Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:45
A Mesude i Neriman kako su pošizele kada im je Ajlin donela pozivnicu.
A Ajlin mi bila preslatka sa facom na foru: "Ja se udajem, a vi crknite. Ćao"
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:51
tu scenu sam preplakala A Ajlin kako spusta Mesude to je neverovatno, obozavam taj njen izraz lica, a Mesude sizi A joj sad sam se setila kad su je Mete i Ajlin imitirali kako se smeje [You must be registered and logged in to see this link.]
uros car TV Novele Zlatni član
AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHa ova faca je pobedila [You must be registered and logged in to see this image.]
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:55
Ja sam se na to odvalila Stvarno su najjaci A jel se to meni cini ili je Karolin bila tuzna sto se razvela od ALija?
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 3:57
Ne verujem. Ta je glumica neverovatna u seriji.
Pogledaj ovu scenu
Spoiler:
Tu Hakan krene da juri da bije Kučkolin i gadja je nekom motkom, čime već
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:05
Spoiler:
ne verujem steta sto je nije jos malo izmlatio Ili mozda jeste [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:07
Spoiler:
Vidiš i da psuju oboje kao kočijaši. Baš mi je drago da će ipak Hakan i Berin biti zajedno
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:11
I meni isto Meni se od pocetka vise svidjaju kao par Vidi ih u ovoj sceni:
Spoiler:
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:23
maite es mi princesa wrote:
I meni isto :)Meni se od pocetka vise svidjaju kao par Vidi ih u ovoj sceni:
Spoiler:
Spoiler:
Koliko je voli samo.. A ona kao mutava
Neke fotke od glumaca privatno: [You must be registered and logged in to see this image.]
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:33
Ova Dzemile je prelepa A i AJlin isto, vidi je plavusica Mete na majci family guy Carina [You must be registered and logged in to see this link.] Jel ovo Berin? Bas je lepa Bas mi tu lici na Berguzar Korel
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:46
Svi su mi nekako prirasli srcu Ne valja ponekad kad serije dugo traju, onda se nekako naviknes da ih gledas svako vece Isto nam je bilo i sa Kad lisce pada
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:47
Da.. Zato malo gledam malo ne, da ne bude kao sa KLP
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:55
Hah blago tebi kad tako Ja gledam svaku epizodu
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:57
I ja se jako vezujem za neke serije... Eto KLP i sad nekad kad poranim volim da pogledam ujutru..
Što se tiče ove serije, u početku mi je bila super, sada je malo bre mnogo depresivna, nemoguće da neko toliko pati..
Bilo mi je drago kada su Ali i Džemile plesali na svadbi od Ajlin...
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 4:59
I ja ponekad bacim oko, bas sam gledala kad se Fikret porodila Da, malo su ga preterali, ali otkad je Soner saznao za Ajlin i kad je Hakan odlucio da se razvede od Berin sve je nekako veselije I meni isto, bas je bila lepa scena
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 5:01
A Karolin...
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 5:06
Karolin se uvek izvuce iz svega, njoj nikad nije lose. Nije fer
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 5:23
Nadam se da je platila na kraju. Svuda tražim da čitam kraj treće i finalne sezone, ali sve nešto na turskom.. Mada ni sam ne znam kako, a gledam toliko dugo Turke. Što bi rekla moja baba, zaludeše nas ovi Turci
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 5:36
Pa kako i da nas ne zalude..Meksikanci im nisu ni do kolena.Nebitne su price ili scenario, sve to dodje na isto, ali ovi neuporedivo bolje sve to iznesu (glumci) i onda oni ubace muziku, slow motion i to i sve mnogo bolje izgleda. A i u textu nema nekog prenemaganja i to sve je realno
Subject: Re: Komentari Wed 21 Aug 2013 - 5:38
maite es mi princesa wrote:
Pa kako i da nas ne zalude..Meksikanci im nisu ni do kolena.Nebitne su price ili scenario, sve to dodje na isto, ali ovi neuporedivo bolje sve to iznesu (glumci) i onda oni ubace muziku, slow motion i to i sve mnogo bolje izgleda. A i u textu nema nekog prenemaganja i to sve je realno
Plus dobri glumci, životne priče, muzika koja te opija i gadja pravo u srce.. i posle neko kaže kako su turske serije užas? ok poštujem svačiji ukus, ali ne treba ih blatiti pred ljubiteljima kao što smo mi. Koliko ja na primer poznajem neke ljude koji su fak.obrazovani pa gledaju i turske serije.
nala TVNovele Novi član
Broj postova : 10 Godina : 28
Subject: Re: Komentari Fri 30 Aug 2013 - 5:12
turci su nam po mentalitetu jako bliski...ko god je video kako u seriji izgleda dzemilina kuca slozice se da ima dosta slicnosti sa tim kako izgledaju nase kuce...
Subject: Re: Komentari Fri 30 Aug 2013 - 8:36
Dusu sam isplakala na poslednju epizodu Zasto mora da bude ovako tuznoooo A i ona pesma, ko je izmisli.Nikad mi tuznije neka pesma nije zvucala