|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Aug 2013 - 23:31 | |
| Karolin se buni što je Ali oteo Mustafu, ali po meni, to dete kao da je njoj kućni ljubimac, uopšte ne mari za njega.
|
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Aug 2013 - 23:52 | |
| - uros car wrote:
Karolin se buni što je Ali oteo Mustafu, ali po meni, to dete kao da je njoj kućni ljubimac, uopšte ne mari za njega. Meni je smesno kako se njih dvoje ophode prema Mustafi, kao vole ga mnogo, a on ce da pomisli da mu je mama ona dadilja, ona je najvise sa njim.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 16 Aug 2013 - 23:57 | |
| Baš to. Pa seti se i da ga je Džemile negovala kada joj je baba donela dete, a ova Karolin se vucarala po inostranstvu i pijančila... U zadnje vreme od likova mi upravo na živce ide ona nesposobna Berin, znači, ajde što voli drugog, ali da je toliko nesposobna da joj ukradu kćer na obali... Koja ludača. |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:08 | |
| Berin je meni od pocetka sva tuzna, ne znam zasto, ali imam osecaj da je uvek tuzna i kad se smeje cak..U kombinaciji sam Ahmetom ne mogu da je smislim, sa Hakanom je OK - Spoiler:
oni ce u 3. sezoni opet biti zajedno [You must be registered and logged in to see this link.]
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:11 | |
| [quote="maite es mi princesa"]Berin je meni od pocetka sva tuzna, ne znam zasto, ali imam osecaj da je uvek tuzna i kad se smeje cak..U kombinaciji sam Ahmetom ne mogu da je smislim, sa Hakanom je OK - Spoiler:
oni ce u 3. sezoni opet biti zajedno [You must be registered and logged in to see this link.]
Pa i bolje. Ovaj mi je milion puta bolji nego musavi. Nego vidi ovo: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:17 | |
|
Last edited by maite es mi princesa on Sat 17 Aug 2013 - 0:24; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:25 | |
| Daj boze e :)Hakan mi je bas gotivan lik.. Eto najljigaviji lik i Karolin zajedno, bas su jedno za drugo.. - Spoiler:
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:35 | |
| Hahahahaha tako nekako... Kada sam prvi put čuo kako se zove Hakanov ćale, odma sam se setio onog slučaja sa Farme |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 0:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 10:37 | |
| Menni je najodvratnija scena bila kad je Dzemile izbacena iz firme pa na ulici Karolin govori Kenanu da joj da posao cistacice.. Jedva cekam da vidim sta ce biti s njom i da li ce jjoj se sve vratiti. Ali je car, ja ga obozavam, ima neke izvale neverovatne |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 17 Aug 2013 - 22:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 18 Aug 2013 - 10:25 | |
| Najvise mi se svidja sto u ovoj seriji nisu svi crno-beli. Ekrem i ako je gad i dalje pati sto Hakan nije s njim, Karolin je spasla Alija i Kemala nije ona hladnokrvni ubica i vidi se da voli Mustafu na neki svoj nacin.Eto jedino Kenan nije pokazao neke ljudske osobine |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 18 Aug 2013 - 23:43 | |
| - Spoiler:
Ja sam gledao na Totalu, na jednoj bosanskoj televiziji, sad da me ubiješ nmg da se setim naziva kanala, ali tamo idu epke dosta unapred. Sad je bila epka kada Aylin umire, a i Ali se baca u more... Za Kenana je ona baba, njegova majka, rekla da je takav jer nikada nije imao ljubav oca, a pokojni ribar jeste. Pa ako nije imao ljubav, ne mora da se ponaša kao poslednje govedo
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Aug 2013 - 0:52 | |
| - Spoiler:
Jao ja ne znam kako cu da odgledam tu epizodu, znaci plakacu kao kisa Zasto sve u turskim serijama mora da bude tuzno A i realno Ali i Ajlin su najzanimljiviji likovi, ne znam kakva ce serija da mi bude bez njih. A Kenan je previse zaslepljen tom osvetom, njegova majka nije toliko, a zapravo je najostecenija.. Inace cula sam kako ce Ali da otme Kenanovu majku i da ce njoj super da bude s njim
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Aug 2013 - 1:27 | |
| - Spoiler:
E to sam gledao. Baba je smešna, pričaće sa Selmom, Džemile i Alijem u parku gde je će je naći, kada se Selma bude setila kuće. Baba voli da jede alvu i vafle, a čak će Ali i da joj sprema ribu i odvešće je u kućicu koju ima pokraj mora. Ali i baba će igrati i mice čak
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Aug 2013 - 1:57 | |
| - Spoiler:
Hhahaha ma baba je carica Jos se secam onih sastanka u firmi, Kenan sav zagrejan, a ona se smorila. Jos mu kaze hocu nazad u staracki dom Ali ce joj doci kao jedan od onih drugova tamo
|
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Aug 2013 - 2:48 | |
| Druga sezona je neuporediva sa prvom , dosta lošija . Hvala bogu pa je uskoro kraj . Mada pitanje je kakva je 3 sezona bez dvoje bitnih likova . Skoro pa da i nisam gledala ovu drugu sezonu generalno mislim da nisam ništa ni propustila . Bilo je par dobrih obrta al opet ni blizu prvoj sezoni .
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 19 Aug 2013 - 12:29 | |
| Kako sam ja čitao, treća je sezona završena nedavno, zbog lošeg rejtinga, upravo zbog toga što su seriju napustili Ali, Ajlin i Ahmet.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:14 | |
| Ja stvarno ne znam kako ce to izgledati bez Alija i Ajlin.Oni nose celu pricu.. Ahmeta mi i nije zao, on je smarao od pocetka.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:29 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Ja stvarno ne znam kako ce to izgledati bez Alija i Ajlin.Oni nose celu pricu..
Ahmeta mi i nije zao, on je smarao od pocetka.. Slažem se sa celim tvojim postom. Ali i Ajlin su mi super i omiljeni likovi, pored Džemile i Metea,a što se tiče Ahmeta, jaka stvar. On i Berin mi nisu nikakav par i strašno su me smarali svojom "hemijom", pogotovu kada stalno ide ona dramska melodija kada se sretnu, ljube, gledaju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:33 | |
| Slazem se, Ahmet i Berin su mi skroz nezanimljivi i ja ne vidim nikakvu hemiju medju njima, pogotovo kod Ahmeta. Bas se vidi da glumi cisto radi-reda U mojoj okolini nema nikog ko gleda seriju, a da su mu njih dvoje zanimljivi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:37 | |
| Meni smešno što kod mojih svi psuju Berin i ne vole je... Ali to je samo lik... Sa druge strane, pored njih, isto me nervira malo i Soner sa svojim momentima, pogotovu onomad kada je Mesude stavio jabuku na glavu, pa pucao, pa isto tako,kada ga je izvela iz takta kada je Muratu rekla za brata i Ajlin, pa ovaj uzeo pištolj i krenuo da maše, a ova vrišti i posle je dobila metak |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:44 | |
| Soner me narocito iznervirao kad je hteo da se ubije.Shvatam da pati i da mu je tesko, ali to nije opravdanje za tako nesto.Da nema Sulejmana gde bi on bio Jao secam se tih scena Tad joj je rekao da je pogresio sto nije pucao malo nize i da ce sad da ispravi gresku i dobi Mesude metak |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|