihodi su iz dana u dan rasli, kako na kocki tako i u ovoj firmi!
PREDVECE...
Ricardo se vratio iz Mexico City. Ne, ni on nije isao na fakultet od kad se rastao sa VIki. Isao je u Mauricijev stan i tu bi dugo razmisljao o svemu...
RIcardo je imao telefon u svojoj sobi. Najpre je proverio gde su mu otac i majka. Majka je bila kod komsinke,a otac nije bio kuci.
Uzeo je telefon i okrenuo Viki.
Ricardo: Dobar dan! Jel to Ortensija Palasiljos Ortensija: da, da, ja sam, a ko je to RIcardo: Ovde Ricardo, Vikin decko, onaj isti zbog koga su njeni roditelji doveli nju kod vas Ortensija: O pa to si ti momce. Ricardo: Molim vas, mogu li da razgovaram sa Viki? Ortensija: Viki nije tu... Poslala sam je kod mog bratanca tu nekih 2 km. Morala je malo da se opusti, posle toliko problema RIcardo (zbunjeno): Kod bratanca Ortenisa: Da, da on je moj brata najmladji sin... Viki veoma prija njegovo drustvo, pa sam je zato poslala
Ricardo je bio ljubomoran. Pretpostavio je da je on decko njihovih godina
Ricardo: aa ok, recite mi kako je Viki? Ortensija: Pa, i nije bas dobro. Za ovih dva meseca, isla je kod lekara tri puta. Trudnoca je vrlo rizicna, jednom umalo bebu nije izgubila. Verovatno od prevelikog stresa Ricardo: Sta pricate! Nego, jel mogu da vas zamolim nesto Ortensija: Sta? Ricardo: Da mi date vasu adresu da mogu da dodjem da je vidim Ortensija: Pa, ovaj, vidi, meni je njen otac strogo zabranio da ti dolazis... Sine, stvarno ne smem... Mozda drugom prilikom Ricardo: Molim vas Ortensija: Stvarno ne smem... Izvini...Videcu, mozda uspem nekako da uradim nesto..ali sad je veoma opasno. Rigoberto dolazi skoro svaki dan, pa moze da te sretne Ricardo: U redu, necu vas zadrzavati. Pozdravite mi Viki i recite joj da sam zvao i poljubite je u moje ime. Takodje joj recite da nista ne brine, da ce se sve resiti i da cemo ona i ja biti zajedno sa nasom bebom. I trebala bi da miruje puno, ako je rizicna trudnoca! Dovidjenja
Ricardo je spustio slusalicu. Nakon toga je gorko zaplakao!
E sad ste pomislili odakle ovoliko dogadjaja za samo dva meseca... Naravno DA SE NISTA OD OVOGA NIJE DESILO I DA JE SVE TO BIO PLOD TETKINE MASTE. PRAVI RAZLOG ZA OVOLIKE ORTENSIJINE LAZI, SAZNACETE U NAREDNIM EPIZODAMA
Devet sati uvece!
Viki je bila kod komsinke, vrsnjakinje. Jedino se sa njim druzila od kako je pocela da zivi ovde. Ubrzo se vratila kuci
Viki: Tetka Ortensija: Stigla si. E ima da ti ispricam nesto Viki: Sta Ortensija: Malopre je zvao tvoj otac i bio je jako iznerviran. Viki: Zasto? Ortensija: Ne znam kako da ti kazem... Viki?: Recite, ma sta god da je! Ortensija: Pa ovako, tvoj otac je juce saznao da je tvoj mladic, Ricardo bese, jel tako, poceo mnogo da pije od kako ste se razisli i da se poceo nasilno da ponasa, posebno prema devojkama.. Zamisli da ga otac tera da se ozeni jednom kojoj je...ovaj (tetka je stala) Viki: sta Ortensija: tera ga da se ozeni jednom devojkom kojoj je napravio dete!
Viki je tetku pogledala iznenadjeno!
Viki: Ne, ne mogu da verujem!
U SLEDECOJ EPIZODI CETE VIDETI NESTO VEZANO ZA VIKI. SAZNACETE KOJI JE TO BIO SEBASTIJANOV PLAN DA ZAUVEK RASTAVI SINA OD VIKI? STA CE SE DESITI?
ne propustite naredne epizode |
| | | Barbiee TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 3 Dec 2009 - 1:54 | |
| extraa,nastavi da pises...mnogoo mi se svidjaa,jedva cekam novu epizodu.. |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 3 Dec 2009 - 1:59 | |
| - Quote :
- extraa,nastavi da pises...mnogoo mi se svidjaa,jedva cekam novu epizodu..
Hvala puno, nova epizoda veceras |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Thu 3 Dec 2009 - 13:33 | |
| DVADESET PETA EPIZODA
Viki nije mogla da veruje onome sto joj je tetka ispricala. Predpostavila je da je Ricardo ocajan jer su rastavljeni, mozda je poceo i da pije, ali da je bio sa drugom devojkom, to nije mogla da poveruje
Viki: Sta da radim, moram nesto smisliti
S druge strane, Ricardo je lezao u krevetu veoma ocajan. Iako je cuo napokon nesto o Viki, ipak se losije osecao. Znao je da je Viki potresena celom ovom situacijom i da je to mozda razlog njenih problema sa trudnocom. A i sam doktor je rekao da je trudnoca veoma rizicna...
Ricardo: Samo da izdrzi do kraja i da nam se rodi dete... nas plod ljubavi.. Viki moja...ljubavi moja, tako mi nedostajes
Sebastijan je uspeo da ponovo pokrene fabriku za preradu drveta, tj prozvodnju daski za potrebe trzista. Svakim danom je sve vise napredovao...
Malo kasnije....
Viki je dugo stedela novac koji joj je otac slao. Napokon je uspela da sakupi novac i kupi kartu za Mexico City. Dugo je vrebala priliku da joj tetka ne bude tu, jer je odlucila da pobegne.
Sutradan
Jutro je. Ptice su svojim prijatnim cvrkutom oznacile jutro. Sunce je vec odavno izaslo. Pomolilo je svoje zrake u Vikinu sobu...
Viki: Au, vec je sest. Moram poceti da se spremam, imam autobus u osam.
Tetka je spavala. Nije ni slutila sta Viki namerava da uradi.
Posle sat vremena
Viki je necujno izasla iz kuce i uputila se ka autobuskoj stanici. Do mesta gde autobus staje, trebalo joj je sat vremena pesacenja. Zato je krenula sat i nesto pre.
S druge strane, Ricardo je sanjao strasan san. Sanjao je kako se Viki poradja, na svet donosi zdravu bebu. Ali beba nakon rodjenja umire...
Ricardo se trgao iz kreveta: O Boze, sta sam sanjao... JOj samo da se san ne ostvari.. Jooj... (da li u ovom snu ima neke logike, tj nagovestaja za neku nesrecu, saznacete u narednim epizodama)
NESTO KASNIJE
Viki je stigla na stanicu. Ubrzo je stigao i autobus. Viki je kupila kartu, i zauzela mesto u autobusu.
Viki (razmislja): Moram nekako da stupim u kontakt sa Ricardom, inace je moja zrtva propala
Da li ce stupiti u kontakt sa Ricardom, saznacete ako budete epizodu pratili do kraja....
S druge strane, Sebastijan je noc proveo kod ljubavnice. Razgovarao je sa njom o jednoj mogucnosti (koja ce uticati na Ricardovu sudbinu), sto je ona oberucke prihvatila). O cemu je rec, saznajte u narednom tekstu.
Sebastijan: Jeste da ce moj sin saznati za tebe, ali to je trenutno manje bitno u odnosu na ono sto bi se desilo da nisam ovako odlucio. Lupita: Ali kako mislis da izvedes taj plan Sebastijan: Pa ovako, najpre cu da ojacam malo sa firmom. Lupita: Da, ali ce se devojka poroditi do tad i Ricardo ce je naci i neces ih rastaviti. Sebastijan: Imam vec plan koji cu da izvedem kad se to kopile rodi. Ricardo nece posumnjati nista Ti znas da zenu kontrolisem i sta joj naredim to mora da uradi Lupita: Koji? Sebastijan: Saznaces kad dodje vreme na koji sam plan mislio. Nego dase vratim ovome sto smo pricali. Polako c posle da se razvijam i da se spojim sa nekom bogatijom firmom i kad steknemo dovoljno novca svi cemo se preseliti u neku stranu zemlju. Koju, zavisice od firme s kojom sklopimo saradnju.. Sina cu da posaljem tamo da zavrsi studije, a potom ce glavni deo plana da usledi. Ali i o tome cu kasnije da pricam sa tobom Lupita: Sve to lepo zvuci, ali kako ces izvesti to? Sebastian: NIsta ti ne brini, videces ti mene
MALO KASNIJE...
Viki je stigla u Mexico City. Otisla je prvo do onog stana da proveri da li je Ricardo tu. Medjutim, njega nije bilo.
Viki je samo jedno imala na umu, da proveri sve tetkine reci vezane za Ricarda...
VIki: Sta da radim, sta... A znam!
Viki je otisla do fakulteta. Svi su bili iznenadjeni njenim povratkom na fakultet. Sreca pa je tamo nasla dobru drugaricu.
Maria: Viki, otkud ti.. Dugo te nije bilo na faksu.A ni Ricarda. Bas su neki profesori pitali za vas Viki: Nista me ne pitaj. Ispricacu ti jednog dana. Nego bih te zamolila za jednu uslugu Maria: Koju Viki: Da dodjem kod tebe posle ovog predavanja i da pozovem Ricarda kuci. Maria: NIje problem
MALO KASNIJE>>>
Viki: Ajde ti Maria, meni ce glas prepoznati neko od njegovih Maria: ok. (zove)... Halo, dobar dan. Ovde Maria Martinez. Trazim Ricarda. Ja sam njegova drugarica sa fakulteta Elena: Evo odmah Ricardo: Halo Maria: Kako si kolega Ricardo: Lose, veoma lose. Znas i sama, cim ne dolazim na fakultet Maria: Znam, to je zbog Viki. Nego imam iznenadjenje za tebe Ricardo: Koje Maria: Dodji na fakultet sad odmah i uverices se Ricardo: Reci mi koje iznenadjenje...mnogo sam neraspolozen, trenutno mi ni do cega nije Maria: Viki je na fakultetu, dodji da je vidis RIcardo: MOooooolim. Ne zezaj. Evo odmah stizem
Ricardo se jako obradovao. Nije cak ni doruckovao. Izjurio je iz kuce
Elena: Sine, gde ces
Ricardo iz daleka: Na fakultet mama....
novi likovi u seriji
Ximena Duque , Marija, Vikina drugarica
U SLEDECOJ EPIZODI VIDECETE SUSRET VIKI I RICARDA. SAZNACETE STA SE DESITI POSLE TOGA, TJ DA LI CE VIKI POVEROVATI U TETKINU PRICU, ILI CE VEROVATI NJEMU? TAKODJE, U SLEDECOJ EPIZODI CE TE VIDETI PRESUDU ZA SPORNU ZEMLJU. DA LI SE TO SEBASTIJANU SMESI ZATVOR?
ne propustite sledece epizode |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 4 Dec 2009 - 1:03 | |
| Mogu zamisliti kakav ce biti Sebastianov plan...ali kakve veze ima sve to sa njegovom ljubavnicom....Pretpostavljao sam da je Ortensia olos... |
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ Fri 4 Dec 2009 - 1:47 | |
| - Quote :
- ali kakve veze ima sve to sa njegovom ljubavnicom
Videces na koji ce nacin ona da utice na Ricarda, mozda indirektno.... Sebastijan je to njoj ispricao, bas iz razloga sto je ona jedina kojoj on moze da veruje, mada videces sta je plan, to ce njoj pasti kao ''kec na desetku'', videces u kom smislu... Veceras nova epizoda... |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sudjena ljubav - KRAJ | |
| |
| | | |
Page 3 of 14 | Go to page : 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|