| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Wed 16 Oct 2013 - 3:48 | |
| Slažem se. Bahar mi se jako dopada, iako nisam bio takvog stava u početku kada se pojavila. Kako mi je bilo smešno dok su se ona i Soner prepucavali, ali sada su mi bolji kada lepo pričaju i bolje se slažu. Drago mi je što je Soner saznao za Ziju i polomio projekat, pa posle mrtav ladan: Sada idemo da popijemo po salep. Koliki smarač ume da bude, toliko ume da bude likčina da ne veruješ Betul je i u početku bila sva nekako da gura nos gde joj nije mesto, još podržava Mithata, iako je ubio Ajdina. Vrhunac mi je bilo kada Džemile i Mete dolaze kod onih Mithatovih ljudi, a Betul se svadja sa Džemile i preti, a još više me Džemile iznenadila kada ju je ščepala za vilicu i rekla da ne zna sa kime priča, e tu mi je bila carica. Malo mi nerealno da Mete gadja one dole kamenjem i tako ih ometa u pucnjavi, dok ih Arif skida kao zečeve mecima. |
| | | maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Thu 17 Oct 2013 - 9:40 | |
| A jos nerealnije da oni padaju kao pokoseni od nekih kamencica, a ovi kao ne provaljuju sta se dogadja.. Soner carina, ponovo pocinje da bude onaj stari, smeker Betul je ocajna, bas je grozna i pravi se kao vazna jer ima one gorile sa sobom..Kad ju je Dzemile scepala ja sam bila presrecna..Steta sto nije pala neka vaspitna, ali Dzemile je ipak dama <3 |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
| Subject: Re: Komentari Thu 17 Oct 2013 - 11:26 | |
| Ali napet trenutak bio je onaj kada Betul udara Osmana motkom, posle ga odvodi u nameri da ga valjda ubije, ali ga Ajča spasi i tako je jako tresnula ovu, da sam mislio da ju je ubila. Posle mi žešće bilo kada su svadjale Slažem se sa za našu Džemile, ipak je dama kako kažeš, neće žena da ima posla sa budalom, potpuno je Betul nebitna u njenom životu. Nervira me sve više Osman, onaj Halit pogotovu, naročito kada krene da priča o dilu koji su njih dvojica sklopili da osvete Ajdina, aman čoveče, ne teraj dečka da postane ubica zbog tvog ludila, neka se za to pobrine onaj ko treba. Denizin nastup i Sulejmanova imitacija Biće mi žao kada se serija završi, ovde baš ima likova koji su svako na svoj način originalni Jadna Džemile, nikakako da nadje mir i spokoj, sada Osman ispade neki opasan tip sa pištoljem, a jedva je znao da puca u one konzerve, flaše, šta već I opet nas je Hakan sve oraspoložio kada je dao zidarsku Karolin, znači šta mu je predložila, stao sam sam ovako u fazonu, o čemu priča ova ludača, o tome da je Hakan oženi? Još smešnije mi bilo kada ju je Hakan pitao da li joj je želja da spavaju , strašno, ali on je spreman na sve samo da spasi Zehru - Spoiler:
Sada da ne spojlam, ali kako je porodica Akarsu mnogo modernija od Tekinovih iz KLP. Tamo je otac kenjao i prosipao mudrosti, dok je Ali sušta suprotnost bio Ali Rizi, blesav na kvadrat i car, Hajrije tračara nevidjena i ćutala je o svemu što bi se desilo, dok se Džemile ovde trudi da izvede porodicu na pravi put, niti tračari, niti krije probleme, Nedžla i Lejla se svadjale oko jednog čoveka i mrzele, dok se ovde Berin i Ajlin vole jako i svaka je imala svoju ljubav, uvek su tu bile jedna za drugu, Ševket je bio budaletina neprocenjiva, vukao se po zatvorima, a opet bio najbolji, dok je Mete grešio jer je mlad, ali bar nije bio u zatvoru niti krao, mala Ajše bila tunjava od početka do kraja niti jednu da bekne, dok je mali Osman bio čudo od deteta, kakve mudre misli je imao, tako poučne i pozitivne, znači Lišće i Vreme se razlikuju kao nebo i zemlja po likovima. Jedino Ferhunde i Karolin imaju sličnosti, kao da su sestre
|
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Oct 2013 - 1:06 | |
| Bahar i Soner <33 to je to preslatki su Ona scena plesa, jos nisam videla neku tako prelepu scenu plesa A ona grozna Filiz, znaci odvratna je.. A Karolin je no comment..KOja ponuda za Hakana znaci jedva cekam da vidim kako ce to da ispadne sve ovo, nadam se ne dobro za Karolin Dzemile opasno pocinje da mi bude zao, mislim samo treba pratiti sta joj se sve dogodi za jedan danDa je ovo stvarno neko bi poludeo posle treceg dana Ali ne i kraljica Dzemile <33 Halita ne mogu da gledam, jedva cekam da vidim kako ce biti kaznjen za sve sto radi..kreten.. |
| Subject: Re: Komentari Sun 20 Oct 2013 - 10:33 | |
| Koliko ovde ima zloća u seriji... Karolin, Ekrem, Filiz, Betul, onaj koji je nagovorio Mithata da ubije Ajdina, pa pre Kenan... Dok su Neriman i Mesude obične tračare, pre su smešne, nego što bi ih čovek nazvao zloćama.
Osman je počeo da me nervira opasno, u šta je uvalio svoju porodicu i to zbog ideja onog nenormalnog Halita.. Slažem se Dajana sa tobom, valjda će matorog da strpaju u zatvor i saznaju da nije Osman ubica.
|
| Subject: Re: Komentari Mon 21 Oct 2013 - 10:19 | |
| Danas me je odusevila Hasefe, koja kraljica A one tracare, ocajne, znaci sto ih nije Dzemile jos malo izmlaitla..ZNaci uzasne su Betul,kad je osamarila Ajcu..Ko zna sta se ona zamislja Ajca i Osman preslatki Valjda ce Mete s njom da ima srece konacno |
| Subject: Re: Komentari Tue 22 Oct 2013 - 4:58 | |
| Smešna mi bila scena kada je Mete gadjao Ajču onim voćkama.
|
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Oct 2013 - 10:11 | |
| Karolin otela Deniz i Bahar i hoce da je ubije Ok, malo preterano, i nije joj neki razlog... |
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Oct 2013 - 10:19 | |
| Karolin otela Deniz i Bahar i hoce da je ubije Ok, malo preterano, i nije joj neki razlog... |
| | | dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Oct 2013 - 10:22 | |
| kad sam gledala shvatila sam da je ona otela Bahar da ode na operaciju ,da ne moze dati bubreg Zehri |
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Oct 2013 - 10:24 | |
| Pa da, otela ju je zbog toga, ali su je ovi otmicari vezali u ubacili u kadu da se udavi.. |
| Subject: Re: Komentari Wed 23 Oct 2013 - 20:30 | |
| E to je već preterano. Kakve probleme ima Karolin sa Bahar i Deniz koje gotovo ni ne poznaje tako dobro? Svašta.
|
| Subject: Re: Komentari Thu 24 Oct 2013 - 13:37 | |
| Bas je preteran ovaj deo price, hvala bogu pa se brzo zavrsio Ali najnerealnije je bilo da Soner i Sulejman prolaze istim putem u isto vreme kad i Deniz u onom taksiju.. |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Oct 2013 - 10:36 | |
| Baš mi se svidja što nedeljom imamo priliku da gledamo duže seriju, kao i utorkom. Nego, ko je onaj Tugrul kako već, i šta smara Džemile i Arifa??? Mete i Ajča - baš lepe scene... drago mi je zbog njih |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Oct 2013 - 12:06 | |
| Mete i Ajca su preeslatki Ona je tako divna Danas kad je onako detinjasto rekla "|mis e necemo odmah vencati,sacekacemo da porastem" Bas mi je drago sto iimamo prilike da ih gledamo ovako srecne..Retkost u ovoj seriji Umrla sam na Ahmeta i Hakana kako igraju cocek kraljevi Bahar, ako uopste pomisli da proba opet s Zijom ja cu da se ubijem..KOji kreten, on ce Soneru da pridikuje sto mu je Deniz bitnija od Bahar..Ma ne, neka tamo dobra dadilja u koju jos nije ni svestan da je zaljubljen ce mu biti vaznija od sopstvenog deteta koje je pritom palo sa stepenica i zeli tatu pored sebe.. Onaj Tugrul je isto nevidjeni kreten, ja da sam Dzemile, mene bi iskreno bilo strah..Ovo sto joj on radi polako prerasta u uznemiravanje.. |
| Subject: Re: Komentari Sun 27 Oct 2013 - 21:22 | |
| Pa vidim ja da će opet biti neki poput Kenana iz prošle sezone, samo gori... I meni je bila scena čočeka u bolnici još dva nekadašnja rivala igrala zajedno, Hakan i Ahmet. Karolin je užasna, više ne zna šta će od silne zlobe, pa počela da manipuliše Ekremom... Sad me takodje nervira i ona Betul, sa kojim pravom ona insistira da prespava kod Ajče, da je šamara, dere se na nju,vredja je? Jedva čekam da je Ajča otkači, sigurno će ova poludeti kada sazna da se verila sa Meteom. |
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Nov 2013 - 11:14 | |
| Serija je haos xDBas je interesantno, uvek se nesto dogadja Tugrul i dalje smara Dzemile, mislim stvarno uzasan lik, jos je odao i Osmana ..On je usput i Supermen jer zna kako Akarseovi disu, nista mu ne promakne, cak im i prisluskuje telefon..Ali zato i ne mrda iz onog cumeza od kancelarije Betul isto ocajna Kad je krenula da bije Ajcu Uhh ja da sam Osman morala bih jednu vaspitnu da joj udarim.. Berin trudna Soner retard nece da bude sa Bahar zbog Ajlin Shvatam da je voli i da ce je uvek voleti, ali nje vise nema i normalno je da nastavi sa svojim zivotom i da se ponovo zaljubi, ali neee..On bi radije da po ceo dan ignorise Bahar i da baca neke napacene poglede, a kad je neko drugi pogleda on pobesni od ljubomore Mete rekao da je on ubio Mithata da Osman ne bi otisao u zatvor..Mete heroj Znao on da zatvor sigurno nije mesto za sesnaestogodisnjaka..Ali mi nije jasno kako Osman ne skapira da jedini ubica moze da bude Halit, ko bi drugi Dzemile je jedina pametna, pa je skapirala i rekla da moraju sto pre da nadju Halita Karolin izvisila za pare jos jednom Ekrem ce da ih da u dobrotvorne svrhe Kad je Hakan gadja onim za obuvanje cipela-najjaca scena |
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Nov 2013 - 11:17 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Serija je haos xDBas je interesantno, uvek se nesto dogadja
Tugrul i dalje smara Dzemile, mislim stvarno uzasan lik, jos je odao i Osmana ..On je usput i Supermen jer zna kako Akarseovi disu, nista mu ne promakne, cak im i prisluskuje telefon..Ali zato i ne mrda iz onog cumeza od kancelarije Betul isto ocajna Kad je krenula da bije Ajcu Uhh ja da sam Osman morala bih jednu vaspitnu da joj udarim.. Berin trudna Soner retard nece da bude sa Bahar zbog Ajlin Shvatam da je voli i da ce je uvek voleti, ali nje vise nema i normalno je da nastavi sa svojim zivotom i da se ponovo zaljubi, ali neee..On bi radije da po ceo dan ignorise Bahar i da baca neke napacene poglede, a kad je neko drugi pogleda on pobesni od ljubomore Mete rekao da je on ubio Mithata da Osman ne bi otisao u zatvor..Mete heroj Znao on da zatvor sigurno nije mesto za sesnaestogodisnjaka..Ali mi nije jasno kako Osman ne skapira da jedini ubica moze da bude Halit, ko bi drugi Dzemile je jedina pametna, pa je skapirala i rekla da moraju sto pre da nadju Halita Karolin izvisila za pare jos jednom Ekrem ce da ih da u dobrotvorne svrhe Kad je Hakan gadja onim za obuvanje cipela-najjaca scena Hahaha potpisujem sve!! Kako mi je falilo da je Hakan koju vaspitnu tresnuo Karolin, ali dobro, dosta je i što ju je gadjao Soner standardni smor, taman sve lepo krene, a on pošteno za**ere, neka krene dalje i ostavi prošlost za sobom. Drago mi je što mu Bahar udara namerno kontru. Uzgred, ona Filiz je poput pijavice, još kada je pijana zvala i smarala Bahar, tu sam se iskidao od smeha, pogotovu još kada je došla i videla da Bahar nije ni otišla. Žao me Džemile, ona budaletina Tugrul je smor nr 1, šta traži Džemile za uzvrat da spasi njene sinove čovek je pukao, ali totalno. I malo mi je nerealno da baš sve zna, da je u sve upućen, čak mu i super Sulejman ne može ništa, a svi znamo da je svakakve probleme rešavao i pomagao Akarsuovima. Ne bi me čudilo kada bi se Karolin spetljala sa Tugrulom ali od toga ništa Ona Betul je idiot, svaki put mi se sloši kada je vidim u sceni, kada je tukla Ajču, mislio sam da će baba da izadje i da je ona malo izudara, ali dobro, sa budalama se ne treba kačiti. Jedino mi Ajča nije jasna, zašto joj ne uzvrati? Mithata nema, a ova ludača Betul nema nikakva prava nad njom. |
| | | gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Thu 7 Nov 2013 - 3:55 | |
| Jao sto mi je zao Ahmeta znaci ne verujem.sta ce sad biti sa berininom trudnocom i hakanom.Karolin sad kao cini dobro delo ma ajde molim te ! Znaci ovi ajcini roditelji me toliko nerviraju kakvi su to svinje da ne verujes ova tuce ajcu ova njena majka sedi boli nju uvce za ajce.Ona je isla molim te da prica sa betul kao resila problem ma da..jos plus sad hoce da je udaju uzas.Turuglu me uzasno nervira.A Soner i Bahar ja njih obozavam hvala bogu nije otisla vratila se,umirala sam od smeha kada mu je rekla da ce postati zrikav jer cas gleda u nju cas u novine i kada mu je rekla ono oko radnog vremena ...dzemile i ovaj njen meni se ne svidjaju kao par ali nimalo.jedva cekam da mete izadje iz zatvora.. |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Nov 2013 - 1:16 | |
| |
| | | Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Nov 2013 - 7:35 | |
| Inače sam redovno pratila 1 i pola 2 sezone, sad ponekad bacim oko. |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Nov 2013 - 10:11 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Scena gde Ahmet umire je bila-
Ovi turci nisu normalni, stvarno znaju da urade takve scene A Berin sumnja u Hakana Znala sam da je glupa, ali da je toliko glupa A Hakan ce sad da se sveti, jedva cekam da vidim kako..Malo Karolin i Ekrem da skinu osmehe s lica Tugrul :OMG:E on nije normalan, sta je trazio Dzemile Ma da nece slucajno i da se uda za njega..Kakav je nikom ga ne bih pozelela Soner odlucio da se bori za Bahar Eto prekinu ce vise svoju iritantnu depresiju, a i onaj Zija ce malo da se nervira Jadna Ajca zivim za scenu gde ce ona Betul malo da ispresavija baš je napeto postalo. Nadam se da Ajču neće udati protiv njene volje. Mete mi je malo nejasan, daje svoju slobodu samo da bi Osman bio bezbedan, posle želi da briše iz zatvora, a sada ga još Tugrul namestio . Iznervirala me Ajčina majka kada je Akarsuove nazvala ubicama, anarhistima i komunjarama Iako me nervirala, ode nam Filiz. Jes da je bila dosadna kao pojava, ali bilo me žao kada je nastradala. |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Nov 2013 - 13:27 | |
| Stvarno bi bilo glupo da se Ajca uda za onog, samo ga treba pogledati i videti da je neki kreten..Mislim Mete carina je ipak Mete carina Ode Bahar, kad sam videla Deniz da place :'( Jel bila neka scena posle toga, nisam gledala do kraja.. |
| Subject: Re: Komentari Sun 10 Nov 2013 - 6:01 | |
| Ma mislim ni da se neće Ajča udati za onog, dovoljno je da ga pogledaš kakav je Nadam se da će se sve uskoro dobro završiti i da će naći Metea, a onog Tugrula neko dobro da namuči kao što je on Metea carinu - Spoiler:
i kasnije Arifa
Jadna Džemile, kroz šta sve prolazi, trebala bi već odavno u psihijatriji da leži Čitao sam da će se Bahar za par meseci vratiti, tada će Deniz već u školu krenuti, a rodiće se i mali Ahmet. |
| Subject: Re: Komentari Mon 11 Nov 2013 - 1:11 | |
| - uros car wrote:
Ma mislim ni da se neće Ajča udati za onog, dovoljno je da ga pogledaš kakav je
Nadam se da će se sve uskoro dobro završiti i da će naći Metea, a onog Tugrula neko dobro da namuči kao što je on Metea carinu - Spoiler:
i kasnije Arifa
Jadna Džemile, kroz šta sve prolazi, trebala bi već odavno u psihijatriji da leži
Čitao sam da će se Bahar za par meseci vratiti, tada će Deniz već u školu krenuti, a rodiće se i mali Ahmet. Vencali se Ajca i Osman Super fora zamalo da se uda za nekog degenerika.. I bas je tesko gledati Dzemile ovako, kad je lomila tanjire meni je bilo toliko zao I stvarno mi izgleda kao da ce da skrene ako ne nadje Metea.. A onaj Tugrul nadam se da ce ga strpaju u kavez sa zmijama i gledaju kako polako umire..Kad ga vidim da uziva dok ih muci |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
| | | |
Page 7 of 8 | Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|