REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptySun 1 Sep 2013 - 3:30

maite es mi princesa wrote:
Dusu sam isplakala na poslednju epizodu Plac Plac Plac Plac 
Zasto mora da bude ovako tuznoooo Plac Plac 
A i ona pesma, ko je izmisli.Nikad mi tuznije neka pesma nije zvucala Kme Kme 
Jedva odgledah epizodu, veruj mi.. Sinoć sam gledao prvu epku treće sezone.. Šta znam, nastaviću samo radi glavne glumice, ovi drugi novi glumci me ne interesuju.
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyMon 2 Sep 2013 - 2:32

Meni i ova nova sezona izgleda interesantno enamorado Nastavicu da gledam, mala Deniz je preslatka znaci druga Ajlin, gde su je nasli skroz lice enamorado 
Ali ovaj klinac Mustafa mi je ocajan Ijo 
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyMon 2 Sep 2013 - 5:28

Meni je Deniz ista Ajlin, pogotovu sa frizurom kakvu je njena majka furala kao mladja.. A Džemile me je baš žao, šta je neće snaći sve..

Inače, ide mi na živce Ahmet, glumi nešto, a do juče se vukao po zatvorima i kojekakvim zabitima thumbdown 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyMon 2 Sep 2013 - 6:12

Isto, u ovoj novoj sezoni mi je Ahmet bas ocajan Ijo Hvala bogu pa nece nesto dugo xD
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyMon 2 Sep 2013 - 6:55

Bila mi je smešna scena izmedju Sulejmana i Sonera:

Soner: Šta imaš u džepu? Zmiju, škorpiju, stonogu?
Sulejman mrtav ladan: Ne, nemam ništa od toga. Ali imam ovo - i tresnu Sonera, pa ga komirao... haha hahaha 

Sulejman car thumbup

Isto tako su mi smešne i Bahar i ona njena drugarica koje se bave raznim poslovima kako bi preživele. Vrhunac je bila scena gde su bile obučene kao medved i petao i reklamirale neku metlu... xD 

Od novih likova mi se ne dopadaju onaj Mithat, Ajča i Osmanov drugar Ajdin, kao ni Osman, glumac koji je zamenio onog talentovanog klinca je odbojan, barem meni. thumbdown thumbdown thumbdown 

Karolin standardno odvratna i ološ, nisam se ni malo iznenadio kada sam je video kao Ekremovu ženu, našla krpa sebi zakrpu.. o.O 
Mali Mustafa mi je ok, vidi se da mu nije lepo što mu ona veštica sve brani, iznerviralo me je to kada je došla na Denizin rodjendan i počela da glumata tu nešto.. thumbdown 

Mete se ouzbiljio i počeo da kontroliše brata, iako mnogi misle da preteruje. Meni je on u pravu, mislim da ne greši što se tiče onog Ajdina i da Osmanu želi  samo dobro, ipak su rodjena braća. thumbup

Ali.. Fale mi Ajlin i Ali i baš se primećuje njihova odsutnost dok gledam seriju.. Oni su mi bili omiljeni likovi i bili pokretači radnje. :( 
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 3 Sep 2013 - 5:41

Joj da Sulejman, prvo nacin na koji ga je dovukao na rodjendan skidamkapu A onda kad ga je nokautirao skidamkapu skidamkapu Carina nema sta thumbup 
A Bahar i njena drugarica su mi presmesne hahaha Koliko sam se kidala kad su prodavale usisivac hahaha hahaha Bahar mi je skroz simpa, ali zato onaj njen Ijo ocima ne mogu da ga vidim, valjda se nece vise pojavljivati sad kad ga je otkacila :)
Mete me smara trenutno, jeste u pravu za AJdina, ali uvek se ljuti na Osmana i stalno mu nesto prigovara i to me nervira..
Ajca mi je za sad simpa, slatka je a ovako ne znam kakva je jer nije imala puno scena..
Novi Osman mi je onako, malo je pogubljen, ocekivala sam da ce biti zivahniji xD valjda ce posle da se popravi kad se malo uhoda :D
Karolin je no comment.
Ali i Ajlin fale, mada je malo ublazen njen nedostatak malom Deniz koja je ista majka enamorado i obozava sljive, secam se kad je Ajlin nabrajala sta ce sve da zasadi u basti i jedno 5 puta pomenula sljive enamorado enamorado Ali zato u seriji nema nijednog lika da malo zameni Alija, on mi je imao najjace ispadee hahaha hahaha kad se on pojavi i krene da pametuje i da izvaljuje ja se kidam hahaha hahaha 
Intrigantan mi je i onaj koji je donosio robu Dzemile, sta li ce on da petlja xD Izgleda da namerava da kupi onu prdoavnicu..
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 3 Sep 2013 - 8:06

Intrigantan mi je i onaj koji je donosio robu Dzemile, sta li ce on da petlja xDIzgleda da namerava da kupi onu prdoavnicu..
Izgleda da će Džemile i on biti zajedno
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 3 Sep 2013 - 9:58

Predpostavila sam nakon danasnje epizode, nesto su se mnogo gledali xD 
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 4 Sep 2013 - 2:56

Soner je počeo da me opasno nervira. Kakav sebičnjak od čoveka. Strašno. Šta ima mala sa tim što je izgubio Ajlin? Nije je ona ubila. thumbdown 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 4 Sep 2013 - 2:57

Jedva cekam da Soner bude onaj stari, kad je ovako ocajan ne mogu da ga gledam. Kad se Murat ubio isto je bio neprobavljiv...
Back to top Go down
coco98
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
coco98

Broj postova : 25
Godina : 26

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 4 Sep 2013 - 10:51

Ljudi ne znam za vas, ali ja ovu seriju ne mogu da gledam jer glumci osecanja toliko realno prenose na mene da se osecam kao da se to desava mojoj porodici, poslednji put sam je gledao kad je Ali silovao Dzemile i tu je puklo, nisam mogao dalje. :'(
Back to top Go down
https://www.facebook.com/telenovele.serbia?fref=ts
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyThu 5 Sep 2013 - 6:39

Izgleda da će novi negativac biti onaj Mithat.. I onako ima facu poput psihopate. thumbdown 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyFri 6 Sep 2013 - 7:46

Jaooo Mithat, koji smorcina lik..Pitam se sta ona lepa plava radi s njim:Ijo: 
Mete i Ajca enamorado 
Back to top Go down
nala
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nala

Broj postova : 10
Godina : 28

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 18 Sep 2013 - 4:35

ja nisam dugo gledala pa nmg da pohvatam ko je ko...seriju gledam zbog dzemile koja mi je ekstra od pocetka...mng mi je zao nje i sta je sve prozivela...odusevljava me ta njena snaga i volja za zivotom uprkos svemu...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 24 Sep 2013 - 6:19

Jaooo Mithat, koji smorcina lik..Pitam se sta ona lepa plava radi s njim:Ijo: 
Mete i Ajca enamorado 
Ta plava njegova je devojka, neće ni ona biti bolja prema onome što sam ja video. Sve u svemu, serija je super, drži mi pažnju ova nova sezona. thumbup 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 24 Sep 2013 - 11:41

I meni isto thumbup Ja ocekivala neku smorcinu, kad ono surprise :D
Danas sam umrla od smeha na scene Bahar i Sonera hahaha stvarno nisu normalni...
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyFri 27 Sep 2013 - 11:35

Ja sam razocarana sto je Aylin umrla :( pa sada bacim pogled sa vremena na vrijeme. Aylin mi je bila omiljeni lik.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 1 Oct 2013 - 8:48

Danas sam umrla od smeha na scene Bahar i Sonera hahaha stvarno nisu normalni...
Hahahahaha da, pogotovu kada su svi ponavljali "Bahar", "Bahar"... haha haha 
Džemilina faca jadna kada se zbunila što se ovi svadjaju... Sulejman pozdravlja Bahar, Soner ludi zbog toga i pita na čijoj je strani haha 

Mala Deniz duša, svaku dadilju otera. Prvo onu babu zaključala, ova jadna lupa i viče kako je klaustrofobična, a drugu nije konstatovala, na kraju je i rasplakala xD 

Sada trenira živce i Bahar, ali naćiće njih dve jezik, osećam to, pogotovu što su obe luckaste :D

Mete i Ajča - svidja mi se hemija medju njima,malo me smara Osman sa njegovom ljubomorom, nadam se da će se uskoro ohladiti od Ajče i pustiti je da uživa sa Meteom.

Onaj Ajdin me nervira, u svaku glupost uvlači Osmana, pa čak i onaj incident sa paljenjem autobusa.. thumbdown 

Sada videh da Mithat uopšte nije negativac, jednostavno je zapao u takvo društvo i eto šta politika može da napravi od čoveka. :O 

Što se tiče Berin, koliko god da je grešila u mladosti, Zehra nema prava da je onako kažnjava, plus se i Ekrem umešao i maloj napunio glavu, naravno, posredstvom Karolin.

Scene izmedju Zehre i Hakana su mi super, mislio sam da će ga ona u početku teško prihvatiti. Sada me baš žao Berin kako pati.

U svakom slučaju, nastavljam da pratim, nije loše ovo što se dešava trenutno. thumbup 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 2 Oct 2013 - 6:50

uros car wrote:
Džemilina faca jadna kada se zbunila što se ovi svadjaju... Sulejman pozdravlja Bahar, Soner ludi zbog toga i pita na čijoj je strani haha 

Mala Deniz duša, svaku dadilju otera. Prvo onu babu zaključala, ova jadna lupa i viče kako je klaustrofobična, a drugu nije konstatovala, na kraju je i rasplakala xD 

Sada trenira živce i Bahar, ali naćiće njih dve jezik, osećam to, pogotovu što su obe luckaste :D

Mete i Ajča - svidja mi se hemija medju njima,malo me smara Osman sa njegovom ljubomorom, nadam se da će se uskoro ohladiti od Ajče i pustiti je da uživa sa Meteom.

Onaj Ajdin me nervira, u svaku glupost uvlači Osmana, pa čak i onaj incident sa paljenjem autobusa.. thumbdown 

Sada videh da Mithat uopšte nije negativac, jednostavno je zapao u takvo društvo i eto šta politika može da napravi od čoveka. :O 

Što se tiče Berin, koliko god da je grešila u mladosti, Zehra nema prava da je onako kažnjava, plus se i Ekrem umešao i maloj napunio glavu, naravno, posredstvom Karolin.

Scene izmedju Zehre i Hakana su mi super, mislio sam da će ga ona u početku teško prihvatiti. Sada me baš žao Berin kako pati.

U svakom slučaju, nastavljam da pratim, nije loše ovo što se dešava trenutno. thumbup 
Mislila sam da nece, ali mi Soner i Bahar imaju hemije, mislim skroz su mi simpa tako da cekamo da se smuvaju xD Ma da su i ovako skroz zanimljivi, veceras ce da je zeza za pidzmu Mini Maus hahaha 

Meni se ne svidja Denizino ponasanje, izgleda mi razmazeno, OK prva dadilja ju je smarala, ali druga je bila dobra prema njoj, a ova se ponasala uzasno..Ali OK ona je jos mala normalno je da se tako ponasa,a i verujem kako su hteli da predsstave kako Deniz ne treba da odgaja dadilja nego otac...

Mete i AJca enamorado Fale mi, stvarno su slatki i nadam se da ce sad kad im je majka otisla i kad Mithat izadje iz kuce Ajce i Mete da se konacno vide..
Osman je i dalje mutav, mada se popravio, to super je prihvatio sto je Ajca sa Meteom i njegovo i Ajdinovo prijateljstvo bas ulepsaju epizodu..
Ajdin ce gadno da nastrada sa tom svojom revolucijom, mislim da se previse uziveo i da dopusta da to rukovodi njegovim zivotom, ali je i on simpa kad ne prica kako je on veeeliki revolucionar :)

Berin i Ahmet su pogresili sto joj nisu odmalena govorili da joj je tata negde drugde, sta su oni mislili da Hakan nece hteti svoju cerku kad izadje iz zatvora...I dalje su nevidjeno tupavi, ali ajde.. Berin mi je zao, stvarno ne zasluzuje da je Zehra odbacuje, mada ce se to sigurno da se resi, nece doveka da se ljuti..
Hakan i Dzemile najpozitivniji likovi thumbup thumbup 
Eto serija je i dalje cirkus i ne smara i sve dok nema doktora koji se zaljubljuju smrtno posle 3 dana i Karolin eventualno 2 minuta u epizodi-MOZE thumbup 
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyThu 3 Oct 2013 - 3:03

uros car wrote:

Mislila sam da nece, ali mi Soner i Bahar imaju hemije, mislim skroz su mi simpa tako da cekamo da se smuvaju xDMa da su i ovako skroz zanimljivi, veceras ce da je zeza za pidzmu Mini Maus hahaha 

Meni se ne svidja Denizino ponasanje, izgleda mi razmazeno, OK prva dadilja ju je smarala, ali druga je bila dobra prema njoj, a ova se ponasala uzasno..Ali OK ona je jos mala normalno je da se tako ponasa,a i verujem kako su hteli da predsstave kako Deniz ne treba da odgaja dadilja nego otac...

Mete i AJca enamorado Fale mi, stvarno su slatki i nadam se da ce sad kad im je majka otisla i kad Mithat izadje iz kuce Ajce i Mete da se konacno vide..
Osman je i dalje mutav, mada se popravio, to super je prihvatio sto je Ajca sa Meteom i njegovo i Ajdinovo prijateljstvo bas ulepsaju epizodu..
Ajdin ce gadno da nastrada sa tom svojom revolucijom, mislim da se previse uziveo i da dopusta da to rukovodi njegovim zivotom, ali je  i on simpa kad ne prica kako je on veeeliki revolucionar :)

Berin i Ahmet su pogresili sto joj nisu odmalena govorili da joj je tata negde drugde, sta su oni mislili da Hakan nece hteti svoju cerku kad izadje iz zatvora...I dalje su nevidjeno tupavi, ali ajde.. Berin mi je zao, stvarno ne zasluzuje da je Zehra odbacuje, mada ce se to sigurno da se resi, nece doveka da se ljuti..
Hakan i Dzemile najpozitivniji likovi thumbup thumbup 
Eto serija je i dalje cirkus i ne smara i sve dok nema doktora koji se zaljubljuju smrtno posle 3 dana i Karolin eventualno 2 minuta u epizodi-MOZE thumbup 
Potpisujem! :)

Ali nekako kao i da Džemile malo prikazuju, baba Hasefe uopšte, nema je, a sve svelo maltene na Mithata kojeg muči to što treba da ubije Ajdina (ajde, razumem, ne dao Bog nikome, strašno je to) i na Sonera i njegove peripetije sa kćerkom. Neka prikažu i Džemile, baš me interesuju ona i Arif, radjaju se varnice medju njima i zloću Karolin :)

Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyThu 3 Oct 2013 - 6:01

Slazem se
20 minuta-Ajdin/Mithat/Osman
15-min-Ajca/Mithat
10-min-Berin/Hakan/Zehra
5-min-ostatak likova znaci eventualno svi imaju po minut..
Cak mi nedovoljno prikzuju i Sonera, Bahar i Deniz mislim ima ih, ali nekako mi nije to ravnemorno rasporedjeno...Sad se sve svelo na Mithata koji uzasno smara, sa svojim istim scena uvek...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyFri 11 Oct 2013 - 4:51

Serija je postala pretužna, ali i dalje je odlična, nema odugovlačenja kao u drugoj sezoni, sve se brzo dešava i to mi se svidja. thumbup 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyMon 14 Oct 2013 - 1:26

Malo me sad serija smara, ovo oko osvecivanja Ajdina su preeevise otegli, a imam osecaj i da ce jos da se produzi..
Ajdinov otac mi je creepy sa svojom osvetom, bas je opsednut, a Osman krenuo njegovim stopama Ijo 
A lepo mu je trebalo da bude jasno ono kad je sanjao Ajdina kad ga zove da se igraju, a on mu govori da ne moze jer mora da ga osveti..Svima je jasno da Ajdin to ne bi zeleo osim Halitu i Osmanu...Ijo 
Zehra bolesna :( steta, nadam se da ce da se spasi..Berin mi sad predobro glumi thumbup stvarno je odglumila te scene tuge odlicno...
Bahar i Soner su konaaacno u dobrim odnosima enamorado Kako je Sulejman bio zbunjen kad ih je video da civilizovano razgvaraju hahaha hahaha 
Deniz i Soner najlepsi deo serije enamorado Bas uzivam u njihovim scenama enamorado 
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyTue 15 Oct 2013 - 10:09

Veoma uzbudljiva epizoda večeras.
Halit nije više kako treba, kada je okolo počeo da ubija, a vrhunac je bio kada je oteo Ajču, da bi je posle Osman oslobodio i tako pokrenuo rat, u kojem će izaći, bojim se, krvave posledice.

Karolin me je iznervirala kada nije želela da pusti Berin i Džemile u kuću kod Zehre, ali zato mi se dopalo kada ju je Hakan ošamario u prethodnoj epizodi kada je počela da ga muva, tako i treba, zaslužila je, veštica jedna.

Sada me jako interesuje šta će biti sutra. Voleo bih da Osmana njegovi izmlate samo tako, jer se upleo u nevidjenu opasnost i sve zbog Halitovog ludila. thumbdown 
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 EmptyWed 16 Oct 2013 - 0:47

Meni je sad bas uzbudljivo, Arif je carina, obozavam ga <3 Kad je rekao Dzemile da mu je zao sto ide i da je zaljubljen u nju..Koja njena reakcija hahaha hahaha hahaha kidala sam se..
Ona Betul je uzasna, daj boze da je koknu, smara i Mete i Ajca ne mogu normalno da razgovaraju od nje enamorado A taako su slatki, kad mu je donela cebe ispred kuce dok je cekao enamorado 
Osman i Halit su kreteni i daj boze da nekako plate za ove gluposti koje rade..Halit sloboodno moze da nastrada, a Osman nek se opameti zbog svoje porodice..Dzemile ne zasluzuje vise toliko da pati.
Karolin je najgora ne mogu da je gledam, kad je izbacila Berin i Dzemile, zelela sam da naidje Hakan i opet joj jednu zidarsku zalepi...
Soner se zaljubio u Bahar enamorado A SUlejman koje poglede baca hahaha 
Onaj Zija je ocaaaaajan, dugo nisam videla nekog ljigavijeg lika, kako ga je Soner unistio svaka mu cast skidamkapu 
Back to top Go down
Sponsored content

Komentari - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari   Komentari - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next